Kim oral seks yapmaz?
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kim oral seks yapmaz?
Yalan söylemeyen kimseyi görmedim. Bir kız arkadaşım vardı, 2 yıl birlikte yaşadık, o zaman 20 yaşındaydı. Yani oral seks sırasında kova gibi damlıyordu, oral sekse bayılırdı. Ve aynı anda ona dokunduğunda, o bile geldi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Bunu yapmayanlar onu çok seviyorlar demektir, yani bu aynı zamanda cunnilingus için de geçerlidir.
- These users thanked the author Andrey.Porotonov for the post:
- Onizm
-
Автор темыKaterina90
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Andrey.Poromonov, nedenini hâlâ anlamıyorum kalıcı sevgili partnerinizi memnun etmemek.
- These users thanked the author Katerina90 for the post (total 3):
- Düşük, Fargal94, seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Çok basit, partneriniz sevilmiyor, çekici değil, hoş değil ve bu nedenle onu memnun etmek istemiyorsunuz. Bir kişi en azından bir şekilde çekiciyse, her zaman onu memnun etmek istersiniz.
- These users thanked the author Andrey.Porotonov for the post (total 2):
- Cidden, Xyliganx6
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 3 years 2 months
ama bizde durum tam tersi; ben oral seks yapmaya ihanet ediyorum ve o hemen hemen her zaman reddediyor, gerçi bunu yaptığımda bu bir bistroyla sonuçlanıyor. Ama seks her zaman biraz emmeyle başlar. Bunu oral seksle bile savunmuyoruz. Oral seks, oral seksten boşaldığım zamandır. bu yılda 3-4 kez oluyor. Ağzına boşalır ama hepsini tükürür. Evet, ben bitirdikten sonra onunla ne yapacağı umurumda değil.
55 saniye sonra gönderildi:
ve bizde durum tam tersi, ben oral seks yapmayı teklif ediyorum ama o reddediyor, neredeyse her zaman, gerçi bunu yaptığımda bu bir bistroyla sonuçlanıyor. Ama seks her zaman biraz emmeyle başlar. Bunu oral seksle bile savunmuyoruz. Oral seks, oral seksten boşaldığım zamandır. bu yılda 3-4 kez oluyor. Ağzına boşalır ama hepsini tükürür. Evet, ben bitirdikten sonra onunla ne yapacağı umurumda değil.
55 saniye sonra gönderildi:
ve bizde durum tam tersi, ben oral seks yapmayı teklif ediyorum ama o reddediyor, neredeyse her zaman, gerçi bunu yaptığımda bu bir bistroyla sonuçlanıyor. Ama seks her zaman biraz emmeyle başlar. Bunu oral seksle bile savunmuyoruz. Oral seks, oral seksten boşaldığım zamandır. bu yılda 3-4 kez oluyor. Ağzına boşalır ama hepsini tükürür. Evet, ben bitirdikten sonra onunla ne yapacağı umurumda değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
İdrar yapmayı severdim, çoğu zaman işten eve geldiğimde kapı eşiğinden hemen emmek için atladım, ayakkabılarımı çıkarmaya bile zamanım olmadı
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Kadın, düğünün hemen ardından, sonu dışarıda olmak şartıyla oral seks yapmaya başladı. Ancak 10 yıllık evliliğin ardından, ellili yaşlarına geldiğinde spermi önce ağzına alıp tükürmeye, sonra da yutmaya başladı.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
- Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 8 months
arkadaşınız sizi kandırıyor - eğer kocanız 10 yıl boyunca buna dayanabilseydi ve sikini emdirmeseydi, bir yıl sonra karısından kaçardı; bu, komşularından birinin sikini memnun ettiği anlamına gelir;
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 5 months
Tabi genel olarak oral sekse kategorik olarak karşı olanlar var, bazıları tiksiniyor, bazıları önyargılarından dolayı ama seks dolu olmalı bence) Zavallı adam, 10 yıldır karısından oral seks alamamış, bu nasıl hatta mümkün mü?))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Yalamayan erkekler var. Emmeyen kadınlar var. Bunların hepsi kişisel bir mesele.
- These users thanked the author Bayan Misty for the post:
- Onizm
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Eğer sayarsanız, seks yaptığımdan birkaç kat daha fazla oral seks yaptım. Soyunmanıza gerek yok, koruma kullanmanıza gerek yok ve oral seks için yer bulmak seksten daha kolaydır. Bunlar oral seksin büyük faydalarıdır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
- Nelli2000, Fargal94, Şişman adam, Onizm, Vik.ruba80, üçgen, Ogest, 0Merlion0
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Evet, oral seks yapmadan seks yaptım , ama... bu ilişkiler ciddileşmedi... ve neden bencil kadınlarla ilişkim olsun ki... Oral seks yapmalarını asla reddetmedim...
8 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Tek gollü bir oyun... Yazarın hikayesinden anladığım kadarıyla... ilişkilerde kopuşa yol açacak... Çıkış yolu... emmeyen kız Lizhushev olmayan bir erkek bulmalı... ve bu adil olacak... :)
Arkadaşına söyle... eğer oral seks yapmayı reddetmiyor ama berbat da yapmıyorsa... o zaman erkeklerini sevmiyordur ve bu yüzden öyledir yalnız yaşamak zorunda kaldı... Kocası ona kaçtı, berbattı... ve partneri, arkadaşının bencil olduğunu fark ederek ciddi bir ilişkiye başlamadı...Katerina90: ↑21 Jun 2022, 08:52 Bir keresinde bir arkadaşımla konuşmaya başladığımda onun hiçbir erkeğe ağızdan okşama yapmadığı ortaya çıktı. Yani, genel olarak, en azından biraz bile, ağza boşalma ile tam bir oral seksten bahsetmiyorum bile. Aynı zamanda 10 yıldır evlidir ve boşandıktan sonra erkeklerin de düğünleri olmuştur. Yapamayacağımı söylüyor ve hepsi bu, iğrenç. Üstelik hem eski kocası hem de şimdiki partneri oral seks yapıyor.
Bunu hiç anlamıyorum. Tamam, eğer seks tek seferlikse bu anlaşılabilir bir durum. Ama sevgili bir koca nasıl emmez?
Erkekler, kızlarınız sizi okşuyor mu?
Kızlar, hepiniz en az bir kez oral seks yapmayı denediniz mi, yoksa kesinlikle denemeyenler var mı ve nedenleri?
Evet, oral seks yapmadan seks yaptım , ama... bu ilişkiler ciddileşmedi... ve neden bencil kadınlarla ilişkim olsun ki... Oral seks yapmalarını asla reddetmedim...
8 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Tatlım, eğer yalanmak istiyorsa... öğretmesi ve emmesi gerekiyor... :wink:
Tek gollü bir oyun... Yazarın hikayesinden anladığım kadarıyla... ilişkilerde kopuşa yol açacak... Çıkış yolu... emmeyen kız Lizhushev olmayan bir erkek bulmalı... ve bu adil olacak... :)
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
İlk eşimde durum şöyleydi: İlişkimiz seks kadını/gavat ilişkisine varana kadar eşimle hep karşılıklı olarak oral seks yapıyorduk. O andan itibaren sikimi asla ağzına götürmedi. Ama her zaman onun ilk isteği üzerine amını yaladım. Ve evde yeni uyanmış ya da fahişelerden eve gelmiş, sikişmiş ve içinde başkasının spermiyle gelmiş olması önemli değil. Saçını yalamaktan her zaman keyif alıyorum. Ve beni emmemesi hoşuma gidiyor. Ben bir boynuzluyum ve bundan keyif alıyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 161
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Şey... pek hoşuma gittiğini söyleyemem. Partnerimin şu anda kendini çok iyi hissetmesinden muhtemelen ahlaki açıdan daha tatmin oldum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Eh, bizde de durum böyle... oral seks her zaman partneriniz için, sizin ve benim için değil .. Ama eğer bunu almak istiyorsanız nazik olun ve oral seks yapın...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 7 months
Aslında bu çok tuhaf, ben çok Emmeyi seviyorum, emme hissini seviyorum ağzımda bir sik var, tadı var, bunu yaparken her yerim titriyor ama bir erkeğin boşalmaması tam bir saçmalık bu yüzden yapabiliyorsan nasıl emebileceğini anlamıyorum. genel olarak mı?
- These users thanked the author Strekozotlar for the post (total 3):
- Onizm, Evgen84, 0Merlion0
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Benim böyle bir arkadaşım vardı. Herhangi bir şey!!! Grup, anal, tüm olası fanteziler ama bunları ağzıma almadım. Hatta çok güzeldi. Ve tam tersine, bir lezbiyen vardı - gerçek bir lezbiyen. Onu grup sekse götürdüler, külotunu çıkarmayı reddetti ama herkesi yaladı!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi: n
Dürüst olmak gerekirse hiç böyle biriyle tanışmadım. Bu muhtemelen normal bile değil
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi: n
Boşalamam. Her ne kadar bu konuda neredeyse her zaman kendimi çok iyi hissetsem de ve iyi hissetmediğinde de yine de iyi. O yüzden boş verin kızlar ve canınızı sıkmayın

-
- heyecanlanıyorum
Bu sana yanlış bir şey yaptıkları anlamına geliyor. Belki de emerken daha fazla bastırman gerekir. Belki elinize daha çok yardım etmelisiniz. Hareketlere kendiniz yardım etmelisiniz. O geldikten sonra bile yine biraz dinlendiniz, yine emiyorsunuz ama uzun sürüyor, yoruluyorsunuz ama. elinle yardım edip bitiriyorsun.
- These users thanked the author Strekozotlar for the post:
- Onizm
-
- Penetrasyon
Bu artık tam bir oral seks değil.
Bunu sadece elimle yapıyorum, hareketlerle değil, öğürmeye neden olmak istemiyorum refleksler.
Bunu kesinlikle reddetmem ama tokatlamayı tercih ederim.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 11:43 Bitirdikten sonra da yine biraz dinlendin, yine emdin ama uzun sürüyor, yoruluyorsun ama eline yardım ediyorsun ve boşalıyorsun.

-
- heyecanlanıyorum
Bir aleti ağzınıza almak oral seks anlamına gelir. Bir kız ellerini kullanmadan emer. uzun sürmeyecek, birden fazla kez test edildi ve sonra penisin bir asker gibi durması gerekiyor.
- These users thanked the author Strekozotlar for the post:
- Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 8 months
Benimki de bunu sadece sen istediğinde yapıyor, inisiyatif almıyor, ama sadece yer emiyor, sonuna kadar yutkunuyor, taşakları ve kıçı yalıyor ve parmağıyla yardım edebiliyor ve her zaman yutuyor. :ayyy:
-
- Penetrasyon
47 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Ellerimi kullanmadan demek istemedim, ağzımla bitir demek istedim. ve ellerim ağzımda sikle değil
47 saniye sonra gönderildi:
ağızda olduğu sürece ayakta kalacaküye o zaman küçük bir asker gibi ayakta durmalısın

1 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Yalıyor, berbat, onsuz bu işin bir anlamı yokve yumurtaları yalıyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Eski sevgili bir oral seks için can atıyordu. Daha doğrusu ağzınızda bir penis hissinden. Böyle bir "emzik" ile uykuya bile dalabilirim. Daha sonra anladığım kadarıyla çocukluk duygularının bir yansımasıydı. Oral seks yaparken gelen bir arkadaş da vardı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Genel olarak şu sonuca varabiliriz: oral seks yapmayanlar cunnilingus yapar! Ve tam tersi! Genellikle...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 2 months
Yani belki de kocası bunu istemedi, belki de istediler ama bir yandan da.
Biliyor musunuz, pek çok erkek bunu yalnızca başkalarına verebileceğinizi, karınıza veremeyeceğinizi düşünüyor.
Biri heteroseksüeldir ve oral seksten sonra saygı duymaz, hemen satın alın
Biliyor musunuz, pek çok erkek bunu yalnızca başkalarına verebileceğinizi, karınıza veremeyeceğinizi düşünüyor.
Biri heteroseksüeldir ve oral seksten sonra saygı duymaz, hemen satın alın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Her seksten önce amasız bir oral seks olmalı.
- These users thanked the author Batmadan yüzmek for the post:
- Gudgeon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Hasta insanlar... ne yazık onlara... Yaşlılıkta pencere kenarında oturacaklar ve hiçbir şey hatırlamayacak bile... Önyargılar ve stereotipler beyinlerini mahvetti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
20 yıl önce iki farklı cinsiyet gibiydi. Artık moda öyle ki seks ve bir bütün haline geldi. Kötü ya da iyi değil, bilmiyorum. Belki kızların bir tür doğal nefreti vardır, bilmiyorum. Ancak genç rakiplerle iletişim kurarken hepsi oral seksten yanadır, bu daha güvenli ve daha basittir ve adam mutludur.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 1 month
. Aynı saçmalık. Onu ne kadar ikna etmeye çalışsam da ağzıma boşalmama izin vermiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. :bilinmiyor:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Evet, bunu özverili ve içten bir şekilde yaptığında iki kat daha keyifli olur. Ama eşimle bir deneyimim vardı ve o da tükürdü, Hemen bir tür kompleks ortaya çıktı, asıl mesele süreç, asıl mesele bitirmek değil. İsterseniz güvenin, ister saygı gösterin. Ama aynı zamanda ruh halinize de bağlıdır.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 11:27 penisin ağzımdaki hissi onun tadıdır, bunu yaparken kelimenin tam anlamıyla her yerim titriyor. Ama adamın boşalması tam bir saçmalık. Bu nedenle Anlamıyorum nasıl anlayabilirsin Boşalamazsan berbat mı olur? Hiç de
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
Eşim sürekli bana oral seks yapıyor, tıpkı benim ona yaptığım gibi. Ancak her zaman yutkunmuyor. Ayrıca amına boşalmamdan ve sonra tekrar boşalmasından da hoşlanıyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
Eşim ancak ikna ettiğimde oral seks yapıyor, kendisi asla yapmıyor, çok iyi yapmasına rağmen sadece testisleri ve popoyu okşamıyor (((Ve oral seks yapmama da hiç izin vermiyor, o bundan zevk almıyor, kütük gibi yatıyor, sonra onu okşayarak arzu kayboluyor ama metresimle her şey farklı, oral seks ve oral seks ile birlikte sürüklenmek kolay, dilimden nasıl boşaldığını hissediyorum. , bacaklarını sıkıyor, inliyor, mmm, sonu ağzında olan her zaman oral seks yapıyor, sonra uzun süre ve tutkuyla öpüşüyoruz, karınla işler böyle yürümüyor, bir metrese ihtiyacın yok. )))
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years
Oral sekste her şey yolundadır. Ve bunu beklenmedik bir şekilde ve ben sorduğumda yapabilir. Nadiren ağzıma boşalırım ama oluyor. O yutkunmuyor ama daha önce, küçükken neredeyse her zaman yutuyordum. Her cinsiyette oral seks.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Nedense sadece iki kız arkadaşımı oral seks yapmaya ikna edemedim. Biri oral seks yapılmasına izin vermiyordu, ikincisi ise açıkça arzudan yoksundu. Yaşları ve bazı parametreleri farklı olsa da ortak noktaları her ikisinin de diş hekimi olmasıydı. Daha sonra bir arkadaşım bana pek güvenmeden buna “mesleki deformasyon” dendiğini söyledi.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Zorba Carrie
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post