Bir fahişe satın aldım

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Dmitry.akhimov
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 7 months
 Bir fahişe satın aldım

Unread post by Dmitry.akhimov »

Yeni geldim. Numarayı aradım, adresi verdiler. Böylece onu atmadığımı hemen anladım. Ayrıca siyah bir tane de sipariş ettim!!¡ Kademe üzerine hemen bir yıldız koymak gibi! Ancak! Çok büyük bir ama var! Bu bir fahişe. İçeri girdim ve çok hızlı bir şekilde içeri girmeme izin verdim. Sanki komşularından korkuyormuş gibi. Gecelik içinde. Pembe, yıkanmış. Dudaklar çok büyük!!! Ona bakıyorum ve sanki 35 yaşındaymış gibi geliyor ama sorun değil, o sikilebilir! 24 yaşında olduğunu söylemesine rağmen ilk kez bu tür hizmetleri kullanıyorum. Web sitesi 2500 dedi. Aslında 3 bin. Ama onun için sorun değil. Bozuk Rusçayla şöyle göründüklerini söyledi: "Kıyafetlerini çıkar." Tamamen soyunup soyunmayacağı sorulduğunda şöyle dedi... Evet. O kadar kolay ve basit ki, tamamen etkilendim! Ama çok basit bir şekilde soyundum! Hastanede daha da zordu!!!! Yatağa gitmemi söyledi. İşte sıkıntılarım burada başladı. O kadar endişelendim ki aletim kalkmayı reddetti! Beni yanlış anlamayın, 30 yaşındayım ve 2 çocuğum var! Bir sürü kızı becerdim! Ancak bu tutum her şeyi öldürdü. İlk dakikada gördüğüm ve hemen sikişmeye hazır olan çıplak siyahi kadın beni hiç etkilemedi!!!! Dick bir türlü kalkamıyor! Sanırım ona doğrudan söyleyeceğim, aniden anlayacak ve ilham alacak. Bu tür hizmetleri ilk defa kullanıyorum ve çok endişeliyim. Üstelik bu kadar egzotik bir kızı bu kadar yakından tanımak... Bu benim ilk seferim! Bu işe girmeyi umuyordum, ancak fiyat etiketini kozmik boyutlara yükseltmeye başladığım ortaya çıktı! Genel olarak beni prezervatifimle emiyor, sikim yavaşça kalkıyor ve sonra kapı zili çalıyor! Arkadaşları içeri girdi! Ve beni umursamayan tek kişi benim! Yanımızdan geçti ve televizyon izlemek için (yatak bölmesinin arkasına) oturdu! Katırım döküldü, otursa olur mu? Tabii ki kabul ettim! Arkadaşım bile bundan ilham aldı! (Bu arada, benim için bir keşif) ve sanki işler yolunda değilmiş gibi görünüyor! Gerçekten beğendim! Özellikle onun sözleri (seks, sen, ben) ve baş aşağı yatması! Ama sorun!!! Yaban turpu 1 dakika durdu!!! Ne kadar gariptim.... Yine berbat! Aynı sözleri söyledikten sonra köpek gibi kalktı! Ve kahretsin yine bir dakika!!!!!!!! Bu sadece göt. Sadece ortadan kaybolmak istedim. Ama sonra bir arkadaşının kafası beliriyor! Bu da sahip olmaktan bunu sunuyor! Katırını göster diyorum! Ve fiyat etiketini belirtin! O da 3k diyor ve benimle de seks yap!!!! Uyanmış ve bekliyor! HAYIR!!!! Gerçekten aynı anda 2 siyah kızı sikmek istiyorum!!!! Şimdi bile yazıyorum ve kaya gibi duruyorum!!!!! Ama sonra arkadaşım beni hayal kırıklığına uğrattı.... Ayrıca sözler... Ben berbatım, sonra o seks yapıyor, sonra o berbat ve ben seks yapıyorum... Kabus... Gerçekten istedim ve bunu kabul ederdim , ama dayanamadım... Büyük bir pişmanlıkla reddetmek zorunda kaldım.... O andan itibaren penis bir daha yükselmedi!!!! Oral seks ne kadar sürüyor diye sordum. Sadece em ve ben gideceğim. 2 bin diyor! Sadece ekstra ödeme yapın ve her şey yolunda. Zaten 3 bin vermiş olmam dışında! Isınmak istediklerini anladım. İlgimi çektiği için prezervatifsiz oral seks hakkında sordum. Ve temelde prezervatifsiz seks. 5k eklemem gerektiğini söyledi!!! Hayır, bu tamamen berbat bir şey! Prezervatifsiz 5 bin ve emmek için 2 bin!? Ona 7 bin falan ver, o da emecek mi? Siktir et!!!! Kız arkadaşım bunu bedavaya yapacak!!! Genel olarak batırdım ve aynı anda 3k’yi de batırmadım. Birkaç sonuç çıkardım. 1. sadece hazır bir gençle fahişelere! 2. Asla bu konularda yeni olduğunuzdan bahsetmeyin! Yalnızca ne istediğinizi[/url] cinsiyet açısından, başka bir şey değil! 3 Kulaklarınızı hazır tutun! Seni kandırıp mümkün olduğu kadar çok para almak istiyorlar! 4. İstediğiniz kadar sikişin! Eğer ona söylemezsen direnmeyecektir bile! Ve unutma, o sadece bir fahişe! Ona para verdin ve onu becerdin. Elbette her şeyi kendisinin yapmasını ve benim de saldırmamı isterim... Ama bu. Sadece bir fahişe! Çubuğu at ve yoluna devam et! Bir dahaki sefere aynı anda 2 fahişeyi alacağım! Ve şartları kendim belirleyeceğim!!!
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir fahişe satın aldım

Unread post by Juravl »

Salonlarda seks (bir annenin ve 2-3-4 kızın oturduğu genelev daireleri) başka bir şeydir. Bir zamanlar yeterince denedim, ilginçti. Hatta siyah kadınlarım bile vardı. Durumun yukarıda anlatıldığı gibi olduğunu söylemeyeceğim ama her şey de basit değil. Siyah kadınım sürekli aksanla konuşuyordu: "Siktir, siktir et!" - ve penisim uzun süre sertleşmedi. Ne tür bir "siktir" var orada!? :(
Yine prezervatiflerden hiç hoşlanmam, genel olarak ereksiyonları zordur - kısacası onu sırtüstü yatırdım, dizlerimin üstüne oturdum. bacaklarımı ayırdım, sağ elimle mastürbasyon yaptım, sol elimle onun amını ve karnını okşadım ve siyah kadının çıplak görüntüsünün tadını çıkardım. Ancak o zaman durum normal olmasına rağmen işi başarıyla bitirdim. ve apartmandaki sesler biraz gergin ve siyah kadının kendisi de öyle değil. Dürüst olmak gerekirse, müşteriyi en azından bir şekilde rahatlatmak için hiçbir çaba göstermedi bana öyle geliyor ki ruhunun derinliklerinde bir yerde; , muhtemelen kendisine gelen birinin vızıltısını kesmesi hoşuna gidiyor - görünüşe göre, hayatında bir tür içsel duygu ya da kızgınlık var - bu onun için gerçekten rahatsız edici. Bunu fark etmedim.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Kardeş »

dmitriy.achimov, ne kadar zavallısın :lol: buna pek değmez, ben de iki tane istedim... ne yazık ki seni dolandırmadılar, okumak eğlenceli olurdu
İnternetin var, en azından neyin ne olduğunu Google’da bulabilir misiniz? 2500 *x) karşılığında ne tür siyahi insanlar olabilir?
Her ihtimale karşı bir ay içinde HIV testi yaptırın :wink:
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tanya »

Kardeş: 06 Nov 2022, 12:54 dmitriy.achimov, bu sensin loshara :lol: buna gerçekten değmez, ben de iki tane istedim... ne yazık ki seni dolandırmadılar, okumak eğlenceli olurdu
İnternetin var, şu adreste: en azından bunu Google’da arayabilirdim, neden? 2500 *x) karşılığında ne tür siyahi insanlar olabilir?
Her ihtimale karşı bir ay içinde HIV testi yaptırın :wink:
Orası kesin.
Sonraki aşama kamyoncu otoparkına ve tren istasyonuna gitmek.....
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Alyoşa »

hımmm, 3 bin için ne istedin?
ilk kez bir kıza gidiyorsan - 5 - 8 bin al, 23 - 28 yaş arası bir Slav +, sikişmeyi biliyorlar, seviyorlar , pratik yapıyorlar
n bir salon değil, bir birey olmalı - bu durumda, kız kendi isteği üzerine çalışır ve siz o kızlardan uzak dursanız bile seks oldukça normal olacaktır
Salonda bulunan ve asgari miktarda olsa bile, en hafif deyimle, uzaktan getirilen ve çalışmak istemeyen "misafir işçiler" - aslında kasıtlı olarak aptal gibi davranacaklar.
These users thanked the author Alyoşa for the post:
Kardeş
4sex’e ihtiyaç var
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by 4sex’e ihtiyaç var »

Bunun yazarın başına gelmesi çok yazık. Bu arada, bir kereden fazla düşünmüş olmama rağmen ben fahişelere gitmeyi denemedim. Neyi ve nasıl olduğunu denemek isterim. Hatta her türlü sitede gezindim (çikolata da aradığımı söylemeliyim), ama işler aramaktan öteye gitmedi. Dürüst olmak gerekirse giderdim, ancak eğer biri gerçekten kanıtlanmış seçenekleri önerirse. Bu arada, St. Petersburg’dayım, kapıyı nereyi çalacağım konusunda tavsiye, eğer varsa bana PM at))
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Kardeş »

Need4sex, neden bu maymunlara bu kadar ilgi duyuyorsun? ? Neredeyse hepsi tüyler ürpertici ve cinsiyet açısından tam bir rezalet. İğrenme duygusu dışında herhangi bir duygu uyandırmazlar...
Ve görünüş olarak az çok normal olanlar, yetersiz paraya mal olurlar ve aynı zamanda sadece "sayıya hizmet ederler".
Eğer yozlaşmış sekse bu kadar meraklıysanız, beyazları, Asyalıları, doğulu kadınları vb. sikin. Ancak siyah değil

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
hmmm, 3 bin için ne istedin?
ilk kez bir kıza gidiyorsan, onu 5 - 8 bine al, 23 - 28 yaş arası bir Slav +, sikişmeyi biliyorlar, seviyorlar, pratik yapıyorlar
bir salon değil, bir birey olmalı - bu durumda kız kendi isteği üzerine çalışır ve siz utangaç olsanız bile seks oldukça normal olacaktır
bu kızlar salonda bulunanlar ve asgari bir miktar bile olsa, en hafif deyimle uzaktan getirilen ve çalışmak istemeyen "misafir işçiler" - aslında kasıtlı olarak aptal gibi davranacaklar
İşte konuşan adam!
These users thanked the author Kardeş for the post:
Denach
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Martin »

Neyse, boşverin bu fahişeleri, fahişelerle takılmaktansa bir ya da birkaç metresi olsun, ara sıra onları ısıtsın... Ben de gençken bir kere kiralamıştım, oradan geri dönmüştüm. yüzdükten sonra kumsal, her şey çok soğuk, amım bile üşüdü, kesinlikle kayıtsızdı ve inisiyatiften yoksundu... parayı aldı, onu sarstı, emdi, onu birkaç kez becerdim, hepsi elastik bir bant içinde , tabii ki ve hatta benden mekanı erken terk etmemi bile istedi... Genelde fahişeler bana gelmedi ve ben artık onların hizmetlerini kullanmıyorum, kullanmadım... Tanışmak çok daha kolay aynı fahişeyle sitenin bir yerinde sohbet edin, sonunda bir fotoğraf görün ve kendiliğinden bir fahişe bulun ve yakında bir mucizenin ortaya çıkmasını bekleyin...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”