Gerçekten evlenmek istiyorum. Birisi şunu alsın lütfen. Ben de Moskova’nın merkezinde yaşıyorum
Nasıl iyi yemek pişirileceğini biliyorum
Şaka yapmayı severim
son derece sadık
Nazik insanları severim n
19 yaşındayım
repoları seviyorum
Anonim: 20 Nov 2019, 06:04
Evlenmeyi gerçekten istiyorum. Birisi şunu alsın lütfen. Ben de Moskova’nın merkezinde yaşıyorum
Nasıl iyi yemek pişirileceğini biliyorum
Şaka yapmayı severim
son derece sadık
Nazik insanları severim n
19 yaşındayım
repoları seviyorum
40 yaşın altında. İnce bir esmer, büyüleyici bir tatlı! Lezzetli pancar çorbası pişirmeyi ve derin bir oral seks yapmayı biliyor! Kendine güzelliğini bul!!!
Last post
))) Elbette, yerinde! Evet, dikkatli içiyorum. Ve dişlerin varmış gibi görünüyorsun! Oral seksten zarar gelmez)
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Babam motosikletle kaza yaptığında en yakın arkadaşı Yura Amca ailemize göz kulak olacağına söz vermişti. Babasının ölümünden 4 ay sonra da annesiyle evlendi. Birbirlerini Yura’nın tanık olduğu anne...
Last post
İşte bu yüzden başlatıldı!
Santa Barbara’yı siktir et :)
Burada hepimiz sadece gerçek hikayeler yazıyoruz ve hayatta sessiz kalamayacağımız durumları anlatıyoruz. Forumda yorumlarda yeterli sayıda kişi olduğundan ve yalnızca gerçeği paylaşıp yazdığından,...
Last post
Metni yazarken anne ile oğlunun yaşlarının yer değiştirdiğini düşünüyorum.
19 yaşındaki oğul annesiyle evlenmesin, kendisiyle aynı yaşta olan, sevdiği biriyle tanışana kadar onu becersin. çoktan...
Yakın zamanda ilk karımdan boşandım ve açlıktan fahişelere gitmeye başladım. Ve aralarında öyle bir kızla tanıştım ki hemen aşık oldum. Ziyaretlerden birinde ona kişisel bir telefon numarası verdi,...
Last post
Peki o zaman ne olacak? Devam filmi olacak mı? Evli mi değil mi?
Her şey yolunda, onunla ilişkimi sürdürüyorum. Benimle evlenmekten çekinmiyor ama artık fahişe olarak çalışmıyor.
İster inanın...