MJ + MJ

Flört, iletişim ve olası seks amaçlı toplantılar
Автор темы
Krasalekler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 MJ + MJ

Unread post by Krasalekler »

Bir gün bir arkadaşıyla telefonda konuşurken ziyarete gelmeyi teklif etti. O anda kendisi arkadaşını ziyaret ediyordu. Evlerine vardıklarında üç kişi oldukları ortaya çıktı: Olya (arkadaşım) ve arkadaşı ve kocası Oleg, her zamanki gibi hazır bir masada buluştular. İkinci adamın oldukça arkadaş canlısı olduğu ortaya çıktı; oturdular, biraz içtiler ve neşeyle sohbet ettiler. Biraz sonra Olya ve ben başka bir odaya gittik. Doğal olarak kucaklaşmalar ve öpücükler orada başladı. Bu karşılıklı arzuya bağlıydı. Olya külotunu çıkardı, komodine yaslandı, ben de arkadan içeri girdim. Bu süreçte evin sahiplerini arama isteğim oluştu. Bunu Ole’ye önerdim. Kabul etti. Oleg çağrımıza geldi. Bizi görünce hemen kot pantolonunu çıkarıp Olya’ya yaklaştı ve sikini onun ağzına soktu. Oleg’in ardından karısı odamıza girdi. Hemen acele etmememizi istedi ve hızla tuvalete gitti. Su hışırdamaya başladı. Daha sonra yanımıza geldi ve bizi yatağa çekti. Sonuç olarak Oleg ve ben bayanları değiştirdik. Bazen kadınlarımızdan biri giderdi. Sonra iki kişilik bir bayanımız vardı. Her şey süperdi, özellikle bu bizim ilk seferimiz olduğu için herkes çok heyecanlıydı. Yazık ki böyle bir toplantıyı yalnızca bir kez yaptık. Olya bir süre sonra ayrıldı. Ve o olmadan o misafirperver daireye gelmek benim için bir şekilde sakıncalıydı.
These users thanked the author Krasalekler for the post (total 2):
Sasha.trofimov, Fargal94
DorovAL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 4 months
 Yanıt: MJ + MJ

Unread post by DorovAL »

Krasalex: 11 Apr 2022, 11:23 Olya bir süre sonra ayrıldı. Ve o olmadan o misafirperver daireye gelmek benim için bir şekilde sakıncalıydı.
Ben bile Olya’nın gittiğine üzüldüm, yani belki daha fazlası da olabilir bunun gibi hikayeler :roll:
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Şalun70 »

Bu gerçek olmayan bir hikaye...
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Orientation: biseksüel

Unread post by Şamanakalar »

Krasalex: 11 Apr 2022, 11:23 Bizi görünce hemen kot pantolonunu çıkardı ve Olya’nın yanına giderek sikini onun ağzına koydu
Bunun için çok şanslısın öyle hassas bir an öyle rahat geçti ki. Bunun sadece bir kez olması gerçekten çok yazık. Üstelik sahiplerin tepkisine bakılırsa deneylere devam etmeyi kolaylıkla kabul edecekleri varsayılabilir.
LediXXX
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116

Unread post by LediXXX »

Shalun70: 06 Nov 2022, 20:37 Bu gerçekçi olmayan bir hikaye...
Katılıyorum. Gerçek değil. Ama ne heyecan verici!!!
İnce123
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 3 years

Unread post by İnce123 »

Ev sahipleri misafirperverdi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: