Anon. Birinin küçük bir penisi varsa, o zaman sekste her şeyin kötü olduğunu söylüyorlar. Ancak...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anon. Birinin küçük bir penisi varsa, o zaman sekste her şeyin kötü olduğunu söylüyorlar. Ancak...
Anon. Birinin küçük bir penisi varsa, o zaman sekste her şeyin kötü olduğunu söylüyorlar. Ancak anal için 10-12 cm tam olarak doğru. Bunu deneyen var mı ve nasıl oldu?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Yanıt: Anon. Birinin küçük bir penisi varsa, o zaman sekste her şeyin kötü olduğunu söylüyorlar. Ancak...
...
18 saniye sonra gönderildi:
Bu bunu kim söylüyor?
18 saniye sonra gönderildi:
Bu bunu kim söylüyor?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Anon. Birinin küçük bir penisi varsa, o zaman sekste her şeyin kötü olduğunu söylüyorlar. Ancak...
Ben de büyük kötü pakete rastlamadığımı düşünürdüm, 19-20 cm civarında düşünüyorum ve diğerlerinden sonra onu istemiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Orientation: heteroseksüel
Misafir, bunu kim söylüyorsa büyük ihtimalle haklıdır)) )
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Katerinka, sana katılıyorum. Eşim bir şekilde açıldı. Uzun zamandır bir adam vardı, iyi, nazik ve yakışıklıydı ama penisi küçüktü, reddetti, neden bana hayatının geri kalanında onu aldatmamı söylesin ki. Yani aşk ya da aşk, normal seks olmadan hiçbir şey olmayacak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Alexssss, bu kesin! Ve sanki ellerine ve diline büyüleyici bir hakimiyeti yokmuş gibi, vücutların birleşmesi başka bir şey)))
Yine uyuyamıyor musun?)
Yine uyuyamıyor musun?)
- These users thanked the author Katerinka for the post (total 2):
- Alexey 997, Alexsss
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Orientation: biseksüel
Görünüşe göre mağazada sırada olduklarını söylediler, burası yazar ve kulak misafiri oldu)))
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Katerinka
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post