Sevgili hanımlar, bu soruyla ilgileniyorum :)
Ne kadar sızıntı yapıyorsunuz
Sıralama sırasında ne kadar yağlama yapıyorsunuz? seks mi yoksa uyarıldığın an mı?
Uyarılmanın derecesi yağlama miktarını etkiler mi?
Sevgili hanımlar, bu soruyla ilgileniyorum :) Ne kadar sızıntı yapıyorsunuz :oops: Sıralama sırasında ne kadar yağlama yapıyorsunuz? seks mi yoksa uyarıldığın an mı? Uyarılmanın derecesi yağlama miktarını etkiler mi? :roll:
Aman Tanrım, Google iptal mi edildi? Arama çalışmıyor mu?
Kadın vücudunun yanı sıra kadın mantığını da anlamak imkansızdır. Fizyolojiyi, döngüyü ve hormonal değişimi ekleyin.
Kısacası herkes için farklıdır. Ve bu herkes için farklıdır.
These users thanked the author Akteya for the post:
Aman Tanrım, Google iptal mi edildi? Arama çalışmıyor mu? Kadın vücudunun yanı sıra kadın mantığını da anlamak imkansızdır. Fizyolojiyi, döngüyü ve hormonal değişimi ekleyin. Kısacası herkes için farklıdır. Ve bu herkes için farklıdır.
Tabii ki etkiler, ancak esas olarak kadının vücuduna bağlıdır.
Bazıları hiç iyi akmıyor. Ne kadar heyecanlı olsalar da.
Ve bazıları nehir kenarında.
Aslında sigara ve içki içen kadınlar için her şey üzücü. Ya da sadece sigara içiyorum.
Kuraklık genellikle bu şekilde olur. Ancak sadece kedide değil, aynı zamanda kafada da.
Kadın bedeni çok hassas bir enstrümandır. Kolayca ve hızlı bir şekilde sıçabilirsiniz.
These users thanked the author Topçik for the post:
[quote=Adiofan post_id=130872 time=1667411704 user_id=12337] Uyarılma derecesi yağlanma miktarını etkiler mi? [/quote] Tabii ki etkiler, ancak esas olarak kadının vücuduna bağlıdır. Bazıları hiç iyi akmıyor. Ne kadar heyecanlı olsalar da. Ve bazıları nehir kenarında. Aslında sigara ve içki içen kadınlar için her şey üzücü. Ya da sadece sigara içiyorum. Kuraklık genellikle bu şekilde olur. Ancak sadece kedide değil, aynı zamanda kafada da. Kadın bedeni çok hassas bir enstrümandır. Kolayca ve hızlı bir şekilde sıçabilirsiniz.
[quote=Topchik post_id=132087 time=1667660381 user_id=8716] Bazıları hiç iyi akmıyor. Ne kadar heyecanlı olurlarsa olsunlar. Ve bazıları nehir kenarında. [/quote]konunun oluşturulmasının nedeni tam da bu. Tüm kadınlar bireyseldir ve her şey herkes için farklıdır.
Adiofan: ↑05 Nov 2022, 18:06
konu tam da bu yüzden oluşturuldu. Tüm kadınlar bireyseldir ve herkes için her şey farklıdır.
Bu yüzden bazıları için vajina kuruluğunun sigara içmenin doğrudan bir sonucu olduğunu açıkladım ve alkol içmek
Yani elbette tüm kadınlar bireyseldir. Bazıları sigara ve içki içer, bazıları ise içmez.
Açıklığa kavuşturdum. Evet, gerçekten öyle mi? :özür dilerim:
These users thanked the author Topçik for the post:
[quote=Adiofan post_id=132093 time=1667660809 user_id=12337] konu tam da bu yüzden oluşturuldu. Tüm kadınlar bireyseldir ve herkes için her şey farklıdır. [/quote] Bu yüzden bazıları için vajina kuruluğunun sigara içmenin doğrudan bir sonucu olduğunu açıkladım ve alkol içmek Yani elbette tüm kadınlar bireyseldir. Bazıları sigara ve içki içer, bazıları ise içmez. :roll: Açıklığa kavuşturdum. Evet, gerçekten öyle mi? :özür dilerim:
[quote=LediXXX post_id=132103 time=1667661390 user_id=11916] Eh, bu sonuca varmakta aceleci davrandın. Benim böyle bir fikrim yok. [/quote
[size=85][color=green]1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Belki de fazla genelleme yaptım, düzeltin. Her türlü görüşten memnuniyet duyarım
Ivp1967: ↑05 Nov 2022, 18:14
menopozdan sonra yağlama yapmak gerekir
burada sana katılıyorum. "Vajinal kuruluk" diye bir sorun var, yağlama olmadan geçmenin imkanı yok.
5 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Topchik: ↑05 Nov 2022, 18:11
isigara içmenin ve alkol almanın doğrudan bir sonucudur.
dürüst olmak gerekirse , bununla hiç karşılaşmadım. Demek istediğim, az miktarda yağlanmanın sigara ve alkole bağlı olabileceğinden şüphelenmedim bile.
[quote=Ivp1967 post_id=132101 time=1667661284 user_id=11529] menopozdan sonra yağlama yapmak gerekir [/quote]burada sana katılıyorum. "Vajinal kuruluk" diye bir sorun var, yağlama olmadan geçmenin imkanı yok.
[size= 85][color=green]5 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color] [ /size] [quote= Topchik post_id=132099 time=1667661119 user_id=8716] isigara içmenin ve alkol almanın doğrudan bir sonucudur. [/quote] dürüst olmak gerekirse , bununla hiç karşılaşmadım. Demek istediğim, az miktarda yağlanmanın sigara ve alkole bağlı olabileceğinden şüphelenmedim bile.
Adiofan: ↑02 Nov 2022, 20:55
Sevgili hanımlar, bu soruyla ilgileniyorum :)
Ne kadar sızıntı yapıyorsunuz
Ne kadar yağlayıcı madde sızıntısı var seks sırasında mı yoksa uyarıldığın anda mı salgılıyorsun?
Uyarılma derecesi yağlama miktarını etkiler mi?
Seks arzusundan, her şeyden önce ruh hali ve çevredeki atmosfer. Bereketli günler...
[quote=Adiofan post_id=130872 time=1667411704 user_id=12337] Sevgili hanımlar, bu soruyla ilgileniyorum :) Ne kadar sızıntı yapıyorsunuz :oops: Ne kadar yağlayıcı madde sızıntısı var seks sırasında mı yoksa uyarıldığın anda mı salgılıyorsun? Uyarılma derecesi yağlama miktarını etkiler mi? :roll: [/quote]Seks arzusundan, her şeyden önce ruh hali ve çevredeki atmosfer. Bereketli günler...
Bu konuyu incelemek ilginç hale geldi..
Vajinal seks ve anal seks için hangi kayganlaştırıcılar var?
Hangi kayganlaştırıcıyı kullanmak en iyisidir ve hangi durumda.
Tarifler nelerdir ucuz...
Last post
Bir yerde, ultrason muayeneleri için, kayganlaştırıcının yerine iyi bir alternatif gibi bir jel hakkında bir şeyler okudum. Herhangi bir eczanede satılır, ucuzdur. Ama kendim denemedim, bilmiyorum
Ve...
Bir keresinde, kadınlarla tanışırken, fotoğraflardan bile erkeklerin vücudun bazı özelliklerine bakıp şu sonuca vardıklarını duymuştum: bu adamın cinsel organının boyutu hakkında. Dolaylı verilere...
Last post
Peki konunun yazarının buna neden ihtiyacı olduğunu merak ediyorum? Belli bir uzunlukta penisi olan bir erkeği mi arayacaksınız? Yoksa dış işaretlerin sahtesini mi yapmak istiyor? Yani birisi...