kız arkadaşı aldattı
-
- Potansiyel seks nesnesi
kız arkadaşı aldattı
Merhaba, fitness kulübünde paralel gruptan bir kızla antrenman yapıyordum. Kız bir atlet, plastik şeritlerle dans ediyor. Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam kesinlikle vereceğini söyledi, kabul ettim, 2 dakika kadar yaptım, bitirmedi, sonra ayağıyla onu itip şöyle dedi: eve gideceğine dair bir kahkaha. Daha sonra 2 gün sonra bana aynı arkadaşıyla büyük bir kavga ettiğini yazdı, yürüyüşe çıktık, onu teselli ettim. Ertesi gün arkadaşıyla barıştığını, makale yazmak için yardıma gelmesini söylediğini, yaklaşık 4 saat boyunca bunu yaptığımı, sonra öpüşmeye başladıklarını, bana oral seks yapmaya başladığını ama kızdığımı anlayınca bunu yaptığını söylüyor. Zaten orgazma yaklaşmışken aniden durdu, yüzüme tükürdü ve şöyle dedi: "Biraz güzel şey, kız arkadaşım." Genel olarak üniversitede iyi iletişim kuruyoruz, fitnessa gidiyoruz, derslerinde ona yardım ediyorum, sadece iletişim kurarken, özellikle de şirkette bana arkadaş demesi sinir bozucu ve eğer bir şeye itiraz etmeye çalışırsam, beni rahatsız edebilir. hatta avucuma tükürüp tüm gücüyle yüzüme tokat atsın. Söyle bana neden bu kadar agresif ve kibirli davranıyor?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kız arkadaşını aldattı
çünkü böyle davrandın!
1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Seni ibne yapacak))))

1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Seni ibne yapacak))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Çünkü kelimenin tam anlamıyla seni umursamıyor. Kız arkadaş olmak istemiyorsan ona 3 mektup gönder.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
bu yazardan zaten bu konu vardı (takma isim farklı olabilir ama durum 1:1)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Yyyyy,
Seni aptal, o seni enayi gibi aldattı ve sen de bunu tüm dünyaya anlattın. Bunu hak ettim.
Seni aptal, o seni enayi gibi aldattı ve sen de bunu tüm dünyaya anlattın. Bunu hak ettim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Onun için ne tür bir makale yazdın?Yyyyy: ↑20 Jul 2022, 18:29 Merhaba, fitness kulübünde paralel gruptan bir kızla antrenman yaptım. Kız bir atlet, şerit plastik dansı yapıyor. Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam mutlaka vereceğini söyledi, kabul ettim, 2 dakika kadar yaptım, bitirmedi, sonra ayağıyla onu itip şöyle dedi: eve gideceğine dair bir kahkaha. Daha sonra 2 gün sonra bana aynı arkadaşıyla büyük bir kavga ettiğini yazdı, yürüyüşe çıktık, onu teselli ettim. Ertesi gün arkadaşıyla barıştığını, makale yazmak için yardıma gelmesini söylediğini, yaklaşık 4 saat boyunca bunu yaptığımı, sonra öpüşmeye başladıklarını, bana oral seks yapmaya başladığını ama kızdığımı anlayınca bunu yaptığını söylüyor. Zaten orgazma yaklaşmışken aniden durdu, yüzüme tükürdü ve şöyle dedi: "Biraz güzel şey, kız arkadaşım." Genel olarak üniversitede iyi iletişim kuruyoruz, fitnessa gidiyoruz, derslerinde ona yardım ediyorum, sadece iletişim kurarken, özellikle de şirkette bana arkadaş demesi sinir bozucu ve eğer bir şeye itiraz etmeye çalışırsam, beni rahatsız edebilir. hatta avucuma tükürüp tüm gücüyle yüzüme tokat atsın. Bana neden bu kadar agresif ve kibirli davrandığını söyle?
-
- ön sevişme
Marinka,
Özet değil önemli, böyle insanlar için üzülmüyorum bile, onu sikini emmeye zorladı ve o da sümüklü olmaya başladı.
Özet değil önemli, böyle insanlar için üzülmüyorum bile, onu sikini emmeye zorladı ve o da sümüklü olmaya başladı.
-
- Nirvana’dayım
Bence o bir hayalperest. Bir hikaye uydurdu ve mastürbasyon yaptı. Görünüşe göre bu tür durumlar onu heyecanlandırıyor.
Onu nasıl zorladı? Silahla mı tehdit edildin? Eğer istemeseydi yapmazdı.
Bence o bir hayalperest. Bir hikaye uydurdu ve mastürbasyon yaptı. Görünüşe göre bu tür durumlar onu heyecanlandırıyor.
-
- ön sevişme
Marinka,
Belki öyle , ben tartışmayın ama kendinizi aptal durumuna düşürmenin ne anlamı var bu tür fantezilerin. Ve birini sadece tehditle değil, vaatle de zorlayabilirsiniz. Ona göre, söz verdi, iradesi dışında onu emdi ve onu terk etti.
Belki öyle , ben tartışmayın ama kendinizi aptal durumuna düşürmenin ne anlamı var bu tür fantezilerin. Ve birini sadece tehditle değil, vaatle de zorlayabilirsiniz. Ona göre, söz verdi, iradesi dışında onu emdi ve onu terk etti.
-
- Nirvana’dayım
Sözlere kanmak veya buraya yazmak istemiyorsan, o zaman ne istiyorsun ve kendini aptal durumuna düşürüyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Bir kadının hakimiyet kurmasından hoşlandığını henüz kendine itiraf etmedin ve seni küçük düşürüyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Vay, ne büyük bir bozulma! Henüz on yaşındayım. okuldan mezun olduğumda, ama çocukların "ibne" ya da "gafil" oldukları gerekçesiyle birbirlerinin suratlarına nasıl yumruk attıklarını hala hatırlıyorum ama şimdi - bu nereden geldi??? Bu "Dasha_koreiko" diğer iğrenç şeyler - peki, her fırsatta, kahretsin??? Gerçek, normal erkeklere hâlâ köpek yavrusu muamelesi yapılıyor...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Fakat her şeyin gerçek olduğu ve bunun “maksimum düzeyde bir arkadaşlık bölgesi” olduğu gerçeğinden hareketle, o zaman zaten seks olasılığı uğruna oral seks yapmayı kabul ettiği anda, gerçekte herhangi bir seksten veya genel olarak normal bir ilişkiden bahsedilemezdi. Bu oral seksle ilgili değil kendisi. Oral sekste böyle bir şey yoktur. Gerçek şu ki, iyilik kazanmak için kasıtlı olarak aşağılanmaya yöneldi (eğer oral seks yapmanın kendisi için aşağılayıcı olduğunu düşünüyorsa). Ancak kızların ezici çoğunluğu bunu hiç takdir etmiyor. Bu yalnızca romantik komedilerde işe yarar. Ama gerçekte bu, kız ne derse desin "arkadaşlar" arasına girmenin garantili bir yoludur.
Bazı nedenlerden dolayı, 20 yaşındaki "iyi" erkeklerin önemli bir kısmı bunu anlamıyorum.
P.S. Aslında cinsiyete bağlı değil. Erkekler ayrıca genellikle önlerinde ilerleyen kızları takdir etmezler.
Genel olarak evet...
Hikayenin ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum. Üniversite yıllarımda çok daha çılgın durumlarla karşılaştım. Yani yüzüne tükürülmesine, herkesin önünde yüzüne tükürülmesine izin veren ve sonra sızlanıp seks için yalvaran bir adam - prensipte pekala olabilir. Ya da belki değil, belki de yazar kendini aşağılanmaktan kurtarıp bir fantezi yazmıştır.Arkadaşına onun önünde oral seks yaparsam bunun tam olarak ne vereceğini söyledi, Kabul ettim , 2 dakika boyunca bunu yaptım, bitirmedi ve sonra kadın onu tekmeledi ve gülerek eve gideceğini söyledi.
Fakat her şeyin gerçek olduğu ve bunun “maksimum düzeyde bir arkadaşlık bölgesi” olduğu gerçeğinden hareketle, o zaman zaten seks olasılığı uğruna oral seks yapmayı kabul ettiği anda, gerçekte herhangi bir seksten veya genel olarak normal bir ilişkiden bahsedilemezdi. Bu oral seksle ilgili değil kendisi. Oral sekste böyle bir şey yoktur. Gerçek şu ki, iyilik kazanmak için kasıtlı olarak aşağılanmaya yöneldi (eğer oral seks yapmanın kendisi için aşağılayıcı olduğunu düşünüyorsa). Ancak kızların ezici çoğunluğu bunu hiç takdir etmiyor. Bu yalnızca romantik komedilerde işe yarar. Ama gerçekte bu, kız ne derse desin "arkadaşlar" arasına girmenin garantili bir yoludur.
Bazı nedenlerden dolayı, 20 yaşındaki "iyi" erkeklerin önemli bir kısmı bunu anlamıyorum.
P.S. Aslında cinsiyete bağlı değil. Erkekler ayrıca genellikle önlerinde ilerleyen kızları takdir etmezler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Buna femdom denir, hoşlanmadığını söyleme
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- zincirler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
İyi iletişim kuruyoruz ama taşaklarıma tekme atabiliyor, yüzüme tükürebiliyor, gözüme sigara izmaritini söndürebiliyor ama genel olarak ondan hoşlanıyorum...
Ne kadar gerçekçi olmayan bir ilişki olduğu ortaya çıktı . Gerçi nasıl bir ilişki var... Ama biraz sabırlı olun, görünüşe göre hoşunuza gidecek
Ne kadar gerçekçi olmayan bir ilişki olduğu ortaya çıktı . Gerçi nasıl bir ilişki var... Ama biraz sabırlı olun, görünüşe göre hoşunuza gidecek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post