Üçten azını koymam. Ve böylece, cunnilingus sırasında, önce üç parmak vardır, sonra dört parmak düzgün bir şekilde katlanır ve ikinci el ya göğüs ucunu okşar (ya da göğüslerle başka oyunlar oynar) ya da pubisin derisini kaldırır, böylece klitorise daha erişilebilir. Benimki bana bir parmağın saçmalık olduğunu ve hiçbir şey yapıştırmamanın daha iyi olduğunu söyledi.
These users thanked the author Faust for the post:
Üçten azını koymam. Ve böylece, cunnilingus sırasında, önce üç parmak vardır, sonra dört parmak düzgün bir şekilde katlanır ve ikinci el ya göğüs ucunu okşar (ya da göğüslerle başka oyunlar oynar) ya da pubisin derisini kaldırır, böylece klitorise daha erişilebilir. Benimki bana bir parmağın saçmalık olduğunu ve hiçbir şey yapıştırmamanın daha iyi olduğunu söyledi.
Beyler söyleyin bana partneriniz poponuzu parmağıyla mı yoksa diliyle mi okşuyor? Hoşuna gitti mi? Henüz denemediyseniz denemek ister misiniz?
Örneğin ben bunu hiç yapmadım. Adamlarım sormadı ama ben...
Last post
Çocuklar, söyleyin bana, partneriniz kıçınızı parmağıyla mı yoksa diliyle mi okşuyor? Hoşuna gitti mi? Henüz denemediyseniz denemek ister misiniz?
Örneğin ben bunu hiç yapmadım. Adamlarım sormadı ama...
Köpek stili ayakta durduğunuzda ve başparmağınızı kıçınıza soktuğunuzda ne gibi ek hisler yaşadığınızı bana söyleyin?
Baş parmağınız anal bölgeden penisin başına masaj...
Kızlar, izlenimlerinizi paylaşın, cunnilingus sırasında erkeklerin vajinayı parmaklarıyla uyarması hoşunuza gidiyor mu, yoksa sadece dilden boşalmak daha mı hoş?
Last post
Karım oral seks sırasında kıçına bir parmaktan inanılmaz zevk alıyor... ama elbette hemen değil... önce deliklerini iyice yalaman gerekiyor... ve sonra))))