[quote=Dron94 post_id=57233 time=1645244459 user_id=5665]çok)[/quote] madem yapamadın, neden ona burada hakaret ediyorsun? Numarasını ver ve nasıl çiçek açtığını gör.
Eşim şu anda yaklaşık 100 kg ağırlığında. Evet fazla kilolu ama yatakta ne kadar güzel! Tutunacak bir şey! Popo büyük ve kıvrımlıdır. Böyle bir peri masalı gerçek olacak! Uzun bir süre onun köpek stilini hâlâ beceremedim! Büyük poposunun görüntüsü çok tahrik edici! Ancak bir önceki konuşmacının da belirttiği gibi bu gurmeler içindir.
P.S. Fotoğraf yayınlayamam çok yazık, yoksa bu güzelliği sergilerdim!
These users thanked the author argot for the post:
Eşim şu anda yaklaşık 100 kg ağırlığında. Evet fazla kilolu ama yatakta ne kadar güzel! Tutunacak bir şey! Popo büyük ve kıvrımlıdır. Böyle bir peri masalı gerçek olacak! Uzun bir süre onun köpek stilini hâlâ beceremedim! Büyük poposunun görüntüsü çok tahrik edici! Ancak bir önceki konuşmacının da belirttiği gibi bu gurmeler içindir. :shamp: P.S. Fotoğraf yayınlayamam çok yazık, yoksa bu güzelliği sergilerdim!
Sanırım günlük düzeyde onlara bir şey oldu, fotoğrafa bakılırsa kız oldukça güzel ve eğer fazla kiloluysa bu onu şımartmaz, ama o yün boyalı bir ibne ve çalışmıyor, bir narsist. Böylece bir geri dönüş aldım... Benim fikrim. Erkek gibi kokmuyor
Sanırım günlük düzeyde onlara bir şey oldu, fotoğrafa bakılırsa kız oldukça güzel ve eğer fazla kiloluysa bu onu şımartmaz, ama o yün boyalı bir ibne ve çalışmıyor, bir narsist. Böylece bir geri dönüş aldım... Benim fikrim. Erkek gibi kokmuyor 😊
Karınıza sürekli hakaret ediyorsanız, düşünün, belki bu sizin hatanızdır, kilo aldınız, kötü kokuyorsanız, tüm bunları onunla konuşmak zayıflık ama karınızın fotoğraflarını yayınlıyorsanız nasıl bir adamsınız? ve onu tartışmak pek uygun değil
These users thanked the author orion76 for the post (total 3):
Karınıza sürekli hakaret ediyorsanız, düşünün, belki bu sizin hatanızdır, kilo aldınız, kötü kokuyorsanız, tüm bunları onunla konuşmak zayıflık ama karınızın fotoğraflarını yayınlıyorsanız nasıl bir adamsınız? ve onu tartışmak pek uygun değil
Eğer seni rahatsız eden tek şey onun kilosuysa o zaman bu çözülebilir bir sorundur. Kilo vermesine yardımcı olun. Ona bir seks maratonu yaşat. Ve o kilo verecek ve sen de başkalarının talep ettiği bir fahişeye yeniden aşık olacaksın
These users thanked the author sapık for the post:
Eğer seni rahatsız eden tek şey onun kilosuysa o zaman bu çözülebilir bir sorundur. Kilo vermesine yardımcı olun. Ona bir seks maratonu yaşat. Ve o kilo verecek ve sen de başkalarının talep ettiği bir fahişeye yeniden aşık olacaksın
Eşim 80 kg, boyum 1.6, ben 50 yaşındayım, boyum 1.73. Genelde iyiyim. Evet doğumdan sonra iyileştim. Ama şunu söyleyebilirim ki, üstteyken, kilo almadan öncesine göre görüntü daha da güzel.
Ve bunu köpek stili yaptığında, hatta omuzlarını yastığa bile bastırdığında, öyle bir görüntü oluşuyor ki sadece bir üyem olduğu ve onu aynı anda iki delikte de sikemediğim için pişman olduğum güzel büyük kıçı.
Her kadın güzeldir, 50 ya da 100 kg olsa bile .
These users thanked the author Sona ermek for the post (total 3):
Eşim 80 kg, boyum 1.6, ben 50 yaşındayım, boyum 1.73. Genelde iyiyim. Evet doğumdan sonra iyileştim. Ama şunu söyleyebilirim ki, üstteyken, kilo almadan öncesine göre görüntü daha da güzel. Ve bunu köpek stili yaptığında, hatta omuzlarını yastığa bile bastırdığında, öyle bir görüntü oluşuyor ki sadece bir üyem olduğu ve onu aynı anda iki delikte de sikemediğim için pişman olduğum güzel büyük kıçı.
Fotoğrafına bakılırsa kendisi erkekleri memnun etmek istiyor ama karısı hobilerini paylaşmıyor, bu yüzden şişman olduğu ve bir kusur bulduğu için tüm bu saçmalıkları konuşuyor
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Fotoğrafına bakılırsa kendisi erkekleri memnun etmek istiyor ama karısı hobilerini paylaşmıyor, bu yüzden şişman olduğu ve bir kusur bulduğu için tüm bu saçmalıkları konuşuyor😊
Evlendiğimizde normaldi, şimdi ağırlığı 85-90 civarında
benim fikrime göre kız meyve suyu ve eğer boşanmayı planlıyorsan çünkü o bir kazanç elde etti az kilo, o zaman sen bir aptalsın, her zaman kilo verebilirsin ama normal bir insan bulmak sorun!!!
Evlendiğimizde normaldi, şimdi ağırlığı 85-90 civarında [/quote]benim fikrime göre kız meyve suyu ve eğer boşanmayı planlıyorsan çünkü o bir kazanç elde etti az kilo, o zaman sen bir aptalsın, her zaman kilo verebilirsin ama normal bir insan bulmak sorun!!!
Kişi ne söylemiyor?
Daha yeni alıştım, sıkıldım.
Ya da zaten birini buldum ama iki aileyi geçindirmeye yetecek kadar param yok.
Hepimiz seksin kölesiyiz, ne olursa olsun her şeyi feda ederiz.
(detaylar stüdyoya)
These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
Kişi ne söylemiyor? Daha yeni alıştım, sıkıldım. Ya da zaten birini buldum ama iki aileyi geçindirmeye yetecek kadar param yok. Hepimiz seksin kölesiyiz, ne olursa olsun her şeyi feda ederiz. (detaylar stüdyoya)
[quote="Ufa adamı" post_id=57246 time=1645248033 user_id=3168] :roll: fena olmaz. :det2: Harika şekil :wink: [/quote] Ben de...Biçimim.. .Yapacağım ilk şey onu ağzına koymak...
[quote=MisaMisa! post_id=177882 time=1678613799 user_id=15583] [ref=#804000]Martin[/ref], kızlar kilo veriyor ve acı çekiyor😁 [/quote] Zayıf kızların modası henüz geçmedi mi?
[quote=tenzor post_id=177883 time=1678614002 user_id=703] [quote=MisaMisa! post_id=177882 time=1678613799 user_id=15583] [ref=#804000]Martin[/ref], kızlar kilo veriyor ve acı çekiyor😁 [/quote] Zayıf kızların modası henüz geçmedi mi? [/quote] Kayalara çarpmak yerine dalgaların üzerinde sallanmayı tercih ederim. ..)))) ))
[size=85][ color=green]2 dakika 18 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=MisaMisa! post_id=177882 time=1678613799 user_id=15583] [ref=#804000]Martin[/ref], kızlar kilo veriyor ve acı çekiyor😁 [/quote] Tüm bunları boşuna yapıyorlar... Kesinlikle anlamsız bir zaman ve para kaybı...Hepimiz farklıyız ve herkes kendininkini sever...)
Dron94: ↑19 Feb 2022, 16:57
Ona ve bana bir bakın. Benim atletik ve ince bir vücudum var, onun ise yağları ve etleri var. Peki buna neden ihtiyacım var?
Yağları nerede bulduğunu merak ediyorum?? Ve genel olarak, eski sevgilinizi bile olsa, kadınınızı eleştirmek bir şekilde erkekliğe yakışmaz.
2 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Rudi: ↑27 Mar 2022, 16:16
onun fotoğraflarını burada yayınlama izniniz var mı? peki bu kadar küçük ve çürümüş bir şeye nasıl tahammül etti?
Altın sözler!!
3 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Dron94: ↑19 Aug 2022, 15:34
Ondan daha kötü göründüğümü mü söylüyorsun?? Gerçekten öyle mi?
[quote=Dron94 post_id=57305 time=1645279025 user_id=5665] Ona ve bana bir bakın. Benim atletik ve ince bir vücudum var, onun ise yağları ve etleri var. Peki buna neden ihtiyacım var? [/quote]Yağları nerede bulduğunu merak ediyorum?? Ve genel olarak, eski sevgilinizi bile olsa, kadınınızı eleştirmek bir şekilde erkekliğe yakışmaz.
[size=85] [color=green]2 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size ] [quote =Rudi post_id =62046 time=1648386980 user_id=3990] onun fotoğraflarını burada yayınlama izniniz var mı? peki bu kadar küçük ve çürümüş bir şeye nasıl tahammül etti? [/quote]Altın sözler!!
[size=85][color=green]3 dakika 35 saniye sonra gönderildi:[ /color] [/size] [quote=Dron94 post_id=101122 time=1660912485 user_id=5665] Ondan daha kötü göründüğümü mü söylüyorsun?? Gerçekten öyle mi? [/quote] Sen bir pisliksin!! Ve o çok güzel!
Dron94: ↑19 Feb 2022, 09:15
Seks sırasında kokuyor. Ve göğüsler de. Daha fazla terler. Ve kesinlikle kilo almayacağım. Benim normal bir figürüm var ama onda fazla yağ var
Kararınızın doğru olduğundan emin olmak için destek sözlerini bekleyerek kendinizi ikna ediyor musunuz? Eğer sevmiyorsan boşan. Ve kız çok güzel, peki neden tüm İnternet’i hemen parafinle dolduralım ki?
Arkadaşlar, bu arada, bu çevrimiçi bir boğa güreşçisi konuyu yağlamaya karar veren. Sokaklardaki bu tür pislikler (%90 çünkü fotoğraflar kendisine ait değil ve böyle bir kıza dokunmadı bile) hamamdaki pislikler gibidir.
Önemli olan gözlerde seks, hareketlilik, yatakta fren olmaması
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
[quote=ElenaLukina post_id=85682 time=1657393534 user_id=8231] [quote=Dron94 post_id=57256 time=1645251351 user_id= 5665] Seks sırasında kokuyor. Ve göğüsler de. Daha fazla terler. Ve kesinlikle kilo almayacağım. Benim normal bir figürüm var ama onda fazla yağ var [/quote] Kararınızın doğru olduğundan emin olmak için destek sözlerini bekleyerek kendinizi ikna ediyor musunuz? Eğer sevmiyorsan boşan. Ve kız çok güzel, peki neden tüm İnternet’i hemen parafinle dolduralım ki? [/quote]
Arkadaşlar, bu arada, bu çevrimiçi bir boğa güreşçisi konuyu yağlamaya karar veren. Sokaklardaki bu tür pislikler (%90 çünkü fotoğraflar kendisine ait değil ve böyle bir kıza dokunmadı bile) hamamdaki pislikler gibidir.
Önemli olan gözlerde seks, hareketlilik, yatakta fren olmaması
Eski sevgilim yazdı ...(eski sevgilim gibi, 3 haftadır tanışıyoruz😆) Ona buna neden ihtiyacın olduğunu söyledim, Seks istediğini sanıyordum. Seks ima etmediğini, sadece iletişim kurmak istediğini...
Last post
Çevrelerde aynı şeyi sürüyorlar
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
Eski sevgilim fahişeliğini erkek çokeşliliği ile meşrulaştırarak beni aldattı. Bir erkeğin yan yana seks yapmasının normal olduğuna inanıyordu. Ama ben onu hiçbir koşulda aldatamam. Beni kimseyle...
Last post
Düşünecek bir şey bile yok, buna tahammül edemezsin
Bana öyle geliyor ki eski sevgilim baskın kadınları seviyordu, her zaman sadece benim inisiyatifimle tanıştığımızı yeni fark ettim. Yüzüne oturduğumda ve her zaman beni incitmek istemediğini, sadece...
Last post
Pasif değilim ve hükmetmeyi tercih ederim ama bazen birinin yüzüme oturup amımın tadını çıkarmama izin vermesini de isterim
Uzun zamandır unutulmuş bir dönemden, 5-10-15 yıllık bir eski veya eski sevgili, yazıyor ve tanışmak istiyor, sohbet teklif ediyor. Şu ana kadar olan yazışmalarda her şey nötr, ne sıcak ne de soğuk....
Last post
Andrey Lukashov ,
İlk eşimizle iki yıldan az bir süre birlikte yaşadık. O günden bugüne 24 yıl geçti. İkinci kez evliyim. İkinci eşimle 23 yıldır birlikteyiz.
Belki birileri inanmaz ama yine de ilk...
4 yıl birlikte yaşadık. Ama ben spor yapıyorum ve o da şişmanlıyor. Sonuç olarak ben 70 civarında, o ise 90’ın altında. Bundan sıkıldım ve boşanmaya karar verdim. Başvuru zaten gönderildi.
Neredeyse...