Sisi kızıyla seks, Transeksüel (Cockgirl)

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Maxim.Martynov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
 Sisi kızıyla seks, Transeksüel (Cockgirl)

Unread post by Maxim.Martynov »

Herkese merhaba!
Transseksüel bir Sisi kızıyla seks yapmayı denemek istedim 🙈
nKim bana bu konu hakkında bilgi verebilir veya arama konusunda yardımcı olabilir? Peki size bunun neyle ilgili olduğunu anlatacak mı?))) Teşekkürler 🤗
These users thanked the author Maxim.Martynov for the post:
frefbjgbjdfbjdf
Kil_Viktor
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sisi kızıyla seks, Transeksüel (Cockgirl)

Unread post by Kil_Viktor »

Şimdilik bu yalnızca planlarda kaldı.

Mesajın önceki yazarına katılıyorum.
Spica5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Spica5 »

VikaDomina: 22 Mar 2022, 23:01 1- Prezervatif kullandığınızdan emin olun, sık sık anal seks aynı cinsiyetten temsilciler arasında - en kötü durumda kısırlığa yol açar
ha ha bu da bir şey yeni, neden bu tür veriler bağımlılığa neden olmayacak ve bunun sonucunda karşı cinse ilgi gösterilmeyecek, dolayısıyla çocuk yokluğu - ama doğurganlığın yokluğu değil

8 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
VikaDomina: 2- Çok fazla yağlama diye bir şey yoktur, yapmayın bütün bir tüpü eksik edin.
3- anal bölgesini parmaklarınızla çalışın ve prostatını hissedin ( öyle bir tüberkül, asıl mesele onu hemoroidle karıştırmamak)
4- Hanım evladının penis bekaret kemerinde olmalı, orospu yine de "erkek klitorisi" ile değil, kıçıyla boşalmalı
5- Bu orospuyu prostata vurgu yaparak sikeyim ve sonra korkak bir sürtük bile içeri kilitlensin bir santimlik kafes orgazm yaşayacaktır.
6- Kadın iç çamaşırı ve kıyafetleri giymesine izin verin, yanlış hareketlerini tokatla cezalandırın, gerçek bir kız gibi davranmasını sağlayın, onlar da çalışıp öğrensinler
Eğitim ve öğretim için bir okula ne dersiniz? Belki açmaya değer mi? Şimdi bu konu talep görüyor - iyi iş
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254

Unread post by anlap »

Hayatım boyunca bir erkeğin kıçından sikişmek için ne tür bir arzuya sahip olduğunu anlamıyorum... bu eşcinseller için bir şeydir... tabiri caizse bu onların işidir... bu onların doğasında vardır ve vardır her türden gen var... ama sadece bir arzu... bu iğrenç... bir kadın için başka bir şey.. ya da bir kadın için.. sen de havalı ve hoş ama bir erkekle.. brrrrr
These users thanked the author anlap for the post:
Fargal94
romanista310384
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by romanista310384 »

Herkese merhaba!!!!! Bir ana kadar en heteroseksüel olan bendim, anal seksi tamamen reddediyordum ve oral seks öyle algılanıyordu. Ama bir kez diğer taraftan her şeyin algısını hissetmeyi ve ilişkilerde ve deneyimde neyi kaçırdığımı anlamaya karar verdim. Ama anal okşamaların eşsiz bir zevk duygusu olduğuna hiçbir zaman inanmadım. Oral seks Bir yandan bir üyeyi öptüğünüzde, emdiğinizde ve yuttuğunuzda bu aynı zamanda zevktir, hayranlıktır, unutulmaz duygulardır. Herkese hayatında bir kez de olsa deneyim kazanmak için diğer tarafı deneyimlemeyi denemesini ve bu rolleri oynamamayı hatırlamasını öneriyorum, çünkü varoluşun, yani bu dünyada bulunmamızın ilkeleri vardır...
These users thanked the author romanista310384 for the post (total 2):
Svetik5, Alex yapardı
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Gerçekten bir travesti tarafından sikilmeyi ve kıçıma boşalmayı istiyorum.
These users thanked the author Serge12345 for the post:
Svetik5
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”