Uzun zamandır forumu misafir olarak okuyordum ve sonunda hikayemi anlatmaya karar verdim.
Şu anda 28 yaşındayım. Hikayem henüz bebekken başladı ve detayları pek iyi hatırlamıyorum. Babamdan hiçbir zaman korkmadım ve utanmadım. Evde külotumla koşabiliyordum çünkü hava her zaman sıcaktı ve babam çok şefkatli bir şekilde kıçıma şaplak atıyordu. Babam gece vardiyasında çalışıyordu, bu yüzden gündüzleri uyuyordu ve annem işteyken benimle evdeydi. Babam uyurken odasına girmem kesinlikle yasaktı ama bazen onu uyandırmaya geliyordum. Battaniyenin altına tırmandım ve o beni okşadı. Tek çocuk olduğumu ve erken yaşta olduğumu söylemeliyim. Ben 4 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, hafızamda kalan ilk bölümdü. ’nin yanına külotsuz bir gecelikle tırmandım. Sabahları bazen şakalaşıyorduk ve o beni öpüyordu. Geceliği kaldırdığında külotsuz olmama şaşırdı ve karnımı öptü. Ellerini öpüp okşadı, sonra "ah" dedi ve tuvalete gitti. Sanki normalden daha uzunmuş gibiydi. Çünkü sabahları önce kısa bir süreliğine kapanır, sonra dişlerimi birlikte fırçalamam için beni çağırırdı. Uzun süre hiçbir şey olmadı ama bana külotumu giymeyi unutmamamı söyledi. 9 yaşımdayken onu banyoda ilk sutyenime bakarken gördüm. Uzun süre elinde yoğurdu, sonra yüzüne bastırıp kokladı. Bu yaşta onun hakkında zaten utangaç hissetmeye başladım. Beni hiç eleştirmedi, şımartmaya ve sıkıştırmaya devam etti. Hiç acımıyor. Çok nazikçe ama güçlü ve sıcak bir şekilde sizi kendinize doğru bastırıyor. 17 yaşımda kendimi zaten bir yetişkin olarak görüyordum ve ona bir erkek olarak dikkat etmeye başladım. Her zaman spor yapardı, formdaydı, güzel bir figürle... Sadece tanıdığım adamlar veya yıldızlar hakkında değil, onun hakkında da fanteziler kurmaya başladım. Hafızamda giderek daha sık, bir şekilde bana baktığı, beni bir yere okşadığı, beni bir şekilde şakacı bir şekilde sıktığı ve sızıntı yapmaya başladığım bölümler vardı. Bu zamana kadar babamın zaten kendi işi vardı ve ücretsiz bir programla çalışmaya gidiyordu, ancak yine de ben okuldayken sabahın erken saatlerinde daha sık oluyordu. Annem işe gitmeyi bıraktı ve onun yerine hobilerinin peşinden gitti. Ben evdeyken artık babamın öğle yemeğinden sonra daha fazla boş vakti vardı. Bir gün onunla parka gittik, birkaç adım üstümüzde durarak fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın kötü olduğunu söyledi ve bana göstermedi. Daha sonra bu fotoğrafı dizüstü bilgisayarında buldum. Çok derin bir boyun çizgisi vardı ve dışarı doğru neredeyse her şey yukarıdan açıkça görülebiliyordu. O zamana kadar zaten 4 numaraydım ve babamın bakacak bir şeyi vardı.
Fotoğrafı neredeyse tesadüfen gördüm. Acilen okul için bir şeyler yazdırmam gerekiyordu ve bir yazıcıya bağlı olduğu için dizüstü bilgisayarına girdim. Masaüstünde bir “benim” klasörü vardı ve bunun ne olduğunu merak ettim. Orada çekici denebilecek pek çok fotoğrafım vardı. Mutfakta bir yerde duruyordum ve o şortla kıçımı çıkardı. Rüyamda bir yerde battaniyenin altından bacağımı çıkardım. Ve sadece fotoğraflarım. Sonra onun hakkında fantezi kuran tek kişinin ben olmadığımı fark ettim. Ama onu nasıl zorlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra evde daha kışkırtıcı giyinmeye başladım, böylece vücudumun hatları ondan daha az gizleniyordu. Ve ona "baba" dışında bir şey demeye başladı. Ne yazık ki girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnızca "benimki" klasöründe daha fazla fotoğraf var. 20 yaşımda ayrı yaşamak için ayrıldım. Sadece tatillerde gelmeye başladım. Doğal olarak adamlarım vardı, onları biliyordu ve onlara karşı hiçbir şeyi yoktu. Her zaman şu ya da bu çocukla mutlu olup olmadığımı sorardı. Bunu sorduğunda tam o anda kucağına oturup onu gerçekten istediğimi söyleyerek mırlamak istedim. Bu yakın zamana kadar devam etti. Bir yıl önce yılbaşında birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim. Eğlendik, konuştuk ama bir noktada konuşmaktan sıkıldım ve telefona takılıp kalmam için yatağın hazırlandığı odaya gittim. Böylece uykuya daldım. Yeni yılı kutlamak için beni gece yarısı uyandırdıklarını fark ettim. Daha sonra telefonun rafta yattığını fark ettim, burada yataktayken ve telefon elimde veya yanında uykuya dalmak zorunda kalmama rağmen onu koymam benim için sakıncalı olurdu. Babam bütün gece gözlerini benden ayırmadı ve ne olduğunu anladım. Sabah herkes uyurken dizüstü bilgisayarına girdim ve (tabii ki masaüstünde değil) "benim" klasörünü buldum. Ama sadece oradaki fotoğraflar telefonumdan yeni indirildi. Kocaman göğüslerimi fışkırttığım ve parmaklarımı deliklere soktuğum bir fotoğraf.
Harekete geçmeye karar verdim. Babam hala formda, aktif ve harika kokuyor. Artık beni istediğinden emindim. Öğle yemeği vaktinde annem onu bu yeni olaydan dolayı tebrik etmek için büyükannesinin yanına gitti ve babam hâlâ yatakta yatıyordu. Sonra, çocukluğumda olduğu gibi, bana uyumam için verdikleri uzun bir tişörtle (tişörtüyle) battaniyenin altına girdim. Bu dönüşe çok şaşırmıştı ama her şey yolundaymış gibi davranmaya çalıştı. Sonra çocukken karnımı nasıl öptüğünü hatırladım. Çok isteyerek tişörtünün altına uzandı ve ben külotsuzdum. Gerçekten karnımı öpmesini isteyip istemediğimi sordu ve ben de babasının kızının ne istediğini daha iyi bildiğini söyledim. Bana bir hayvan gibi saldırdı. Önce dudaklarını, sonra göğüslerini ve amını öptü. Zaten inlemeye başlamıştı, sonunda yüzünü yarığıma bastırmak o kadar hoşuna gitmişti ki. Daha sonra dayanamadım ve içeri girmemi istedim.
İlk sefer çok nazikti. Zamanla ona daha çok sevdiğimi gösterdim. Coşkuyla tepki gösterdi. Her zaman etli kıçıma şaplak atmak ve sikmek isterdi. Her gün birkaç kez sevişmeye başladık, soldaki daireye geldik, böylece ne komşularım ne de ailem tavşan gibi seviştiğimizden dolayı yanmasınlardı. Geri çekilip onun altında çığlık atmıyorum, sızlanmıyorum ve onu tüm deliklere sokmuyorum ve özellikle ağzımda seviyorum. Babam sandalyede rahatladığında onu mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. Babamla birlikte boğaza oral seks yapmayı öğrendim ve onu her gün mutlu ediyorum. Hatta birkaç kez ağzımda sikle fotoğrafımı bile çekti. Ayrıca onu amımın içine soktuğu bir fotoğraf da var.
Parklarda, kafe tuvaletlerinde, soyunma odalarında sevişiyoruz. Bir asansörde, bir takside, bir barda bir masanın altında beni mastürbasyon yapmak için duruyor... Hatta bir kez işime gelip kendini ofisine kilitledi ve beni masanın üzerinde becerdi.
Tam teşekküllü bir babanın emziği oldum. Her akşam sürtük ağzıma iki porsiyon sperm dökmesi beni çok gururlandırıyor.
Ama bir fantezim daha var... Bir sonraki konuda anlatacağım.
These users thanked the author Papochkina for the post (total 27):
Uzun zamandır forumu misafir olarak okuyordum ve sonunda hikayemi anlatmaya karar verdim. Şu anda 28 yaşındayım. Hikayem henüz bebekken başladı ve detayları pek iyi hatırlamıyorum. Babamdan hiçbir zaman korkmadım ve utanmadım. Evde külotumla koşabiliyordum çünkü hava her zaman sıcaktı ve babam çok şefkatli bir şekilde kıçıma şaplak atıyordu. Babam gece vardiyasında çalışıyordu, bu yüzden gündüzleri uyuyordu ve annem işteyken benimle evdeydi. Babam uyurken odasına girmem kesinlikle yasaktı ama bazen onu uyandırmaya geliyordum. Battaniyenin altına tırmandım ve o beni okşadı. Tek çocuk olduğumu ve erken yaşta olduğumu söylemeliyim. Ben 4 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, hafızamda kalan ilk bölümdü. :cat2:’nin yanına külotsuz bir gecelikle tırmandım. Sabahları bazen şakalaşıyorduk ve o beni öpüyordu. Geceliği kaldırdığında külotsuz olmama şaşırdı ve karnımı öptü. Ellerini öpüp okşadı, sonra "ah" dedi ve tuvalete gitti. Sanki normalden daha uzunmuş gibiydi. Çünkü sabahları önce kısa bir süreliğine kapanır, sonra dişlerimi birlikte fırçalamam için beni çağırırdı. Uzun süre hiçbir şey olmadı ama bana külotumu giymeyi unutmamamı söyledi. 9 yaşımdayken onu banyoda ilk sutyenime bakarken gördüm. Uzun süre elinde yoğurdu, sonra yüzüne bastırıp kokladı. Bu yaşta onun hakkında zaten utangaç hissetmeye başladım. Beni hiç eleştirmedi, şımartmaya ve sıkıştırmaya devam etti. Hiç acımıyor. Çok nazikçe ama güçlü ve sıcak bir şekilde sizi kendinize doğru bastırıyor. 17 yaşımda kendimi zaten bir yetişkin olarak görüyordum ve ona bir erkek olarak dikkat etmeye başladım. Her zaman spor yapardı, formdaydı, güzel bir figürle... Sadece tanıdığım adamlar veya yıldızlar hakkında değil, onun hakkında da fanteziler kurmaya başladım. Hafızamda giderek daha sık, bir şekilde bana baktığı, beni bir yere okşadığı, beni bir şekilde şakacı bir şekilde sıktığı ve sızıntı yapmaya başladığım bölümler vardı. Bu zamana kadar babamın zaten kendi işi vardı ve ücretsiz bir programla çalışmaya gidiyordu, ancak yine de ben okuldayken sabahın erken saatlerinde daha sık oluyordu. Annem işe gitmeyi bıraktı ve onun yerine hobilerinin peşinden gitti. Ben evdeyken artık babamın öğle yemeğinden sonra daha fazla boş vakti vardı. Bir gün onunla parka gittik, birkaç adım üstümüzde durarak fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın kötü olduğunu söyledi ve bana göstermedi. Daha sonra bu fotoğrafı dizüstü bilgisayarında buldum. Çok derin bir boyun çizgisi vardı ve dışarı doğru neredeyse her şey yukarıdan açıkça görülebiliyordu. O zamana kadar zaten 4 numaraydım ve babamın bakacak bir şeyi vardı. Fotoğrafı neredeyse tesadüfen gördüm. Acilen okul için bir şeyler yazdırmam gerekiyordu ve bir yazıcıya bağlı olduğu için dizüstü bilgisayarına girdim. Masaüstünde bir “benim” klasörü vardı ve bunun ne olduğunu merak ettim. Orada çekici denebilecek pek çok fotoğrafım vardı. Mutfakta bir yerde duruyordum ve o şortla kıçımı çıkardı. Rüyamda bir yerde battaniyenin altından bacağımı çıkardım. Ve sadece fotoğraflarım. Sonra onun hakkında fantezi kuran tek kişinin ben olmadığımı fark ettim. Ama onu nasıl zorlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra evde daha kışkırtıcı giyinmeye başladım, böylece vücudumun hatları ondan daha az gizleniyordu. Ve ona "baba" dışında bir şey demeye başladı. Ne yazık ki girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnızca "benimki" klasöründe daha fazla fotoğraf var. 20 yaşımda ayrı yaşamak için ayrıldım. Sadece tatillerde gelmeye başladım. Doğal olarak adamlarım vardı, onları biliyordu ve onlara karşı hiçbir şeyi yoktu. Her zaman şu ya da bu çocukla mutlu olup olmadığımı sorardı. Bunu sorduğunda tam o anda kucağına oturup onu gerçekten istediğimi söyleyerek mırlamak istedim. Bu yakın zamana kadar devam etti. Bir yıl önce yılbaşında birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim. Eğlendik, konuştuk ama bir noktada konuşmaktan sıkıldım ve telefona takılıp kalmam için yatağın hazırlandığı odaya gittim. Böylece uykuya daldım. Yeni yılı kutlamak için beni gece yarısı uyandırdıklarını fark ettim. Daha sonra telefonun rafta yattığını fark ettim, burada yataktayken ve telefon elimde veya yanında uykuya dalmak zorunda kalmama rağmen onu koymam benim için sakıncalı olurdu. Babam bütün gece gözlerini benden ayırmadı ve ne olduğunu anladım. Sabah herkes uyurken dizüstü bilgisayarına girdim ve (tabii ki masaüstünde değil) "benim" klasörünü buldum. Ama sadece oradaki fotoğraflar telefonumdan yeni indirildi. Kocaman göğüslerimi fışkırttığım ve parmaklarımı deliklere soktuğum bir fotoğraf. Harekete geçmeye karar verdim. Babam hala formda, aktif ve harika kokuyor. Artık beni istediğinden emindim. Öğle yemeği vaktinde annem onu bu yeni olaydan dolayı tebrik etmek için büyükannesinin yanına gitti ve babam hâlâ yatakta yatıyordu. Sonra, çocukluğumda olduğu gibi, bana uyumam için verdikleri uzun bir tişörtle (tişörtüyle) battaniyenin altına girdim. Bu dönüşe çok şaşırmıştı ama her şey yolundaymış gibi davranmaya çalıştı. Sonra çocukken karnımı nasıl öptüğünü hatırladım. Çok isteyerek tişörtünün altına uzandı ve ben külotsuzdum. Gerçekten karnımı öpmesini isteyip istemediğimi sordu ve ben de babasının kızının ne istediğini daha iyi bildiğini söyledim. Bana bir hayvan gibi saldırdı. Önce dudaklarını, sonra göğüslerini ve amını öptü. Zaten inlemeye başlamıştı, sonunda yüzünü yarığıma bastırmak o kadar hoşuna gitmişti ki. Daha sonra dayanamadım ve içeri girmemi istedim. İlk sefer çok nazikti. Zamanla ona daha çok sevdiğimi gösterdim. Coşkuyla tepki gösterdi. Her zaman etli kıçıma şaplak atmak ve sikmek isterdi. Her gün birkaç kez sevişmeye başladık, soldaki daireye geldik, böylece ne komşularım ne de ailem tavşan gibi seviştiğimizden dolayı yanmasınlardı. Geri çekilip onun altında çığlık atmıyorum, sızlanmıyorum ve onu tüm deliklere sokmuyorum ve özellikle ağzımda seviyorum. Babam sandalyede rahatladığında onu mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. Babamla birlikte boğaza oral seks yapmayı öğrendim ve onu her gün mutlu ediyorum. Hatta birkaç kez ağzımda sikle fotoğrafımı bile çekti. Ayrıca onu amımın içine soktuğu bir fotoğraf da var. Parklarda, kafe tuvaletlerinde, soyunma odalarında sevişiyoruz. Bir asansörde, bir takside, bir barda bir masanın altında beni mastürbasyon yapmak için duruyor... Hatta bir kez işime gelip kendini ofisine kilitledi ve beni masanın üzerinde becerdi. Tam teşekküllü bir babanın emziği oldum. Her akşam sürtük ağzıma iki porsiyon sperm dökmesi beni çok gururlandırıyor. Ama bir fantezim daha var... Bir sonraki konuda anlatacağım.
20 yaşında, 4 beden... Ne yapıyorsun? Bu forumda altıncı sınıfa giden ve göğüsleri bir buçuk beden olan babalarla iletişim kurmaya başlıyorlar :daypyat:
Papochkina: ↑11 Dec 2022, 04:34
Uzun zamandır forumu misafir olarak okuyordum ve sonunda hikayemi anlatmaya karar verdim.
Şu anda 28 yaşındayım. Hikayem henüz bebekken başladı ve detayları pek iyi hatırlamıyorum. Babamdan hiçbir zaman korkmadım ve utanmadım. Evde külotumla koşabiliyordum çünkü hava her zaman sıcaktı ve babam çok şefkatli bir şekilde kıçıma şaplak atıyordu. Babam gece vardiyasında çalışıyordu, bu yüzden gündüzleri uyuyordu ve annem işteyken benimle evdeydi. Babam uyurken odasına girmem kesinlikle yasaktı ama bazen onu uyandırmaya geliyordum. Battaniyenin altına tırmandım ve o beni okşadı. Tek çocuk olduğumu ve erken yaşta olduğumu söylemeliyim. Ben 4 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, hafızamda kalan ilk bölümdü. ’nin yanına külotsuz bir gecelikle tırmandım. Sabahları bazen şakalaşıyorduk ve o beni öpüyordu. Geceliği kaldırdığında külotsuz olmama şaşırdı ve karnımı öptü. Ellerini öpüp okşadı, sonra "ah" dedi ve tuvalete gitti. Sanki normalden daha uzunmuş gibiydi. Çünkü sabahları önce kısa bir süreliğine kapanır, sonra dişlerimi birlikte fırçalamam için beni çağırırdı. Uzun süre hiçbir şey olmadı ama bana külotumu giymeyi unutmamamı söyledi. 9 yaşımdayken onu banyoda ilk sutyenime bakarken gördüm. Uzun süre elinde yoğurdu, sonra yüzüne bastırıp kokladı. Bu yaşta onun hakkında zaten utangaç hissetmeye başladım. Beni hiç eleştirmedi, şımartmaya ve sıkıştırmaya devam etti. Hiç acımıyor. Çok nazikçe ama güçlü ve sıcak bir şekilde sizi kendinize doğru bastırıyor. 17 yaşımda kendimi zaten bir yetişkin olarak görüyordum ve ona bir erkek olarak dikkat etmeye başladım. Her zaman spor yapardı, formdaydı, güzel bir figürle... Sadece tanıdığım adamlar veya yıldızlar hakkında değil, onun hakkında da fanteziler kurmaya başladım. Hafızamda giderek daha sık, bir şekilde bana baktığı, beni bir yere okşadığı, beni bir şekilde şakacı bir şekilde sıktığı ve sızıntı yapmaya başladığım bölümler vardı. Bu zamana kadar babamın zaten kendi işi vardı ve ücretsiz bir programla çalışmaya gidiyordu, ancak yine de ben okuldayken sabahın erken saatlerinde daha sık oluyordu. Annem işe gitmeyi bıraktı ve onun yerine hobilerinin peşinden gitti. Ben evdeyken artık babamın öğle yemeğinden sonra daha fazla boş vakti vardı. Bir gün onunla parka gittik, birkaç adım üstümüzde durarak fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın kötü olduğunu söyledi ve bana göstermedi. Daha sonra bu fotoğrafı dizüstü bilgisayarında buldum. Çok derin bir boyun çizgisi vardı ve dışarı doğru neredeyse her şey yukarıdan açıkça görülebiliyordu. O zamana kadar zaten 4 numaraydım ve babamın bakacak bir şeyi vardı.
Fotoğrafı neredeyse tesadüfen gördüm. Acilen okul için bir şeyler yazdırmam gerekiyordu ve bir yazıcıya bağlı olduğu için dizüstü bilgisayarına girdim. Masaüstünde bir “benim” klasörü vardı ve bunun ne olduğunu merak ettim. Orada çekici denebilecek pek çok fotoğrafım vardı. Mutfakta bir yerde duruyordum ve o şortla kıçımı çıkardı. Rüyamda bir yerde battaniyenin altından bacağımı çıkardım. Ve sadece fotoğraflarım. Sonra onun hakkında fantezi kuran tek kişinin ben olmadığımı fark ettim. Ama onu nasıl zorlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra evde daha kışkırtıcı giyinmeye başladım, böylece vücudumun hatları ondan daha az gizleniyordu. Ve ona "baba" dışında bir şey demeye başladı. Ne yazık ki girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnızca "benimki" klasöründe daha fazla fotoğraf var. 20 yaşımda ayrı yaşamak için ayrıldım. Sadece tatillerde gelmeye başladım. Doğal olarak adamlarım vardı, onları biliyordu ve onlara karşı hiçbir şeyi yoktu. Her zaman şu ya da bu çocukla mutlu olup olmadığımı sorardı. Bunu sorduğunda tam o anda kucağına oturup onu gerçekten istediğimi söyleyerek mırlamak istedim. Bu yakın zamana kadar devam etti. Bir yıl önce yılbaşında birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim. Eğlendik, konuştuk ama bir noktada konuşmaktan sıkıldım ve telefona takılıp kalmam için yatağın hazırlandığı odaya gittim. Böylece uykuya daldım. Yeni yılı kutlamak için beni gece yarısı uyandırdıklarını fark ettim. Daha sonra telefonun rafta yattığını fark ettim, burada yataktayken ve telefon elimde veya yanında uykuya dalmak zorunda kalmama rağmen onu koymam benim için sakıncalı olurdu. Babam bütün gece gözlerini benden ayırmadı ve ne olduğunu anladım. Sabah herkes uyurken dizüstü bilgisayarına girdim ve (tabii ki masaüstünde değil) "benim" klasörünü buldum. Ama sadece oradaki fotoğraflar telefonumdan yeni indirildi. Kocaman göğüslerimi fışkırttığım ve parmaklarımı deliklere soktuğum bir fotoğraf.
Harekete geçmeye karar verdim. Babam hala formda, aktif ve harika kokuyor. Artık beni istediğinden emindim. Öğle yemeği vaktinde annem onu bu yeni olaydan dolayı tebrik etmek için büyükannesinin yanına gitti ve babam hâlâ yatakta yatıyordu. Sonra, çocukluğumda olduğu gibi, bana uyumam için verdikleri uzun bir tişörtle (tişörtüyle) battaniyenin altına girdim. Bu dönüşe çok şaşırmıştı ama her şey yolundaymış gibi davranmaya çalıştı. Sonra çocukken karnımı nasıl öptüğünü hatırladım. Çok isteyerek tişörtünün altına uzandı ve ben külotsuzdum. Gerçekten karnımı öpmesini isteyip istemediğimi sordu ve ben de babasının kızının ne istediğini daha iyi bildiğini söyledim. Bana bir hayvan gibi saldırdı. Önce dudaklarını, sonra göğüslerini ve amını öptü. Zaten inlemeye başlamıştı, sonunda yüzünü yarığıma bastırmak o kadar hoşuna gitmişti ki. Daha sonra dayanamadım ve içeri girmemi istedim.
İlk sefer çok nazikti. Zamanla ona daha çok sevdiğimi gösterdim. Coşkuyla tepki gösterdi. Her zaman etli kıçıma şaplak atmak ve sikmek isterdi. Her gün birkaç kez sevişmeye başladık, soldaki daireye geldik, böylece ne komşularım ne de ailem tavşan gibi seviştiğimizden dolayı yanmasınlardı. Geri çekilip onun altında çığlık atmıyorum, sızlanmıyorum ve onu tüm deliklere sokmuyorum ve özellikle ağzımda seviyorum. Babam sandalyede rahatladığında onu mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. Babamla birlikte boğaza oral seks yapmayı öğrendim ve onu her gün mutlu ediyorum. Hatta birkaç kez ağzımda sikle fotoğrafımı bile çekti. Ayrıca onu amımın içine soktuğu bir fotoğraf da var.
Parklarda, kafe tuvaletlerinde, soyunma odalarında sevişiyoruz. Bir asansörde, bir takside, bir barda bir masanın altında beni mastürbasyon yapmak için duruyor... Hatta bir kez işime gelip kendini ofisine kilitledi ve beni masanın üzerinde becerdi.
Tam teşekküllü bir babanın emziği oldum. Her akşam sürtük ağzıma iki porsiyon sperm dökmesi beni çok gururlandırıyor.
Ama bir fantezim daha var... Bir sonraki konuda anlatacağım.
Gelecekteki hayatınızı nasıl hayal ediyorsunuz? Ne zaman kendi çocuğuna sahip olacaksın?
[quote=Papochkina post_id=147025 time=1670722450 user_id=13965] Uzun zamandır forumu misafir olarak okuyordum ve sonunda hikayemi anlatmaya karar verdim. Şu anda 28 yaşındayım. Hikayem henüz bebekken başladı ve detayları pek iyi hatırlamıyorum. Babamdan hiçbir zaman korkmadım ve utanmadım. Evde külotumla koşabiliyordum çünkü hava her zaman sıcaktı ve babam çok şefkatli bir şekilde kıçıma şaplak atıyordu. Babam gece vardiyasında çalışıyordu, bu yüzden gündüzleri uyuyordu ve annem işteyken benimle evdeydi. Babam uyurken odasına girmem kesinlikle yasaktı ama bazen onu uyandırmaya geliyordum. Battaniyenin altına tırmandım ve o beni okşadı. Tek çocuk olduğumu ve erken yaşta olduğumu söylemeliyim. Ben 4 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, hafızamda kalan ilk bölümdü. :cat2:’nin yanına külotsuz bir gecelikle tırmandım. Sabahları bazen şakalaşıyorduk ve o beni öpüyordu. Geceliği kaldırdığında külotsuz olmama şaşırdı ve karnımı öptü. Ellerini öpüp okşadı, sonra "ah" dedi ve tuvalete gitti. Sanki normalden daha uzunmuş gibiydi. Çünkü sabahları önce kısa bir süreliğine kapanır, sonra dişlerimi birlikte fırçalamam için beni çağırırdı. Uzun süre hiçbir şey olmadı ama bana külotumu giymeyi unutmamamı söyledi. 9 yaşımdayken onu banyoda ilk sutyenime bakarken gördüm. Uzun süre elinde yoğurdu, sonra yüzüne bastırıp kokladı. Bu yaşta onun hakkında zaten utangaç hissetmeye başladım. Beni hiç eleştirmedi, şımartmaya ve sıkıştırmaya devam etti. Hiç acımıyor. Çok nazikçe ama güçlü ve sıcak bir şekilde sizi kendinize doğru bastırıyor. 17 yaşımda kendimi zaten bir yetişkin olarak görüyordum ve ona bir erkek olarak dikkat etmeye başladım. Her zaman spor yapardı, formdaydı, güzel bir figürle... Sadece tanıdığım adamlar veya yıldızlar hakkında değil, onun hakkında da fanteziler kurmaya başladım. Hafızamda giderek daha sık, bir şekilde bana baktığı, beni bir yere okşadığı, beni bir şekilde şakacı bir şekilde sıktığı ve sızıntı yapmaya başladığım bölümler vardı. Bu zamana kadar babamın zaten kendi işi vardı ve ücretsiz bir programla çalışmaya gidiyordu, ancak yine de ben okuldayken sabahın erken saatlerinde daha sık oluyordu. Annem işe gitmeyi bıraktı ve onun yerine hobilerinin peşinden gitti. Ben evdeyken artık babamın öğle yemeğinden sonra daha fazla boş vakti vardı. Bir gün onunla parka gittik, birkaç adım üstümüzde durarak fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın kötü olduğunu söyledi ve bana göstermedi. Daha sonra bu fotoğrafı dizüstü bilgisayarında buldum. Çok derin bir boyun çizgisi vardı ve dışarı doğru neredeyse her şey yukarıdan açıkça görülebiliyordu. O zamana kadar zaten 4 numaraydım ve babamın bakacak bir şeyi vardı. Fotoğrafı neredeyse tesadüfen gördüm. Acilen okul için bir şeyler yazdırmam gerekiyordu ve bir yazıcıya bağlı olduğu için dizüstü bilgisayarına girdim. Masaüstünde bir “benim” klasörü vardı ve bunun ne olduğunu merak ettim. Orada çekici denebilecek pek çok fotoğrafım vardı. Mutfakta bir yerde duruyordum ve o şortla kıçımı çıkardı. Rüyamda bir yerde battaniyenin altından bacağımı çıkardım. Ve sadece fotoğraflarım. Sonra onun hakkında fantezi kuran tek kişinin ben olmadığımı fark ettim. Ama onu nasıl zorlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra evde daha kışkırtıcı giyinmeye başladım, böylece vücudumun hatları ondan daha az gizleniyordu. Ve ona "baba" dışında bir şey demeye başladı. Ne yazık ki girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnızca "benimki" klasöründe daha fazla fotoğraf var. 20 yaşımda ayrı yaşamak için ayrıldım. Sadece tatillerde gelmeye başladım. Doğal olarak adamlarım vardı, onları biliyordu ve onlara karşı hiçbir şeyi yoktu. Her zaman şu ya da bu çocukla mutlu olup olmadığımı sorardı. Bunu sorduğunda tam o anda kucağına oturup onu gerçekten istediğimi söyleyerek mırlamak istedim. Bu yakın zamana kadar devam etti. Bir yıl önce yılbaşında birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim. Eğlendik, konuştuk ama bir noktada konuşmaktan sıkıldım ve telefona takılıp kalmam için yatağın hazırlandığı odaya gittim. Böylece uykuya daldım. Yeni yılı kutlamak için beni gece yarısı uyandırdıklarını fark ettim. Daha sonra telefonun rafta yattığını fark ettim, burada yataktayken ve telefon elimde veya yanında uykuya dalmak zorunda kalmama rağmen onu koymam benim için sakıncalı olurdu. Babam bütün gece gözlerini benden ayırmadı ve ne olduğunu anladım. Sabah herkes uyurken dizüstü bilgisayarına girdim ve (tabii ki masaüstünde değil) "benim" klasörünü buldum. Ama sadece oradaki fotoğraflar telefonumdan yeni indirildi. Kocaman göğüslerimi fışkırttığım ve parmaklarımı deliklere soktuğum bir fotoğraf. Harekete geçmeye karar verdim. Babam hala formda, aktif ve harika kokuyor. Artık beni istediğinden emindim. Öğle yemeği vaktinde annem onu bu yeni olaydan dolayı tebrik etmek için büyükannesinin yanına gitti ve babam hâlâ yatakta yatıyordu. Sonra, çocukluğumda olduğu gibi, bana uyumam için verdikleri uzun bir tişörtle (tişörtüyle) battaniyenin altına girdim. Bu dönüşe çok şaşırmıştı ama her şey yolundaymış gibi davranmaya çalıştı. Sonra çocukken karnımı nasıl öptüğünü hatırladım. Çok isteyerek tişörtünün altına uzandı ve ben külotsuzdum. Gerçekten karnımı öpmesini isteyip istemediğimi sordu ve ben de babasının kızının ne istediğini daha iyi bildiğini söyledim. Bana bir hayvan gibi saldırdı. Önce dudaklarını, sonra göğüslerini ve amını öptü. Zaten inlemeye başlamıştı, sonunda yüzünü yarığıma bastırmak o kadar hoşuna gitmişti ki. Daha sonra dayanamadım ve içeri girmemi istedim. İlk sefer çok nazikti. Zamanla ona daha çok sevdiğimi gösterdim. Coşkuyla tepki gösterdi. Her zaman etli kıçıma şaplak atmak ve sikmek isterdi. Her gün birkaç kez sevişmeye başladık, soldaki daireye geldik, böylece ne komşularım ne de ailem tavşan gibi seviştiğimizden dolayı yanmasınlardı. Geri çekilip onun altında çığlık atmıyorum, sızlanmıyorum ve onu tüm deliklere sokmuyorum ve özellikle ağzımda seviyorum. Babam sandalyede rahatladığında onu mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. Babamla birlikte boğaza oral seks yapmayı öğrendim ve onu her gün mutlu ediyorum. Hatta birkaç kez ağzımda sikle fotoğrafımı bile çekti. Ayrıca onu amımın içine soktuğu bir fotoğraf da var. Parklarda, kafe tuvaletlerinde, soyunma odalarında sevişiyoruz. Bir asansörde, bir takside, bir barda bir masanın altında beni mastürbasyon yapmak için duruyor... Hatta bir kez işime gelip kendini ofisine kilitledi ve beni masanın üzerinde becerdi. Tam teşekküllü bir babanın emziği oldum. Her akşam sürtük ağzıma iki porsiyon sperm dökmesi beni çok gururlandırıyor. Ama bir fantezim daha var... Bir sonraki konuda anlatacağım. [/quote]Gelecekteki hayatınızı nasıl hayal ediyorsunuz? Ne zaman kendi çocuğuna sahip olacaksın?
[quote=Papochkina post_id=147025 time=1670722450 user_id=13965]hikayemi anlatmaya karar verdim [/quote] Bunu gerçek değil de uydurma olarak anlatmalıydım. Burada gerçek olmayan pek çok şey var. Bu hayatta olamaz.
dva2dva: ↑11 Dec 2022, 10:04
Eğer tuzağa düştüysen, böyle bir kızı istememek günahtır.)) Ama sen olmasan bile yine de günah))
I) ikinci gönderiyi okuyun ve sohbete gidin)
Gerisini ben cevaplayacağım: evet, 9 yaşında uzun boylu ve uzun boylu kızlar var göğüsleri var. Adetim de aynı sıralarda başladı. Buna "biyoloji" denir. Bölüm - "genetik". Sütyenler sadece destek amaçlı değil aynı zamanda ara sıra meydana gelen acı verici darbelerden korunmak için de giyilir.
Tarihin gerçekliğinden şüpheniz mi var? Ve umurumda değil, sanki) Onu yatağına davet etmiyorum, orada tek başıma iyiyim .
These users thanked the author Papochkina for the post (total 7):
[quote=dva2dva post_id=147097 time=1670742276 user_id=11226] Eğer tuzağa düştüysen, böyle bir kızı istememek günahtır.)) Ama sen olmasan bile yine de günah)) [/quote]
I) ikinci gönderiyi okuyun ve sohbete gidin)
Gerisini ben cevaplayacağım: evet, 9 yaşında uzun boylu ve uzun boylu kızlar var göğüsleri var. Adetim de aynı sıralarda başladı. Buna "biyoloji" denir. Bölüm - "genetik". Sütyenler sadece destek amaçlı değil aynı zamanda ara sıra meydana gelen acı verici darbelerden korunmak için de giyilir. Tarihin gerçekliğinden şüpheniz mi var? Ve umurumda değil, sanki) Onu yatağına davet etmiyorum, orada tek başıma iyiyim 😂.
[quote="◊_NeBo[_Na_]+peki ya annem?.. bu hikayede bir şeyin açıkça dikkate alınmadığı
[/quote]
Evet... Bunu ben de fark ettim. Ancak genel olarak bu makul.
[quote="◊_NeBo[_Na_]+peki ya annem?.. bu hikayede bir şeyin açıkça dikkate alınmadığı :muza: [/quote] Evet... Bunu ben de fark ettim. Ancak genel olarak bu makul.
[quote=SergeiKa post_id=147117 time=1670745828 user_id=4591] Evet... Bunu ben de fark ettim. Her ne kadar genel olarak makul olsa da. :cat1: [/quote] makul mü?.. peki makul olarak neyi görüyorsunuz?.. Kesinlikle hiçbir fikrim yok. Sadece bir gencin fantezisi.
SergeiKa: ↑11 Dec 2022, 11:03
Evet... Ben de bunu fark ettim. Her ne kadar genel olarak makul olsa da.
makul mü?.. peki makul olarak neyi görüyorsunuz?.. Kesinlikle hiçbir fikrim yok. Sadece bir gencin fantezisi.
O halde forumda ve konularda söylenen her şeyin(!) sorgulanması gerekir. Kırın ve çöpe atın.
Bu şüphecilik nereden geliyor?
Kızın yeterince hayal gücü var ama... Ama!.. Süslemek onu icat etmek anlamına gelmez. . Biz de orada alaycı bir görüş oluşturuyoruz: “NEFES ALARK GİBİ TATLI.” Nereden?.. Bu fikir nereden aklına geldi?.. Onu tanıyor musun?.. Gördün mü, duydun mu?
İnandırıcılık açısından" neredeyse hikayem (!). Aradaki fark şu ki, onun bir babası var, benim de bir annem var.
Bu arada, o haklı (aslında benim gibi) fikirleri umursamıyor Site sakinlerinin.. . İnsan olan bitene dair duygularını, hislerini, görüşlerini ifade etmek ister.
Çocukluğunuzda okuduğunuz en az bir masalı eleştirmeye çalışın... Benden çok’ Eminim işe yaramayacak!... Çünkü pratikte her insanın içinde, inanmadığımız ama yine de hayır, hayır olan en sevdiği masalların olduğu bir “hazine” vardır ve biz de kullanırız. boşuna...
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=147119 time=1670746459 user_id=5795] [quote=SergeiKa post_id=147117 time=1670745828 user_id=4591] Evet... Ben de bunu fark ettim. Her ne kadar genel olarak makul olsa da. :cat1: [/quote] makul mü?.. peki makul olarak neyi görüyorsunuz?.. Kesinlikle hiçbir fikrim yok. Sadece bir gencin fantezisi. [/quote] O halde forumda ve konularda söylenen her şeyin(!) sorgulanması gerekir. Kırın ve çöpe atın. Bu şüphecilik nereden geliyor? Kızın yeterince hayal gücü var ama... Ama!.. Süslemek onu icat etmek anlamına gelmez. . Biz de orada alaycı bir görüş oluşturuyoruz: “NEFES ALARK GİBİ TATLI.” Nereden?.. Bu fikir nereden aklına geldi?.. Onu tanıyor musun?.. Gördün mü, duydun mu?
İnandırıcılık açısından" neredeyse [url=viewtopic.php?t=1666]hikayem[/url] (!). Aradaki fark şu ki, onun bir babası var, benim de bir annem var.
Bu arada, o haklı (aslında benim gibi) fikirleri umursamıyor Site sakinlerinin.. . İnsan olan bitene dair duygularını, hislerini, görüşlerini ifade etmek ister. Çocukluğunuzda okuduğunuz en az bir masalı eleştirmeye çalışın... Benden çok’ Eminim işe yaramayacak!... Çünkü pratikte her insanın içinde, inanmadığımız ama yine de hayır, hayır olan en sevdiği masalların olduğu bir “hazine” vardır ve biz de kullanırız. boşuna...
SergeiKa,
Hiçbir şekilde süslemedim o.. aynı yazarın bir sonraki konusunu okudunuz mu?)) Peki, süslemeyi nasıl buldunuz?
Allah aşkına, istediğine inan, seni ikna edeyim falan mı?.. İhtiyacım yok.. burası sadece bir forum ve burada özgürce yapabilirler tüm kullanıcıların görüşlerini belirtin.
Fikrimi belirttim, şimdilik hoşça kalın diyorum.. ciao)
[ref=#bf0000]SergeiKa[/ref], Hiçbir şekilde süslemedim o.. aynı yazarın bir sonraki konusunu okudunuz mu?)) Peki, süslemeyi nasıl buldunuz? :-D Allah aşkına, istediğine inan, seni ikna edeyim falan mı?.. İhtiyacım yok.. burası sadece bir forum ve burada özgürce yapabilirler tüm kullanıcıların görüşlerini belirtin. Fikrimi belirttim, şimdilik hoşça kalın diyorum.. ciao)
Plug: ↑11 Dec 2022, 09:10
9 yaşında sutyen mi?)) Ciddi misin?) Peki sen bir hayalperestsin. Bu aptallıktan sonra okumak artık ilgi çekici olmadı.
Eğer dolgun olabilirlerse. 11 yaşındayken ailem 2 günlüğüne ayrıldı. Benden bir yaş büyük olan komşumu ve bir yaş küçük olan kız kardeşini geceyi geçirmeye davet ettim. Onlar uyurken göğüslerinden birinin kıllı olduğunu hissettim. tüy değil.
[quote=Plug post_id=147091 time=1670739053 user_id=11336] 9 yaşında sutyen mi?)) Ciddi misin?) Peki sen bir hayalperestsin. Bu aptallıktan sonra okumak artık ilgi çekici olmadı. [/quote] Eğer dolgun olabilirlerse. 11 yaşındayken ailem 2 günlüğüne ayrıldı. Benden bir yaş büyük olan komşumu ve bir yaş küçük olan kız kardeşini geceyi geçirmeye davet ettim. Onlar uyurken göğüslerinden birinin kıllı olduğunu hissettim. tüy değil.
Harika bir hikaye. Her ne kadar süslese de bunu çok güzel yaptı. Bu sadece onu daha ilginç hale getirdi. Ve ona (yazar) saldırmaya gerek yok. Sessizce kıskan.
Peki kızım, keyfini çıkar ve kimseye sorma.
These users thanked the author Ve zeka for the post (total 2):
Harika bir hikaye. Her ne kadar süslese de bunu çok güzel yaptı. Bu sadece onu daha ilginç hale getirdi. Ve ona (yazar) saldırmaya gerek yok. Sessizce kıskan. Peki kızım, keyfini çıkar ve kimseye sorma.
[quote=Papochkina post_id=147025 time=1670722450 user_id=13965] Ona mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. [/quote] Ve üvey babamın ayak tırnağını kullanarak onu seçmesini daha çok seviyorum. sonuncusu kıçımdan bok olarak kaldı. Peki ya siz sevgili hanımlar? :ayyy:
Papochkina: ↑11 Dec 2022, 04:34
Onu mastürbasyon yapmayı ve testislerini, perinesini ve anüsünü yalamayı seviyorum.
Ve bu daha çok hoşuma gidiyor üvey babam kıçımdaki son pislikleri çıkarmak için ayak tırnağını kullandığında. Peki ya siz sevgili hanımlar?
Çok fazla trol yapıyorsun ve takma adın göz önüne alındığında, bu tür trolling hiç işe yaramayacak, bu yüzden Üvey baba olduğunu, tırnaklarını kesmediğini ve kıçını karıştırdığını yazardım. Bu kendi kendine tahmindir, yanıyorsun.
[quote="Alevtina Seksolog" post_id=279239 time=1698528390 user_id=21464] [quote=Papochkina post_id= 147025 time=1670722450 user_id=13965] Onu mastürbasyon yapmayı ve testislerini, perinesini ve anüsünü yalamayı seviyorum. [/quote] Ve bu daha çok hoşuma gidiyor üvey babam kıçımdaki son pislikleri çıkarmak için ayak tırnağını kullandığında. Peki ya siz sevgili hanımlar? :oops: [/quote] Çok fazla trol yapıyorsun ve takma adın göz önüne alındığında, bu tür trolling hiç işe yaramayacak, bu yüzden Üvey baba olduğunu, tırnaklarını kesmediğini ve kıçını karıştırdığını yazardım. Bu kendi kendine tahmindir, yanıyorsun.
PavelNokia: ↑11 Jan 2024, 08:50
at 16 yaşındayım, 4 beden oldukça sık oluyor, sık değil ama yine de
Sık sık değil...
İlk defa, ben sanırım komşuya sarılıp bir kızın göğüslerini yakalamaya çalıştım. O zamanlar 14 yaşındaydı. Benden bir yaş küçük. Boyut tam olarak uygundu.
Beşinciye yaklaştık...
[quote=PavelNokia post_id=279674 time=1704952215 user_id=15476] at 16 yaşındayım, 4 beden oldukça sık oluyor, sık değil ama yine de [/quote]Sık sık değil... İlk defa, ben sanırım komşuya sarılıp bir kızın göğüslerini yakalamaya çalıştım. O zamanlar 14 yaşındaydı. Benden bir yaş küçük. Boyut tam olarak uygundu. Beşinciye yaklaştık...
Dört yaşında bir yeğenim var. Bir gün onu kaydırağa koyuyordum ve yanlışlıkla elimi poposunun altına koydum ve vücudunun ne kadar dolgun olduğunu hissettim. Tekrar denemeye karar verdim, ama onu...
Omsk’ta bir adam, 8 ve 9 yaşlarındaki yerli ve evlatlık kızlarına, eski karısına ve yeni karısına HIV bulaştırdı. Teşhisini biliyordu ve kasıtlı olarak enfeksiyon kapmış, kızları yozlaştırıp...
Size anlatacaklarım abartılı değil ve hastalıklı fantezilerin meyvesi değil; inanıp inanmamak size kalmış, bu benim hayatımdan gerçek bir olay.
Olayın üzerinden 1 ay geçti, hala şoktayım, kendime...
Last post
ve babamla her şey karşılıklı rızayla gerçekleşti, ayık.
ve babamla her şey karşılıklı rızayla ve ayık bir şekilde gerçekleşti.
bana daha fazlasını anlat
Herkese selam! 17 yaşındayım. Babamla yalnız yaşıyorum. Her şey yolundaydı. Ama büyüdüm ve vücudum da büyüdü. Onun düşüncesiz bakışlarını yakaladım. Ben de onu sevmeme rağmen hâlâ genç; 40 yaşında,...
Last post
Olduğu gibi söylüyorum)
Bir kağıt parçasına sexforum.win yazın ve elinizin, göbeğinizin ve deliğinizin fotoğrafını çekin Bacağını bu kağıt parçasının yanına koy.
hai) Geçenlerde babamla birlikte bahçedeki kulübedeydim. Hava sıcaktı, ben mayoluydum, babam ise şortluydu ve kırsalda güneşleniyorduk. Normal bronzlaştım ama ayakta durduğunu fark etmeye başladım,...
Last post
Harika bir konu, ele alınmaması üzücü (..belki zaten bir devamı vardır?