Kızlarla ilgili fanteziler
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Yerli kız
Harika, burada olmana sevindim ve bugün Sasha okula gidene kadar bütün sabah onunla seviştim, o 9 yaşında
Genel olarak haklısın, önemli olan şu ki kız bundan hoşlanıyor ve benim kızlarım beğenmezse istiyor
Eğer kimseyi istemeseydin seks olmazdı
Genel olarak haklısın, önemli olan şu ki kız bundan hoşlanıyor ve benim kızlarım beğenmezse istiyor
Eğer kimseyi istemeseydin seks olmazdı
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Burada en önemli şey zorlamanın olmamasıdır! Yalnızca tüm katılımcıların iyi niyetiyle!
-
Kızlarım zaten okuldan düz A almak için döndüler, Natasha Lyubov ve Sasha ile seks yapacağım, ayrıca hepsi ve Alena ile buharlaşacağım, Natasha ve Alena’ya 100 darbe alacak, Love 75 darbe alacak ve Sasha çıplak poposuna kemerle 25 darbe yedi
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
-
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 11 months
- Orientation: biseksüel
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Şarkıyı buraya koymanı o kadar çok istiyorum ki, buraya mükemmel uyuyor
Görünüşe göre genel olarak kötü notlar aldığınız için övüldünüz veya subakshan dağından mısın
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Şarkıyı buraya koymanı o kadar çok istiyorum ki, buraya mükemmel uyuyor
-
Hayır, aynı anda birden fazla not aldığım halde babam birkaç kez kötü not aldığım için beni azarladı bile.
-
Buna ek olarak, bir kızı kırbaçlanmış kıçıyla sikmeyi gerçekten seviyorum, böylece kız kırmızı olur ve kızlar ne kadar kırmızı olursa o kadar iyi olur, tercihlerimi bilerek, genellikle yanlış bir şey yapmasalar ve bir kemer getirseler bile şaplak atmayı kabul ederler. veya kendi atlama iplerini kendileri
-
- Orgazm!
Görünüşe göre baban sana vurmuş duvara yaslanın ve oldukça sert, hız aşırtmadan bile oldukça mümkün
- These users thanked the author Avare for the post (total 3):
- Nikk, Sitka Charlie, paranormal
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
Tek bir duvarın bile bunu yapamaması oldukça muhtemel. böyle bir lanete dayan! Uzhhosss!!!

-
- Orgazm!
Şu tarihten sonra gönderildi: 5 dakika :
Aslında merak etmeye başladım: Bir sonraki rant ne olacak? senin hastalıklı çocukluk fantezinin
Yani ebe onu birkaç kez düşürdü
Şu tarihten sonra gönderildi: 5 dakika :
Aslında merak etmeye başladım: Bir sonraki rant ne olacak? senin hastalıklı çocukluk fantezinin
- These users thanked the author Avare for the post (total 3):
- Tolkala, paranormal, annem adam yaptı
-
-
- Orgazm!
-
Bunun beyinle ne alakası var? asıl mesele penisin çalışması ve yeterli güce sahip olmasıdır
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
-
Muhtemelen yatma zamanım geldi, şimdi sıra Lyubov’da, o 12 yaşında, ama aynı zamanda 5 yaşındaki Diana’yı ve 3 yaşındaki Dasha’yı da alacağım, bugün dörtte uyuyacağız
-
Geceleri ve bu sabah kendimi çok iyi ve hoş hissettim, kızlar çok nazik ve şefkatli, dün Lyubov Diana ve Dasha’yı becerdim, bugün aşkın bana oral seks yapmasıyla uyandım
sonra seviştim okula gidene kadar ve ben ayrılıp 5 yaşındaki Diany ve 3 yaşındaki Dashay ile çalışmaya başlayana kadar.
sonra seviştim okula gidene kadar ve ben ayrılıp 5 yaşındaki Diany ve 3 yaşındaki Dashay ile çalışmaya başlayana kadar.
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiler ve onların herhangi bir C’si ya da A’sı olmadığı için şaplak ya da seks de olmayacak ve ben 5 yaşındaki Diana ve 3 yaşındaki Dashay ile eğlenmeye devam edeceğim. ve daha sonra Ira aramıza katıldı, 19 yaşında.
-
Striptizden sonra diğer kızları da aldık ve hep birlikte üniversitenin hamamına gittik, buz pateni pisti ile havuz arasında hamam-sauna var hamamdan sonra akşam yemeği vardı
-
-
Bugün 15 yaşındaki Alena ve 12 yaşındaki Lyubov ile seks yapılacak; ayrıca Alenka çıplak poposuna kemerle 100 darbe alacak.
-
-
-
- Orgazm!
Bu, ebeveynlerinin evde olduğu ve sana izin vermeyeceği anlamına geliyor Uzun süre bilgisayar başında otur ve forumu hastalıklı fantezilerinle doldur, shkolotron
-
Neyse, babam birkaç günlüğüne balığa gitti ve annem de yorgun ve bütün gün uyuyor ama o evin diğer ucunda olduğundan çığlıkları ve ağlamaları duymuyor.
-
Zaten 19 yaşındaki Ira’yı 175 darbe aldım; 16 yaşındaki Natasha ve 15 yaşındaki Alena 150 darbe aldı; 9 yaşındaki Sasha 75 darbe aldı ve 5 yaşındaki Diana 50 darbe aldı; çıplak poposunda bir kemer var
-
- Orgazm!
-
Evet, 12 yaşındaki Lyubov’un 125 darbe aldığı çelik kızlardan bahsediyordum, 3 yaşındaki Dasha 30 darbe aldı ve 9 aylık Angelika çıplak poposuna kemerle 6 darbe aldı.
-
Re: Kız çocuk fantezileri
Tamam, bugün yatmaya gidiyorum ve 19 yaşındaki Ira, 12 yaşındaki Lyubov ve 9 yaşındaki Sashay ile yatacağım.
-
Bugün 5 yaşındaki Diana’yı ve 3 yaşındaki Dasha’yı buharlayacağım ve sonra seks yapacağız
-
Bugün 5 yaşındaki Diana’yı ve 3 yaşındaki Dasha’yı buharlayacağım ve sonra seks yapacağız
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 433 Views
-
Last post by Alex yapardı
-
- 12 Replies