Çok nadiren eşle seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Çok nadiren eşle seks
Herkese selam. Eşime sormak istiyorum ve ben çok nadiren seks yapıyorum (belki biri bana bu kelimeyle tavsiye vererek yardımcı olabilir) ayda en fazla iki kez seks yapıyoruz ve sonra birbirimize iyice mastürbasyon yaptığımızda (belki sözlü olarak) öyle olduğunu söylüyor çok yorgun ve gerçekten uyumak istiyor ama aynı zamanda yatakta yatarken bir saat boyunca Instagram’da oturuyor. Evi temizliyorum, son 10 yıldır bulaşık makinesi bulaşıkları yıkıyor, o da yemek yapıyor ama sanki ben de ocağın üzerinde yatmıyorum, çalışıyorum. Onu tatile götürdüm ve 20 gün denizde kaldım. Ve genel olarak kadınların bir tür ilgisini istiyorum, onu öpmek istiyorum, arkasını dönüyor, ona sarılmak istiyorum, bana kişisel alan ver diyor. Kadınların ilgisinden yoksun kalmaktan bıktım. İşten eve gelip seni öpmeni istiyorum, çok geç olduğundan değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşimle çok nadir seks yapıyorum
HAKLI MIYIM?
Eh, büyük olasılıkla etkileyici ve karizmatik bir adamsın + paran yolunda

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Aslında ben de pek sık seks yapmıyorum...
Benimkinden önce bir kız vardı, günde 5-6 kez buna ihtiyacı vardı ve öylece takılıp gelmekle kalmadı, tam bir döngü boyunca geldi , biraz el ele tutuşarak bir arkadaşa yardım ediyoruz, sonra oral seks ve ancak ondan sonra en az yarım saat seks... Zaten ondan kaçıyordum. Bu benim için çok fazlaydı.
Karımla her şey daha karmaşıktı; onun çok fazla sekse ihtiyacı yok. Şu anda aynı ofiste birlikte çalışıyoruz. Haftada 3 kez seks yapın ama gerçekleştiğinde! Dairenin her yerinde inliyor... Tabii ki daha fazlasına ihtiyacım olduğunu anlıyor. Sık sık beni rahatsız ediyor ama cevap vermeye çalıştığımda henüz buna ihtiyacı olmadığını ve hazır olmadığını söylüyor. Hatta bir şekilde bir metresi olmasını bile teklif etti. Onu kıçından ve ağzından sikmene, vajinayı karına bırakmana izin verdiğimi söylüyor)
Benimkinden önce bir kız vardı, günde 5-6 kez buna ihtiyacı vardı ve öylece takılıp gelmekle kalmadı, tam bir döngü boyunca geldi , biraz el ele tutuşarak bir arkadaşa yardım ediyoruz, sonra oral seks ve ancak ondan sonra en az yarım saat seks... Zaten ondan kaçıyordum. Bu benim için çok fazlaydı.
Karımla her şey daha karmaşıktı; onun çok fazla sekse ihtiyacı yok. Şu anda aynı ofiste birlikte çalışıyoruz. Haftada 3 kez seks yapın ama gerçekleştiğinde! Dairenin her yerinde inliyor... Tabii ki daha fazlasına ihtiyacım olduğunu anlıyor. Sık sık beni rahatsız ediyor ama cevap vermeye çalıştığımda henüz buna ihtiyacı olmadığını ve hazır olmadığını söylüyor. Hatta bir şekilde bir metresi olmasını bile teklif etti. Onu kıçından ve ağzından sikmene, vajinayı karına bırakmana izin verdiğimi söylüyor)
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Aynı saçmalık. En iyi ihtimalle ayda 1. Ama ilişki iyi. Seks dışında her şey harika.
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Kaçırdım. Eşim bir erkeğin ayda 21 kez boşalma programı olduğunu biliyor. Bu programı aşmalıyız ve başı asla ağrımaz. Zamanla baharatlı bir şeyler istemeye başlıyorum. Şimdi mzhm’den bahsediyoruz.
Bir metresle anlaştınız mı?Kos: ↑13 Jun 2022, 08:22 Aslında ben de çok sık seks yapmıyorum...
Benden önce bir kız olduğunu hatırlıyorum, günde 5-6 kez buna ihtiyacı vardı ve onu sadece içeri sokmakla kalmadı, geldi. ve gitti, tam döngü, birbirinize biraz ellerinizle yardım edin, sonra oral seks yapın ve ancak ondan sonra en az yarım saat seks yapın... Zaten ondan kaçıyordum. Bu benim için çok fazlaydı.
Karımla her şey daha karmaşıktı; onun çok fazla sekse ihtiyacı yok. Şu anda aynı ofiste birlikte çalışıyoruz. Haftada 3 kez seks yapın ama gerçekleştiğinde! Dairenin her yerinde inliyor... Tabii ki daha fazlasına ihtiyacım olduğunu anlıyor. Sık sık beni rahatsız ediyor ama cevap vermeye çalıştığımda henüz buna ihtiyacı olmadığını ve hazır olmadığını söylüyor. Hatta bir şekilde bir metresi olmasını bile önerdi. Onu kıçından ve ağzından sikmeme, vajinayı karıma bırakmama izin verildiğini söylüyor)
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Kaçırdım. Eşim bir erkeğin ayda 21 kez boşalma programı olduğunu biliyor. Bu programı aşmalıyız ve başı asla ağrımaz. Zamanla baharatlı bir şeyler istemeye başlıyorum. Şimdi mzhm’den bahsediyoruz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bu sana kalmış... yaşamak sana kalmış , ama bana öyle geliyor ki o seni sevmiyor... Insta onun için önemli... ve muhtemelen o Insta’daki biri... aksi takdirde, denizde tatildeyken... vahşice sikilirdi. ..ZDA7: ↑23 Sep 2021, 15:27 Herkese merhaba. Eşime sormak istiyorum ve ben çok nadir seks yapıyoruz (belki birisi bu kelime tavsiyesi konusunda bana yardımcı olabilir) ayda en fazla iki kez ve yalnızca bir kez seks yapıyoruz mastürbasyon birbirlerine iyi (belki sözlü olarak) çok iyi olduğunu söylüyor yorgun ve gerçekten uyumak istiyor ama bu yatakta yatarken bir saat boyunca Instagram’da oturuyor. Evi temizliyorum, son 10 yıldır bulaşık makinesi bulaşıkları yıkıyor, o da yemek yapıyor ama sanki ben de ocağın üzerinde yatmıyorum, çalışıyorum. Onu tatile götürdüm ve 20 gün denizde kaldım. Ve genel olarak kadınların bir tür ilgisini istiyorum, onu öpmek istiyorum, arkasını dönüyor, ona sarılmak istiyorum, bana kişisel alan ver diyor. Kadınların ilgisinden yoksun kalmaktan bıktım. İşten eve geldiğimde öpülmeni istiyorum, çok geç olduğundan değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Bu tür eşler ormana gönderilmelidir. Daha doğrusu siktir et.
20 gün çalışıp seni denize götürürsen mutlaka seni her gün kucaklayacak, okşayacak, öpecek, sana verecek bir kadın bulacaksın.
Belki karınız artık sizi sevmiyordur. Bu da olabilir ve bu genellikle zamanla olur.
Önemli olan kendinize bakmayı unutmamanız, nefesinizin kokmaması, saçınızın normal şekilde taranmış, temiz ve giyinmiş olmasıdır.
Belki de yapmıyorsunuz’ Kendine düzgün bakma. Ancak bu gibi durumlarda iyi eşlerin yardım etmesi, teşvik etmesi ve iyi tavsiyelerde bulunması gerekir.
Ve eğer karınız bunların hiçbirini yapmıyorsa ve hala anlattığınız gibi davranıyorsa, o zaman bu bir eş değil, bu bir köpek boku.
Bunun gibi bir sürü saçmalık var.
Fırsatınız varsa ondan uzaklaşın. Evet, fırsat olmasa bile yine de ayrılın. Aksi halde zamanla delirebilirsiniz.
YouTube’da kendinizi daha iyiye doğru nasıl geliştirebileceğinize bakın. Nasıl giyinilir? Nasıl iyi görünebilirim? Nefesinizin kötü kokmasını nasıl önleyebilirsiniz?
Bu tür soruların tüm yanıtları orada. Ve onları aramaktan ve kendinizi değiştirmekten çekinmeyin.
Birçok insan normal göründüklerini düşünüyor ancak gerçekte çok kötü görünüyorlar ve etrafta olmak hoş değil. Bu olur.
Ama kendinize son vermeyin. Her zaman daha iyi olmak için çabalamalısınız. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız YouTube size yardımcı olacaktır. %100
Arama çubuğuna herhangi bir soruyu yazın ve sorunuzun cevabını alın.
Bu arada, pek çok şey beslenmeye de bağlı. Görünüşe göre diyetin bununla ne ilgisi var? Ama durum bu.
Sürekli hazır, fazla pişmiş, fazla pişmiş yiyecekler yiyen insanlar daha sonra bu yemeğe benzerler.
Taze sebzelerden daha fazla salata yemelisin! Salatalık gibi görünmek için. Vitamin almanız gerekiyor.
Fakat karınız muhtemelen bir sebepten dolayı sizden uzaklaşıyor. Bu elbette bir açıklamadır.
Ama öyle ya da böyle kendinizle başlamalısınız. Kendinizi daha iyiye doğru düzeltin ve davranışına bakın.
Eğer onun açısından hiçbir şey değişmezse, kendine başka bir eş bul.
Artık o kadar da zor değil. Farklı kadınlar var. Birçoğu gökyüzünden yıldızları kapmıyor.
Ve en azından bir erkekleri olsa sevinirlerdi.
Bugün YouTube’a oturun, sorularınızın yanıtlarını arayın.
Aynada kendinize bakın ve kendinize bir soru sorun. soru - Kendinizle ilgili neyi değiştirirdiniz?
Sorunuzun cevabını aldınız mı? Öyleyse bilgisayarın başına oturun ve bunu nasıl yapacağınızı aramaya başlayın.
Karıma her zaman onun nesini sevdiğimi ve nesini sevmediğimi söylerim. Ve her zaman kendini daha iyiye doğru değiştirir. Sonra neşeyle dolaşıyor ve bu kadar havalı göründüğü için kendisiyle gurur duyuyor.
Hatta amının güzel olması için gidip iç dudaklarına plastik düzeltme bile yaptırdı. İşte bu kadar, şimdi bu kadar güzel bir amcığa sahip olduğu için mutlu. Ve kendimi iyi hissediyorum.
Bunu onun yaptığını bile unuttum. Ben de ona bakıyorum ve karımın amının ne kadar güzel olduğunu düşünüyorum.
Kendinizi daima daha iyiye doğru değiştirin! Bu kadarla kalmayın... :)
Ayrıca diğer yarılarınıza nasıl daha iyi görünebilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunun. Bu sizin doğrudan sorumluluğunuzdur.
Çünkü bunu söylemezseniz kimse onlara söylemez... :evet:
8 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Belki yetersiz beslenmeden veya bazı vitamin veya mineral eksikliğinden dolayı teriniz kötü kokmaya başlamıştır.
Genellikle kolaydır. Vücuttaki besin eksikliği sadece salgılarda, ruh halinde ve davranışlarda değişikliklere değil, aynı zamanda ciddi hastalıklara da yol açar.
Gezegenimizdeki nüfusun %90’ı vücutlarında Çinko eksikliği olduğunu bilmiyor. yaşla birlikte çok feci sonuçlara yol açan vücut.
Ve diğer %85’i de D vitamini eksikliğine sahip olduklarını bilmiyor. Bu da zamanla birçok hastalığa yol açıyor.
O halde probleminizin kökenini bulmanız gerekiyor.
Genellikle bu nitelikteki sorunlar kişinin yetersiz beslenmesinden kaynaklanır.
Sonra hormonlar harekete geçmeye başlar vb. vesaire.
20 gün çalışıp seni denize götürürsen mutlaka seni her gün kucaklayacak, okşayacak, öpecek, sana verecek bir kadın bulacaksın.
Belki karınız artık sizi sevmiyordur. Bu da olabilir ve bu genellikle zamanla olur.
Önemli olan kendinize bakmayı unutmamanız, nefesinizin kokmaması, saçınızın normal şekilde taranmış, temiz ve giyinmiş olmasıdır.
Belki de yapmıyorsunuz’ Kendine düzgün bakma. Ancak bu gibi durumlarda iyi eşlerin yardım etmesi, teşvik etmesi ve iyi tavsiyelerde bulunması gerekir.
Ve eğer karınız bunların hiçbirini yapmıyorsa ve hala anlattığınız gibi davranıyorsa, o zaman bu bir eş değil, bu bir köpek boku.
Bunun gibi bir sürü saçmalık var.
Fırsatınız varsa ondan uzaklaşın. Evet, fırsat olmasa bile yine de ayrılın. Aksi halde zamanla delirebilirsiniz.
YouTube’da kendinizi daha iyiye doğru nasıl geliştirebileceğinize bakın. Nasıl giyinilir? Nasıl iyi görünebilirim? Nefesinizin kötü kokmasını nasıl önleyebilirsiniz?
Bu tür soruların tüm yanıtları orada. Ve onları aramaktan ve kendinizi değiştirmekten çekinmeyin.
Birçok insan normal göründüklerini düşünüyor ancak gerçekte çok kötü görünüyorlar ve etrafta olmak hoş değil. Bu olur.
Ama kendinize son vermeyin. Her zaman daha iyi olmak için çabalamalısınız. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız YouTube size yardımcı olacaktır. %100
Arama çubuğuna herhangi bir soruyu yazın ve sorunuzun cevabını alın.
Bu arada, pek çok şey beslenmeye de bağlı. Görünüşe göre diyetin bununla ne ilgisi var? Ama durum bu.
Sürekli hazır, fazla pişmiş, fazla pişmiş yiyecekler yiyen insanlar daha sonra bu yemeğe benzerler.
Taze sebzelerden daha fazla salata yemelisin! Salatalık gibi görünmek için. Vitamin almanız gerekiyor.
Fakat karınız muhtemelen bir sebepten dolayı sizden uzaklaşıyor. Bu elbette bir açıklamadır.
Ama öyle ya da böyle kendinizle başlamalısınız. Kendinizi daha iyiye doğru düzeltin ve davranışına bakın.
Eğer onun açısından hiçbir şey değişmezse, kendine başka bir eş bul.
Artık o kadar da zor değil. Farklı kadınlar var. Birçoğu gökyüzünden yıldızları kapmıyor.
Ve en azından bir erkekleri olsa sevinirlerdi.
Bugün YouTube’a oturun, sorularınızın yanıtlarını arayın.
Aynada kendinize bakın ve kendinize bir soru sorun. soru - Kendinizle ilgili neyi değiştirirdiniz?
Sorunuzun cevabını aldınız mı? Öyleyse bilgisayarın başına oturun ve bunu nasıl yapacağınızı aramaya başlayın.
Karıma her zaman onun nesini sevdiğimi ve nesini sevmediğimi söylerim. Ve her zaman kendini daha iyiye doğru değiştirir. Sonra neşeyle dolaşıyor ve bu kadar havalı göründüğü için kendisiyle gurur duyuyor.
Hatta amının güzel olması için gidip iç dudaklarına plastik düzeltme bile yaptırdı. İşte bu kadar, şimdi bu kadar güzel bir amcığa sahip olduğu için mutlu. Ve kendimi iyi hissediyorum.
Bunu onun yaptığını bile unuttum. Ben de ona bakıyorum ve karımın amının ne kadar güzel olduğunu düşünüyorum.

Kendinizi daima daha iyiye doğru değiştirin! Bu kadarla kalmayın... :)
Ayrıca diğer yarılarınıza nasıl daha iyi görünebilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunun. Bu sizin doğrudan sorumluluğunuzdur.
Çünkü bunu söylemezseniz kimse onlara söylemez... :evet:
8 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Vücudunuzda bir şeyler değişmiş olabilir.
Belki yetersiz beslenmeden veya bazı vitamin veya mineral eksikliğinden dolayı teriniz kötü kokmaya başlamıştır.
Genellikle kolaydır. Vücuttaki besin eksikliği sadece salgılarda, ruh halinde ve davranışlarda değişikliklere değil, aynı zamanda ciddi hastalıklara da yol açar.
Gezegenimizdeki nüfusun %90’ı vücutlarında Çinko eksikliği olduğunu bilmiyor. yaşla birlikte çok feci sonuçlara yol açan vücut.
Ve diğer %85’i de D vitamini eksikliğine sahip olduklarını bilmiyor. Bu da zamanla birçok hastalığa yol açıyor.
O halde probleminizin kökenini bulmanız gerekiyor.
Genellikle bu nitelikteki sorunlar kişinin yetersiz beslenmesinden kaynaklanır.
Sonra hormonlar harekete geçmeye başlar vb. vesaire.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: biseksüel
Sana olan sevgim körelmedi.ZDA7: ↑23 Sep 2021, 15:27 Herkese merhaba. Eşime sormak istiyorum ve ben çok nadiren seks yapıyoruz (belki biri bana bu kelime tavsiyesi konusunda yardımcı olabilir) ayda en fazla iki kez ve yalnızca bir kez seks yapıyoruz mastürbasyon birbirlerine iyi (belki sözlü olarak) çok iyi olduğunu söylüyor yorgun ve gerçekten uyumak istiyor ama bu yatakta yatarken bir saat boyunca Instagram’da oturuyor. Evi temizliyorum, son 10 yıldır bulaşık makinesi bulaşıkları yıkıyor, o da yemek yapıyor ama sanki ben de ocağın üzerinde yatmıyorum, çalışıyorum. Onu tatile götürdüm ve 20 gün denizde kaldım. Ve genel olarak kadınların bir tür ilgisini istiyorum, onu öpmek istiyorum, arkasını dönüyor, ona sarılmak istiyorum, bana kişisel alan ver diyor. Kadınların ilgisinden yoksun kalmaktan bıktım. İşten eve geldiğimde öpülmeni istiyorum, çok geç olduğundan değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Orientation: biseksüel
Karımız da aynı saçmalık. Biz nadiren sevişiyoruz, muhtemelen yaşlanıyoruz ve ben kendimi çok kaptırıyorum. Bilirsin, böyle bir şeyde kendime delikler açmayı severim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Bu bana oldu, sorun sıradan, monoton seksti ve ben sürpriz yapmayı ve hediye vermeyi bıraktım. Onu sinemaya, restorana, belki de kulübe götürün. Her şey başladığında daha önce nereye gitmiştin? Sen işe gittiğinde o da yanmış olabilir. Ve bizim (erkek düşmanımız) bir vibratördür. Kız kendini tatmin ediyor ve çok eğleniyor. Eğer öyleyse, amına bir vibratör kullanarak ona oral seks yapın veya parmaklarınızı ve dilinizi kullanarak kendinize fışkırtmasını sağlayın. Önce bir sürpriz. Bir daire kiralayabilir, masaya çiçekler, balonlar ve başka ilginç şeyler koyabilirsiniz. Sinemaya ya da kulübe gidin ve sonra eve gidin, delirecek ve sizi kendisi becerecektir. Bir ilişkide her zaman gelişmeniz ve doğaçlama yapmanız gerekir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 3151 Views
-
Last post by gerz13
-
- 1 Replies