Fantezilerinizi ve arzularınızı gerçekleştirme konusunda olumsuz veya komik deneyimleriniz oldu mu?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Fantezilerinizi ve arzularınızı gerçekleştirme konusunda olumsuz veya komik deneyimleriniz oldu mu?

Unread post by Sapık »

Herkese selam! Fantezilerinizi ve arzularınızı gerçekleştirme konusunda olumsuz veya komik deneyimleriniz oldu mu?
Şahsen bir travesti ile toplantı yaptım. Sonuç olarak karşımda geniş omuzlu, erkek yüzlü, penisi benimkinden büyük bir kadın var. Tarih tereddüt etti, üye denizaşırı "güzellik" için kalkmak istemedi *x)
These users thanked the author Sapık for the post:
seksforumu_
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Fantezilerinizi ve arzularınızı gerçekleştirme konusunda hiç olumsuz veya komik bir deneyim yaşadınız mı?

Unread post by nz_alex »

Olumsuz olanlar ise kadının vaktinden önce ayrılması ya da penisin çok fazla içki içmesi nedeniyle ayağa kalkamamasıdır. Geriye kalan uygulamaların tümü olumlu :-)
These users thanked the author nz_alex for the post (total 2):
Sapık, seksforumu_
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years
 Re: Fantezilerinizi ve arzularınızı gerçekleştirme konusunda hiç olumsuz veya komik bir deneyim yaşadınız mı?

Unread post by Vova »

Bir takım oyuncak aldım, popo için inci kolyeye benzeyen bir şey vardı. Benimki kendine aldı, beğendi, amına tokat attım, poposuna geçmeye karar verdim, bu oyuncağı çıkardım ve her yeri kakayla kaplıydı(, moralim biraz düştü. Ama olmadı ilk deneyim kıçıma oyuncaklar, aniden tekrar bir kenara attım, bitene kadar başladım, sonra bu şeyi sessizce tuvalete götürdüm ve tuvalete gittim, orada yıkadım ve geri koydum üzülmesin diye.

28 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Pekala, hoş olmadığını söylemeyeceğim, sadece bu akşamı biraz farklı geçirmeyi planladım)
Elimde, bakire diyebilirsin)
İlk kez benimle geldi, hayrete düştüm. Çıkmaya başladık, onun doğum günüydü, misafirleri uğurladık, biraz temizlendik, soyunurken duşa gittik, kıçını kendime çevirdim ve hemen onu sikmeye başladım, bok gibi boşalmaya başladı. Boğuluyordu, çömeliyordu, ayakları üzerinde duramıyordu, onu bir süre yatağa sürükledi ve sakinleştirmeye çalışarak yanına yattı. Ya titriyordu, ya gülüyordu ya da küfrediyordu, ben zaten bu sırada ayık olmuştum, sakinleşince sigara içmeye gittik, bana ne olduğunu sordu? Ona ciddiyetle söyledim)) bitirdiğini) sonra bana cinsiyetinin tamamen farklı olduğunu, üç yıldır bir partneri olduğunu, bakiresiyle evlendiğini, ne tür bir seks olduğunu anlamadığını, onu becerdiğini söyledi, o buna katlandı. Sonra birkaç kez birisiyle sohbet ettim ve yine hiçbir şey anlamadım. Ve benimle her şeyin farklı olduğunu söylüyor) Tanıştıktan sonra muhtemelen bir ay boyunca onu beceremedim) durum böyle gelişti) bir şekilde arkadaşlarla tanıştık, onu yanıma aldım, biraz sarhoş oldum, takılıyordum ızgaranın yakınında, herkes bir yere gitti, bana yapıştı, hadi beni öpelim, hemen tahrik oldum ve orospu elini pantolonunda hissetti, sakinleşti ve uzaklaştı (birisi yanımıza geldi). Aynı gece onu becerdim. Ayrıca bir keresinde sarhoşken onu kıçına sokmuştu. Bu arada, onu anal sekse alıştırmamız uzun zaman aldı ve mavimsi heyecanlı poposu bunu bir patlama ile kabul etti. Ne kadar havalı olduğunu düşündüm. Hayallerimin kızını buldum). Ancak serseri popo uzun süre pes etmedi. Oral sekste de durum aynıydı. Evine kadar eşlik ettim, özel sektörde oturuyordu, evinin önünde inşaat vardı, içeri girdiler, eğildiler, biraz dürttüler, döndüler, biraz emdiler, pantolonunu yukarı çektiler dediler. Eve gitme zamanı gelmişti, yani ona gösteriş yaptı. Yaşamaya başladıklarında ilk kez bir inşaatta ağzına aldığını, eski sevgilisine zorla götürmeye çalıştığını ancak işe yaramadığını itiraf etmeye başladılar. Kıçına ilk giren bendim, benimle ilk o geldi ama şu ana kadar ağzıma boşalmama izin vermedi. Annen zaten emiyor, merak etme. Beni uzaklaştıramayacaksın. Kıçıma boşaldığımda ağzına alıp emiyor. Normalin dediği gibi konuşuyorum. Hadi ağzına koyalım, henüz hazır değilim (şimdilik böyle yaşıyoruz)
These users thanked the author Vova for the post (total 4):
Sapık, Fargal94, Tolkala, seksforumu_
Автор темы
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Sapık »

Vova: 11 Nov 2022, 03:09 Bu oyuncağı çıkarıyorum ve kakayla kaplı
Bir adamın bir kızı anal olarak becerdiği devasa bir hikayeyi hatırlıyorum ve çıkardığında penisine bir domates kabuğunun yapıştığını gördü *x)
These users thanked the author Sapık for the post:
Kostiai72
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Vova »

))))
Peki 20 karakter girmenin kuralları nelerdir (
İstediğinizi yazın)
Автор темы
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Sapık »

Vova: 11 Nov 2022, 03:27 geri

))))
20 karakter girmenin kuralları nelerdir(
İstediğinizi yazın)
Genel olarak anlamı açık değil :unknown: bu ne için?
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Vova »

Sadece bir ifade göndermek istedim ve en az 20 karakterlik bir mesaj vardı.
These users thanked the author Vova for the post:
Sapık
Автор темы
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Sapık »

Vova: 11 Nov 2022, 03:48 Sadece bir ifade göndermek istedim ve en az 20 karakterlik bir mesaj var.
İfade içeren boş mesajlar olmadan normal iletişim için her şey ) beğenebilirsin, sonra fotoğraflara bakması birinin işine yarayacaktır) :)
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Vova »

Bu anlaşılabilir bir durumdur ancak bazen kısa mesajlar iletilir, bazen de en az 20 karakter
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Veronika »

Gençken geceleri çıplak yürümeyi severdim. Zaten bu aralar pek nadir evleniyor.
Ben de böyle yürüdüm, yürüdüm... Tecavüz ettiler ama nasıl desem, sevindim ama kıçımı düşünmedim. Acı vericiydi. Bu normal bir partnerle yapılan bir şey değil - hazırlık, masaj vb.
O zamandan beri kayganlaştırıcıyı yanıma aldım. İçinde sigara, çakmak, ter ve bir tüp yağlayıcı bulunan küçük bir çanta. Doğru, bu asla olmadı (popo hakkında), normal tecavüzcüler olması gereken yerde tecavüz ettiler. Ve olması gerektiği yerde her zaman kadınsı doğa tarafından kayganlaştırılmıştır.
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
İskender, seksforumu_, Slv3rF0x
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Veronika: 10 Mar 2024, 12:46 Gençken geceleri çıplak yürümeyi severdim. Zaten bu aralar pek nadir evleniyor.
Ben de böyle yürüdüm, yürüdüm... Tecavüz ettiler ama nasıl desem, sevindim ama kıçımı düşünmedim. Acı vericiydi. Bu normal bir partnerle yapılan bir şey değil - hazırlık, masaj vb.
O zamandan beri kayganlaştırıcıyı yanıma aldım. İçinde sigara, çakmak, ter ve bir tüp yağlayıcı bulunan küçük bir çanta. Doğru, bu asla olmadı (popo hakkında), normal tecavüzcüler olması gereken yerde tecavüz ettiler. Ve olması gerektiği yerde her zaman kadınsı bir doğayla yağlanmıştı.
Çakmak ve sigara ne için? Anladığım kadarıyla sizden sigara içmenizi istiyorlar, siz de onlara sigara ve çakmak gösteriyorsunuz ama vermiyorsunuz. Şu anda elbette popo için yağlayıcı tam olarak doğru!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 5):
Veronika, Canis91, seksforumu_, MENZİL_, Devam etmek
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sigara içiyorum ve gergin olduğumda çok sık sigara içerim. Ve beş dakika boyunca yürümedim. Bazen konyak da alırdım. Tecavüzcü için her şey! Ama neredesin?
Ama mizahla yazdılar, alınmadım.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Canis91, seksforumu_
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Canis91 »

Girişe gidiyorum ve orada bir cinsel manyak var.
- Aman Tanrım! Ne dehşet!
Burada, burada. O da aynı şeyi söyledi!
These users thanked the author Canis91 for the post (total 3):
Veronika, seksforumu_, MENZİL_
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793

Unread post by Canis91 »

Mantis: Seksten sonra kafamın ısırılacağını düşünmüştüm...
Cevap: Bunu yalnızca kadınlar yapar...
These users thanked the author Canis91 for the post:
seksforumu_
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by natalya.harita »

Uzun zaman oldu. Anal seksi denemek istedim ama acı vericiydi ve hiçbir şey işe yaramadı. O olaydan sonra bu cinsiyete sahip olma isteği ortadan kalktı.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
seksforumu_
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Arkadaşlar, ben güler yüzlüyüm, sağlıklı mizahı seviyorum, zekanız ve nezaketinizle beni memnun ettiniz.
Hiçbirinizde kötü mizah yok.
Kocam bana Nika, sana göster dedi parmak ve güleceksin. Gösteriler - Gülmekten neredeyse kendime kızıyorum. Ama ben normal, akıllı, güzel, gerektiğinde ciddi bir kadınım ama eğlenmeyi de severim.
Evet bir arkadaşım bana spermin dışarı fırladığı son noktayı gösterdi. Görünüşe göre orada sadece dudaklar var, hiç bilmiyordum ve onları hiç bu kadar yakından görmemiştim.
Kafasını biraz açtı, bir delik gördüm ve dudaklar, yüzündeki gibi. Şimdi diyorum ki, seni dudaklarından öpebilir miyim?
Aslında çoğunu gördüm ama bunu daha yeni gördüm.
Erkekler, harikasınız, sizi seviyorum.
Peki ya dudaklar ? Lanet olsun.
Kocamla görüşmedim. Şakada olduğu gibi penisinizi eşiniz için kararttınız ve neden siyah?
Beyaz olanı nerede gördünüz? Beyler, sizinkilere bakın, herkesin dudakları böyle mi?
Katia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Katia »

Hiçbir zaman derin oral sekste ustalaşmadım. Girişimlerimi hatırlamak bile istemiyorum.
These users thanked the author Katia for the post (total 2):
Ksenofon, seksforumu_
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ben de yapamadım. Boğulmaktan korkuyorum. Garip ama ölümden korkuyorum, özellikle de bu şekilde. Boğazında sikle mi öleceksin? Yalarken yüzlerine daha sert bastırın ve seğirmemeleri için bacaklarını sıkın.
Burnumuz ve dudaklarımız amımızın içinde olacak. Boğulacaklar - 100’e 0.
These users thanked the author Veronika for the post:
seksforumu_
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478

Unread post by Hımmm »

Veronika: 10 Mar 2024, 12:46 Bana tecavüz ettiler ama nasıl memnun oldum diyeyim
https://i.postimg.cc/02mDV39k/scale-1200-8.jpg
These users thanked the author Hımmm for the post:
seksforumu_
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bir öncekinin cevabını ver, hikaye anlatıcısı. Sevdiğiniz kadının kokusunda boğulmaktan mı korkuyorsunuz?
Ya da onlara boğaz içeceği verin...
Ded, seksforumu_
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

Eşimi straponla tanıştırmaya çalıştığımda başarısız girişimler oldu. İlk başta şaka olsun diye külotunu ve sutyenini giydim. Bu şakayı her zaman anlamadım. Karşılıklı anal uyarımdan bahsetmeye başladığında, kadın bunu açıkça reddetti.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
seksforumu_
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Veronika: 10 Mar 2024, 14:15 Ben de yapamadım. Boğulmaktan korkuyorum. Garip ama ölümden korkuyorum, özellikle de bu şekilde. Boğazında sikle mi öleceksin? Yalarken yüzlerine daha sert bastırın ve seğirmemeleri için bacaklarını sıkın.
Burnumuz ve dudaklarımız amımızın içinde olacak. Boğulacaklar - 100’e 0.
Bu en güzel ölüm. Bir insan ölmeyi başka nasıl isteyebilir ki!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Veronika, seksforumu_
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Üzgünüm elbette. Ama o benim değil. Kendi kocamı sikeyim mi? O zaman bir erkek olarak onun kişiliğine bakamayacağım. O benim için hiçbir şey olmayacak. Bir boşanma daha. Belki karınız da aynı şekilde görüyordur. Seni seviyor, seni koruyor. Bir düşünün.

3 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bu en güzel ölümdür. Bir adam ölmeyi başka nasıl isteyebilir ki!
Sevinçle yardım edeceğim, ama onu dışarı pompalayacağım, penisim aracılığıyla tüm kara enerjiyi emeceğim.
These users thanked the author Veronika for the post:
seksforumu_
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Uzun zamandır çiçek almıyorum! Bir zamanlar...
Teşekkür ederim. Çok memnun ve mutlu.
Ve benimkinin altında da yazdığı gibi - en güçlüsü.....
seksforumu_, Ded
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Veronica, Sevgiyi hak ediyorsun.
n
29 saniye sonra gönderildi:
Veronika,
https://i.postimg.cc/DfPRRrSs/images-11.jpg
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Şiirleriniz mi? Teşekkür ederim.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Веро-ника,
https://i.postimg.cc/Wz977bXW/images-8.jpg

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Веро-ника,
https://i.postimg.cc/0QhtgNpz/images-13.jpg
These users thanked the author Ded for the post:
Veronika
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Vay »

7 yaşındaydım, hamuru kullanarak cinsel yönelimli oyuncaklar yapmaya karar verdim...
Hamuru kullanarak kadın başlı bir yılan ve ayrıca küçük bir "kambur" köprü (gibi) yaptım. karikatürlerde).
Ve yığınla penisli bir adam heykeli yaptı.
Oyunun konusu: Bir adam köprüyü geçtiğinde, bir kadın yılan onun altından çıkar, ağzıyla penisini yakalar... ve bırakmaz.
O bırakmazken ben bu kompozisyona baktım ve otuz bir çektim.

Ve yıllar sonra, burç yılına göre bana oral seks yapan ilk kadının Yılan olduğu ortaya çıktı.
Sonra bir gün ona yılan şeklinde bir broş verdi.

Onunla ilgili bir tesadüf daha var.
Flört reklamları yayınlanıyordu, tüm arkadaş grubumuzla birlikte böyle bir gazete satın aldık - okumak, dalga geçmek için...
Sırf gülmek için en uygunsuz “aday”ı seçtim.
Kızın açıklaması bundan daha gri olamazdı. Aynı zamanda fotoğrafçılıkla da ilgilendi.
Arkadaşlarına şunları söyledi: "Babasının polis olmasına yetecek kadar donanımı yok."

6 yıl geçti. Ve... tesadüf eseri, patronun doğum gününde aynı fotoğrafçı benimle tanıştı, o aynı zamanda “kaptanın kızı”.
Evet, babası gerçekten bir polis (kaptan) ve fotoğrafçılık yapıyor.
Ayrıca bana "ev arşivinden" o "gri" reklamın olduğu gazeteyi de gösterdi.

Buna güldüğüm arkadaşlarımdan birine söylediğimde daha önce, o Genel olarak ben deliydim...
Kendisini avizeye asıyormuş gibi davranarak, "gri" seçimim konusunda sürekli benimle dalga geçmeye başladı.

Tesadüfleri düşündüm...
Belki bir rüya şekillendirilebilir ve bir rüya karşıtı bir gazetede görülüp onun hakkında şaka yapılabilir?
Bu sadece bir arkadaşımın avizeyle ilgili yaptığı bir şakaydı; pek uymadı... Arkadaşı çok geçmeden nehirde boğuldu.
These users thanked the author Vay for the post (total 2):
Ded, seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”