Tombul biriyle seks
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 3 years
Re: Tombul biriyle seks
elena.titova,
Öyleydi birden fazla kez en yaygın pozisyonlar + misyoner, köpek stili, kovboy kız, yüz üstü.
Bunun gibi kızları severim, (tombul)) dahil ve sadece vücutları
Öyleydi birden fazla kez en yaygın pozisyonlar + misyoner, köpek stili, kovboy kız, yüz üstü.
Bunun gibi kızları severim, (tombul)) dahil ve sadece vücutları
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Bunu sık sık bir bayanla yaptım!))
Ona masaj yağı sürmemden gerçekten hoşlanıyor!) Ve ellerimi onun üzerinde, göğüslerinin üzerinde, bacaklarının arasında, kalçasının üzerinde gezdirmeye başlıyorum! Onun üzerinde kaymayı seviyorum) özellikle sikler göğüslerin arasındayken, hatta kalçamı tutarak bana yardım ediyor ve tempoyu belirliyor! Yani eğer büyük bedeniniz varsa)) masaj yağını alın ve gidin!))) Her şeyi farklı algılamanızı sağlayacaktır!))
Ona masaj yağı sürmemden gerçekten hoşlanıyor!) Ve ellerimi onun üzerinde, göğüslerinin üzerinde, bacaklarının arasında, kalçasının üzerinde gezdirmeye başlıyorum! Onun üzerinde kaymayı seviyorum) özellikle sikler göğüslerin arasındayken, hatta kalçamı tutarak bana yardım ediyor ve tempoyu belirliyor! Yani eğer büyük bedeniniz varsa)) masaj yağını alın ve gidin!))) Her şeyi farklı algılamanızı sağlayacaktır!))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Birkaç kez kreplerle yedim, memnun kaldım, bana öyle geliyor ki her şey büyük ölçüde şekle değil, kızın mizacına bağlı, belki uygun, ama yatakta bir kütük bir kütüktür
- These users thanked the author Dmitry.romanov for the post (total 2):
- Faust, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 3 years 1 month
Genelde donut hayranıyım, çok vardı
Şu anda tek bir sabit var, herkes üç ve iki katı istiyor
Şu anda tek bir sabit var, herkes üç ve iki katı istiyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: biseksüel
Ben krepleri tercih ediyorum. Bu yüzden çorba setleri bana hitap etmiyor. Daha büyük göğüslere ve daha büyük bir kıça ihtiyacım var))) Ama bu konuda ne zaman durmam gerektiğini de biliyorum. Yüzlerce kilo ağırlığındaki devasa dişi domuzlar boşuna değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 6 months
Eşim tombul, boyu 155 cm, ağırlığı 65 kg. Farklı pozisyonlar: misyoner, köpek stili, üstte. Koku yok. Onun memleketinde yaşıyorum. Ebedi yaz genellikle 30 - 32 derecedir. 28 ile 35 arasında değişiyor. Sadece hijyene dikkat etmeniz gerekiyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Flört etmek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Ben tamamen dolgun olanlardan yanayım, onların her şeyi yumuşak ve rahattır. Ve zayıf olanlar bazen sanki bir oğlanla yatıyormuşsun gibi geliyordu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 9 months
Oldu. Tek bir pozisyon vardı, misyonerlik. Fiziksel olarak zordu, ayrıca neredeyse deniz tutuyordum))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Tombul ile dolgun arasında fark var, hoş dolgunluğu, küçük karın ve yuvarlak popoyu severim. Ancak midenizin dizlerinize kadar sarkması genellikle iğrençtir.
- These users thanked the author Mal sahibi for the post (total 2):
- Mishanja11, Tapkin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
bir kere oldu... benim olmadığını anladım... amcık.. sen oraya gelene kadar.. midem ve dizlerim sarkıyor brrrrr dehşet neredeyse kusuyordum
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
Evet, kahretsin!... Bütün kadınların memnun olması gerekir, kim ister... Doğal olarak daha yumuşak daha iyidir!... Ben de kabarık ve fazla yağlı olanlara açgözlüyüm... Çocukluğumdan beri(!). .
Zayıf olanları da reddetmeyeceğim. Tercihlerimi bilemezler.
O kadar çok konuştum ki kıllarım kanadı. Ama bu kesinlikle bir heyecan ve 3,14 zzdet!...
Zayıf olanları da reddetmeyeceğim. Tercihlerimi bilemezler.
O kadar çok konuştum ki kıllarım kanadı. Ama bu kesinlikle bir heyecan ve 3,14 zzdet!...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Tombul insanları zayıflardan daha çok seviyorum. Penis kemiği çizmiyor)) Ve eğer dolgun şeyin de ateşi varsa ve kütük gibi yatmıyorsa, o zaman bu ateştir!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 6 months
Evet, bir zamanlar orta derecede tombul bir kızla da vardı, seks vardı, nasıl hatırlıyorum, topuklarım titriyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Bir vaka vardı, çok tombul bir kadındı, kocaman bir poposu vardı. Pozisyon elbette misyonerliktir. Ama sorun değil, hoşuma gitti, ancak bunu ikinci kez yapmam pek mümkün değil. Genel olarak tutunacak bir şeyin olması hoşuma gidiyor; çok zayıf insanlardan pek hoşlanmıyorum. Ben de model görünümü yerine hafif tombul bir görünümü tercih ederim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Evet, birden fazla kez seks oldu. Garip bir şekilde, sıska olanlara karşı bir tutkum var (çünkü ben de şişmanım :)), ancak tombul kızlar bazen seks konusunda daha az beceriyle ayırt edilmiyor! Şahsen benim için tombul bir kadınla en iyi poz klasik olanıdır - sırt üstü durur ve bacaklarını yanlara ve yukarıya doğru açar veya bir bacağını omzunun üzerinden kaldırır. Zirvede olduğunda da çok iyi! Erikle bile anal sekse ilgi duyuyorum; hatta köpek stili, sırtımda bile!)elena.titova: ↑08 Mar 2022, 19:21 İri bir bayanla seks yaptınız mı?
Onu hangi pozisyonlarda çalıştırdınız?
Beğendiniz mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 3 years 2 months
Bir zamanlar tombul biriyle birlikteydim ve bu bile ağızda garip bir tat bırakmıştı)
Öğrencilere kabul töreni yapıldı ve tüm sınıf için bir salon kiraladıkları bir kulübe gittik.
Ve Orada oldukça tombul bir hatun vardı, bilmiyorum, peki ya kilosu ve boyu? Ama bir leş değil, sadece tombul bir şey ve hepimiz 17-18 yaşlarındaydık.
Bana çok yapıştı, beni öpmeye çalıştı, dans pistinde kendini ovuşturdu.
Genel olarak seks kulüpte gerçekleşirdi. Tek bir pozisyon vardı; misyonerlik ve gerçekten de içine boşalmak için yalvarıyordu. Ateşle oynamamaya karar verdim ve kendimi onun yüzüne döktüm.
Seks hem görünüş hem de içerik olarak öyleydi. Ancak anime kızlarına benzeyen bir sesi var ve gözlerinizi kapattığınızda hentai oynadığınızı hayal edebiliyorsunuz.
Tombul olanlardan memnun olduğumu söyleyemem ama sıska olanlar da heyecanlanmıyor. Her şeyde ölçülü olmalı ve sağlıklı yapılı kadınları kaymadan çekmelidirler - böylece tutunacak bir şeyleri olsun, ama aynı zamanda kıvrımları da tutmasınlar. Neyse ki çoğu böyle
Öğrencilere kabul töreni yapıldı ve tüm sınıf için bir salon kiraladıkları bir kulübe gittik.
Ve Orada oldukça tombul bir hatun vardı, bilmiyorum, peki ya kilosu ve boyu? Ama bir leş değil, sadece tombul bir şey ve hepimiz 17-18 yaşlarındaydık.
Bana çok yapıştı, beni öpmeye çalıştı, dans pistinde kendini ovuşturdu.
Genel olarak seks kulüpte gerçekleşirdi. Tek bir pozisyon vardı; misyonerlik ve gerçekten de içine boşalmak için yalvarıyordu. Ateşle oynamamaya karar verdim ve kendimi onun yüzüne döktüm.
Seks hem görünüş hem de içerik olarak öyleydi. Ancak anime kızlarına benzeyen bir sesi var ve gözlerinizi kapattığınızda hentai oynadığınızı hayal edebiliyorsunuz.
Tombul olanlardan memnun olduğumu söyleyemem ama sıska olanlar da heyecanlanmıyor. Her şeyde ölçülü olmalı ve sağlıklı yapılı kadınları kaymadan çekmelidirler - böylece tutunacak bir şeyleri olsun, ama aynı zamanda kıvrımları da tutmasınlar. Neyse ki çoğu böyle
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
Birkaç kez gerçekten iri hanımlar vardı.
En büyüğü muhtemelen 120 kg civarındaydı.
Cuni, misyoner pozisyonu. Büyüklüğüne ve şişmanlığına rağmen her şey aşağı yukarı normaldi. O zamanlar uzun zamandır seks yapmamıştım ve yakınlaşma arzusundan deliye dönüyordum. Hamile kalmadı (kendisinin söylediği gibi tüpler bağlandı) - içine girdi. Birkaç kez onu görmeye gittim. Genel olarak sıradan seks, herhangi bir sorun veya an olmadan. Her ne kadar ilk başta "Bu kadar iri bir kadınla nasıl sevişebilirim, buzdolabını sikmek gibi!" diye düşünmüştüm.
Fakat bazı nedenlerden dolayı 90 kg civarındaki sıradan bir kadınla sorunlar yaşandı. ; misyoner pozisyonundasınız ama sanki bir atın üstünde yatıyormuş gibi her zaman sola ya da sağa doğru yuvarlanıyormuşsunuz gibi hissedersiniz! Yani görünüşe göre bu, vücut ağırlığına değil, partnerin yoğunluğuna ve esnekliğine, ayrıca pozuna ve size ne kadar uyum sağladığına, bacaklarını ne kadar açtığına vb. bağlıdır.
En büyüğü muhtemelen 120 kg civarındaydı.
Cuni, misyoner pozisyonu. Büyüklüğüne ve şişmanlığına rağmen her şey aşağı yukarı normaldi. O zamanlar uzun zamandır seks yapmamıştım ve yakınlaşma arzusundan deliye dönüyordum. Hamile kalmadı (kendisinin söylediği gibi tüpler bağlandı) - içine girdi. Birkaç kez onu görmeye gittim. Genel olarak sıradan seks, herhangi bir sorun veya an olmadan. Her ne kadar ilk başta "Bu kadar iri bir kadınla nasıl sevişebilirim, buzdolabını sikmek gibi!" diye düşünmüştüm.
Fakat bazı nedenlerden dolayı 90 kg civarındaki sıradan bir kadınla sorunlar yaşandı. ; misyoner pozisyonundasınız ama sanki bir atın üstünde yatıyormuş gibi her zaman sola ya da sağa doğru yuvarlanıyormuşsunuz gibi hissedersiniz! Yani görünüşe göre bu, vücut ağırlığına değil, partnerin yoğunluğuna ve esnekliğine, ayrıca pozuna ve size ne kadar uyum sağladığına, bacaklarını ne kadar açtığına vb. bağlıdır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Krepleri seviyorum! Karısı tombul. Her pozisyonda seks. Emmeyi, kovboy kızını ve köpek stilini seviyor. Karımın sırt üstü yatması hoşuma gidiyor, onun gür kalçalarının arasına uzanıyorum ve dolgun amını yalıyorum! Ve kanser bir peri masalıdır! Büyük kıvrımlı popo seni deli ediyor!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Benim için “büyük” göreceli bir kavram. 190 boy ve 120 kilo ile her şey küçük görünüyor. Zaten (yaklaşık olarak) 100 kg’dan büyük kimse yoktu. 100 (yaklaşık) vardı. İlişki iyiydi. Cinsiyet oldukça iyiydi - pozisyonlar farklıydı, boyutlar birbirine uyuyordu. İlişki altı yıl boyunca sürdürüldü.elena.titova: ↑08 Mar 2022, 19:21 İri bir bayanla seks yaptınız mı?
Onu hangi pozisyonlarda doğurdunuz?
Beğendiniz mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 5 months
Lanet piliçleri tercih ederim. Karım tombul, onu köpek stiline soktuğunuzda, sikişmek için harika bir seks makinesine dönüşüyor)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Osman’a bir iş gezisindeydim. Muhteşem bir kadınla tanıştım. Göğüs 3 beden, popo geniş ama maalesef mide aşağı doğru sarkıyor. Ama bu beni bütün gece onu becermekten alıkoymadı. Daha sonra birkaç kez buluştuk. Onu sık sık hatırlıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
Yılbaşından önce işteydim. Yaklaşık 50 yaşındaydı. İşten yeni dönmüştüm. Kutuda 3 yıl. Ayağını üzerime koyduğu için kendimi ağır hissederek uyandım. Ve tekrar yola çıkıyoruz. Onun yatakta yattığı ve benim yerde durduğum ortaya çıktı. Başka yolu yoktu. Üstüne yatarsan sanki salıncaktaymış gibi olursun.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 7 months
Biri hariç tüm kadınlarım zayıf değildi. En şişmanları tüm temel seks türlerinde sorun yaşamadı ama onu becermek fiziksel olarak zordu. Vajina güçlü ama standart bir penisim olmasına rağmen hiçbir zaman rahme ulaşamadım. Vücut çok güçlüdür, pozisyon değiştirirken yatakta bükülmek neredeyse imkansızdır. Ama çok özenle emdi ve isteyerek kıçına verdi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 6 months
Kendi adıma pek çok kadının, erkek orgazmı konusunda bedenleriyle daha empatik olduğunu fark ettim. Ve mastürbasyon yapın, memelere boşaltın ve boşalana kadar emyin - yalvarmanıza bile gerek yok, inisiyatifi kendileri alıyorlar. Ve ince, kemikli dırdırlar, eğer daha erken boşalırlarsa, erkekler genellikle farklı davranırlar. Sadece ipucu vermek zorunda değilsiniz, aynı zamanda bazıları açıkça arkasını dönüp dövüşü bitirmek için birini bırakabilir!!!
-
- Flört etmek
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Tombul bir kızdı. Oral seksten çok hoşlanıyordu ama vajinal seks onun için pek ilgi çekici değildi. Ama yine de ellerimle aldım. Öyle, ama bunun nedeni onun böyle olmasıydı. Bu kişinin kendisine bağlıdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 8 months
O zamanlar bir kadının evlilikte genel olarak rahatlık nedeniyle bu şekilde davranmasına çok şaşırmıştım. Fırsat olsa bile onu aldatmayacağımın nedenlerinden biri de bu.
Benimki o zaman bile kendisi hamilelikte seks yapamıyordu ve doğumdan sonra beni elle veya göğüslerinin arasından tatmin ediyordu. Aynı zamanda benim için nasıl daha keyifli olacağını ve nasıl yatması gerektiğini de sordu. Kendisi toksikozdan muzdarip olmasına ve ağır kilosu nedeniyle yürümesi bile zor olmasına rağmen.
O zamanlar bir kadının evlilikte genel olarak rahatlık nedeniyle bu şekilde davranmasına çok şaşırmıştım. Fırsat olsa bile onu aldatmayacağımın nedenlerinden biri de bu.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Fargal94, XiaH
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
Bu krepi sıklıkla kullanıyorum. Yatakta yangın var
- These users thanked the author Rahatla_19 for the post (total 2):
- Fargal94, Alex 17
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 9 months
Tombul bir kızım vardı, tanıştıktan sonra, ilk başta görünüşe göre utangaçtım, beni sadece oral seksle memnun etti, ama görünüşe göre artık dayanamamış, sikişmiş ve inlemiş, sadece kelime yoktu. :ayyy:
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Tombul kadınlar güzeldir ve kullandıkları neredeyse tek parfüm güçlü bir çiçek kokusudur, asla unutamazsınız. Ve ellerindeki kıvrımlı figürler de her seferinde benden onun köpek stilini sikmemi istedi, dedi ki, “Gerçekten hoşuma gitti. kıçımı nasıl tutuyorsun :shamp:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 6 months
İlk cinsiyetim Çok iri bir kızla birlikteydim, her şeyi gerçekten beğendim. Ve genel olarak seksin biçimleriyle hiç oynamadım; zevk daha çok kızın mizacına bağlıdır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Yine de insan kendine biraz dikkat ederse koku açısından her şey normal demektir. :evet:
Hayır, bence bu tamamen ihmal edilmiş bir seçenek!
Yine de insan kendine biraz dikkat ederse koku açısından her şey normal demektir. :evet:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 110 Views
-
Last post by romantik
-
- 18 Replies