Babamla seks (pedofili değil)

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Papochkina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Babamla seks (pedofili değil)

Unread post by Papochkina »

Uzun zamandır forumu misafir olarak okuyordum ve sonunda hikayemi anlatmaya karar verdim.
Şu anda 28 yaşındayım. Hikayem henüz bebekken başladı ve detayları pek iyi hatırlamıyorum. Babamdan hiçbir zaman korkmadım ve utanmadım. Evde külotumla koşabiliyordum çünkü hava her zaman sıcaktı ve babam çok şefkatli bir şekilde kıçıma şaplak atıyordu. Babam gece vardiyasında çalışıyordu, bu yüzden gündüzleri uyuyordu ve annem işteyken benimle evdeydi. Babam uyurken odasına girmem kesinlikle yasaktı ama bazen onu uyandırmaya geliyordum. Battaniyenin altına tırmandım ve o beni okşadı. Tek çocuk olduğumu ve erken yaşta olduğumu söylemeliyim. Ben 4 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, hafızamda kalan ilk bölümdü. :cat2:’nin yanına külotsuz bir gecelikle tırmandım. Sabahları bazen şakalaşıyorduk ve o beni öpüyordu. Geceliği kaldırdığında külotsuz olmama şaşırdı ve karnımı öptü. Ellerini öpüp okşadı, sonra "ah" dedi ve tuvalete gitti. Sanki normalden daha uzunmuş gibiydi. Çünkü sabahları önce kısa bir süreliğine kapanır, sonra dişlerimi birlikte fırçalamam için beni çağırırdı. Uzun süre hiçbir şey olmadı ama bana külotumu giymeyi unutmamamı söyledi. 9 yaşımdayken onu banyoda ilk sutyenime bakarken gördüm. Uzun süre elinde yoğurdu, sonra yüzüne bastırıp kokladı. Bu yaşta onun hakkında zaten utangaç hissetmeye başladım. Beni hiç eleştirmedi, şımartmaya ve sıkıştırmaya devam etti. Hiç acımıyor. Çok nazikçe ama güçlü ve sıcak bir şekilde sizi kendinize doğru bastırıyor. 17 yaşımda kendimi zaten bir yetişkin olarak görüyordum ve ona bir erkek olarak dikkat etmeye başladım. Her zaman spor yapardı, formdaydı, güzel bir figürle... Sadece tanıdığım adamlar veya yıldızlar hakkında değil, onun hakkında da fanteziler kurmaya başladım. Hafızamda giderek daha sık, bir şekilde bana baktığı, beni bir yere okşadığı, beni bir şekilde şakacı bir şekilde sıktığı ve sızıntı yapmaya başladığım bölümler vardı. Bu zamana kadar babamın zaten kendi işi vardı ve ücretsiz bir programla çalışmaya gidiyordu, ancak yine de ben okuldayken sabahın erken saatlerinde daha sık oluyordu. Annem işe gitmeyi bıraktı ve onun yerine hobilerinin peşinden gitti. Ben evdeyken artık babamın öğle yemeğinden sonra daha fazla boş vakti vardı. Bir gün onunla parka gittik, birkaç adım üstümüzde durarak fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın kötü olduğunu söyledi ve bana göstermedi. Daha sonra bu fotoğrafı dizüstü bilgisayarında buldum. Çok derin bir boyun çizgisi vardı ve dışarı doğru neredeyse her şey yukarıdan açıkça görülebiliyordu. O zamana kadar zaten 4 numaraydım ve babamın bakacak bir şeyi vardı.
Fotoğrafı neredeyse tesadüfen gördüm. Acilen okul için bir şeyler yazdırmam gerekiyordu ve bir yazıcıya bağlı olduğu için dizüstü bilgisayarına girdim. Masaüstünde bir “benim” klasörü vardı ve bunun ne olduğunu merak ettim. Orada çekici denebilecek pek çok fotoğrafım vardı. Mutfakta bir yerde duruyordum ve o şortla kıçımı çıkardı. Rüyamda bir yerde battaniyenin altından bacağımı çıkardım. Ve sadece fotoğraflarım. Sonra onun hakkında fantezi kuran tek kişinin ben olmadığımı fark ettim. Ama onu nasıl zorlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra evde daha kışkırtıcı giyinmeye başladım, böylece vücudumun hatları ondan daha az gizleniyordu. Ve ona "baba" dışında bir şey demeye başladı. Ne yazık ki girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnızca "benimki" klasöründe daha fazla fotoğraf var. 20 yaşımda ayrı yaşamak için ayrıldım. Sadece tatillerde gelmeye başladım. Doğal olarak adamlarım vardı, onları biliyordu ve onlara karşı hiçbir şeyi yoktu. Her zaman şu ya da bu çocukla mutlu olup olmadığımı sorardı. Bunu sorduğunda tam o anda kucağına oturup onu gerçekten istediğimi söyleyerek mırlamak istedim. Bu yakın zamana kadar devam etti. Bir yıl önce yılbaşında birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim. Eğlendik, konuştuk ama bir noktada konuşmaktan sıkıldım ve telefona takılıp kalmam için yatağın hazırlandığı odaya gittim. Böylece uykuya daldım. Yeni yılı kutlamak için beni gece yarısı uyandırdıklarını fark ettim. Daha sonra telefonun rafta yattığını fark ettim, burada yataktayken ve telefon elimde veya yanında uykuya dalmak zorunda kalmama rağmen onu koymam benim için sakıncalı olurdu. Babam bütün gece gözlerini benden ayırmadı ve ne olduğunu anladım. Sabah herkes uyurken dizüstü bilgisayarına girdim ve (tabii ki masaüstünde değil) "benim" klasörünü buldum. Ama sadece oradaki fotoğraflar telefonumdan yeni indirildi. Kocaman göğüslerimi fışkırttığım ve parmaklarımı deliklere soktuğum bir fotoğraf.
Harekete geçmeye karar verdim. Babam hala formda, aktif ve harika kokuyor. Artık beni istediğinden emindim. Öğle yemeği vaktinde annem onu ​​bu yeni olaydan dolayı tebrik etmek için büyükannesinin yanına gitti ve babam hâlâ yatakta yatıyordu. Sonra, çocukluğumda olduğu gibi, bana uyumam için verdikleri uzun bir tişörtle (tişörtüyle) battaniyenin altına girdim. Bu dönüşe çok şaşırmıştı ama her şey yolundaymış gibi davranmaya çalıştı. Sonra çocukken karnımı nasıl öptüğünü hatırladım. Çok isteyerek tişörtünün altına uzandı ve ben külotsuzdum. Gerçekten karnımı öpmesini isteyip istemediğimi sordu ve ben de babasının kızının ne istediğini daha iyi bildiğini söyledim. Bana bir hayvan gibi saldırdı. Önce dudaklarını, sonra göğüslerini ve amını öptü. Zaten inlemeye başlamıştı, sonunda yüzünü yarığıma bastırmak o kadar hoşuna gitmişti ki. Daha sonra dayanamadım ve içeri girmemi istedim.
İlk sefer çok nazikti. Zamanla ona daha çok sevdiğimi gösterdim. Coşkuyla tepki gösterdi. Her zaman etli kıçıma şaplak atmak ve sikmek isterdi. Her gün birkaç kez sevişmeye başladık, soldaki daireye geldik, böylece ne komşularım ne de ailem tavşan gibi seviştiğimizden dolayı yanmasınlardı. Geri çekilip onun altında çığlık atmıyorum, sızlanmıyorum ve onu tüm deliklere sokmuyorum ve özellikle ağzımda seviyorum. Babam sandalyede rahatladığında onu mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. Babamla birlikte boğaza oral seks yapmayı öğrendim ve onu her gün mutlu ediyorum. Hatta birkaç kez ağzımda sikle fotoğrafımı bile çekti. Ayrıca onu amımın içine soktuğu bir fotoğraf da var.
Parklarda, kafe tuvaletlerinde, soyunma odalarında sevişiyoruz. Bir asansörde, bir takside, bir barda bir masanın altında beni mastürbasyon yapmak için duruyor... Hatta bir kez işime gelip kendini ofisine kilitledi ve beni masanın üzerinde becerdi.
Tam teşekküllü bir babanın emziği oldum. Her akşam sürtük ağzıma iki porsiyon sperm dökmesi beni çok gururlandırıyor.
Ama bir fantezim daha var... Bir sonraki konuda anlatacağım.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Babamla seks (pedofili değil)

Unread post by Yün »

20 yaşında, 4 beden... Ne yapıyorsun? Bu forumda altıncı sınıfa giden ve göğüsleri bir buçuk beden olan babalarla iletişim kurmaya başlıyorlar :daypyat:
These users thanked the author Yün for the post (total 4):
Mart, Andrey Petrov, Manfred, Pol66
Автор темы
Papochkina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Başlıkta parantez içinde ne yazıyor? Bu forumda her şey olabilir, beğenen var, ne tür sitemler var?
These users thanked the author Papochkina for the post (total 6):
Herurg, Islak, Guguk kuşu, Esinti, Pol66, Sibiryak89
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Wot_ja »

Papochkina: 11 Dec 2022, 04:34 Uzun zamandır forumu misafir olarak okuyordum ve sonunda hikayemi anlatmaya karar verdim.
Şu anda 28 yaşındayım. Hikayem henüz bebekken başladı ve detayları pek iyi hatırlamıyorum. Babamdan hiçbir zaman korkmadım ve utanmadım. Evde külotumla koşabiliyordum çünkü hava her zaman sıcaktı ve babam çok şefkatli bir şekilde kıçıma şaplak atıyordu. Babam gece vardiyasında çalışıyordu, bu yüzden gündüzleri uyuyordu ve annem işteyken benimle evdeydi. Babam uyurken odasına girmem kesinlikle yasaktı ama bazen onu uyandırmaya geliyordum. Battaniyenin altına tırmandım ve o beni okşadı. Tek çocuk olduğumu ve erken yaşta olduğumu söylemeliyim. Ben 4 yaşındaydım, o 24 yaşındaydı, hafızamda kalan ilk bölümdü. :cat2:’nin yanına külotsuz bir gecelikle tırmandım. Sabahları bazen şakalaşıyorduk ve o beni öpüyordu. Geceliği kaldırdığında külotsuz olmama şaşırdı ve karnımı öptü. Ellerini öpüp okşadı, sonra "ah" dedi ve tuvalete gitti. Sanki normalden daha uzunmuş gibiydi. Çünkü sabahları önce kısa bir süreliğine kapanır, sonra dişlerimi birlikte fırçalamam için beni çağırırdı. Uzun süre hiçbir şey olmadı ama bana külotumu giymeyi unutmamamı söyledi. 9 yaşımdayken onu banyoda ilk sutyenime bakarken gördüm. Uzun süre elinde yoğurdu, sonra yüzüne bastırıp kokladı. Bu yaşta onun hakkında zaten utangaç hissetmeye başladım. Beni hiç eleştirmedi, şımartmaya ve sıkıştırmaya devam etti. Hiç acımıyor. Çok nazikçe ama güçlü ve sıcak bir şekilde sizi kendinize doğru bastırıyor. 17 yaşımda kendimi zaten bir yetişkin olarak görüyordum ve ona bir erkek olarak dikkat etmeye başladım. Her zaman spor yapardı, formdaydı, güzel bir figürle... Sadece tanıdığım adamlar veya yıldızlar hakkında değil, onun hakkında da fanteziler kurmaya başladım. Hafızamda giderek daha sık, bir şekilde bana baktığı, beni bir yere okşadığı, beni bir şekilde şakacı bir şekilde sıktığı ve sızıntı yapmaya başladığım bölümler vardı. Bu zamana kadar babamın zaten kendi işi vardı ve ücretsiz bir programla çalışmaya gidiyordu, ancak yine de ben okuldayken sabahın erken saatlerinde daha sık oluyordu. Annem işe gitmeyi bıraktı ve onun yerine hobilerinin peşinden gitti. Ben evdeyken artık babamın öğle yemeğinden sonra daha fazla boş vakti vardı. Bir gün onunla parka gittik, birkaç adım üstümüzde durarak fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın kötü olduğunu söyledi ve bana göstermedi. Daha sonra bu fotoğrafı dizüstü bilgisayarında buldum. Çok derin bir boyun çizgisi vardı ve dışarı doğru neredeyse her şey yukarıdan açıkça görülebiliyordu. O zamana kadar zaten 4 numaraydım ve babamın bakacak bir şeyi vardı.
Fotoğrafı neredeyse tesadüfen gördüm. Acilen okul için bir şeyler yazdırmam gerekiyordu ve bir yazıcıya bağlı olduğu için dizüstü bilgisayarına girdim. Masaüstünde bir “benim” klasörü vardı ve bunun ne olduğunu merak ettim. Orada çekici denebilecek pek çok fotoğrafım vardı. Mutfakta bir yerde duruyordum ve o şortla kıçımı çıkardı. Rüyamda bir yerde battaniyenin altından bacağımı çıkardım. Ve sadece fotoğraflarım. Sonra onun hakkında fantezi kuran tek kişinin ben olmadığımı fark ettim. Ama onu nasıl zorlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra evde daha kışkırtıcı giyinmeye başladım, böylece vücudumun hatları ondan daha az gizleniyordu. Ve ona "baba" dışında bir şey demeye başladı. Ne yazık ki girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnızca "benimki" klasöründe daha fazla fotoğraf var. 20 yaşımda ayrı yaşamak için ayrıldım. Sadece tatillerde gelmeye başladım. Doğal olarak adamlarım vardı, onları biliyordu ve onlara karşı hiçbir şeyi yoktu. Her zaman şu ya da bu çocukla mutlu olup olmadığımı sorardı. Bunu sorduğunda tam o anda kucağına oturup onu gerçekten istediğimi söyleyerek mırlamak istedim. Bu yakın zamana kadar devam etti. Bir yıl önce yılbaşında birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim. Eğlendik, konuştuk ama bir noktada konuşmaktan sıkıldım ve telefona takılıp kalmam için yatağın hazırlandığı odaya gittim. Böylece uykuya daldım. Yeni yılı kutlamak için beni gece yarısı uyandırdıklarını fark ettim. Daha sonra telefonun rafta yattığını fark ettim, burada yataktayken ve telefon elimde veya yanında uykuya dalmak zorunda kalmama rağmen onu koymam benim için sakıncalı olurdu. Babam bütün gece gözlerini benden ayırmadı ve ne olduğunu anladım. Sabah herkes uyurken dizüstü bilgisayarına girdim ve (tabii ki masaüstünde değil) "benim" klasörünü buldum. Ama sadece oradaki fotoğraflar telefonumdan yeni indirildi. Kocaman göğüslerimi fışkırttığım ve parmaklarımı deliklere soktuğum bir fotoğraf.
Harekete geçmeye karar verdim. Babam hala formda, aktif ve harika kokuyor. Artık beni istediğinden emindim. Öğle yemeği vaktinde annem onu ​​bu yeni olaydan dolayı tebrik etmek için büyükannesinin yanına gitti ve babam hâlâ yatakta yatıyordu. Sonra, çocukluğumda olduğu gibi, bana uyumam için verdikleri uzun bir tişörtle (tişörtüyle) battaniyenin altına girdim. Bu dönüşe çok şaşırmıştı ama her şey yolundaymış gibi davranmaya çalıştı. Sonra çocukken karnımı nasıl öptüğünü hatırladım. Çok isteyerek tişörtünün altına uzandı ve ben külotsuzdum. Gerçekten karnımı öpmesini isteyip istemediğimi sordu ve ben de babasının kızının ne istediğini daha iyi bildiğini söyledim. Bana bir hayvan gibi saldırdı. Önce dudaklarını, sonra göğüslerini ve amını öptü. Zaten inlemeye başlamıştı, sonunda yüzünü yarığıma bastırmak o kadar hoşuna gitmişti ki. Daha sonra dayanamadım ve içeri girmemi istedim.
İlk sefer çok nazikti. Zamanla ona daha çok sevdiğimi gösterdim. Coşkuyla tepki gösterdi. Her zaman etli kıçıma şaplak atmak ve sikmek isterdi. Her gün birkaç kez sevişmeye başladık, soldaki daireye geldik, böylece ne komşularım ne de ailem tavşan gibi seviştiğimizden dolayı yanmasınlardı. Geri çekilip onun altında çığlık atmıyorum, sızlanmıyorum ve onu tüm deliklere sokmuyorum ve özellikle ağzımda seviyorum. Babam sandalyede rahatladığında onu mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum. Babamla birlikte boğaza oral seks yapmayı öğrendim ve onu her gün mutlu ediyorum. Hatta birkaç kez ağzımda sikle fotoğrafımı bile çekti. Ayrıca onu amımın içine soktuğu bir fotoğraf da var.
Parklarda, kafe tuvaletlerinde, soyunma odalarında sevişiyoruz. Bir asansörde, bir takside, bir barda bir masanın altında beni mastürbasyon yapmak için duruyor... Hatta bir kez işime gelip kendini ofisine kilitledi ve beni masanın üzerinde becerdi.
Tam teşekküllü bir babanın emziği oldum. Her akşam sürtük ağzıma iki porsiyon sperm dökmesi beni çok gururlandırıyor.
Ama bir fantezim daha var... Bir sonraki konuda anlatacağım.
Gelecekteki hayatınızı nasıl hayal ediyorsunuz? Ne zaman kendi çocuğuna sahip olacaksın?
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Fiş »

9 yaşında sutyen mi?)) Ciddi misin?) Peki, sen bir hayalperestsin. Bu aptallıktan sonra okumak artık ilgi çekici olmaktan çıktı.
These users thanked the author Fiş for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Manfred, Morpheus
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128

Unread post by dva2dva »

Eğer kancaya takılıysanız, o zaman böyle bir kızı istememek günahtır.)) Ama siz olmasanız bile yine de günah))
These users thanked the author dva2dva for the post (total 2):
Papochkina, PavelNokia
LediXXX
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116

Unread post by LediXXX »

Papochkina: 11 Dec 2022, 04:34hikayemi anlatmaya karar verdim
Bunu gerçek değil de uydurma olarak anlatmalıydım. Burada gerçek olmayan pek çok şey var. Bu hayatta olamaz.
These users thanked the author LediXXX for the post:
Morpheus
Автор темы
Papochkina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

dva2dva: 11 Dec 2022, 10:04 Eğer tuzağa düştüysen, böyle bir kızı istememek günahtır.)) Ama sen olmasan bile yine de günah))
I) ikinci gönderiyi okuyun ve sohbete gidin)

Gerisini ben cevaplayacağım: evet, 9 yaşında uzun boylu ve uzun boylu kızlar var göğüsleri var. Adetim de aynı sıralarda başladı. Buna "biyoloji" denir. Bölüm - "genetik". Sütyenler sadece destek amaçlı değil aynı zamanda ara sıra meydana gelen acı verici darbelerden korunmak için de giyilir.
Tarihin gerçekliğinden şüpheniz mi var? Ve umurumda değil, sanki) Onu yatağına davet etmiyorum, orada tek başıma iyiyim 😂.
These users thanked the author Papochkina for the post (total 7):
Kuklacılık, Denize, Ahah, Esinti, Pol66, Mart, Sibiryak89
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Babam bir iş adamı ve günde birkaç kez sikişmeye vakti var?.. peki ya anne?.. bu hikayede açıkça hesaba katılmayan bir şey var :muza:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Morpheus
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

[quote="◊_NeBo[_Na_]+peki ya annem?.. bu hikayede bir şeyin açıkça dikkate alınmadığı :muza:
[/quote]
Evet... Bunu ben de fark ettim. Ancak genel olarak bu makul.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

SergeiKa: 11 Dec 2022, 11:03 Evet... Bunu ben de fark ettim. Her ne kadar genel olarak makul olsa da. :cat1:
makul mü?.. peki makul olarak neyi görüyorsunuz?.. Kesinlikle hiçbir fikrim yok. Sadece bir gencin fantezisi.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Morpheus, Sibiryak89
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Dec 2022, 11:14
SergeiKa: 11 Dec 2022, 11:03 Evet... Ben de bunu fark ettim. Her ne kadar genel olarak makul olsa da. :cat1:
makul mü?.. peki makul olarak neyi görüyorsunuz?.. Kesinlikle hiçbir fikrim yok. Sadece bir gencin fantezisi.
O halde forumda ve konularda söylenen her şeyin(!) sorgulanması gerekir. Kırın ve çöpe atın.
Bu şüphecilik nereden geliyor?
Kızın yeterince hayal gücü var ama... Ama!.. Süslemek onu icat etmek anlamına gelmez. . Biz de orada alaycı bir görüş oluşturuyoruz: “NEFES ALARK GİBİ TATLI.” Nereden?.. Bu fikir nereden aklına geldi?.. Onu tanıyor musun?.. Gördün mü, duydun mu?

İnandırıcılık açısından" neredeyse hikayem (!). Aradaki fark şu ki, onun bir babası var, benim de bir annem var.

Bu arada, o haklı (aslında benim gibi) fikirleri umursamıyor Site sakinlerinin.. . İnsan olan bitene dair duygularını, hislerini, görüşlerini ifade etmek ister.
Çocukluğunuzda okuduğunuz en az bir masalı eleştirmeye çalışın... Benden çok’ Eminim işe yaramayacak!... Çünkü pratikte her insanın içinde, inanmadığımız ama yine de hayır, hayır olan en sevdiği masalların olduğu bir “hazine” vardır ve biz de kullanırız. boşuna...
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Islak, PavelNokia
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

SergeiKa,
Hiçbir şekilde süslemedim o.. aynı yazarın bir sonraki konusunu okudunuz mu?)) Peki, süslemeyi nasıl buldunuz? :-D
Allah aşkına, istediğine inan, seni ikna edeyim falan mı?.. İhtiyacım yok.. burası sadece bir forum ve burada özgürce yapabilirler tüm kullanıcıların görüşlerini belirtin.
Fikrimi belirttim, şimdilik hoşça kalın diyorum.. ciao)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Kız kanalına bir bağlantı bıraktı. Canlı olarak iletişim kuruyor. Herhangi bir şüpheniz varsa TG’ye gidin.
Julikos
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Julikos »

İki kız babası olarak en büyük oğlumun (16 yaşında) 1,5 memesi olduğunu ve ona deli olduğumu söyleyebilirim.
These users thanked the author Julikos for the post (total 6):
Mart, frenk, Morpheus, abartı, Sibiryak89, Servis
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Plug: 11 Dec 2022, 09:10 9 yaşında sutyen mi?)) Ciddi misin?) Peki sen bir hayalperestsin. Bu aptallıktan sonra okumak artık ilgi çekici olmadı.
Eğer dolgun olabilirlerse. 11 yaşındayken ailem 2 günlüğüne ayrıldı. Benden bir yaş büyük olan komşumu ve bir yaş küçük olan kız kardeşini geceyi geçirmeye davet ettim. Onlar uyurken göğüslerinden birinin kıllı olduğunu hissettim. tüy değil.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
Papochkina, Sibiryak89
Ve zeka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Ve zeka »

Harika bir hikaye. Her ne kadar süslese de bunu çok güzel yaptı. Bu sadece onu daha ilginç hale getirdi. Ve ona (yazar) saldırmaya gerek yok. Sessizce kıskan.
Peki kızım, keyfini çıkar ve kimseye sorma.
These users thanked the author Ve zeka for the post (total 2):
abartı, Mart
Alevtina Seksolog
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Alevtina Seksolog »

Papochkina: 11 Dec 2022, 04:34 Ona mastürbasyon yapmayı ve taşaklarını, kasıklarını ve anüsünü yalamayı seviyorum.
Ve üvey babamın ayak tırnağını kullanarak onu seçmesini daha çok seviyorum. sonuncusu kıçımdan bok olarak kaldı. Peki ya siz sevgili hanımlar? :ayyy:
These users thanked the author Alevtina Seksolog for the post (total 2):
Manfred, Morpheus
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Alevtina Seksolog: 29 Oct 2023, 00:26
Papochkina: 11 Dec 2022, 04:34 Onu mastürbasyon yapmayı ve testislerini, perinesini ve anüsünü yalamayı seviyorum.
Ve bu daha çok hoşuma gidiyor üvey babam kıçımdaki son pislikleri çıkarmak için ayak tırnağını kullandığında. Peki ya siz sevgili hanımlar? :oops:
Çok fazla trol yapıyorsun ve takma adın göz önüne alındığında, bu tür trolling hiç işe yaramayacak, bu yüzden Üvey baba olduğunu, tırnaklarını kesmediğini ve kıçını karıştırdığını yazardım. Bu kendi kendine tahmindir, yanıyorsun.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Fargal94, Mart
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by frenk »

Bana gelince, bu bir aile cenneti
Kızımla böyle yaşamayı çok isterim
Mesajın yazarının ortadan kaybolması üzücü
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Çok güzel bir hikaye ve hassas bir aşk hikayesi!
"Gerçek dışı" bedenlere gelince; 16 yaşında 4 beden oldukça mümkündür, sık olmasa da, yine de
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
abartı, Fargal94
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Oldukça, bir öğrencimiz var, zayıf, artık 48 beden yok ve göğüsler kesinlikle 4 beden, hatta daha fazla 🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
PavelNokia
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Sıska ve büyük memeli... erkekler için iyi, kendi sağlığınız için pek iyi değil
These users thanked the author PavelNokia for the post:
Sibiryak89
Büyü
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Büyü »

Sadece sevgi dolu, anlayışlı bir kız, her şey yoluna girecek
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Galce »

Babanın kızı adına fantezileri))
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

PavelNokia: 11 Jan 2024, 08:50 at 16 yaşındayım, 4 beden oldukça sık oluyor, sık değil ama yine de
Sık sık değil...
İlk defa, ben sanırım komşuya sarılıp bir kızın göğüslerini yakalamaya çalıştım. O zamanlar 14 yaşındaydı. Benden bir yaş küçük. Boyut tam olarak uygundu.
Beşinciye yaklaştık...
These users thanked the author Mart for the post:
PavelNokia
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”