Neden birçok erkek cunnilingus konusunda utangaç?
-
AuthorVeronika
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Neden birçok erkek cunnilingus konusunda utangaç?
Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Sikimi büyük bir zevkle ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
-
LediXXX
- ön sevişme

- Total posts: 116
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Neden birçok erkek oral seks konusunda utangaç?
Bazen bunu yapmak gerçekten cazip gelebilir. Oral seks olmasa bile hala çekici. Muhtemelen bu bizim doğamızda var.
-
Tanya
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2085
- Registered for: 3 years 4 months
Evet, yukarıda gösterilen ifadelere katılıyorum. Erkek gururu, tabiri caizse, ya da sözde gurur. Eşim de öyle, kendine gelemiyor. Gerçi son zamanlarda erimeye başlıyor gibi görünüyor.
Ve gerçekten de bizim topraklarımızda dolaşıyor ve bir kadının ağzına attığı şey kirli kabul ediliyor. Şu anda nadirdir, ancak hala mevcuttur.
Ve gerçekten de bizim topraklarımızda dolaşıyor ve bir kadının ağzına attığı şey kirli kabul ediliyor. Şu anda nadirdir, ancak hala mevcuttur.
-
Sanek
- ön sevişme

- Total posts: 112
Veronica, belki yanlış adamlarla iletişim kuruyorsun? Temelde hapis yatmış olanların zashkvar gibi kavramları vardır.
-
bebeğim787
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 72
Oral seks yapmayı seviyorum, bir karının oral seksten fışkırmasını seviyorum
-
Şalun70
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2554
Ama aynı zamanda kadınların diğer erkeklerden şikayetçi olduklarını duydum... kategorik olarak reddeden...
Peki onlara "GEYİK" ne diyebilirim ve Afrika’da bir geyik var... sen yapamam... komşu bunu senin için yapar.. ve o da kendi karısına ve seninkine sahip olmaktan mutlu olacaktır... ve sen de kayaklarını hazırlarsın ve bir sonraki mutsuz evliliğe hoş geldin... Sonunda. Hayatın boyunca ya yalamayı öğreneceksin ya da yalnız öleceksin...
Sana katılmıyorum... ve bu dünyada çok yaşadım...52. Bakımlı ve temiz bir kadına çekinmiyorum, hatta bunu zevkle yapıyorum ve onun da çalışmalarımı ve çabalarımı takdir edeceğinden ve bana başka bir şey için teşekkür edeceğinden %100 eminim...Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Veronika » 28 Haziran 2022, 14:33
Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Sikimi büyük bir zevkle ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
Ama aynı zamanda kadınların diğer erkeklerden şikayetçi olduklarını duydum... kategorik olarak reddeden...
Peki onlara "GEYİK" ne diyebilirim ve Afrika’da bir geyik var... sen yapamam... komşu bunu senin için yapar.. ve o da kendi karısına ve seninkine sahip olmaktan mutlu olacaktır... ve sen de kayaklarını hazırlarsın ve bir sonraki mutsuz evliliğe hoş geldin... Sonunda. Hayatın boyunca ya yalamayı öğreneceksin ya da yalnız öleceksin...
-
Amatör
- Orgazm!

- Total posts: 502
- Registered for: 4 years 4 months
Çoğu erkek bunu yapmak ister, ancak kamuoyunun kınaması ve başkalarının olası hakaretleri, bir kızı yalama arzusunu tamamen caydırır.
4 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Geceleri bir kızın klitorisini okşadığımda onun deli olduğu bir durumla karşılaştım ve sabah ona "aptal" demeye başladı. sürtük ve devamı yoktu. nankör vajinalar
Geceleri bir kızın klitorisini okşadığımda onun deli olduğu bir durumla karşılaştım ve sabah ona "aptal" demeye başladı. sürtük ve devamı yoktu. nankör vajinalar
-
Vic
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 64
Aslında “kavramları” olan pek çok erkek var ama onlar kesinlikle şanssızdı. Ancak bazı kadınların neden oral seks yapmayı reddettiği açık değil
-
Mihaaaa 4
- Orgazm!

- Total posts: 896
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Bir kıza oral seks yapmayı, onun ne kadar iyi hissettiğini hissetmeyi ve izlemeyi seviyorum. Duygularını göstermesini ve utangaç olmamasını seviyorum. Pürüzsüz, bakımlı, sulu amcıkları yalamayı severim, mmmm Bazı nedenlerden dolayı utangaç olan kızlar vardır, bu tür insanlarla genellikle gençliklerinde karşılaşılırdı.
-
Mart
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1440
Çünkü tek bir işlemle boşalabiliyorum. Kadınlar mutsuz. Devamını da istiyorlar.
-
Adiofan
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 54
Utandım
ama sanırım değil. Neredeyse tüm partnerlerime oral seks verdim. Bunu ilk kez yaşayanlar da vardı ama tabii ki daha utangaçlardı
Ben de bunu yapmayı, izlemeyi ve bir kadının bundan nasıl keyif aldığını hissetmeyi seviyorum :ayyy:
Ben de bunu yapmayı, izlemeyi ve bir kadının bundan nasıl keyif aldığını hissetmeyi seviyorum :ayyy:
-
Geçit
- Nirvana’dayım

- Total posts: 6415
Vahşi insanlar) Oral seks yapmayan erkeklerle hiç tanışmadım. Tersine. Bunu sadece yapmıyorlar ama onları kulaklarından çekip çıkaramazsınız. Tek kelimeyle yalayıcılar.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Onizm, İsveç125, Diktatör, Yağdaki hamsi!!!
-
Kadın
- Penetrasyon

- Total posts: 261
Eğer partner (eş, sevgili, fark etmez) kimyasal açıdan uygunsa, o zaman partnerin kokusu ve tadı da uygun olur. partner zevk verir.
Ve eğer partner uymuyorsa ve tiksinti uyandırıyorsa (dediğiniz gibi akıntı ve beyaz karışım aniden ağzınıza girer), o zaman neden böyle bir partnerle seks yapmaya zahmet edesiniz ki, çünkü mastürbasyon yapmak daha iyidir.
Dinle, ben hiç yapmadım bile bunu düşündüm! Sonuçta seks, sıvı alışverişini de içeriyor..Jonny depp: 03 Oct 2022, 09:47 dürüst olmak gerekirse, çok sık oral seks yapmıyoruz, bu gurur değil, sadece bazen öyle bir akıntınız ve beyaz bir karışımınız oluyor ki, bunun ne zaman vücudunuza gireceğini bilemezsiniz. ağız.. bu yüzden korkuyoruz..
Ve onu zevkle yalayacaklar..
Eğer partner (eş, sevgili, fark etmez) kimyasal açıdan uygunsa, o zaman partnerin kokusu ve tadı da uygun olur. partner zevk verir.
Ve eğer partner uymuyorsa ve tiksinti uyandırıyorsa (dediğiniz gibi akıntı ve beyaz karışım aniden ağzınıza girer), o zaman neden böyle bir partnerle seks yapmaya zahmet edesiniz ki, çünkü mastürbasyon yapmak daha iyidir.
-
Leopold-57
- Flört etmek

- Total posts: 45
Eşime sık sık oral seks yaparım. Doğru, pek hayranı değil ama rakibi de değil. Ve genel olarak benimle birlikte olan tüm kadınlar bununla övünebilir.
-
Gera645
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 86
- Registered for: 3 years 6 months
Ne diyeyim...tüm çeşitliliğine rağmen bir adam sınırlıdır ve yalnızca kendine sabitlenmiştir, iki şeyin de farkında olmadan insanlar cinsel ilişkiye giriyor. Sadece erkeklerle karşılaştığınıza ve aralarında hiç erkek bulunmadığına üzülüyorum. Bu okşamalarda korkunç, saldırgan ya da buna benzer hiçbir şey yok, sadece çoğu kişi karşılığında hiçbir şey veremiyor. Umarım yeni ufuklar açacak biriyle tanışırsın)))Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Sikimi büyük bir zevkle ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
-
Öyleyse bir nefes al
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Cunnilingus’u seviyorum, eğer biri yazmak isterse
-
anlap
- Penetrasyon

- Total posts: 254
Ya annelerinin onlara yapmalarını söylemediği, çünkü bu ahlaksızlık olan anne oğullarını yalamaktan utanıyorlar ya da ZK’nin kendi konseptleri olan aptalları.. Bir kadının cunnilingus’tan boşalmasından daha güzel bir şey olamaz.. ve hatta yüzüme fışkıran şey ele verecek))) İlk kez 17 yaşında, benim iki katı yaşımdaki bir kadın için oral seks yaptım... kelimelerle anlatılamayacak kadar güzeldi... ne kadar hoş ve heyecan verici
-
Çiy
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 88
Veronica, oral seks yapmayı seviyorum. Yatakta olduğum bütün kadınlara bunu hep yapardım. Bazen sadece oral seks yapmak için tanıştım. Eğer aynı şehirdensek durumu düzeltelim, buluşalım, size harika mutluluk anları yaşatmaya çalışacağım.
-
Stepan Rodnoy
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 96
Bir kadına oral seksle zevk vermeyi gerçekten seviyorum. Ama eş ya da metres olmak başka şeydir. Yeni tanıştığım kadını yalayacağım bir gerçek değil. Onu tanımıyorum, kim o, ne o? Belki de böyle ortaklarınız var? Ya da kendinize uygun olanı bulamadınız. Seni hiçbir şekilde gücendirmek istemedim.
-
İsveç125
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 8 months
Bireysel çiftçiler yalnızca kendilerini düşünür (((Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
-
Motosikletçi
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 55
Oral seks yapmayı ve karımın amının suyunu içmeyi seviyorum...
Sikim taş gibi, oral seks sırasında penise dokunmadan geldim
-
İsveç125
- En güçlü orgazm!

6 dakika 33 saniye sonra gönderildi: n
şanslı eş)))Motosikletçi: 25 Nov 2022, 05:03 Yanak yapmayı ve karımın amının suyunu içmeyi seviyorum...
6 dakika 33 saniye sonra gönderildi: n
Evet, onlara göre bu normal, yala, bana zevk ver ama kadınların zevki umurlarında değilVero-nika: 28 Jun 2022, 14:33 Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
-
Gölge
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Cunnilingus’u seven erkeklerle gerçekten tanışmadın mı? O kadar çok var ki onları kulaklarından çekemezsiniz
Bu normal değil. Ve herkes hakkında bu şekilde düşünmek normal değil.
Cunnilingus’u seven erkeklerle gerçekten tanışmadın mı? O kadar çok var ki onları kulaklarından çekemezsiniz
-
Cujoi
- Penetrasyon

- Total posts: 298
Keira - ağızdan cinsel ilişki - en hassas ve samimi olanıdır ve her iki partnerden de özellikle büyük bir incelik gerektirir. Genellikle bu tür bir ilişki, aşkın büyük yolunu (dudaklar, boyun, göğüs, karın, pubis) sırayla öperken, eşlerin pozisyon değiştirdiği ve her birinin kendilerini diğerinin pubisinin (kız) önünde bulduğu vücut öpücüklerinin devamı niteliğindedir. Çocuğun zaten gergin olan penisini sonuna kadar karşılıyor ve o - yarı açık yumuşak iç dudakları bir öpücük istiyor! Mizaha bağlı olarak ilişki farklı şekillerde başlar: Ya hemen penisin başını ağzına alır ve emme hareketiyle çekebildiği kadar çeker, genç adam ise klitorisini ısırır ve emmeyle dudaklarını açar. öpücük veya en deneyimli (çok tutkulu partnerler de olsa) için bu tür bir ilişki, penisin başını parmak uçlarınızla hafifçe okşayarak, tüm elinizle nazikçe dürtüsel bir şekilde kucaklayarak, sıkan elin hafif hareketleriyle başlayabilir. yukarı aşağı hareketler, penisin tamamını farklı yönlere doğru sıkıca kavrayarak elin sallanması, dairesel hareketlerle penisin uyluklara doğru çekilmesi ve aniden serbest bırakılması, erkeğin penisinden midesine hoş bir darbe almasına neden olur; daha sonra kökten başa, iki avuç arasında tüm penisin hafif ve yumuşak bir şekilde ovulması ve son olarak kökten başa doğru hafif bir ısırma - ve kural olarak baş, arkasına gizlenmiş dişler tarafından ısırılır. dudaklar, keskin dişlerin penisin bu en hassas kısmına teması erkekte zevk vermez ve dikkatsiz olunması durumunda şiddetli ağrılara ve hatta yaralanmalara neden olabilir. Başı ısırmanın yerini yalama öpücüğü alabilir, bu da yerini tutkulu, emmeye bırakan bir öpücükle değiştirebilir; penisin başı onu okşayan bir dille karşılandığında ve sanki penis tarafından geri itildiğinde. ve yine mümkün olan sınıra kadar emildi. Bunu başın ileri geri hareketi takip eder, partnerin penisi emme öpücüğü ile sıkıca kaplanır ve bu hareketler oyunun sonuna kadar sürer ve kız, penis penisin derinliklerine itilmeden önce spermi yutmaya çalışır. ağzına veya bu anın yakınlığını hissederek, organı çok derinden itmeye, bir veya iki eliyle (büyüklüğüne bağlı olarak) kökünden sıkıca kavramaya karşı kendini güvence altına alır ve böylece istenmeyen derinlere nüfuz etmesini önler. Kız da aynı tekniği, oğlanı ileri ve geri hareketler yapmak üzere bıraktığında da kullanır, kendisini yalnızca emme öpücüğüyle sınırlar, çünkü oğlan penisini mümkün olduğu kadar uzağa ilerletmek için içgüdüsel bir arzuya kapılır. Meninin boşalma anı, kasıtlı olmadan pek çok hoş olmayan duyuma neden olabilir ve patlama anında penisi çok derinden alan bir kız, protein yüzünden boğulabilir. Aynı zamanda genç adam kızın kasıklarını ve cinsel organlarını okşuyor - bu okşamanın kuralları aşağıda anlatılıyor. Eski zamanlarda insanlar aşk zevklerinin güzelliği hakkında çok şey biliyorlardı
-
İsveç125
- En güçlü orgazm!

Ben bunlardan bahsetmiyorum herkes! Benimki beni okşamayı seviyor ve senin de dediğin gibi, "beni kulaklarımdan çekemezsin" ve bu zevk için ona minnettarım!!!
-
Nick1979
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2516
Cunnilingus yapmayı gerçekten seviyorum. Sevgilimin amını yalamayı severim. Bu onun çok fazla sızıntı yapmasına neden oluyor. Genellikle penetrasyondan önce ve boşalma sırasında ve hatta sonrasında oral seks yalayabilirim. Ve bunda yanlış bir şey yok. Bana oral seks yapıyor. 69 pozu genelde favorimdir.
-
İsveç125
- En güçlü orgazm!

Peki, eğer seversen onu her zaman mutlu edersinNick1979: 25 Nov 2022, 05:38 Cunnilingus yapmayı gerçekten seviyorum. Sevgilimin amını yalamayı severim. Bu onun çok fazla sızıntı yapmasına neden oluyor. Genellikle penetrasyondan önce ve boşalma sırasında ve hatta sonrasında oral seks yalayabilirim. Ve bunda yanlış bir şey yok. Bana oral seks yapıyor. 69 pozisyonu genel olarak favorimdir.
-
aleksandr692
- Flört etmek

- Total posts: 37
Ben de bir soru sormak istedim? Kızlar erkeklere oral seks yapar ve hassas erkeklerin kızları yalaması gerekir!! Birincisi, bu bir masaj, orgazmlar ve sonlar iyi ve penis üç kez nazikçe giriyor, sonra şahsen ben her zaman popoları bile yaladım, yani bunu saklamıyorum, Moskovalıyım!! Böyle kadınları ve kızları sikmeyi ve yalamayı seviyorum.
-
BayanSonbahar
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 52
Çok fazla oral seks aşığı var ama yine de "am yalamanın erkeğin işi olmadığına" inananlarla karşılaştırıldığında onlardan çok daha az.
-
Ivp1967
- Penetrasyon

- Total posts: 251
Oral seks yapmayı gerçekten seviyorum ama sorun amlarını dilime vermeye istekli insanlar bulmak. Partner bulma konusunda her şeyin basit olduğu Moskova’da yaşıyorum. Genel olarak iki ucu keskin bir kılıçtır. Oral seks eksikliği çeken birçok kadın ve arzularını gerçekleştiremeyen birçok oral seks aşığı var)
-
Acheron87
- heyecanlanıyorum

- Registered for: 3 years 10 months
Bunu eşime sık sık yapıyorum ve utanmıyorum. Genel olarak, cunnilingus’u utanç verici bir şey olarak görmüyorum, eğer beni heyecanlandırıyorsa ve hoşuma gidiyorsa, o zaman başkalarının görüşleri de bir şekilde aynıdır)
- These users thanked the author Acheron87 for the post (total 2):
- Veronika, BayanSonbahar
-
AuthorVeronika
- Nirvana’dayım

Ve bunu yeni kocama önermeye bile korkuyorum. Beni kırmak istemediği için kıçımı reddediyor, ben ağzıma bir alet getirmeye bile korkuyorum. Bu onun yetiştirilme tarzı. Ama çok sık sikişiyor. Zeminleri temizlemek sorun ama konumu iyi. Paspas kullanmaya alışkın değilim, her zaman bez kullanıyorum ve bu daha temiz ve daha tanıdık. Gücünü nereden alıyor? Bilmiyorum. 20-30 dakika - ve hazır.
-
Ivp1967
- Penetrasyon

Peki, bu harika, sadece yerleri külot olmadan yıkaman gerekiyor....))))
-
AuthorVeronika
- Nirvana’dayım

Ama evde hiç iç çamaşırı giymiyorum ve çoğu zaman dışarıda da giyiyorum. Ben yerleri külotsuz yıkıyorum, eşim de bunu kullanıyor. Hiçbir engel yok, her iki delik de açık. Doğru, henüz kıçımdan hiç denemedim.
-
Ivp1967
- Penetrasyon

Tabii ki boşuna, eğer sikmezsen delik büyüyebilir
-
orion76
- heyecanlanıyorum

- Registered for: 3 years 1 month
Belki şu anda yıkanmayan kızlar vardır, bu yüzden reddediyorlar, çünkü her erkek zevkle yalar, öyle düşünüyorum
-
N@TyPaL
- Oral stimülasyon

- Total posts: 194
asıl mesele şu ki annesiyle konuşmuyor- bu sırada telefonda kayınvalidem : Dracer: 22 Oct 2022, 12:03 Doğru belirttim, eski kız arkadaşlarımdan biri oral seks sırasında konuşmayı gerçekten seviyordu
-
Mart
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1440
-
Ortega
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 87
Eşime zevkle oral seks yapıyorum. Ve utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum
-
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 11 months
Kız arkadaşınla yatakta ne yaptığını bu topluma anlatmak zorunda mısın?Amateur: 31 Oct 2022, 07:04 Çoğu erkek bunu yapmak ister, ancak kamuoyunun kınaması ve başkalarının olası hakaretleri, bir kızı yalama arzusunu tamamen caydırır.
Geceleri bir kızın klitorisini okşadığımda delirdiği bir durumla karşılaştım ve sabah başladı ona sürtük diyordu ve devamı yoktu. nankör vajinalar
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- en yüksek
-
Mishanja11
- Sürtünmeler

- Total posts: 308
Aptalca stereotip! Kızlar, size mütevazı ve utangaç bir insan olarak söylüyorum - inisiyatifi daha sık kendi ellerinize alın, bagajın yanında ve orada! Aramızda pek çok mütevazi adam var. Kendimden biliyorum ki, ilk kez oral seks yapmaktan korktum, am yalama olmadığından değil, kızın istemeyeceğinden korktuğum için. Partnerlerinizle arzularınız hakkında daha fazla konuşun; samimi bir ortamda birçok stereotip ortadan kalkar!)Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks yapıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Bunun utanç verici olduğu düşünülüyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version