Karısı seks istemiyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karısı seks istemiyor
Eşimle 10 yılı aşkın süredir birlikteyiz, son bir yıldır cinsel isteğinde bir tür düşüş olduğunu, yorgun ve gergin olduğunu söylüyor. Nasıl yardım edebileceğimi bulmaya çalıştım ama o bilmiyor. Kimsesinin olmadığından eminim çünkü neredeyse bütün akşamlar birliktedir. Ne yapalım? Henüz 30 yaşındayız ve eğer şanslıysak haftada bir kez seks yapıyoruz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşim seks istemiyor
Bunu eski eşimle yaşadım. Birlikte geçirdiğimiz hayatımızın son birkaç yılı. Kafası yorgun. Sonunda yolları ayrıldı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Yani bu konuyu hesaba katmak beni aşar, her şey herkesin karbon kopyası gibidir
, ne yapmalıyız kardeşlerim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73

.
aynı saçmalık, sadece 22 yıldır evliyiz, haftada bir kez falan -öyle, ancak denizde tatildeysen siktir et onu tanıyamazsın, günde 2-4 kez ve öyle bir tutkuyla duvar kağıdı ki, böyle tatillerden sonra yaban turpu bir hafta boyunca hep acı verirMishka Novgorodsky: ↑21 May 2021, 13:37 Ben de benzer bir durum yaşıyorum... Yalnız ben 43 yaşındayım, eşim ise 39. Nadiren, belki 10 günde bir, hatta daha az kızartıyoruz... Diyorlar ki bir ilişkiye "canlı yayın" eklemem gerekiyor ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir arkadaşınız onu kıskandırmanız gerektiğini söylüyor ama bu doğru mu? Bu kıskançlık onu seksten tamamen uzaklaştıracak mı? Bir seks terapistine gitmeyi düşünüyorum...
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Durum aynı... 11 yıldır birlikteyiz. Seks en iyi ihtimalle ayda bir, hatta iki ayda bir yapılır. Hemen şunu söyleyeceğim, ilk başta her şey yolundaydı, seks her yerdeydi. Parkta, sinemada, trende sevişmek ama sonra çocuk doğdu ve azalmaya başladı (hemen değil, yavaş yavaş). Yukarıdakilerin hepsini yaptım: masayı, tatili ve banyoyu ve birçok şeyi denedim. Günlük hayatın yarısı benim üzerimde - eğer birisi hem evle hem de çocukla ilgilendiğini söylemek isterse ben açık sözlü bir insanım ve ona doğrudan ne istediğini soruyorum - ona göre hiçbir şey istemiyor. o her şeyden memnun. Her türlü çeşidi sunduk. %100 sevgili yoktur... %200 bile yoktur. Kıskançlık uyandırmaya çalıştım - sonuç olarak iki ayda bir yatakta yan pozisyonda seks yapıldı. Neredeyse hiç ön sevişme yok. Genel olarak sonunda yoruldum, artık denemiyorum. Ne zaman isterse onu alıyorum, beni istemiyor ve onu rahatsız etmiyorum.. Aynı zamanda ilişki de iyi - kavga etmiyoruz. Tartışmıyoruz, birlikte alışverişe gidiyoruz; dışarıdan onların “keşiş” olduğu bile anlaşılmıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
10 yıllık evlilikten sonra erkek genellikle akraba muamelesi görür. Mesela bir erkek kardeşe gelince. Bir ilişkinin başlangıcında kişi bir gizemdir. Ve işte sevgilim, kanepeye yayılmış, ara sıra osuruyor. Peki ne tür bir seks ve çekicilik var?
- These users thanked the author Cennet elmaları for the post (total 2):
- Akteya, yarışçı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Cennet Elmaları, 3 yıl sonra) aşk yaşıyor üç yıl. Daha sonra günlük yaşamdaki her şeyi yer. Başlangıçta sıkılmamak ve yorulmamak için ilişkiler kurmanız gerekir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Genel olarak sabırlı olun; hoş keşifler için bekleyin, buna gerek yok.
Konuş. Ana motif: seks sadece benim (koca) için değil, aynı zamanda senin (karın) için de gerekli olan bir şeydir. Ve eğer bunun böyle olmadığını hissediyorsanız, mümkün olduğu kadar çabuk çözülmesi gereken bir tür gizli probleminiz var ", hemen ayrılacağı bir gerçek değil, ama bunu düşünecek - kesin. Burada ikinci veya üçüncü kez korkmazsanız ve dengeli, sabırlı ve güvenilir olduğunuzu göstermezseniz, sorun çözülebilir. Ve eğer sorunun sizde olduğu ortaya çıkarsa şaşırmayın. büyük ihtimalle öyle olacaktır.
Genel olarak sabırlı olun; hoş keşifler için bekleyin, buna gerek yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 1300 Views
-
Last post by Vincent
-
- 14 Replies