Eşimin başkasını doğurmasını istiyorum
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşimin başkasını doğurmasını istiyorum
Eşimle iki çocuğumuz var.
Fakat bir gün onun daimi sevgililerinden biri onu doğurmayı teklif etti. Karşılığında kendisi ve çocuğu için bir daire ve ömür boyu bakım sözü verdi. Yani artık çalışmasına gerek kalmayacaktı. Ancak karısıyla evli kalacaktı. Çocuğun babasının kim olduğunu bilip bilmeyeceği sorusu o dönemde henüz tartışılmamıştı. Benden izin istedi. Reddettim. Şimdi gerçekten pişmanım. Çocuklarınızın annesi olan sevdiğinizin, sizinle yaşarken, sizinle yatarken başka bir adamdan hamile kalması ne kadar büyük bir heyecan... Ah-ah-ah... Yine de, eğer o aşık ondan çocuk isteseydi... onun baba olduğunu bilseydim, eşimle paylaştığım çocuklar annelerinin başka bir babadan bir erkek/kız kardeş doğurduğunu bileceklerdi - ben şu anda bu düşüncelerden boşalmaya hazırım.... Sonra kırdılar Belki de sırf doğum yapmayı reddettiği için.
O zaman onun teklifini kabul etmediği için şimdi gerçekten pişmanım.
Fakat bir gün onun daimi sevgililerinden biri onu doğurmayı teklif etti. Karşılığında kendisi ve çocuğu için bir daire ve ömür boyu bakım sözü verdi. Yani artık çalışmasına gerek kalmayacaktı. Ancak karısıyla evli kalacaktı. Çocuğun babasının kim olduğunu bilip bilmeyeceği sorusu o dönemde henüz tartışılmamıştı. Benden izin istedi. Reddettim. Şimdi gerçekten pişmanım. Çocuklarınızın annesi olan sevdiğinizin, sizinle yaşarken, sizinle yatarken başka bir adamdan hamile kalması ne kadar büyük bir heyecan... Ah-ah-ah... Yine de, eğer o aşık ondan çocuk isteseydi... onun baba olduğunu bilseydim, eşimle paylaştığım çocuklar annelerinin başka bir babadan bir erkek/kız kardeş doğurduğunu bileceklerdi - ben şu anda bu düşüncelerden boşalmaya hazırım.... Sonra kırdılar Belki de sırf doğum yapmayı reddettiği için.
O zaman onun teklifini kabul etmediği için şimdi gerçekten pişmanım.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 8):
- Firavun faresi, Slv3rF0x, Rasaroam, Kulik, Evli Aşık, Truwor, Guguk kuşu, Psvnl’ni
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 7 months
Cevap: Eşimin başkasını doğurmasını istiyorum
Konu çok heyecan verici ama herkes için değil. Bu fırsatı kaçırmış olmam üzücü.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Evet tema ateş. Eşim ve ben de sevgilimiz tarafından hamile bırakılmayı planladık. Ancak şu ana kadar ikinci çocuğa hazır olmadığımız konusunda anlaştık.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
karımı istiyorum grup seksten hamile kaldı, bu yüzden ona kimin hamile kaldığını bile bilmiyordu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
ne oluyor??!!!!!!
- These users thanked the author Johnny depp for the post (total 2):
- RomanOF333, Üstü kendinize saklayın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Benim ve eşimin başına geldi, benden belli değil, çünkü o doğum kontrolü kullanıyordu ve içine giren sadece ben değildim, bunun eski eşinden olduğundan şüpheleniyorlardı, ama önemli değil, çocuk çocuktur ve hangi spermden olursa olsun artık kızımız 5 yaşında, onu çok seviyoruz)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 6 months
Bir kız doğduğunda bu bile süper, çocuklar hiçbir şeyden korkmayabilir ve babalar bu tür kızlardan yedinci cennettedir, hem benim hem de bizim değil..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 6 months
Bu, Boynuzlamak alt forumunun konusu değil mi?
Bu tür fanteziler hem sevgili hem de boynuzlu koca versiyonunda çok heyecan verici.
Yaşım ilerledikçe, kendimi giderek kocamın yerinde hayal ediyorum))
Özellikle arkadaşlar arasında çocuğun şımarık olduğuna dair söylentiler yayılırsa, herkes dedikodu yapacak, kıkırdayacak vb.
Bu tür fanteziler hem sevgili hem de boynuzlu koca versiyonunda çok heyecan verici.
Yaşım ilerledikçe, kendimi giderek kocamın yerinde hayal ediyorum))
Özellikle arkadaşlar arasında çocuğun şımarık olduğuna dair söylentiler yayılırsa, herkes dedikodu yapacak, kıkırdayacak vb.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 2 years 5 months
ayrıca karımı gençliğinden beri oldukça yetişkin bir adam olarak doğurmayı teklif etti. O 60 yaşlarındaydı, o ise 20 yaşındaydı. O zamanlar benimle çıkmaya yeni başlamıştı, aralarında bir bağlantı olduğunu bilmiyordum ya da tahmin etmedim. Babasının arkadaşıydı
- These users thanked the author Tatlım for the post (total 3):
- Mart, Sibiryak89, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 3 months
Evet, bu tür fanteziler beni de sık sık ziyaret ediyor. Zaten boşanmış ve çocuklu bir kadınla evli olmama rağmen, hamile bir kadını sevgilisiyle seviştikten sonra görmek muhtemelen daha havalı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Belki de seninki iki çocuk sizden değil, onun düzenli ya da düzenli olmayan sevgililerinden. O yüzden pişman olmayın. Her şey yolunda.Endişeli: ↑12 Jul 2022, 21:59 Eşimle iki çocuğumuz var.
Ama bir gün onun daimi sevgililerinden biri onu doğurmayı teklif etti. Karşılığında kendisi ve çocuğu için bir daire ve ömür boyu bakım sözü verdi. Yani artık çalışmasına gerek kalmayacaktı. Ancak karısıyla evli kalacaktı. Çocuğun babasının kim olduğunu bilip bilmeyeceği sorusu o dönemde henüz tartışılmamıştı. Benden izin istedi. Reddettim. Şimdi gerçekten pişmanım. Çocuklarınızın annesi olan sevdiğinizin, sizinle yaşarken, sizinle yatarken başka bir adamdan hamile kalması ne kadar büyük bir heyecan... Ah-ah-ah... Yine de, eğer o aşık ondan çocuk isteseydi... onun baba olduğunu bilseydim, eşimle paylaştığım çocuklar annelerinin başka bir babadan bir erkek/kız kardeş doğurduğunu bileceklerdi - ben şu anda bu düşüncelerden boşalmaya hazırım.... Sonra kırdılar belki de sırf doğum yapmayı reddettiği için.
Şimdi onun teklifini o zaman kabul etmediği için gerçekten pişmanım.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 5 months
Ah. Bu fırsatı kaçırdım. Bu arada ben de öyle.
- These users thanked the author xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx for the post:
- Endişeli
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 8 months
Bir boynuzlu adam için hiç çocuk sahibi olmamak, onları yalnızca başka bir adamdan kendi çocukları gibi büyütmek daha iyidir.
- These users thanked the author Soylu for the post (total 4):
- xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, Evli Aşık, Endişeli, sadece82
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve benzerler ve döllenme anında sadece ben vardım.
Hayır, bu ikisi %100 benim.Marinka: ↑11 Dec 2022, 15:05Belki de seninki iki çocuk sizden değil, onun düzenli ya da düzenli olmayan sevgililerinden. O yüzden pişman olmayın. Her şey yolunda.Karım ve benim iki çocuğumuz var.
Fakat bir gün onun daimi sevgililerinden biri onu doğurmayı teklif etti. Karşılığında kendisi ve çocuğu için bir daire ve ömür boyu bakım sözü verdi. Yani artık çalışmasına gerek kalmayacaktı. Ancak karısıyla evli kalacaktı. Çocuğun babasının kim olduğunu bilip bilmeyeceği sorusu o dönemde henüz tartışılmamıştı. Benden izin istedi. Reddettim. Şimdi gerçekten pişmanım. Çocuklarınızın annesi olan sevdiğinizin, sizinle yaşarken, sizinle yatarken başka bir adamdan hamile kalması ne kadar büyük bir heyecan... Ah-ah-ah... Yine de, eğer o aşık ondan çocuk isteseydi... onun baba olduğunu bilseydim, eşimle paylaştığım çocuklar annelerinin başka bir babadan bir erkek/kız kardeş doğurduğunu bileceklerdi - ben şu anda bu düşüncelerden boşalmaya hazırım.... Sonra kırdılar belki de sırf doğum yapmayı reddettiği için.
Şimdi onun teklifini o zaman kabul etmediği için gerçekten pişmanım.
Ve benzerler ve döllenme anında sadece ben vardım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Benimkinin benim olmamasının ne önemi var? Çocuklar sevginin çiçekleridir! O halde tadını çıkarın!!!
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve çocuklarının kimden olduğu o kadar da önemli değil.
Bu soru tamamen sportif ilgiyle ilgilidir.
Orası kesin. Sevgilimi siken herkesin benim için kardeş gibi olduğunu düşünüyorum. Sanki onun bedeni aracılığıyla akraba olmuşuz gibi. Ve bu adamların her biri, eğer benim kadınımı seçerse, en azından iyi bir zevke sahip oldukları için saygıyı hak ediyor.
Bu soru tamamen sportif ilgiyle ilgilidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Bundan herhangi bir gelir var mı? Kişisel olarak onun bir fahişe olduğunu mu düşünüyorsunuz?Endişeli: ↑29 Apr 2023, 13:43
Bu kesin. Sevgilimi siken herkesin benim için kardeş gibi olduğunu düşünüyorum. Sanki onun bedeni aracılığıyla akraba olmuşuz gibi. Ve bu adamların her biri, eğer benim kadınımı seçerse, en azından iyi bir zevke sahip oldukları için saygıyı hak ediyor.
Peki kim şampiyon mu, karar verdin mi?Bu soru tamamen sportif ilgi alanıdır.
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 1 month
Tania,
Merhaba. Aslında çıplak bir kadını siken erkeklere üvey kardeşler denir))
Merhaba. Aslında çıplak bir kadını siken erkeklere üvey kardeşler denir))
- These users thanked the author Amatör123 for the post (total 2):
- Endişeli, RomanOF333
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Kusura bakmayın ama bu biraz aptalca bir konu. Doğum yaptığımda önce başkasının beni sikmesine sevineceğim, sonra başkasının çocuğuna bakarak ağzımın suyu akacak.
Saçmalıklar geçecek. Ve kadın çocukla yalnız kalacak. Kocamın mirası olmadan (ve bu arzum için onu öldürürdüm), nafaka olmadan - muayene olmadan - ve çocuk onun değil. Kaltak, yürüyüşe çıktı.
Saçmalıklar geçecek. Ve kadın çocukla yalnız kalacak. Kocamın mirası olmadan (ve bu arzum için onu öldürürdüm), nafaka olmadan - muayene olmadan - ve çocuk onun değil. Kaltak, yürüyüşe çıktı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 7):
- Wolffr, Andrey Lukashov, Amatör123, Rtrc, Ded, Sibiryak89, Korsan
-
- Sürtünmeler
Veronica,
Yani belki de bu yüzden önce eğlenmek, sonra dilediğiniz gibi yaşamak ister.
Yani belki de bu yüzden önce eğlenmek, sonra dilediğiniz gibi yaşamak ister.
-
- Nirvana’dayım
Veronica ve öyle olur... Ve her şey olur olabilir... Şahsen çocuklarının sevgili olduğu ve kocalarının onlara taptığı aileleri tanıyorum!
-
- Nirvana’dayım
Ancak kocalar çocukların kendilerine ait olmadığını bilmiyorlar. Sorular ortaya çıkıyor - neden siyah? Daha az muz yiyin.
- These users thanked the author Veronika for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Benim durumumda kocalarım bunu çok iyi biliyor. Ve başkalarının karılarını önlerinde sikmelerinden hoşlanıyorlar...
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Konudaki ana yazımı tekrar okursan, tartışılan duruma ilişkin açıklamalarını değiştireceksin.Veronika: ↑29 Apr 2023, 14:13 Kusura bakmayın ama bu biraz aptalca bir konu. Doğum yaptığımda önce başkasının beni sikmesine sevineceğim, sonra başkasının çocuğuna bakarak ağzımın suyu akacak.
Saçmalıklar geçecek. Ve kadın çocukla yalnız kalacak. Kocamın mirası olmadan (ve bu arzum için onu öldürürdüm), nafaka olmadan - muayene olmadan - ve çocuk onun değil. Kaltak, çok eğlendi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 4 months
oğul annesine sorar - "tüm akrabalarım sen ve senin akrabaların beyaz olmasına rağmen neden ben beyaz değilim?"
annem cevap verir - "bu kayıttan sonra en azından buna sevindim havlamazsın"))).
annem cevap verir - "bu kayıttan sonra en azından buna sevindim havlamazsın"))).
- These users thanked the author Rtrc for the post (total 4):
- Andrey Lukashov, Endişeli, Korsan, Tapkin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Yenilen muzlar çocuğun ten rengini hiçbir şekilde etkilemez :) Burada önemli olan arada sallanan “muzlar”dır. bacaklar.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Endişeli
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 4 months
Yaşamımız boyunca DNA testi yaptırmanız tavsiye edilir. Özellikle uzak garnizonlarda bunu yapan askeri hastaneler var. Ve herhangi bir tıbbi direktör bunu ayarlayabilir.
-
- Nirvana’dayım
Bu tamamen kişinin hayattaki konumuyla alakalı. Eğer karısının başka erkekler tarafından istismar edilmesinden tiksiniyorsa, o zaman bir çocuğun doğumu sevinçle karşılanacaktır. Ve eğer çocuğun kendisinden olduğunu hiç hayal etmemiş, hatta bundan şüphe etmemişse ve sonra aniden müthiş bir sürprizle karşılaşmışsa, o zaman birçok seçenek ortaya çıkabilir...
-
- Sürtünmeler
Andrey Lukashov,
Yani bu şaka!) yani, çocuğun neden siyah olduğuna dair bir bahane gibi, çünkü muz yiyorlardı ve Afrika’dan geliyorlardı. Ve mizah olmadan Ekvador’dan muzlar bize geliyor)))
Yani bu şaka!) yani, çocuğun neden siyah olduğuna dair bir bahane gibi, çünkü muz yiyorlardı ve Afrika’dan geliyorlardı. Ve mizah olmadan Ekvador’dan muzlar bize geliyor)))
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Karınızın fahişe olduğu gerçeği sizi heyecanlandırıyorsa, hamile kalabilecek tek kişinin siz olmadığınıza zihinsel olarak önceden hazırlıklısınız demektir.
n Haklısın.niqk: ↑29 Apr 2023, 15:11 Bu tamamen kişinin hayattaki konumuyla ilgili. Eğer karısının başka erkekler tarafından istismar edilmesinden tiksiniyorsa, o zaman bir çocuğun doğumu sevinçle karşılanacaktır. Ve eğer çocuğun kendisine ait olduğunu hiç hayal etmemiş, hatta bundan şüphe etmemişse ve sonra aniden müthiş bir sürprizle karşılaşmışsa, o zaman birçok seçenek ortaya çıkabilir...
Karınızın fahişe olduğu gerçeği sizi heyecanlandırıyorsa, hamile kalabilecek tek kişinin siz olmadığınıza zihinsel olarak önceden hazırlıklısınız demektir.
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
niqk,
Peki, eğer varsa çoksa bu seçenek hariç tutulmaz!)))
2 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
niqk,
Anlamıyorum, Çin’den bize bir sürü ürün getiriliyor. Neden yeterince eğimli olan yok!?)
Peki, eğer varsa çoksa bu seçenek hariç tutulmaz!)))
2 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
niqk,
Anlamıyorum, Çin’den bize bir sürü ürün getiriliyor. Neden yeterince eğimli olan yok!?)
-
- Nirvana’dayım
Amateur123, yanılıyorsun. Hepsinden bolca var: beyaz olanlar, koyu olanlar, sarı olanlar ve siyah olanlar... Ve şimdi - yedi renkli olanlar ortaya çıktı!
-
- Sürtünmeler
niqk,
Değilim "Hayır, varlar ama çok fazla sayıda değiller" diyor. Ancak çok renkli olanlarla yanılıyorsunuz. Enfeksiyona yerel halk yakalandı; eşcinseller çoğalmıyor!
Değilim "Hayır, varlar ama çok fazla sayıda değiller" diyor. Ancak çok renkli olanlarla yanılıyorsunuz. Enfeksiyona yerel halk yakalandı; eşcinseller çoğalmıyor!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Bunu duydum. Enstitüde okurken kursumuzun iki akışı vardı. İkinci grupta yabancı öğrenci yoktu ama ilkinde her grupta beş hatta daha fazla yabancı vardı. Çoğunlukla Araplar ve Afrikalılar. Kızlarımız onlarla konuşuyordu. Birçoğu onları doğurdu ve siyahlarla evlendi. Ve sikişmek için muhtemelen grubumuzdaki kızların çoğu bunu siyahlarla denedi. İlk karım da siyahi bir adamla sikişmişti.Lubitel123: ↑29 Apr 2023, 15:13 Andrey Lukashov,
Demek bu bir şaka!) Çocuğun neden siyah olduğuna dair bir bahane gibi, çünkü muz yiyorlardı ve Afrikalıydılar. Ve mizah olmadan Ekvador’dan muzlar bize geliyor))
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Endişeli, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Andrey Lukashov,
Peki kim günahsız gençlikte!) Ve sakaldaki gri saç kaburgadaki bir şeytandır!) Yani sadece barışı hayal edebiliriz))
Peki kim günahsız gençlikte!) Ve sakaldaki gri saç kaburgadaki bir şeytandır!) Yani sadece barışı hayal edebiliriz))
-
- Nirvana’dayım
Pek çok insanın sadece şakaları anlamadığı, aynı zamanda klasik halk şakalarını da bilmediği ortaya çıktı. (Muz hakkında).Üzücü gerçek.
4 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Üzgünüm, anlıyorum. Hem sizin hem de çocuğunuzun ihtiyaçları karşılanacak. Peki, yaşamımız boyunca bu, çocuklarımız için olası bir çıkış yolu, esenliktir. Artık yargılamıyorum.
4 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
.Konudaki ana yazımı tekrar okursanız hile yapıyorsunuz demektir
Üzgünüm, anlıyorum. Hem sizin hem de çocuğunuzun ihtiyaçları karşılanacak. Peki, yaşamımız boyunca bu, çocuklarımız için olası bir çıkış yolu, esenliktir. Artık yargılamıyorum.
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Olay şu ki o zaman bu teklifi reddetmiştik ama şimdi pişmanım. Ama para yüzünden değil, bu durum çok heyecan verici olduğu için.Veronika: ↑29 Apr 2023, 15:53 Görünüşe göre pek çok insan sadece şakaları anlamakla kalmıyor, aynı zamanda klasik halk esprilerini de bilmiyor. (Muz hakkında).Üzücü gerçek.
4 dakika 50 saniye sonra gönderildi:.Konudaki ana yazımı tekrar okursanız hile yapıyorsunuz demektir
-
- Nirvana’dayım
Daha sonra asıl fikrime dönüyorum. Ve özür dilemiyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 58 Replies
- 14176 Views
-
Last post by a____aa
-
- 43 Replies