Nazik seks
-
Автор темыDimaPass
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Nazik seks
Amcık rolünü isteyen ama henüz denememiş erkeklere tavsiye:
Arkadaşlar, eğer pasif rolünü seçtiyseniz, o zaman göreviniz orada öylece uzanmaktır. ve nüfuz etmenin tadını çıkarın. Hoş olması için pürüzsüz ve yağlanmış olması gerekir, ayrıca önceden yoğurmanızı da tavsiye ederim.
Kıçlarına kadar kaba davranmalarına izin veren pasifleri anlamıyorum. Sonuçta, anal penetrasyonun anlamı penetrasyon sürecinin kendisinde yatmaktadır ve burada hepsini hissedebilmeniz gerekir. Ve eğer kaya matkabı gibi dövülüyorsanız, o zaman bundan daha az hoş bir his alırsınız.
Genel olarak, yoldan geçen biri olarak hareket edersem son derece nazik seksten hoşlanırım.
Arkadaşlar, eğer pasif rolünü seçtiyseniz, o zaman göreviniz orada öylece uzanmaktır. ve nüfuz etmenin tadını çıkarın. Hoş olması için pürüzsüz ve yağlanmış olması gerekir, ayrıca önceden yoğurmanızı da tavsiye ederim.
Kıçlarına kadar kaba davranmalarına izin veren pasifleri anlamıyorum. Sonuçta, anal penetrasyonun anlamı penetrasyon sürecinin kendisinde yatmaktadır ve burada hepsini hissedebilmeniz gerekir. Ve eğer kaya matkabı gibi dövülüyorsanız, o zaman bundan daha az hoş bir his alırsınız.
Genel olarak, yoldan geçen biri olarak hareket edersem son derece nazik seksten hoşlanırım.
- These users thanked the author DimaPass for the post (total 6):
- Sergey Arı, vl123kl, yıldız benzeri, Svetik5, Anadolu, Harsiziler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 3 years 10 months
Re: Nazik seks
Henüz karımın önünde denemek istemedim.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aynı zamanda Bi’de kabalıktan uzak, şefkatten yanayım. ilişkilerDimaPass: ↑16 Oct 2021, 13:34 Korkak rolünü denemek isteyen ancak henüz kendilerini denememiş olan adamlara tavsiye:
Arkadaşlar, eğer pasif rolünü seçtiyseniz, o zaman göreviniz şu: sadece orada uzanmak ve nüfuzun tadını çıkarmak. Hoş olması için pürüzsüz ve yağlanmış olması gerekir, ayrıca önceden yoğurmanızı da tavsiye ederim.
Genel olarak, yoldan geçen biri gibi davranırsam son derece nazik seksi severim.

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 6 months
En azından biri bu konuyu gündeme getirdi!!!
Evet, sadece nazik seks!
Ve rahat. "Yarıklığa" hiç dayanamıyorum - sanki birisi beni bir sopayla dürtüyormuş gibi seks hissini kaybediyorum.
Ve penisin yumuşak hareketi tek kelimeyle çılgınca.
Ve "varlığın omuzlarındaki bacaklar" pozu - buna dayanamıyorum. Partnerime sırtım dönük olarak yan yatmayı, yüz üstü yatmayı ve klasik misyonerliği seviyorum.
Evet, sadece nazik seks!
Ve rahat. "Yarıklığa" hiç dayanamıyorum - sanki birisi beni bir sopayla dürtüyormuş gibi seks hissini kaybediyorum.
Ve penisin yumuşak hareketi tek kelimeyle çılgınca.
Ve "varlığın omuzlarındaki bacaklar" pozu - buna dayanamıyorum. Partnerime sırtım dönük olarak yan yatmayı, yüz üstü yatmayı ve klasik misyonerliği seviyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 7 months
Ben bi pasifim. Ama sadece aşağılanma nedeniyle. Bu nedenle hafif, yumuşak seks heyecanlandırmaz. Ama bir kadının önünde kabaca sikiştiklerinde, bu daha da tahrik oluyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
DimaPass,
Ben buna pek katılmıyorum, ben de öyle düşünüyorum bu tür ilişkilerde yeterli deneyim. Her ne kadar dedikleri gibi tadı ve rengine bağlı olsa da... Anal seks sırasında kabalığa ve şiddete kesinlikle karşıyım ama aşırı hassasiyet de öyle değil. Varlık her zaman başrolde, onun arzusunu ve baskısını hissetmek güzel ama orada öylece yatıp zevkle inlemek bana göre değil. Bu süreçte ellerimle kalçamı açmayı ve vücudumun hareketlerine yardımcı olmayı seviyorum. Sonunda, sfinkter penetrasyona alıştığında ve rahatladığında, tam derinliğe kadar süpürme penetrasyonu hoştur ve başlangıçta, tam tersine, "tümseğin yarısına" kadar kısa, hafif hareketler yapılır. Ayrıca şaka olsun ya da müstehcen olsa bile penis üzerindeyken bana kadınsı cinsiyetle hitap etmem beni tahrik ediyor. Böyle anlarda kendimi böyle hissediyorum.DimaPass: ↑16 Oct 2021, 13:34 İsteyenlere tavsiyeler , ancak henüz pasik rolünü denemediler:
Arkadaşlar, eğer pasif rolünü seçtiyseniz, o zaman göreviniz sadece uzanmak ve nüfuzun tadını çıkarmaktır. Hoş olması için pürüzsüz ve yağlanmış olması gerekir, ayrıca önceden yoğurmanızı da tavsiye ederim.
Genel olarak, yoldan geçen biri gibi davranırsam son derece nazik seksi severim.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Svetik5
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 11 months
Merhaba. Yarımlarımın ve anüsümün okşanmasını da seviyorum. Beni becerdiklerinde acı verici ve hızlıydı, sadece inledim ve hoş bir şey hissetmedim. Ama sanki kendimi ele vermişim gibi bir his vardı ve beni kabaca aldılar. Bu duygudan utanıyorum
- These users thanked the author rv55 for the post:
- Alex yapardı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 2 years 10 months
DimaPass, sadece şefkatle katılıyorum, sevmen gerekiyor kıçın ve o sana aynı şekilde cevap verecek. Ve bunu erkeğime ne kadar anlatırsam anlatayım, o yine de onun içine girmeden önce, son hareketiyle aptalın tüm uzunluğu boyunca vurarak heyecanımı bozuyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1089 Views
-
Last post by Piero
-
- 0 Replies