kız arkadaşı aldattı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Ggggg
Potansiyel seks nesnesi
 kız arkadaşı aldattı

Unread post by Ggggg »

Merhaba, fitness kulübünde paralel gruptan bir kızla antrenman yapıyordum. Kız bir atlet, plastik şeritlerle dans ediyor. Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam kesinlikle vereceğini söyledi, kabul ettim, 2 dakika kadar yaptım, bitirmedi, sonra ayağıyla onu itip şöyle dedi: eve gideceğine dair bir kahkaha. Daha sonra 2 gün sonra bana aynı arkadaşıyla büyük bir kavga ettiğini yazdı, yürüyüşe çıktık, onu teselli ettim. Ertesi gün arkadaşıyla barıştığını, makale yazmak için yardıma gelmesini söylediğini, yaklaşık 4 saat boyunca bunu yaptığımı, sonra öpüşmeye başladıklarını, bana oral seks yapmaya başladığını ama kızdığımı anlayınca bunu yaptığını söylüyor. Zaten orgazma yaklaşmışken aniden durdu, yüzüme tükürdü ve şöyle dedi: "Biraz güzel şey, kız arkadaşım." Genel olarak üniversitede iyi iletişim kuruyoruz, fitnessa gidiyoruz, derslerinde ona yardım ediyorum, sadece iletişim kurarken, özellikle de şirkette bana arkadaş demesi sinir bozucu ve eğer bir şeye itiraz etmeye çalışırsam, beni rahatsız edebilir. hatta avucuma tükürüp tüm gücüyle yüzüme tokat atsın. Söyle bana neden bu kadar agresif ve kibirli davranıyor?
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Kız arkadaşını aldattı

Unread post by İsveç125 »

:cat1: çünkü böyle davrandın!

1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Seni ibne yapacak))))
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
Mişitka, ibbmm, Denach
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yün »

svetik125: 20 Jul 2022, 18:38 Seni ibne yapacak))))
Zaten *x)
These users thanked the author Yün for the post (total 3):
Mişitka, ibbmm, Denach
Barlar450
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Barlar450 »

Nadir ruh p... ah dostum
These users thanked the author Barlar450 for the post:
Viar
Mişitka
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Mişitka »

Çünkü kelimenin tam anlamıyla seni umursamıyor. Kız arkadaş olmak istemiyorsan ona 3 mektup gönder.
Gerasim
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66

Unread post by Gerasim »

bu yazardan zaten bu konu vardı (takma isim farklı olabilir ama durum 1:1)
viktor_zet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by viktor_zet »

Hmmm, onu bırak ve onunla asla konuşma
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

Yyyyy,
Seni aptal, o seni enayi gibi aldattı ve sen de bunu tüm dünyaya anlattın. Bunu hak ettim.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Yyyyy: 20 Jul 2022, 18:29 Merhaba, fitness kulübünde paralel gruptan bir kızla antrenman yaptım. Kız bir atlet, şerit plastik dansı yapıyor. Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam mutlaka vereceğini söyledi, kabul ettim, 2 dakika kadar yaptım, bitirmedi, sonra ayağıyla onu itip şöyle dedi: eve gideceğine dair bir kahkaha. Daha sonra 2 gün sonra bana aynı arkadaşıyla büyük bir kavga ettiğini yazdı, yürüyüşe çıktık, onu teselli ettim. Ertesi gün arkadaşıyla barıştığını, makale yazmak için yardıma gelmesini söylediğini, yaklaşık 4 saat boyunca bunu yaptığımı, sonra öpüşmeye başladıklarını, bana oral seks yapmaya başladığını ama kızdığımı anlayınca bunu yaptığını söylüyor. Zaten orgazma yaklaşmışken aniden durdu, yüzüme tükürdü ve şöyle dedi: "Biraz güzel şey, kız arkadaşım." Genel olarak üniversitede iyi iletişim kuruyoruz, fitnessa gidiyoruz, derslerinde ona yardım ediyorum, sadece iletişim kurarken, özellikle de şirkette bana arkadaş demesi sinir bozucu ve eğer bir şeye itiraz etmeye çalışırsam, beni rahatsız edebilir. hatta avucuma tükürüp tüm gücüyle yüzüme tokat atsın. Bana neden bu kadar agresif ve kibirli davrandığını söyle?
Onun için ne tür bir makale yazdın?
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yoldaş »

Marinka,
Özet değil önemli, böyle insanlar için üzülmüyorum bile, onu sikini emmeye zorladı ve o da sümüklü olmaya başladı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Komrad: 26 Nov 2022, 22:10 Marinka,
Özetin önemi yok, böyle insanlar için üzülmüyorum bile, onu sikini emmeye zorladı ve o da sümüklü olmaya başladı.
Onu nasıl zorladı? Silahla mı tehdit edildin? Eğer istemeseydi yapmazdı.
Bence o bir hayalperest. Bir hikaye uydurdu ve mastürbasyon yaptı. Görünüşe göre bu tür durumlar onu heyecanlandırıyor.
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yoldaş »

Marinka,
Belki öyle , ben tartışmayın ama kendinizi aptal durumuna düşürmenin ne anlamı var bu tür fantezilerin. Ve birini sadece tehditle değil, vaatle de zorlayabilirsiniz. Ona göre, söz verdi, iradesi dışında onu emdi ve onu terk etti.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Komrad: 26 Nov 2022, 22:21 Marinka,
Öyle olabilir, tartışmıyorum ama bu tür fantezilerin kendini aptal yerine koymanın ne anlamı var? Ve birini sadece tehditle değil, vaatle de zorlayabilirsiniz. Ona göre söz verdi, iradesi dışında onu emdi ve onu terk etti
Sözlere kanmak veya buraya yazmak istemiyorsan, o zaman ne istiyorsun ve kendini aptal durumuna düşürüyorsun?
SR0
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by SR0 »

Yyyyy: 20 Jul 2022, 18:29 neden bu kadar agresif ve kibirli davranıyor?
Bir kadının hakimiyet kurmasından hoşlandığını henüz kendine itiraf etmedin ve seni küçük düşürüyor
Dom
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Dom »

Sana karşı tüm bu tavrı sevdiğini anlıyorum?))))
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Vay, ne büyük bir bozulma! Henüz on yaşındayım. okuldan mezun olduğumda, ama çocukların "ibne" ya da "gafil" oldukları gerekçesiyle birbirlerinin suratlarına nasıl yumruk attıklarını hala hatırlıyorum ama şimdi - bu nereden geldi??? Bu "Dasha_koreiko" diğer iğrenç şeyler - peki, her fırsatta, kahretsin??? Gerçek, normal erkeklere hâlâ köpek yavrusu muamelesi yapılıyor...
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 2):
Mart, Sanek
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Legolar »

Korkak gibi davranma, erkek ol! Ya sik onu ya da gidelim
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Şamanakalar »

silver_fox: 28 Nov 2022, 01:53 Gerçekten normal erkeklere hala köpek yavrusu muamelesi yapılıyor
Genel olarak evet...
Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam bunun tam olarak ne vereceğini söyledi, Kabul ettim , 2 dakika boyunca bunu yaptım, bitirmedi ve sonra kadın onu tekmeledi ve gülerek eve gideceğini söyledi.
Hikayenin ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum. Üniversite yıllarımda çok daha çılgın durumlarla karşılaştım. Yani yüzüne tükürülmesine, herkesin önünde yüzüne tükürülmesine izin veren ve sonra sızlanıp seks için yalvaran bir adam - prensipte pekala olabilir. Ya da belki değil, belki de yazar kendini aşağılanmaktan kurtarıp bir fantezi yazmıştır.

Fakat her şeyin gerçek olduğu ve bunun “maksimum düzeyde bir arkadaşlık bölgesi” olduğu gerçeğinden hareketle, o zaman zaten seks olasılığı uğruna oral seks yapmayı kabul ettiği anda, gerçekte herhangi bir seksten veya genel olarak normal bir ilişkiden bahsedilemezdi. Bu oral seksle ilgili değil kendisi. Oral sekste böyle bir şey yoktur. Gerçek şu ki, iyilik kazanmak için kasıtlı olarak aşağılanmaya yöneldi (eğer oral seks yapmanın kendisi için aşağılayıcı olduğunu düşünüyorsa). Ancak kızların ezici çoğunluğu bunu hiç takdir etmiyor. Bu yalnızca romantik komedilerde işe yarar. Ama gerçekte bu, kız ne derse desin "arkadaşlar" arasına girmenin garantili bir yoludur.
Bazı nedenlerden dolayı, 20 yaşındaki "iyi" erkeklerin önemli bir kısmı bunu anlamıyorum.

P.S. Aslında cinsiyete bağlı değil. Erkekler ayrıca genellikle önlerinde ilerleyen kızları takdir etmezler.
Zohai
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Zohai »

Yyyyy: 20 Jul 2022, 18:29 Bana neden bu kadar agresif ve kibirli davrandığını söyler misin?
büyük ihtimalle tam bir pislik olduğun için *x)
These users thanked the author Zohai for the post:
İskender
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Buna femdom denir, hoşlanmadığını söyleme
These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
zincirler
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by zincirler »

Denizkızı, Zaman geçecek, sana tekrar teşekkür edecek )
Arsız Joe
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Arsız Joe »

İyi iletişim kuruyoruz ama taşaklarıma tekme atabiliyor, yüzüme tükürebiliyor, gözüme sigara izmaritini söndürebiliyor ama genel olarak ondan hoşlanıyorum...
Ne kadar gerçekçi olmayan bir ilişki olduğu ortaya çıktı . Gerçi nasıl bir ilişki var... Ama biraz sabırlı olun, görünüşe göre hoşunuza gidecek
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”