[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Fahişeler konusunda nasıl utangaç olmamak gerekir? - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Dimario, Bunun ilk seferiniz olduğunu söyleyin ve onlar senin için her şeyi yapacak, ama sen sadece arkana yaslan ve rahatla çünkü seksteki başarısızlıklardan sen sorumlu değilsin :)
[ref=#0000ff]Dimario[/ref], Bunun ilk seferiniz olduğunu söyleyin ve onlar senin için her şeyi yapacak, ama sen sadece arkana yaslan ve rahatla çünkü seksteki başarısızlıklardan sen sorumlu değilsin :)
Kauchuk: ↑15 Nov 2022, 22:44Dimario, Ne olduğunu söyle yeter ilk seferin ve onlar senin için her şeyi yapacaklar, ama sen sadece arkana yaslan ve rahatla, çünkü seksteki başarısızlıklardan sen sorumlu değilsin
Kusura bakmayın, iki kuruşumu koyacağım ve sonra sizi o şekilde soyacaklar ve kütük gibi orada kalacak)
[quote=Kauchuk post_id=136287 time=1668541474 user_id=2797] [ref=#0000ff]Dimario[/ref], Ne olduğunu söyle yeter ilk seferin ve onlar senin için her şeyi yapacaklar, ama sen sadece arkana yaslan ve rahatla, çünkü seksteki başarısızlıklardan sen sorumlu değilsin :) [/quote] Kusura bakmayın, iki kuruşumu koyacağım ve sonra sizi o şekilde soyacaklar ve kütük gibi orada kalacak)
Konuşmacıyı biraz daha destekleyeceğim, bunun ilk sefer olduğunu söyleyebiliriz ve büyük olasılıkla her şey iyi gidecek) dürüst olmak daha iyi ve mola sırasında size pratiğinden harika vakalar anlatabilir ve her ikisi de rahatlayabilir)
Konuşmacıyı biraz daha destekleyeceğim, bunun ilk sefer olduğunu söyleyebiliriz ve büyük olasılıkla her şey iyi gidecek) dürüst olmak daha iyi ve mola sırasında size pratiğinden harika vakalar anlatabilir ve her ikisi de rahatlayabilir)
[quote=Dimario post_id=136286 time=1668540995 user_id=13022] Fahişelerle seks yapmaktan nasıl utanmazsınız? [/quote] Onlara gitmeyin, kendi başınıza "çalışın"!
Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Sikimi büyük bir zevkle ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen...
Last post
Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen...
Bir noktada fahişeleri ve fahişeleri sevdiğimi fark ettim. Panele çıkma ve erkeklere hizmet etme cesaretinden hoşlanıyorlar, fotoğraflarını ilgili sitelerde sergileme biçimlerinden hoşlanıyorlar,...
Last post
Bazen onu bırakıp toplantıdan alıyorum
Bana nasıl fahişe olabileceğine dair seçeneklerden birini anlattın bir kızdan. Bir fahişeyle sadece zevk almakla kalmaz, aynı zamanda para da kazanırsınız.
Merhaba. Burada yeniyim. Kendi kitabımı/hayran kurgumu yazıyorum. Fahişelerin/fahişelerin çalışırken nasıl hissettiklerini, bu konuda ne hissettiklerini ve arkadaşlarının işleri hakkında ne...
Last post
Cinayetleri kaydetmeniz gerekiyorsa öldürmeye de gitmeli misiniz?
Bunu zaten yazdım. Toplu taşımayla seyahat ediyordum. Yanımda sıradan bir adam oturuyordu, ya uzun bir yolculuktu ya da öyle bir şeydi ama ben kendimi ona vermeye hazırdım, onu istiyordum. Genel...
Last post
Bir adam barut ve at teri gibi kokmalı! - kulak misafiri oldum