Ne yapmalıyım?
-
Автор темыHiç kimse
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Ne yapmalıyım?
Kızlar, bu konudaki fikrinizi veya deneyiminizi merak ediyorum.)
Eğer koca, karısının evde yabancıların önünde güzel iç çamaşırları giymesini (veya bazen görünmesini veya kıyafetlerini değiştirmesini) isterse ne yapacağımı söyleyin ) ve akşam şeffaf bir gecelikle başkalarının önünde görünün ve kapıyı kapatmadan uyuyun, böylece göğüsleriniz veya poponuz açığa çıkarsa görülebilsin! Peki en ilginç olanı, göğüsleriniz biraz oynasın diye, kemeri fazla sıkmadan ince, hafif bir bornozla evin içinde dolaşmak, teslimatçılara da kapıyı açabilir misiniz? Ne düşündüğünüzü ya da bununla ilgili nasıl bir deneyiminiz olduğunu çok merak ediyorum? Noktaya yazmanız tavsiye edilir, teşekkür ederim!))
Eğer koca, karısının evde yabancıların önünde güzel iç çamaşırları giymesini (veya bazen görünmesini veya kıyafetlerini değiştirmesini) isterse ne yapacağımı söyleyin ) ve akşam şeffaf bir gecelikle başkalarının önünde görünün ve kapıyı kapatmadan uyuyun, böylece göğüsleriniz veya poponuz açığa çıkarsa görülebilsin! Peki en ilginç olanı, göğüsleriniz biraz oynasın diye, kemeri fazla sıkmadan ince, hafif bir bornozla evin içinde dolaşmak, teslimatçılara da kapıyı açabilir misiniz? Ne düşündüğünüzü ya da bununla ilgili nasıl bir deneyiminiz olduğunu çok merak ediyorum? Noktaya yazmanız tavsiye edilir, teşekkür ederim!))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 6 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Ne yapmalı?
Benimki de bunu istiyor ama yabancıların önünde değil, sadece onun için
Bunu neden istediğini anlayamıyorum? Kıskançlığı yok mu?
Bunu neden istediğini anlayamıyorum? Kıskançlığı yok mu?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 11 months
Ve burada övünmeyi tercih ediyor. Ve kızdırmak. Bu daha çok onu görenlerle yapılan ince bir alay konusu. Gözün gördüğü gibi ama diş uyuşmuş
Doğru değil. Boynuzlamak kendini gösterdiğinde değil, kendini gösterdiğinde olur. Ve onun ve sevgililerinin aşağılanmasını kabul ediyor.
Ve burada övünmeyi tercih ediyor. Ve kızdırmak. Bu daha çok onu görenlerle yapılan ince bir alay konusu. Gözün gördüğü gibi ama diş uyuşmuş

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 10 months
Yazar neden kendi adına "Fahişe bir eş istiyorum" diye yazmıyor. Buna benzer milyonlarca konu olmasına rağmen. Genel olarak çok sayıda boynuzlu var ve bu mutlaka kocanın aşağılandığı ve karısının sikildiği anlamına gelmiyor. Genel olarak boynuzlanan erkek, karısının isteğinden cinsel zevk alır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Doksanlı yılların başlarında, berbat bir şirket partisinden sonra, bir meslektaşım beni evinde onunla buluşmaya davet etti... Hadi gidelim. Yolda karısının dansına dair anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı. Sarhoş olmak gibi bir düşüncem yoktu ama geldiğimizde kapının önünde biraz beklememi istedi... Arıyordu. Daire büyüktür ve koridordan odalardan birinin güzel bir manzarası vardır. Eşikte iki sandalye var. Oturduk. Müzik çalmaya başladı... Ve sonra karısı, bir bornoz ve gözleri bağlı olarak odanın ortasına doğru uçtu! Bir dakika vals yaptı ve soyunmaya başladı. Striptiz gösterisi gibi bir şey... Heyecanın derecesi tüketim derecesini aştı! Hiç striptiz yapmamış olmam bir yana, bu aynı zamanda meslektaşımın karısı! Muhteşem bir şekilde hareket etti ve dans, daha önce oraya yerleştirilmiş bir bardağın vajinasından çıkarılmasıyla sona erdi! Harikaydı! Nasıl nefes alacağımı çoktan unutmuştum... Sonra o ve ben bir buçuk saat boyunca mutfakta oturup bir şişe vermut boşalttık. Ve ben de o bardaktan içtim! Dudaklarımla her dokunduğumda cama değil ıslak bir kadın organına dokunduğum hissine kapıldım... Unutulmaz bir macera!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 6 months
Böyle bir koca, tıpkı bir sonraki konudaki komşu gibi ormanda yürüyor.
- These users thanked the author Bir günlüğüne for the post (total 2):
- Anastasya, 6996
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 7 months
Pekala, harika) birisi sana baktığında ve sonra çekiciliğini hayal ederek geri çekildiğinde kocanı tahrik ediyor) birkaç erkeğin öne çıkmasını sağlayacaksın) bunda yanlış olan ne?
- These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post (total 2):
- Cidden, Şeytan
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 4 months
-
- İlgi gösteriliyor
Nikto, Kız olmasam da Cevap vermenizi deneyeceğim. Bu, kocanızın tamamen normal bir arzusudur; buna şaşırmanıza veya kızmanıza gerek yok. Sevdiğiniz kişinin toplum içinde göründüğünde etrafındakilerden daha iyi olmasa da kesinlikle daha kötü görünmesini istiyorsunuz. Ve eğer yine "bakmadan" buruşuk bir gömlek giyerse ve çoraplarından birinde bir delik varsa ve bir şey için ayakkabılarını da çıkarırsa... O zaman büyük olasılıkla, özensiz görünümünden dolayı, siz kendiniz yapacaksınız. biraz gariplik, hatta utanç duygusu hissedebilirsiniz. Onlar. o sadece başkalarına çekici görünmenizi ve daha da iyisi, çarpıcı görünmenizi istiyor. Bundan pek çok olumlu duygu alacak. Aynı zamanda kaybeden de olmayacaksınız, çünkü figürünüze bakan her yabancı, ona çok "tanıdık" olduğunuzu kafasında not edecektir (maalesef insanlar her şeye hızla alışırlar, hatta güzel şeyler bile) yabancılara karşı tamamen farklı duygulara sahipsiniz. İçlerinden biri şaşkınlıkla ağzını açtı, ikincisi utandı ve kenara çekildi, üçüncüsü ise fark edilir derecede sertleşti. Böyle anlarda kocanız sizin her zamanki kadar çekici ve çekici olduğunuzu fark eder.
- These users thanked the author teslim olacaksın for the post:
- Cidden
-
- İlgi gösteriliyor
Peki neden toplum içinde iç çamaşırlarıyla ya da çıplak olarak parlamanızı istiyor? Bunun ayrıca analiz edilmesi gerekiyor...
Belki de onu çok fazla koruyorsunuz ve bakımınız anne bakımına benzer hale geldi, yani. Freud’un tanımladığı sözde Madonna ve Fahişe Kompleksi işe yaradı. Kısacası bir erkek, bir kadını ya Madonna (anne) ya da Harlot (fahişe) olarak algılayabilir. Bence Madonna’nın kutsal olduğu ve onunla cinsel ilişkiye girme, birbirini görme arzusunun doğru olmadığı ve bir kenara itildiği, Harlot’un ise tam tersine cinsel açıdan çekici olduğu açık. İlişki ne kadar uzun sürerse ve kadın kocasına karşı ne kadar hassas davranırsa, kadının kocasının cinsel ilgisine maruz kalması o kadar yakın olur.
Her şeyi normale döndürmenin tek seçeneği Madonna’yı bir fahişe yapmaktır. Ve tüm anlar: resepsiyon sırasında karınızın üzerindeki en iyi elbise, sevgilinizi yabancıların önünde çıplak gösterme ve hatta karınız ve arkadaşlarınızla yazlık evde haftalık grup çetesi patlaması, onlarla aynı hedefi taşıyın - İSTEMEK yine karısı.
Belki de onu çok fazla koruyorsunuz ve bakımınız anne bakımına benzer hale geldi, yani. Freud’un tanımladığı sözde Madonna ve Fahişe Kompleksi işe yaradı. Kısacası bir erkek, bir kadını ya Madonna (anne) ya da Harlot (fahişe) olarak algılayabilir. Bence Madonna’nın kutsal olduğu ve onunla cinsel ilişkiye girme, birbirini görme arzusunun doğru olmadığı ve bir kenara itildiği, Harlot’un ise tam tersine cinsel açıdan çekici olduğu açık. İlişki ne kadar uzun sürerse ve kadın kocasına karşı ne kadar hassas davranırsa, kadının kocasının cinsel ilgisine maruz kalması o kadar yakın olur.
Her şeyi normale döndürmenin tek seçeneği Madonna’yı bir fahişe yapmaktır. Ve tüm anlar: resepsiyon sırasında karınızın üzerindeki en iyi elbise, sevgilinizi yabancıların önünde çıplak gösterme ve hatta karınız ve arkadaşlarınızla yazlık evde haftalık grup çetesi patlaması, onlarla aynı hedefi taşıyın - İSTEMEK yine karısı.
-
- İlgi gösteriliyor
Bu durumda kişisel deneyimlerinizin nedenini anlamakla ilgileniyorum. Eşinizde bu tür arzuların ortaya çıkması, sizi daha az sevmeye başladığı (seni sevmeyi bıraktığı), artık size ihtiyacı olmadığı ve şimdi sizi "başkasına verdiği" düşüncelerinizle bağlantılı gibi görünüyordu. herkes ?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 9 months
Kocanızı aldatmaya yönelik gizli bir arzu, başka bir şey değil, her şey bununla başlıyor. Bir aşamayı geçtik maalesef...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Eğer bir ailede koca Röntgenci ve karısı Teşhirci ise, görünüşe göre onların sahip olduğu şey bu. Yazarın açıkladığı gibi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Bunun kötü yanı, kocanın, karısının/kız arkadaşının ne kadar seksi bir güzellik olduğunu her bakımdan herkesin görmesini istemesidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Tamamen masum bir fantezi. Tam tersine, karınıza gösteriş yapmak istemeniz gurur verici. Övünecek bir şey olmazdı ve bu tür düşünceler olmazdı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Ve kendimle övünüyorum. Ve bornoz bazen kazara açılıyor ve altında hiçbir şey yok. Vakvalama olur, ah, üzgünüm. Belki eski? Birkaç yıl gibi görünüyor.
-
- Penetrasyon
Beğenmeyen yüz çevirsin.
Karım yakın arkadaşlarıyla bu şekilde dalga geçerse ben de mutlu olurum. Ancak tam da bunu yapıyor.
Doğru!
Beğenmeyen yüz çevirsin.
Karım yakın arkadaşlarıyla bu şekilde dalga geçerse ben de mutlu olurum. Ancak tam da bunu yapıyor.
-
- Nirvana’dayım
Arkadaşlarıyla flört etmesi hakkında ne düşünüyorsun? Bana bakmaları hoşuma gidiyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Bir asır boyunca nefes almadan bakardım sana ruhum, Ama senin kocan olabilmek için, hiç şansım yok!
-
- Penetrasyon
Ancak grup seks konusuna biraz ilgim var ve bununla ilgili fetişlerim var.
Ona bakmaları hoşuma gidiyor. Ve aynı zamanda çıplak. Başkalarını heyecanlandırmasına sevindim. Bu yüzden bu tür alaylara karşı kesinlikle olumlu bir tavrım var.
Ancak grup seks konusuna biraz ilgim var ve bununla ilgili fetişlerim var.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
- Cidden, Şeytan
-
- Nirvana’dayım
İlginç, yani karınızın önünüzde sikilmesinden rahatsız olmaz mıydınız? Eğer karınız sizin olsaydı, muhtemelen kendi kurallarını koyardı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Bu durumda erkeğin öyle olduğuna inanma eğilimindeyim herkesin kadınını görmesini ve ona hayran kalmasını istiyor. Kendisi çok memnun ve aynı şeyin başkalarının başına da geleceğinden emin. Gerçek değil, tüm işaretleyicilerin farklı tatları ve renkleri vardır.
-
- Penetrasyon
Defalarca grup seks, MFM ve MMF deneyimi yaşadım ve eşimle ben gözümün önünde seks yaptık. Ve birlikte ve sırayla ben de diğer insanların eşleriyle.
Ve evet, buna bakmayı seviyorum, yoksa buna katılmazdım. Eşim de buna destek verdi, yoksa ben katılmazdım. Bu kadar yaygın bir cinsel uygulamayı açıklamaya gerek var mı?
Fakat kazara bornozunuzun altındaki bir şeyi açığa çıkarmak son derece hafif bir seçenektir ve tamamen zararsızdır.
Ve ne yapmalısın, karım olur musun?
Ve evet, buna bakmayı seviyorum, yoksa buna katılmazdım. Eşim de buna destek verdi, yoksa ben katılmazdım. Bu kadar yaygın bir cinsel uygulamayı açıklamaya gerek var mı?
Fakat kazara bornozunuzun altındaki bir şeyi açığa çıkarmak son derece hafif bir seçenektir ve tamamen zararsızdır.
Ve ne yapmalısın, karım olur musun?

- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
- Cidden, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
isterdim...............
- These users thanked the author Veronika for the post:
- Şamanakalar