Ne kadar sızıntı yapıyorsunuz
Sıralama sırasında ne kadar yağlama yapıyorsunuz? seks mi yoksa uyarıldığın an mı?
Uyarılmanın derecesi yağlama miktarını etkiler mi?

Tabii ki etkiler, ancak esas olarak kadının vücuduna bağlıdır.

konunun oluşturulmasının nedeni tam da bu. Tüm kadınlar bireyseldir ve her şey herkes için farklıdır.Topchik: 05 Nov 2022, 17:59 Bazıları hiç iyi akmıyor. Ne kadar heyecanlı olurlarsa olsunlar.
Ve bazıları nehir kenarında.

Bu yüzden bazıları için vajina kuruluğunun sigara içmenin doğrudan bir sonucu olduğunu açıkladım ve alkol içmekAdiofan: 05 Nov 2022, 18:06 konu tam da bu yüzden oluşturuldu. Tüm kadınlar bireyseldir ve herkes için her şey farklıdır.

LediXXX: 05 Nov 2022, 18:16 Eh, bu sonuca varmakta aceleci davrandın. Benim böyle bir fikrim yok.
[/quote
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Belki de fazla genelleme yaptım, düzeltin. Her türlü görüşten memnuniyet duyarım

burada sana katılıyorum. "Vajinal kuruluk" diye bir sorun var, yağlama olmadan geçmenin imkanı yok.
dürüst olmak gerekirse , bununla hiç karşılaşmadım. Demek istediğim, az miktarda yağlanmanın sigara ve alkole bağlı olabileceğinden şüphelenmedim bile.

Seks arzusundan, her şeyden önce ruh hali ve çevredeki atmosfer. Bereketli günler...Adiofan: 02 Nov 2022, 20:55 Sevgili hanımlar, bu soruyla ilgileniyorum :)
Ne kadar sızıntı yapıyorsunuz![]()
Ne kadar yağlayıcı madde sızıntısı var seks sırasında mı yoksa uyarıldığın anda mı salgılıyorsun?
Uyarılma derecesi yağlama miktarını etkiler mi?![]()