Umarım öyle değildir
Annem neden onlarla takılıyor? Onu istiyorlar ve salyaları akıyor
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Annem neden onlarla takılıyor? Onu istiyorlar ve salyaları akıyor
Evet,
ve bu kadar yetersiz bir insanla iletişim kurmak mı istiyorsun? Ve sen çocuğum, amcalarına ve teyzelerine aldırış etme. Anneni sikmiyorlar, çay içiyorlar, sadece üç fincan var, o yüzden çaysız oturmayasın diye değiştiriyorlar

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Peki, fanteziler. Anaokulu, Tanrı aşkına.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Yaklaşık yirmi yıl önce Gelendzhik’te bir sanatoryumdaydım, durum biraz benzerdi. Odada bir anne ve oğul yan yana yaşıyordu, balkon tüm odalar için ortaktı, odalar arasında bir bölme vardı. gün denizden odaya geldim, balkonun kapısını açtım ve o kadar spesifik sesler ve sesler duydum ki dayanamadım ve balkondan baktım ve orada bir anne vardı. üç amca üç hamlede sevişiyordu ve o sırada oğlum kumsalda güneşleniyordu ve ben zaten onları kumsalda izlemeye başladım, sonra annem prosedürlere gidiyor. oğul kalıyor sanırım gidip odaya bakacağım, Repin’in aynı resmi, yine üçümüz anneyi siktik.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bir kadının çocuğu varsa artık sekse ihtiyacı olmadığını mı düşünüyorsunuz?julikos: ↑04 Dec 2022, 23:31 Yirmi yıl önce Gelendzhik’te bir sanatoryumdaydım, durum biraz benzerdi. Odada bir anne ve oğul yan yana yaşıyordu, balkon tüm odalar için ortaktı, odalar arasında bir bölme vardı. Bir gün denizden odaya geldiğimde balkonun kapısını açtım ve o kadar özel sesler ve sesler duydum ki dayanamadım ve balkondan baktım. bir anne vardı, üç amca, üç hamlede sevişiyordu ve o sırada oğlu kumsalda güneşleniyordu, çünkü ben zaten onları kumsalda birlikte güneşlenirken izlemeye başladım. anne tedaviye gidiyor, oğul kalıyor sanırım gidip odaya bakacağım, Repin’in aynı resmi, yine üçümüz anneyi siktik.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Orientation: biseksüel
Seksin gereksiz olduğunu söylemedim, oğlumun denizde olduğunu, annesinin üç adamla seviştiğini yazdım, ben izciydim, mahalleden sordum, ailesini, babasının evde kaldığını. Ve oğul, annesinin koruması gibi, seks için üç tane buldu.
-
- Nirvana’dayım
Büyük ihtimalle onu kendileri buldular. İnanın kaç kere tatile gidersem gideyim kimseyi aramadım. Erkekler kendilerini yapıştırırlar. Geriye kalan tek şey hepsini seçmek veya denemek.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
O zaman ne yapmalı?
Ya bir kız acımasız bir inek görüp onu çok isterse ama o donar ve sadık kalmazsa :smile001:
O zaman ne yapmalı?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Öf. Sadece bir yazar! Annem uzun süredir boşandı ve hala ara sıra geliyorlar. İçlerinden biri masaj terapisti, hatta birkaç kez anneme evlenme teklif etti. Annem aynı fikirde değil ama onunla randevuya çıkıyorjulikos: ↑04 Dec 2022, 23:31 O kadar spesifik ses ve sesler ki, dayanamadım ve balkondan baktım ve orada bu anne, üç amca üç hamlede sevişiyordu ve o sırada oğul kumsalda güneşleniyordu. Her gün onları kumsalda izlemeye başladım çünkü anne ve oğul birlikte güneşleniyor, sonra annem işlemlere gidiyor, sanırım odaya gidip Repin’in aynı resmine bakacağım, yine üç. hepimiz annemizi siktik.
-
- Nirvana’dayım
Eğer sen yazarken gerçekten bunu istiyorsam, o zaman İnisiyatifi kendim alırdım. Benim için zor değil ama bir bakışta bir şeyi çok isteyebileceğim bir durumu hayal bile edemiyorum. Arzunun mekanizması çok daha karmaşıktır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
annen senin malın değil, kimi isterse sikerMobileIndefinet: ↑05 Dec 2022, 09:27Öf. Sadece bir yazar! Annem uzun süredir boşandı ve hala ara sıra geliyorlar. İçlerinden biri masaj terapisti, hatta birkaç kez anneme evlenme teklif etti. Annem aynı fikirde değil ama onunla randevuya çıkıyorO kadar özel sesler ve sesler ki, dayanamadım ve balkondan baktım, orada bu anne, üç amca üç kez sikişiyordu ve oğlum o sırada kumsalda güneşleniyordu. Ve böylece her gün, onları kumsalda izlemeye başladım, sonra anne ve oğul birlikte güneşleniyorlar, sonra annem işlemlere gidiyor, sanırım ben de odaya bakacağım. Repin’in resmi, yine üçümüz annemi becerdik.
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Ne istediğini anlamıyorum. İçlerinden biri ona birçok kez evlenme teklif etti ama o reddetti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
nereden biliyorsun? Annene sor. Mastürbasyon yapmak ve sümük kullanmak yerineMobileIndefinet: ↑13 Jul 2022, 08:57Bu doğru değil.Genel olarak onu tek bir erkek sikmiyor. Üçünün onu aynı anda siktiği çok açık.
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
ne istediği umurunda mı? Berbat düşünceni ona dikte mi edeceksin?MobileIndefinet: ↑23 Dec 2022, 16:23Ne istediğini anlamıyorum. İçlerinden biri ona birçok kez evlenme teklif etti, o reddettiAnnen senin mülkün değil ve istediği kişiyle sevişir
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 70 Replies
- 1234 Views
-
Last post by Nikk
-
- 4 Replies