Oda arkadaşım benimle konuşmuyor. İlişkiler nasıl geliştirilir?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Avcı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Oda arkadaşım benimle konuşmuyor. İlişkiler nasıl geliştirilir?

Unread post by Avcı »

Yakın zamanda bir kadınla yaşamaya başladım. Otuz yaşındadır. Benden önce medeni evliliklerde yaşadı. İlk akşam onu ​​yatağa attı, bacaklarını açtı ve içeri girmeye çalıştı. Ancak durum böyle değildi. Gecenin yarısında onunla birlikte acı çektim. Önceki adamların içeri girmeden önce kendisini uzun süre ısıttıklarını söyledi. Kısaca şımarık. Ertesi gün arkadaşlarıma danıştım. İkisinde de aynı sorun var. Kadınlarda görülen bu duruma bilimsel olarak vajinismus denir. Kişi eşini doktora götürürse ona farklı davranılır. Ve altı aydır seks olmadı. Çünkü doktorlar şimdilik bunun istenmediğini söyledi. Bir diğeri madeni yağ satın alıyor. Yağın içinde kaymaktan nefret ediyorum. Ve daha sonra aletini yıkayamazsın. Doktorlara gelince, kadınların kaprislerine kapılmak istemiyorum. Ve bu sorunu farklı şekilde çözdüm. Penisimin taş gibi hissetmesi için erkek geliştirme ürünü içtim. Oda arkadaşını tekrar yatağa attı ve kısa molalarla neredeyse iki saat boyunca ona sahip olabildi. Taşla sertleştirilmiş üye, sıkışık kasların üstesinden gelmeyi başardı. Rahim ağzına çarptı. Bu tür seksten alınan zevk, bir bakireyle seksten bile daha fazladır. Bu kas spazmı penise yapılan bir masaj gibidir. Ve oda arkadaşım cinsel olarak inledi, çığlık attı, tırmaladı ve ısırdı. Ama bugün benimle konuşmuyor. İşten eve geldim, akşam yemeği pişirdim, daireyi temizledim, sonra yine sert kayamla oda arkadaşımı yatağa düşürdüm ve onu becerdim. Ve ondan duyduğum tek ses inlemeler ve çığlıklardı. Ona harika bir oral seks yaptı ve karşılığında tek bir minnettarlık sözü bile söylemedi. Partnerinizle nasıl barışırsınız ve onu nasıl yatıştırırsınız?
These users thanked the author Avcı for the post:
Sibiryak89
mşa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
 Cevap: Oda arkadaşım benimle konuşmuyor. İlişkiler nasıl geliştirilir?

Unread post by mşa »

Belki de bunu kıçından istiyor ve nasıl söyleyeceğini bilmiyor
These users thanked the author mşa for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Avcı
İlgi gösteriliyor

Unread post by Avcı »

msha, hayır, oraya gitmek istemiyor. O ve ben bunu, birlikte yaşamaya başlamadan önce bile konuşmuştuk. Ben de oraya gitmeyi sevmiyorum. Hijyenik olmayan ve sıkıcı.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kadın »

Jaeger: 01 Nov 2022, 21:26 İlk akşam onu ​​yatağa attı, bacaklarını açtı ve içeri girmeye çalıştı. Ancak durum böyle değildi.
Ve aynı eve taşınmadan önce bu sorunu bilmiyor muydunuz?
Bu ilkti zaman..
Автор темы
Avcı
İlgi gösteriliyor

Unread post by Avcı »

Kadın, hayır, birlikte yaşamaya başladıktan sonra ilk defa seks yaptık. Tanıştıktan bir hafta sonra. Onun da bu sorundan haberi yoktu. Bu başkalarının başına gelmedi, dedi. Ama ön sevişme konusunda şımarıktı.
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by palyaço »

Jaeger: 01 Nov 2022, 22:13 hayır, birlikte yaşamaya başladıktan sonra ilk kez seks yaptık. Tanıştığımızdan bir hafta sonra.
Güvenilmeyen bir kız arkadaşını birlikte yaşamak için eve kim sürükler? kendileri için
Автор темы
Avcı
İlgi gösteriliyor

Unread post by Avcı »

Palyaço, aksine ona sahip olmak hoşuma gidiyor. Bu kas spazmı ve vajinanın daralması eşsiz bir duygudur. Ve çığlıklar, çizikler ve ısırıklar sadece bir heyecandır. Keşke bana kızmayı bırakabilseydim.
Nik18
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nik18 »

Akşam yemeğini pişirip ortalığı toparladıysanız sorun yok… Gücenmeyi görmezden gelin.
Автор темы
Avcı
İlgi gösteriliyor

Unread post by Avcı »

Nik18, ama aynı cennetsel ilişkiyi istiyorum. Bunu bana neden yapıyor? Neden gücendin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”