Transseksüel bir Sisi kızıyla seks yapmayı denemek istedim
nKim bana bu konu hakkında bilgi verebilir veya arama konusunda yardımcı olabilir? Peki size bunun neyle ilgili olduğunu anlatacak mı?))) Teşekkürler
ha ha bu da bir şey yeni, neden bu tür veriler bağımlılığa neden olmayacak ve bunun sonucunda karşı cinse ilgi gösterilmeyecek, dolayısıyla çocuk yokluğu - ama doğurganlığın yokluğu değilVikaDomina: ↑22 Mar 2022, 23:01 1- Prezervatif kullandığınızdan emin olun, sık sık anal seks aynı cinsiyetten temsilciler arasında - en kötü durumda kısırlığa yol açar
Eğitim ve öğretim için bir okula ne dersiniz? Belki açmaya değer mi? Şimdi bu konu talep görüyor - iyi işVikaDomina: ↑ 2- Çok fazla yağlama diye bir şey yoktur, yapmayın bütün bir tüpü eksik edin.
3- anal bölgesini parmaklarınızla çalışın ve prostatını hissedin ( öyle bir tüberkül, asıl mesele onu hemoroidle karıştırmamak)
4- Hanım evladının penis bekaret kemerinde olmalı, orospu yine de "erkek klitorisi" ile değil, kıçıyla boşalmalı
5- Bu orospuyu prostata vurgu yaparak sikeyim ve sonra korkak bir sürtük bile içeri kilitlensin bir santimlik kafes orgazm yaşayacaktır.
6- Kadın iç çamaşırı ve kıyafetleri giymesine izin verin, yanlış hareketlerini tokatla cezalandırın, gerçek bir kız gibi davranmasını sağlayın, onlar da çalışıp öğrensinler