Annem neden onlarla takılıyor? Onu istiyorlar ve salyaları akıyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Annem neden onlarla takılıyor? Onu istiyorlar ve salyaları akıyor

Unread post by MobilIndefinet »

areson: 13 Jul 2022, 17:44 büyük ihtimalle üçünde de var.
Umarım öyle değildir
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tolyan »

Evet, *x) *x) *x) ve bu kadar yetersiz bir insanla iletişim kurmak mı istiyorsun? Ve sen çocuğum, amcalarına ve teyzelerine aldırış etme. Anneni sikmiyorlar, çay içiyorlar, sadece üç fincan var, o yüzden çaysız oturmayasın diye değiştiriyorlar :)
These users thanked the author Tolyan for the post:
Bay
Bay
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Bay »

Peki, fanteziler. Anaokulu, Tanrı aşkına. *x)
These users thanked the author Bay for the post:
Tolyan
Julikos
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Julikos »

Yaklaşık yirmi yıl önce Gelendzhik’te bir sanatoryumdaydım, durum biraz benzerdi. Odada bir anne ve oğul yan yana yaşıyordu, balkon tüm odalar için ortaktı, odalar arasında bir bölme vardı. gün denizden odaya geldim, balkonun kapısını açtım ve o kadar spesifik sesler ve sesler duydum ki dayanamadım ve balkondan baktım ve orada bir anne vardı. üç amca üç hamlede sevişiyordu ve o sırada oğlum kumsalda güneşleniyordu ve ben zaten onları kumsalda izlemeye başladım, sonra annem prosedürlere gidiyor. oğul kalıyor sanırım gidip odaya bakacağım, Repin’in aynı resmi, yine üçümüz anneyi siktik.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

julikos: 04 Dec 2022, 23:31 Yirmi yıl önce Gelendzhik’te bir sanatoryumdaydım, durum biraz benzerdi. Odada bir anne ve oğul yan yana yaşıyordu, balkon tüm odalar için ortaktı, odalar arasında bir bölme vardı. Bir gün denizden odaya geldiğimde balkonun kapısını açtım ve o kadar özel sesler ve sesler duydum ki dayanamadım ve balkondan baktım. bir anne vardı, üç amca, üç hamlede sevişiyordu ve o sırada oğlu kumsalda güneşleniyordu, çünkü ben zaten onları kumsalda birlikte güneşlenirken izlemeye başladım. anne tedaviye gidiyor, oğul kalıyor sanırım gidip odaya bakacağım, Repin’in aynı resmi, yine üçümüz anneyi siktik.
Bir kadının çocuğu varsa artık sekse ihtiyacı olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Julikos
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Orientation: biseksüel

Unread post by Julikos »

Seksin gereksiz olduğunu söylemedim, oğlumun denizde olduğunu, annesinin üç adamla seviştiğini yazdım, ben izciydim, mahalleden sordum, ailesini, babasının evde kaldığını. Ve oğul, annesinin koruması gibi, seks için üç tane buldu.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

julikos: 05 Dec 2022, 01:45 Seksin gereksiz olduğunu söylemedim, oğlumun denizde olduğunu, annesinin üç adamla seviştiğini yazdım, mahalleden ona ailesini, babasını sordum. evde kaldı ve oğlu, annesinin koruması gibi gitti. Annesi seks için üç kişi buldu
Büyük ihtimalle onu kendileri buldular. İnanın kaç kere tatile gidersem gideyim kimseyi aramadım. Erkekler kendilerini yapıştırırlar. Geriye kalan tek şey hepsini seçmek veya denemek.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Marinka: 05 Dec 2022, 02:05 Büyük olasılıkla kendileri buldular. İnanın kaç kere tatile gidersem gideyim kimseyi aramadım. Erkekler kendilerini yapıştırırlar. Geriye kalan tek şey herkesi seçmek veya denemektir.
Ya bir kız acımasız bir inek görüp onu çok isterse ama o donar ve sadık kalmazsa :smile001:
O zaman ne yapmalı?
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme

julikos: 04 Dec 2022, 23:31 O kadar spesifik ses ve sesler ki, dayanamadım ve balkondan baktım ve orada bu anne, üç amca üç hamlede sevişiyordu ve o sırada oğul kumsalda güneşleniyordu. Her gün onları kumsalda izlemeye başladım çünkü anne ve oğul birlikte güneşleniyor, sonra annem işlemlere gidiyor, sanırım odaya gidip Repin’in aynı resmine bakacağım, yine üç. hepimiz annemizi siktik.
Öf. Sadece bir yazar! Annem uzun süredir boşandı ve hala ara sıra geliyorlar. İçlerinden biri masaj terapisti, hatta birkaç kez anneme evlenme teklif etti. Annem aynı fikirde değil ama onunla randevuya çıkıyor
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 05 Dec 2022, 04:55
Marinka: 05 Dec 2022, 02:05 Büyük olasılıkla bunu kendileri buldular. İnanın kaç kere tatile gidersem gideyim kimseyi aramadım. Erkekler kendilerini yapıştırırlar. Geriye kalan tek şey herkesi seçmek veya denemektir.
Ya bir kız acımasız bir inek görüp onu çok isterse ama o donar ve sadık kalmazsa :smile001:
O zaman ne yapmalıyım?
Eğer sen yazarken gerçekten bunu istiyorsam, o zaman İnisiyatifi kendim alırdım. Benim için zor değil ama bir bakışta bir şeyi çok isteyebileceğim bir durumu hayal bile edemiyorum. Arzunun mekanizması çok daha karmaşıktır.
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by vikylechka75 »

MobileIndefinet: 05 Dec 2022, 09:27
O kadar özel sesler ve sesler ki, dayanamadım ve balkondan baktım, orada bu anne, üç amca üç kez sikişiyordu ve oğlum o sırada kumsalda güneşleniyordu. Ve böylece her gün, onları kumsalda izlemeye başladım, sonra anne ve oğul birlikte güneşleniyorlar, sonra annem işlemlere gidiyor, sanırım ben de odaya bakacağım. Repin’in resmi, yine üçümüz annemi becerdik.
Öf. Sadece bir yazar! Annem uzun süredir boşandı ve hala ara sıra geliyorlar. İçlerinden biri masaj terapisti, hatta birkaç kez anneme evlenme teklif etti. Annem aynı fikirde değil ama onunla randevuya çıkıyor
annen senin malın değil, kimi isterse siker
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme

vikylechka75: 22 Dec 2022, 22:52 annen senin mülkün değil, istediği kişiyle sevişir
Ne istediğini anlamıyorum. İçlerinden biri ona birçok kez evlenme teklif etti ama o reddetti
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by vikylechka75 »

MobileIndefinet: 13 Jul 2022, 08:57
Genel olarak onu tek bir erkek sikmiyor. Üçünün onu aynı anda siktiği çok açık.
Bu doğru değil.
nereden biliyorsun? Annene sor. Mastürbasyon yapmak ve sümük kullanmak yerine

1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
MobileIndefinet: 23 Dec 2022, 16:23
Annen senin mülkün değil ve istediği kişiyle sevişir
Ne istediğini anlamıyorum. İçlerinden biri ona birçok kez evlenme teklif etti, o reddetti
ne istediği umurunda mı? Berbat düşünceni ona dikte mi edeceksin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”