27 Kasım Tüm Rusya Organ Günü (’nin hangi organa ve kime ait olduğunu açıklığa kavuşturmak gerekir :)
Genel olarak, bu bağlantıda bahsedilen web sitesi Kasım ayında 33 farklı tatil biliyor 27. Orada çok fazla Rus yok (azizler/kutsanmış azizler/büyük şehitler vb. hariç) - yaklaşık beş.
Kendi adıma, 29 Kasım’ın - en önemli mektubun yazıldığı gün - kutlanmasını önerebilirim. E.
These users thanked the author 5nica for the post (total 3):
27 Kasım Tüm Rusya Organ Günü (’nin hangi organa ve kime ait olduğunu açıklığa kavuşturmak gerekir :) Genel olarak, bu bağlantıda bahsedilen web sitesi Kasım ayında 33 farklı tatil biliyor 27. Orada çok fazla Rus yok (azizler/kutsanmış azizler/büyük şehitler vb. hariç) - yaklaşık beş. Kendi adıma, 29 Kasım’ın - en önemli mektubun yazıldığı gün - kutlanmasını önerebilirim. E.
Gerçekten BİZİM günümüz. Anneler günü! Tüm annelerin gününü kutluyorum. Meslekleri, meslekleri ve medeni halleri ne olursa olsun, çocuklarının, babalarının ve kocalarının sevgisiyle kuşatılsınlar.
Gerçekten BİZİM günümüz. Anneler günü! Tüm annelerin gününü kutluyorum. Meslekleri, meslekleri ve medeni halleri ne olursa olsun, çocuklarının, babalarının ve kocalarının sevgisiyle kuşatılsınlar. [attachment=0] 1475062262_01.jpg[/attachment]
Forumda sizi özellikle rahatsız eden ve zaten boğazınıza gelen insanlar var mı, neden onlara burada tüm yanlış soruları sormuyorsunuz? Ve seni zaten kızdırıyorlar
Last post
Yakında konu ebeveynlerin ayakkabıyla seks yapması olacak Bu normal mi, yoksa değil mi?
Bu bir çeşit sapkınlığın
Okul çocuklarından her türlü soruyu bekleyebilirsiniz 😅 😆
Anon. Günümüz gençliğinden, özellikle de oğlan çocuklarından bıktım. Bütün günü internette geçiriyorlar, sigarayı, birayı, nargileyi, dövmeyi de biliyorlar. Komşum 21 yaşında, süper kalçalı, bacaklı,...
Merhaba forum üyeleri! Sadece sözlerle tebrik etmekle kalmayıp, aynı zamanda bize ilginç fotoğraflarınızı da verirseniz (farklı: kıyafetli, iç çamaşırlı, kıyafetsiz, tamamen samimi bir şey) inanılmaz...