Merhaba forum üyeleri!
İnternetteki insanlar doğumdan sonra göğüslerin iyiye doğru değişmemesi, sarkması ve deforme olması gerçeğinden korkuyor. Ama bazı nedenlerden dolayı her şeyin bu kadar kötü olmasına gerek olmadığından eminim. Eminim aranızda göğüslerin tam tersine daha iyi görünmeye başladığı ya da en azından değişmediği örnekleri olacaktır.
Ve bir başka soru da göğüsler doğumdan önce asimetrikse nelere ulaşılabilir? Besleme sırasında diğeriyle aynı hacimde mi? Yoksa meme uçları yön mü değiştirmeli?
Düşüncelerinizi paylaşın)
Merhaba forum üyeleri! İnternetteki insanlar doğumdan sonra göğüslerin iyiye doğru değişmemesi, sarkması ve deforme olması gerçeğinden korkuyor. Ama bazı nedenlerden dolayı her şeyin bu kadar kötü olmasına gerek olmadığından eminim. Eminim aranızda göğüslerin tam tersine daha iyi görünmeye başladığı ya da en azından değişmediği örnekleri olacaktır. Ve bir başka soru da göğüsler doğumdan önce asimetrikse nelere ulaşılabilir? Besleme sırasında diğeriyle aynı hacimde mi? Yoksa meme uçları yön mü değiştirmeli? Düşüncelerinizi paylaşın) :wink:
menma: ↑09 Nov 2022, 00:56
Fakat bazı nedenlerden dolayı her şeyin bu kadar kötü olmaması gerektiğine eminim. Eminim aranızda göğüslerin tam tersine daha iyi görünmeye başladığı ya da en azından değişmediği örnekleri olacaktır.
Ve bir başka soru da göğüsler doğumdan önce asimetrikse nelere ulaşılabilir? Besleme sırasında diğeriyle aynı hacimde mi? Yoksa meme uçları yön mü değiştirmeli?
öyle bir şey yok, göğüsler daha da büyür, daha elastik hale gelir, doğumdan sonra her şey yerine oturur. Son zamanlarda göğüslerine boşalan tek kişi bendim, genel olarak pozisyondaydı, daha önce göğüsler kötü değildi, ama şimdi sadece görüntüsü beni kazık gibi hissettiriyor ve süt hala biraz sızdığında boşalıyorum hemen
These users thanked the author dima.krisanov for the post (total 2):
[quote=menma post_id=133400 time=1667944574 user_id=11783] Fakat bazı nedenlerden dolayı her şeyin bu kadar kötü olmaması gerektiğine eminim. Eminim aranızda göğüslerin tam tersine daha iyi görünmeye başladığı ya da en azından değişmediği örnekleri olacaktır. Ve bir başka soru da göğüsler doğumdan önce asimetrikse nelere ulaşılabilir? Besleme sırasında diğeriyle aynı hacimde mi? Yoksa meme uçları yön mü değiştirmeli? [/quote] öyle bir şey yok, göğüsler daha da büyür, daha elastik hale gelir, doğumdan sonra her şey yerine oturur. Son zamanlarda göğüslerine boşalan tek kişi bendim, genel olarak pozisyondaydı, daha önce göğüsler kötü değildi, ama şimdi sadece görüntüsü beni kazık gibi hissettiriyor ve süt hala biraz sızdığında boşalıyorum hemen
menma: ↑09 Nov 2022, 00:56
Merhaba forum üyeleri!
İnternetteki insanlar doğumdan sonra göğüslerin iyiye doğru değişmemesi, sarkması ve deforme olması gerçeğinden korkuyor. Ama bazı nedenlerden dolayı her şeyin bu kadar kötü olmasına gerek olmadığından eminim. Eminim aranızda göğüslerin tam tersine daha iyi görünmeye başladığı ya da en azından değişmediği örnekleri olacaktır.
Düşüncelerinizi paylaşın)
Her şey gerçekten Doğumdan sonra emzirmek çok üzücü.
Öncelikle, çoğu durumda bir kadın doğumdan sonra şişmanlar ve kendine dikkat ederse kilo verir. Ve göğüslerin şu nahoş özelliği var: Şişmanladıkça göğüsler en son şişmanlıyor; nasıl kilo verilir, önce kilo verin. Yani, birkaç kilo alma ve kilo verme döngüsünden sonra göğüsler fark edilir derecede şişebilir.
Ayrıca, eğer bir kadın aktif olarak emziriyorsa, önce doyar, sonra söner. Form kaçınılmaz olarak bundan zarar görecektir.
Yani genç, elastik göğüsleri uzun süre korumanın tek yolu doğum yapmamaktır.
Deneyimlerimiz aşağıdaki gibidir. Eşimin doğumdan önce güçlü, elastik bir üç parçası vardı. İlk doğumdan sonra göğüsler pek hasar görmedi ancak üçüncü doğumdan sonra emzirmenin bitiminden sonra göğüslerin boyutu birinciye küçüldü. Bunun sonucunda gençlikte göğüslerin tam şeklinde implantlar yaptık.
These users thanked the author Şamanakalar for the post:
[quote=menma post_id=133400 time=1667944574 user_id=11783] Merhaba forum üyeleri! İnternetteki insanlar doğumdan sonra göğüslerin iyiye doğru değişmemesi, sarkması ve deforme olması gerçeğinden korkuyor. Ama bazı nedenlerden dolayı her şeyin bu kadar kötü olmasına gerek olmadığından eminim. Eminim aranızda göğüslerin tam tersine daha iyi görünmeye başladığı ya da en azından değişmediği örnekleri olacaktır. Ve bir başka soru da göğüsler doğumdan önce asimetrikse nelere ulaşılabilir? Besleme sırasında diğeriyle aynı hacimde mi? Yoksa meme uçları yön mü değiştirmeli? Düşüncelerinizi paylaşın) :wink: [/quote]
Her şey gerçekten Doğumdan sonra emzirmek çok üzücü. Öncelikle, çoğu durumda bir kadın doğumdan sonra şişmanlar ve kendine dikkat ederse kilo verir. Ve göğüslerin şu nahoş özelliği var: Şişmanladıkça göğüsler en son şişmanlıyor; nasıl kilo verilir, önce kilo verin. Yani, birkaç kilo alma ve kilo verme döngüsünden sonra göğüsler fark edilir derecede şişebilir. Ayrıca, eğer bir kadın aktif olarak emziriyorsa, önce doyar, sonra söner. Form kaçınılmaz olarak bundan zarar görecektir. Yani genç, elastik göğüsleri uzun süre korumanın tek yolu doğum yapmamaktır.
Deneyimlerimiz aşağıdaki gibidir. Eşimin doğumdan önce güçlü, elastik bir üç parçası vardı. İlk doğumdan sonra göğüsler pek hasar görmedi ancak üçüncü doğumdan sonra emzirmenin bitiminden sonra göğüslerin boyutu birinciye küçüldü. Bunun sonucunda gençlikte göğüslerin tam şeklinde implantlar yaptık.
Bir şekilde bir kızla tanıştım. Otuz yaşın üzerinde, bir çocuğu var, güzel, zayıf ve yoga yapıyor. Birkaç hafta sonra sıra sekse geldi, aaa, sütyenini çıkardığında.., sanki berbat bir şeydi....... Spaniel kulakları, şoktaydım, ereksiyonum gitmişti.)) Genel olarak , seksten önce de böyleydi ama anlamadım.)))
Bir şekilde bir kızla tanıştım. Otuz yaşın üzerinde, bir çocuğu var, güzel, zayıf ve yoga yapıyor. Birkaç hafta sonra sıra sekse geldi, aaa, sütyenini çıkardığında.., sanki berbat bir şeydi....... Spaniel kulakları, şoktaydım, ereksiyonum gitmişti.)) Genel olarak , seksten önce de böyleydi ama anlamadım.))) :shamp:
Eşim zaten oldukça yetişkin bir kız ve göğüsleri 30 yıl sonra bile 19 yaşındayken olduğu gibi hâlâ sağlam ve dik duruyor! Oğlumu bir yıldan fazla emzirdim. Bana gelince, daha da güzelleşti, daha dolgun falan oldu)
Eşim zaten oldukça yetişkin bir kız ve göğüsleri 30 yıl sonra bile 19 yaşındayken olduğu gibi hâlâ sağlam ve dik duruyor! Oğlumu bir yıldan fazla emzirdim. Bana gelince, daha da güzelleşti, daha dolgun falan oldu)
İki doğumdan sonra eşimin göğüsleri yaklaşık bir boyut kadar büyüyerek 2’den 3’e çıktı ve aynı zamanda göbeğe kadar sarktı. Ancak bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine, bir şekilde daha yumuşak ve daha kadınsı görünüyor.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
İki doğumdan sonra eşimin göğüsleri yaklaşık bir boyut kadar büyüyerek 2’den 3’e çıktı ve aynı zamanda göbeğe kadar sarktı. Ancak bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine, bir şekilde daha yumuşak ve daha kadınsı görünüyor.
[quote=dima.krisanov post_id=133410 time=1667947207 user_id= 7596] böyle bir şey yok, göğüsler daha da büyür, daha elastik hale gelir, doğumdan sonra her şey yerli yerine oturur. [/quote] Evet, bu doğru herkes %100 doğum yapan kadınlar :) Bazen erkeklerin hakkımızdaki düşüncelerini okumak komik oluyor :)
Bir bayan doğum yaptıktan sonra göğüslerini bezle sıkılaştırdı. Ve görünüşe göre oldukça güçlü. Daha sonra bunu yaptığıma pişman oldum. Artık göğüslerini beğenmiyor. Ben suç teşkil eden bir şey görmüyorum. Bunu ona anlattım ama bana inanmıyor... Belki yeterince ikna edici bir şekilde söylemedim? Ya da belki göğüslerine daha fazla dikkat etmeliydim?
Bir bayan doğum yaptıktan sonra göğüslerini bezle sıkılaştırdı. Ve görünüşe göre oldukça güçlü. Daha sonra bunu yaptığıma pişman oldum. Artık göğüslerini beğenmiyor. Ben suç teşkil eden bir şey görmüyorum. Bunu ona anlattım ama bana inanmıyor... Belki yeterince ikna edici bir şekilde söylemedim? Ya da belki göğüslerine daha fazla dikkat etmeliydim? :roll:
Hamilelik sırasında eşimin göğüsleri 1 bedenden 3 bedene çıktı. Ben de onunla birlikte gülüyordum, ne güzel bir bonus!
Eh, doğum ve beslenmeden sonra - Yaklaşık bir yıl sonra her şey "eskisi gibi" durumuna döndü.
İşte durum bu.
Hamilelik sırasında eşimin göğüsleri 1 bedenden 3 bedene çıktı. Ben de onunla birlikte gülüyordum, ne güzel bir bonus!😁 Eh, doğum ve beslenmeden sonra - Yaklaşık bir yıl sonra her şey "eskisi gibi" durumuna döndü. İşte durum bu.
Bir fitness arkadaşım bana bu hikayeyi anlattı. Bunu onun sözlerinden tekrar söylüyorum. Kocam ve ben, iktidardaki zayıflamanın bu kadar çabuk başlayacağını beklemiyorduk. Ve o kadar ki bazen cinsel...
Last post
Ancak bu olur. Genel olarak orta yaştaki erkeklerin hadım edilmesi gibi bir şeyi öğrenmek benim için şaşırtıcıydı. yaklaşık 40 yaşının üzerinde. Yani şans eseri, çağrışımsal olarak okuldaki...
18 yaşından beri beni hastaneye görmeye gelen düzenli bir müşterim var. Sıradan bir görünümü, 1,5 göğüsleri, yumuşak, elastik bir poposu var ama bence güzel bir yüzü var, her zaman neşeli ve...
Kızlık zarımı 2 parmağımla yırttım ve 1 gün akşam, bir günlük çalışmadan sonra kirli akıntım çok hoş olmayan çürük karides kokusu kokuyordu ve bu sadece 1 akşamdı, sonra koku kendi kendine kayboldu...
Erkeklere soru: Seksten sonra hiç bu kadar keskin ve artan bir tahriş yaşadınız mı? Kelimenin tam anlamıyla boşalmadan sonraki ilk dakikalarda. Bazen bunun benim de başıma geldiğini, hatta bazen...
Last post
Bu olur ve her şey duruma göre değişir.
Seks kötüyse ve sen geldiğinde biter. Herhangi bir nedenden dolayı süreçte özgürleşme olmadığında (kavga, ihmaller veya sadece kafam doğru yerde değil)....