Swing kulüpleri ve partiler. Partilerde grup seks.
-
Автор темыYakuza
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Swing kulüpleri ve partiler. Partilerde grup seks.
Herkese merhaba!
Grup seks partileri gibi bir konu hakkında bir soru sormak istiyorum. Nerede bulabilirim?
Bu konu hakkında çok şey duydum ve denemek isterim. Reklamların bir önemi olmadığını anlıyorum ama belki bu forumun kullanıcılarının cevapları vardır?)
Bunun St. Petersburg’da nerede organize edildiğini bana söylersen minnettar olurum!
Yaz, sevinirim Cevabı bilmek isterim.
Grup seks partileri gibi bir konu hakkında bir soru sormak istiyorum. Nerede bulabilirim?
Bu konu hakkında çok şey duydum ve denemek isterim. Reklamların bir önemi olmadığını anlıyorum ama belki bu forumun kullanıcılarının cevapları vardır?)
Bunun St. Petersburg’da nerede organize edildiğini bana söylersen minnettar olurum!
Yaz, sevinirim Cevabı bilmek isterim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Re: Swing kulüpleri ve partiler. Partilerde grup seks.
Bildiğim kadarıyla oraya genelde çiftler halinde gidiyorlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Genelde internette reklam veriyorlar, İsrail’de de böyle. Girişin yalnızca çiftler için olduğunu unutmayın; kızlara partner olmadan izin verilmektedir. Gençliğimde sık sık ziyaret ederdik, bazen iyi arkadaşlar toplanırdı
-
- En güçlü orgazm!
Bildiğim kadarıyla oraya genelde çiftler halinde gidiyorlar
-
Автор темыYakuza
- İlgi gösteriliyor
svetik125, Anladım, teşekkürler! Bunu aklımda tutacağım)
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
Orada ilginç olabilir, o zaman masaj terapistleri davet edilecek ve tüm bayanlara ücretsiz masaj verilecek masaj. Bir yılbaşı gecesi Noel Baba ve Snow Maiden’dan bir striptiz vardı. Elbette şartlara bağlı, iyi yerlerde sıkı yüz kontrolü var
-
- En güçlü orgazm!
Külotsuz olmak mı?))))
-
- ön sevişme
5 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
sistem böyle, insanlar akşam 22.00 civarında toplanıyor, herkes giyiniyor, hafif atıştırmalıklar, içkiler, bakıyor Birbirinizle tanışın Saat 12’de kulüp sahipleri startı duyuruyor! Kalmak isteyenler parasını verip üstünü değiştirmeye gidiyor, erkeklere peştamal, kadınlara ise kısa bir elbise veriliyor. Şirketi sevmeyenler hemen ayrılırlar. Bornoz giymenize hiç gerek yok, açık giyebilirsiniz, bu isteğe bağlıdır. Ama herkesin altında çıplak
5 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
yüz kontrolü görünüşe ve yaşa bağlı değildir, davranışların yeterliliğine bağlıdır, cahillere izin verilmez
- These users thanked the author Faustian for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Faustinio, anladığım kadarıyla orada bulunmuşsunuz)) )
-
- ön sevişme
svetik125, uzun zamandır burada değildim ama bir zamanlar bir çiftle arkadaştık - onlar deneyimli eş değiştirenler, bu yüzden onlarla sık sık bu yerlerde gezinirdik. Bu tür bir deneyim de ilginç, artık benim için küçük bir şirketle bir araya gelmek daha ilginç.
-
- En güçlü orgazm!
Faustinio ve nasıl? Muhtemelen harika! Bildiğim kadarıyla zorlama yok!!!
-
- ön sevişme
svetik125, bu bakımdan her şey çok iyi! Kimse kimseyi kapmıyor, kimse karışmıyor, insanlar gelip tanışabiliyor, teklif yapabiliyor. Herkesin reddetme hakkı vardır. Kapının kilitli olduğu birçok ayrı oda var, birisiyle içeri giriyorsunuz ve kimse sizi rahatsız etmiyor. Geniş bir ortak alan bulunmaktadır. Orada süper bir seks partisi yapabilirsiniz))) genellikle BDSM temalı partiler. Ayrı BDSM kulüpleri olmasına rağmen
-
- En güçlü orgazm!
Genel olarak orayı ziyaret etmek güzel olurdu
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
- Faustian, Şişman adam
-
- ön sevişme
svetik125, burada asıl önemli olan arzu ve uygun bir şirket. Kesinlikle ziyaret edeceksiniz. Önemli olan her şeyin komplekssiz olmasıdır, görünüş, yaş önemli değildir, asıl mesele ruh halidir
-
Автор темыYakuza
- İlgi gösteriliyor
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim) Bana ve kıza bu konu hakkında gerçekten çok şey anlattınız. Teşekkür ederim!
-
- En güçlü orgazm!
Faustinio, taşmayı arzuluyor))) isteyerek ama aynı zamanda ben Utanıyorum ve bu yüzden daha da istekliyim
-
- ön sevişme
svetik125, şehvetin ana kışkırtıcısı utançtır! Bu, külotsuz burada diğer insanların gözü önünde cezanın acısı utanç kadar önemli değil ve bu çok heyecan verici
-
- En güçlü orgazm!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 7 months
Çok Denemek istiyorum buna benzer bir şey. Veya özel olarak... mmm. basmak...
-
- ön sevişme
MFM’den daha iyidir, tercihen güvendiğiniz kişilerle. İki erkek bir kadının tam da ihtiyacı olan şeydir! Ve çift penetrasyon ve vajinada iki penis, pozisyon 69 ve penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Senin için daha iyi olabilir! Kıza sordun mu? Belki FFM’den daha iyidir! seni sikmek))))Faustinio: ↑07 Dec 2022, 07:25MFM’den daha iyidir, tercihen güvendiğiniz kişilerle. İki erkek bir kadının tam da ihtiyacı olan şeydir! Ve çift penetrasyon ve vajinada iki penis, pozisyon 69, penetrasyonlaMurzik45: ↑07 Dec 2022, 07:06 Çok Denemek istiyorum buna benzer bir şey. Veya özel olarak... mmm. tıklayın...![]()
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
ve basın... Bu nedir?Çok Denemek istiyorum buna benzer bir şey. Veya özel olarak... mmm. basın...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
, BASIN da ilginç
Düştü işte bu, sikişmeyeceksinsvetik125: ↑07 Dec 2022, 07:33Senin için daha iyi olabilir! Kıza sordun mu? Belki FFM’den daha iyidir! seni sikmek))))MFM’den daha iyidir, tercihen güvendiğiniz kişilerle. İki erkek bir kadının tam da ihtiyacı olan şeydir! Ve çift penetrasyon ve vajinada iki penis, pozisyon 69, penetrasyonlaMurzik45: ↑07 Dec 2022, 07:06 Çok Denemek istiyorum buna benzer bir şey. Veya özel olarak... mmm. tıklayın...![]()
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:ve basın... Bu nedir?Çok Denemek istiyorum buna benzer bir şey. Veya özel olarak... mmm. basın...
-
- En güçlü orgazm!
Sibiryak89: ↑07 Dec 2022, 07:35Düştü işte bu, sikişmeyeceksinsvetik125: ↑07 Dec 2022, 07:33Senin için daha iyi olabilir! Kıza sordun mu? Belki FFM’den daha iyidir! seni sikmek))))Faustinio: ↑07 Dec 2022, 07:25 MFM, tercihen güvendiğiniz kişilerle daha iyidir. İki erkek bir kadının tam da ihtiyacı olan şeydir! Ve çift penetrasyon ve vajinada iki penis, pozisyon 69, penetrasyonla![]()
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:ve basın... Bu nedir?Çok Denemek istiyorum buna benzer bir şey. Veya özel olarak... mmm. basın..., BASIN da ilginç
![]()

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
svetik125,

🤣 ile TIKLAYIN
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Şişman adam, Murzik45
-
- En güçlü orgazm!
Kesinlikle!!! ve ben bir aptalım ve anlamadım

- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
- Şişman adam, Murzik45, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
svetik125, benimle dalga geçme, bu bir hata
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Konuştum bu konu hakkında bir çifte. Ama kahretsin, o kadar iddialı görünüyorlardı ki... hatta beni biraz korkuttu. Ama onlarla bir anlaşmaya varamadım. Orada koşullar öyle ki neredeyse sadece yat konusunda anlaşıyorlar ve yat sadece Maldivler yolunda bulunuyor.
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Konuştum bu konu hakkında bir çifte. Ama kahretsin, o kadar iddialı görünüyorlardı ki... hatta beni biraz korkuttu. Ama onlarla bir anlaşmaya varamadım. Orada koşullar öyle ki neredeyse sadece yat konusunda anlaşıyorlar ve yat sadece Maldivler yolunda bulunuyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 9 months
St.Petersburg’a gelince, bu tür partilerin reklamlarını birkaç kez gördüm, biri her zaman Peterhof’un yakınında bir yerde, merkezdeki konteynırlarda yapılıyordu... yani isterseniz bulabilirsiniz. Görürsem sana daha sonra kişileri gönderirim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
O halde hadi birlikte gidelim! Ben de uzun zamandır planlıyorum, aklımda bir yer var ama bir çift yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Konu büyük ölçüde partide geçerli olan geleneklere bağlıdır. Mesela bazı yerlerde tanışma bölgesinden aşk bölgesine geçtiyseniz reddedemezsiniz! Aşk bölgesinde emekli olabilirsiniz, ancak "ziyaretlere" de izin verebilirsiniz - bu, genel rekreasyonda olmasanız da, "başvuru sahipleri" için girişin prensip olarak ücretsiz olduğu zamandır.
Genel olarak her yerin kendine has nüansları vardır, ancak hemen hemen her yerde ortak olan şey, kızların tek başına gidebilmesi ve yakın zamanda cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulunmadığına dair bir sertifikanın gerekli olmasıdır! Bu arada, bu genellikle yalnız kızlar için de uygulanır.
Genel olarak her yerin kendine has nüansları vardır, ancak hemen hemen her yerde ortak olan şey, kızların tek başına gidebilmesi ve yakın zamanda cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulunmadığına dair bir sertifikanın gerekli olmasıdır! Bu arada, bu genellikle yalnız kızlar için de uygulanır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Acayip partileri denklemin dışında bırakırsak, ziyaretçilerin bakış açısından swing kulüpleri bu şekilde çalışır. Belirlenmiş bir saunaya/çatı katına/kulübe varıyorsunuz (bazen bir kır evi, ancak orada biraz farklı çalışıyor), giriş için para ödüyorsunuz ve banyo havlusu ve muhtemelen erotik iç çamaşırı dışında her şeyi dışarıda bırakıyorsunuz. Öyle ya da böyle, her şey koşullu olarak "iletişim bölgesi" ve "seks bölgesi" olarak bölünmüştür, burada kurallar değişir, ancak genellikle özellikle seks yapmak için ikinciye giderler ve ilkinde sadece iletişim kurun. Oraya özellikle seks yapmak için giderseniz, o zaman sadece çok fazla şansınız olmayacak, aynı zamanda bundan kaçmaya çalışmak zorunda kalacaksınız.
Her kulüp, genel olarak, özel organizatörler ve küçük, dar bir gruptur. düzenli katılımcılar arasında. Önemli sayıda "başıboş" hâlâ partiye gidiyor.
Ancak bu yanlış:
Sonra, "kulüp" ile "kulüp" arasında önemli farklar vardır.
1. Biseksüel ve eşcinsel ilişkilere izin veriliyor mu? Tipik olarak lezbiyen seks teşvik edilir, ancak erkekler arasındaki eşcinsel ilişki genellikle yasaktır. Ancak artık değişen cinsel kültürün ve sapıkça partilerle rekabetin baskısı altında bu durum daha az. Son partimizde birkaç travesti vardı, bunlardan biri çok kadınsıydı ve erkekler arasında hatırı sayılır bir başarı elde etti.
2. "Seks bölgesinde" davranış kuralları. Bir yerlerde kişisel olarak tamamen desteklediğim güçlü bir rıza kültürü var. Ve seks bölgesinde teması reddederseniz bir yerlerde anlamayabilirler, gücenebilirler ve hatta saldırıya uğrayabilirler. Rahat seks partinizin ortasında tuhaf insanların siklerini suratınıza sokmaya başlaması kızlar için özellikle rahatsız edici olabilir.
Belirli bir kişiyle yalnız kalmanın bir sorun olduğu durumlarda, bazen bunu biraz para karşılığında yapma seçeneği bulunur (örneğin, özel olarak bir oda "rezervasyonu").
n3. Sertifikalar için gereklilik. Nereye gittik kimse bilgi istemedi. Ancak KVD sertifikasının gerekli olduğu yerler var ve bence bu doğru bir uygulama. 4. Genel hava. Bazıları bunu striptiz, özel müzik, göz kamaştırıcı bir atmosfer ve gösterişli ışıltılarla göz kamaştırıcı bir olay haline getirmeye çalışıyor. Ve tam tersine birisi mümkün olduğu kadar popüler bir şey yapıyor. (örneğin şu şekilde: https://moskvichmag.ru/lyudi/organy-pro ... alinistov/ ). Sadece ikincisini onaylıyorum. Gösteriş yapmayı sevmiyorum.
5. Program ve yemek. Bazı yerlerde iletişimi fiilen organize etmenin yanı sıra, büfe masası, gösteri programı, güzel kızların sadece “mobilya için takılmaları”, yarışmalar vb. de düzenliyorum. Bazı insanlar ise tam tersine bunu en aza indiriyor.
6. Diğer kabul edilebilir sapmalar. BDSM, altın duş ve daha fazlası. Bazı partilerde bu sadece hoş karşılanır.
Eşim ve ben bunları birkaç kez ziyaret ettik ve şimdi eğer çocukları geceyi birine bırakabilirsek gitmeye çalışıyoruz. ."Swing kulübü" isteği üzerine tam anlamıyla iki tıklamayla benzerlerini bulabilirsiniz. Aşağı yukarı herhangi bir büyük şehirde bunlardan var ve başkentlerde düzinelerce var.
Acayip partileri denklemin dışında bırakırsak, ziyaretçilerin bakış açısından swing kulüpleri bu şekilde çalışır. Belirlenmiş bir saunaya/çatı katına/kulübe varıyorsunuz (bazen bir kır evi, ancak orada biraz farklı çalışıyor), giriş için para ödüyorsunuz ve banyo havlusu ve muhtemelen erotik iç çamaşırı dışında her şeyi dışarıda bırakıyorsunuz. Öyle ya da böyle, her şey koşullu olarak "iletişim bölgesi" ve "seks bölgesi" olarak bölünmüştür, burada kurallar değişir, ancak genellikle özellikle seks yapmak için ikinciye giderler ve ilkinde sadece iletişim kurun. Oraya özellikle seks yapmak için giderseniz, o zaman sadece çok fazla şansınız olmayacak, aynı zamanda bundan kaçmaya çalışmak zorunda kalacaksınız.
Her kulüp, genel olarak, özel organizatörler ve küçük, dar bir gruptur. düzenli katılımcılar arasında. Önemli sayıda "başıboş" hâlâ partiye gidiyor.
Ancak bu yanlış:
Genellikle tahmin edebileceğiniz gibi çok daha fazla erkek var. Bunu düzeltmek için, kural olarak, bekar erkekler için giriş pahalıdır, çiftler için 2-3 kat daha ucuzdur (her ikisi için) ve bekar kızlar için bu sembolik bir fiyattır veya ücretsizdir. Örneğin 5000 ruble, 2000 ruble. 0r. Veya 7000, 3000, 1000. Ve hâlâ bir buçuk kat daha fazla erkek var. Bunun başka bir komik yönü daha var: Basit bir hesaplama, para ödeyenlerin çoğunun bekar erkekler olduğunu ve çift olsun ya da olmasın kızların mülk ödemesine katkısının küçük olduğunu gösteriyor. Kulüp müdavimleri artık her yaştan, şekilden ve görünümden geliyor. Bize ortalama 30 yıl civarında gibi geldi. Model görünümlü kızlar ve standartlarımıza göre zaten gerçek büyükanneler gördük. Ayrıca organizatörler katılımcılara her zaman sınırsız doğum kontrolü sağlar.
1. Biseksüel ve eşcinsel ilişkilere izin veriliyor mu? Tipik olarak lezbiyen seks teşvik edilir, ancak erkekler arasındaki eşcinsel ilişki genellikle yasaktır. Ancak artık değişen cinsel kültürün ve sapıkça partilerle rekabetin baskısı altında bu durum daha az. Son partimizde birkaç travesti vardı, bunlardan biri çok kadınsıydı ve erkekler arasında hatırı sayılır bir başarı elde etti.
2. "Seks bölgesinde" davranış kuralları. Bir yerlerde kişisel olarak tamamen desteklediğim güçlü bir rıza kültürü var. Ve seks bölgesinde teması reddederseniz bir yerlerde anlamayabilirler, gücenebilirler ve hatta saldırıya uğrayabilirler. Rahat seks partinizin ortasında tuhaf insanların siklerini suratınıza sokmaya başlaması kızlar için özellikle rahatsız edici olabilir.
Bunu görmedim ama böyle kuralların olduğunu da duydum.Örneğin, bazı yerlerde flört bölgesinden aşk bölgesine geçtiyseniz, reddedemezsin!
Belirli bir kişiyle yalnız kalmanın bir sorun olduğu durumlarda, bazen bunu biraz para karşılığında yapma seçeneği bulunur (örneğin, özel olarak bir oda "rezervasyonu").
n3. Sertifikalar için gereklilik. Nereye gittik kimse bilgi istemedi. Ancak KVD sertifikasının gerekli olduğu yerler var ve bence bu doğru bir uygulama. 4. Genel hava. Bazıları bunu striptiz, özel müzik, göz kamaştırıcı bir atmosfer ve gösterişli ışıltılarla göz kamaştırıcı bir olay haline getirmeye çalışıyor. Ve tam tersine birisi mümkün olduğu kadar popüler bir şey yapıyor. (örneğin şu şekilde: https://moskvichmag.ru/lyudi/organy-pro ... alinistov/ ). Sadece ikincisini onaylıyorum. Gösteriş yapmayı sevmiyorum.
5. Program ve yemek. Bazı yerlerde iletişimi fiilen organize etmenin yanı sıra, büfe masası, gösteri programı, güzel kızların sadece “mobilya için takılmaları”, yarışmalar vb. de düzenliyorum. Bazı insanlar ise tam tersine bunu en aza indiriyor.
6. Diğer kabul edilebilir sapmalar. BDSM, altın duş ve daha fazlası. Bazı partilerde bu sadece hoş karşılanır.
Last edited by Şamanakalar on 07 Dec 2022, 10:41, edited 5 times in total.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 3):
- Geçit, Yakuza, Diana itaatsizlik etti
-
- Penetrasyon
Eşimle asla katılma şansı bulamadığımız müstehcen partiler de var. Farklılıklar önemli ve bence normal swing kulüpleri rekabet nedeniyle önemli ölçüde değişiyor.
Farkı şu ki, müstehcen partiler her şeyden önce temalı seks partileridir ve burada temaya uygun bir kostümle gelmeniz gerekir. Ayrıca bizzat orada olmadığım için onlara ikinci elden tekrar söylüyorum:
1. Fiyatta önemli fark. Çiftler ve kızlar için bile kostüm dikkate alındığında yaklaşık 10 bine mal olacak. Üstelik daha da pahalı.
2. Farklı bir izleyici kitlesi. Bir swing kulübü toplumun her türden insanı barındıran bir kesiti olsa da, garip bir parti nispeten daha varlıklı bir "yenilikçi" kalabalığa sahip olacaktır.
3. Bar ve seks odalarının yanı sıra birçok aktivite daha olacak. Ve asıl mesele bu aktiviteler.
4. Özellikle “seks için odalar” vb. olmayacak. Burada her şey farklı organize edilmiştir.
Swing kulüpleri gibi, müstehcen partilere de iki tıklamayla ulaşabilirsiniz.
Farkı şu ki, müstehcen partiler her şeyden önce temalı seks partileridir ve burada temaya uygun bir kostümle gelmeniz gerekir. Ayrıca bizzat orada olmadığım için onlara ikinci elden tekrar söylüyorum:
1. Fiyatta önemli fark. Çiftler ve kızlar için bile kostüm dikkate alındığında yaklaşık 10 bine mal olacak. Üstelik daha da pahalı.
2. Farklı bir izleyici kitlesi. Bir swing kulübü toplumun her türden insanı barındıran bir kesiti olsa da, garip bir parti nispeten daha varlıklı bir "yenilikçi" kalabalığa sahip olacaktır.
3. Bar ve seks odalarının yanı sıra birçok aktivite daha olacak. Ve asıl mesele bu aktiviteler.
4. Özellikle “seks için odalar” vb. olmayacak. Burada her şey farklı organize edilmiştir.
Swing kulüpleri gibi, müstehcen partilere de iki tıklamayla ulaşabilirsiniz.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 3):
- Geçit, Yakuza, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bu konuya yazmak, anlatmak istedim ama her şeyi o kadar detaylı anlatmışsın ki anlatamadım bile ekleyecek bir şeyin var mı)Shamanaks: ↑07 Dec 2022, 10:15Eşim ve ben bunları birkaç kez ziyaret ettik ve şimdi eğer çocukları geceyi birine bırakabilirsek gitmeye çalışıyoruz. ."Swing kulübü" isteği üzerine tam anlamıyla iki tıklamayla benzerlerini bulabilirsiniz. Aşağı yukarı herhangi bir büyük şehirde bunlardan var ve başkentlerde düzinelerce var.Grup seks partileri gibi bir konuda bir soru sormak istiyorum. Nerede bulabilirim?
Ancak bu yanlış:Genellikle tahmin edebileceğiniz gibi çok daha fazla erkek var. Bunu düzeltmek için, giriş genellikle bekar erkekler için pahalı, çiftler için (her ikisi için) 2-3 kat daha ucuz ve bekar kızlar için sembolik bir fiyatla veya ücretsiz. Örneğin 5000 ruble, 2000 ruble. 0r. Veya 7000 3000 1000. Ve hâlâ bir buçuk kat daha fazla erkek var. Bunun başka bir komik yönü daha var: Basit bir hesaplama, her şeyin çoğunu bekar erkeklerin ödediğini ve çift olsun ya da olmasın kızların katkısının küçük olduğunu gösteriyor. Kulüp müdavimleri artık her yaştan, şekilden ve görünümden geliyor. Bize ortalama 30 yıl civarında gibi geldi. Hem model görünümlü kızları hem de standartlarımıza göre gerçek büyükanneleri gördük. Ayrıca organizatörler katılımcılara her zaman sınırsız doğum kontrolü sağlar.
2. "Seks bölgesinde" davranış kuralları. Bir yerlerde kişisel olarak tamamen desteklediğim güçlü bir rıza kültürü var. Ve seks bölgesinde teması reddederseniz bir yerlerde anlamayabilirler, gücenebilirler ve hatta saldırıya uğrayabilirler. Rahat seks partinizin ortasında tuhaf insanların siklerini suratınıza sokmaya başlaması kızlar için özellikle rahatsız edici olabilir.Böyle bir şey görmedim ama böyle kuralların olduğunu da duydum.Örneğin, bazı yerlerde flört bölgesinden aşk bölgesine geçtiyseniz, reddedemezsin!
6. Diğer kabul edilebilir sapmalar. BDSM, altın duş ve daha fazlası. Bazı partilerde bu hoş karşılanır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- İsveç125, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
nAyrıca ilgili deneyiminiz var mı? Yine de yaz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Tecrübem var, benzer partilere birkaç kez gittim ama sen her şeyi çok detaylı anlattın. Gerçekten ekleyecek hiçbir şeyim yok.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Şamanakalar, İsveç125, sapık
-
Автор темыYakuza
- İlgi gösteriliyor

Vay! Soruyu bu kadar ayrıntılı yanıtladığınız için teşekkür ederiz! Doğru her şeyi bu şekilde tanımlamanız çok hoş. Bilgime yatırım yaptığınız için teşekkür ederim!)
-
- En güçlü orgazm!
8 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Marinka, beğendin mi?
Bu tür ayrıntılar beni bile ıslattıMarinka: ↑07 Dec 2022, 10:28Bu konuya yazmak, anlatmak istedim ama her şeyi o kadar detaylı anlatmışsın ki anlatamadım bile ekleyecek bir şeyim var)Shamanaks: ↑07 Dec 2022, 10:15Eşim ve ben bunları birkaç kez ziyaret ettik ve şimdi eğer çocukları geceyi birine bırakabilirsek gitmeye çalışıyoruz. ."Swing kulübü" isteği üzerine tam anlamıyla iki tıklamayla benzerlerini bulabilirsiniz. Aşağı yukarı herhangi bir büyük şehirde bunlardan var ve başkentlerde düzinelerce var.
Ancak bu yanlış:Genellikle tahmin edebileceğiniz gibi çok daha fazla erkek var. Bunu düzeltmek için, giriş genellikle bekar erkekler için pahalı, çiftler için (her ikisi için) 2-3 kat daha ucuz ve bekar kızlar için sembolik bir fiyatla veya ücretsiz. Örneğin 5000 ruble, 2000 ruble. 0r. Veya 7000 3000 1000. Ve hâlâ bir buçuk kat daha fazla erkek var. Bunun başka bir komik yönü daha var: Basit bir hesaplama, her şeyin çoğunu bekar erkeklerin ödediğini ve çift olsun ya da olmasın kızların katkısının küçük olduğunu gösteriyor. Kulüp müdavimleri artık her yaştan, şekilden ve görünümden geliyor. Bize ortalama 30 yıl civarında gibi geldi. Hem model görünümlü kızları hem de standartlarımıza göre gerçek büyükanneleri gördük. Ayrıca organizatörler katılımcılara her zaman sınırsız doğum kontrolü sağlar.
2. "Seks bölgesinde" davranış kuralları. Bir yerlerde kişisel olarak tamamen desteklediğim güçlü bir rıza kültürü var. Ve seks bölgesinde teması reddederseniz bir yerlerde anlamayabilirler, gücenebilirler ve hatta saldırıya uğrayabilirler. Rahat seks partinizin ortasında tuhaf insanların siklerini suratınıza sokmaya başlaması kızlar için özellikle rahatsız edici olabilir.Böyle bir şey görmedim ama böyle kuralların olduğunu da duydum.Örneğin, bazı yerlerde flört bölgesinden aşk bölgesine geçtiyseniz, reddedemezsin!
6. Diğer kabul edilebilir sapmalar. BDSM, altın duş ve daha fazlası. Bazı partilerde bu hoş karşılanır.
8 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Marinka, beğendin mi?
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
- Şamanakalar, Geçit
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Yakuza, Moskova’da Adem ile Havva’daydım club .
Bu 2013 yılındaydı. İyiydi. 22:00’da başlıyor. Isınma ile başlar. Striptizli küçük bir performans, ardından seyircilerin katılımıyla çeşitli yarışmalar. Saat 00:00’dan itibaren kulüp çevresinde ücretsiz iletişim ve hareket. İlgi alanlarına göre kabinler var, ortak odalar var, sadece çiftlere özel odalar var. Her şey sivil ve temiz. Her odada bir dağ prezervatifinin bulunduğu büyük bir kase vardır. Saat 02:00’de yine küçük bir eğlence programı düzenlenecektir. Siyahi bir vücut geliştirmeci kızımızla dans etti. Sonra tekrar, rahat bir ortamda seks sonrası genel sikişme ve iletişim. Ve saat 4:00’ten itibaren temizlikçi kadın elinde bir paspas ve bir bez parçasıyla tüm odalarda olacak! Zaten kimsenin olmadığı bir yere girmeye çalıştım ama uyumsuzluk gözlerime çarptı. Herkes çıplak ve yarı çıplak ve burada elinde bir kova ve paspas olan, kıyafetli yaşlı bir kadın var. Tüm aktivitelerin bitişi saat 6.00’dır.
Bu 2013 yılındaydı. İyiydi. 22:00’da başlıyor. Isınma ile başlar. Striptizli küçük bir performans, ardından seyircilerin katılımıyla çeşitli yarışmalar. Saat 00:00’dan itibaren kulüp çevresinde ücretsiz iletişim ve hareket. İlgi alanlarına göre kabinler var, ortak odalar var, sadece çiftlere özel odalar var. Her şey sivil ve temiz. Her odada bir dağ prezervatifinin bulunduğu büyük bir kase vardır. Saat 02:00’de yine küçük bir eğlence programı düzenlenecektir. Siyahi bir vücut geliştirmeci kızımızla dans etti. Sonra tekrar, rahat bir ortamda seks sonrası genel sikişme ve iletişim. Ve saat 4:00’ten itibaren temizlikçi kadın elinde bir paspas ve bir bez parçasıyla tüm odalarda olacak! Zaten kimsenin olmadığı bir yere girmeye çalıştım ama uyumsuzluk gözlerime çarptı. Herkes çıplak ve yarı çıplak ve burada elinde bir kova ve paspas olan, kıyafetli yaşlı bir kadın var. Tüm aktivitelerin bitişi saat 6.00’dır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Ve belirli günlerde, kadınların erkeklere oranının 1:4 veya daha fazla olduğu grup toplantıları yapıyorlar. Ve bazen bir bayanın 10 veya daha fazla erkekle tanışmak istediğini ön görüyorum. Bir daire kiralıyorlar ve birkaç saatliğine maraton koşuyorlar.
Genel olarak isteyen onu bulabilir. :şampuan:
Hem çiftlerin hem de bekarların gittiği swing kulüpleri var, hem M hem de F. I Giriş genellikle bayanlar için ücretsizdir. Petersburg’dayken her zaman bu swing kulübünü ziyaret ederim. Haftanın gününe bağlı olarak farklı programlar vardır. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum ve düzenli partilerde her zaman iyi sikişmeye gelen hanımlar vardır. Conda, ilk defa böyle bir kulüpteydim; bir kızın saat 21’de yatması benim için şok oldu, ben de saat 24’te çıktım ve o hala yataktan çıkmadı ve bacaklarını hareket ettirmedi. Benim düşünceme göre, tüm erkekler zaten en az bir kez, bazıları ise birden fazla kayıt yaptırmış durumda.
Ve belirli günlerde, kadınların erkeklere oranının 1:4 veya daha fazla olduğu grup toplantıları yapıyorlar. Ve bazen bir bayanın 10 veya daha fazla erkekle tanışmak istediğini ön görüyorum. Bir daire kiralıyorlar ve birkaç saatliğine maraton koşuyorlar.
Genel olarak isteyen onu bulabilir. :şampuan:
- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 3):
- Yakuza, Fedolar, sapık
-
Автор темыYakuza
- İlgi gösteriliyor
Diana39ts, nerede olduğunu söylersen sevinirim birini bulmak için)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 950 Views
-
Last post by Tatlı biber
-
- 7 Replies