MJ + MJ
-
Автор темыKrasalekler
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
MJ + MJ
Bir gün bir arkadaşıyla telefonda konuşurken ziyarete gelmeyi teklif etti. O anda kendisi arkadaşını ziyaret ediyordu. Evlerine vardıklarında üç kişi oldukları ortaya çıktı: Olya (arkadaşım) ve arkadaşı ve kocası Oleg, her zamanki gibi hazır bir masada buluştular. İkinci adamın oldukça arkadaş canlısı olduğu ortaya çıktı; oturdular, biraz içtiler ve neşeyle sohbet ettiler. Biraz sonra Olya ve ben başka bir odaya gittik. Doğal olarak kucaklaşmalar ve öpücükler orada başladı. Bu karşılıklı arzuya bağlıydı. Olya külotunu çıkardı, komodine yaslandı, ben de arkadan içeri girdim. Bu süreçte evin sahiplerini arama isteğim oluştu. Bunu Ole’ye önerdim. Kabul etti. Oleg çağrımıza geldi. Bizi görünce hemen kot pantolonunu çıkarıp Olya’ya yaklaştı ve sikini onun ağzına soktu. Oleg’in ardından karısı odamıza girdi. Hemen acele etmememizi istedi ve hızla tuvalete gitti. Su hışırdamaya başladı. Daha sonra yanımıza geldi ve bizi yatağa çekti. Sonuç olarak Oleg ve ben bayanları değiştirdik. Bazen kadınlarımızdan biri giderdi. Sonra iki kişilik bir bayanımız vardı. Her şey süperdi, özellikle bu bizim ilk seferimiz olduğu için herkes çok heyecanlıydı. Yazık ki böyle bir toplantıyı yalnızca bir kez yaptık. Olya bir süre sonra ayrıldı. Ve o olmadan o misafirperver daireye gelmek benim için bir şekilde sakıncalıydı.
- These users thanked the author Krasalekler for the post (total 2):
- Sasha.trofimov, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 4 months
Yanıt: MJ + MJ
Ben bile Olya’nın gittiğine üzüldüm, yani belki daha fazlası da olabilir bunun gibi hikayeler :roll:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Yanıt: MJ + MJ
Bunun için çok şanslısın öyle hassas bir an öyle rahat geçti ki. Bunun sadece bir kez olması gerçekten çok yazık. Üstelik sahiplerin tepkisine bakılırsa deneylere devam etmeyi kolaylıkla kabul edecekleri varsayılabilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years