Çocuğunuz mastürbasyon yapmaya başlarsa nasıl davranmalısınız?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Çocuğunuz mastürbasyon yapmaya başlarsa nasıl davranmalısınız?
Çocuğunuzun mastürbasyon yapmaya başladığını fark ederseniz nasıl davranmalısınız?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çocuk mastürbasyon yapmaya başlarsa nasıl davranmalı?
Eğer seni rahatsız etmiyorsa ona yardım et)
- These users thanked the author Maksim Soçi for the post (total 2):
- yavru kedi, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: biseksüel
Deneyimlerime göre. Mastürbasyona çok erken başladım, muhtemelen 7-8 yaşlarında. Ama bu cinsel arzu değildi, daha ziyade kendini bilmekti. Hiç orgazm yaşamadım ama çok hoş bir histi. Annem sık sık nasıl mastürbasyon yaptığımı fark ediyordu ama hiçbir şey söylemiyordu, her şey yolundaydı.
İki odalı bir dairede yaşıyorduk, ben bir anneyim ve erkek kardeşim 1 yıl 7 ay benden daha genç. O ve ben bir ranzada uyuduk, o da alttaydı.
Sadece çıplak uyuduk, bize bu şekilde öğretildi, annem hastanede çalışıyordu ve sık sık bir günlüğüne oradan ayrılıyordu, sonra onun arkadaşı, komşusu sahanlıkta benden bir yaş küçük bir kızı vardı (en yakın arkadaşım) ve annemin uzakta olduğu günlerde geceyi bizimle geçirdi.
Komşu üçümüzü yatağa yatırdı. ve eve gittim.
Ve burada kendi kendime öğrenmeye başladık. Seks yapmayı düşünmüyorduk bile ama birbirimize bakmak, birbirimize dokunmak ilgimizi çekiyordu ve bu da hoştu ama başka bir şey değildi.
Yani, çocuğunuzun muhtemelen normal bir ilgisi var, Bunu özel olarak yapması için ona açıklamaya çalışın. Ve muhtemelen 12 yaşımdayken mastürbasyon yapmaya ve orgazm yaşamaya başladım.
Bunda yanlış bir şey yok, asıl mesele çocuğun bunun bir sır olması gerektiğini anlaması ve bundan bir trajedi yaratmaması. .
İki odalı bir dairede yaşıyorduk, ben bir anneyim ve erkek kardeşim 1 yıl 7 ay benden daha genç. O ve ben bir ranzada uyuduk, o da alttaydı.
Sadece çıplak uyuduk, bize bu şekilde öğretildi, annem hastanede çalışıyordu ve sık sık bir günlüğüne oradan ayrılıyordu, sonra onun arkadaşı, komşusu sahanlıkta benden bir yaş küçük bir kızı vardı (en yakın arkadaşım) ve annemin uzakta olduğu günlerde geceyi bizimle geçirdi.
Komşu üçümüzü yatağa yatırdı. ve eve gittim.
Ve burada kendi kendime öğrenmeye başladık. Seks yapmayı düşünmüyorduk bile ama birbirimize bakmak, birbirimize dokunmak ilgimizi çekiyordu ve bu da hoştu ama başka bir şey değildi.
Yani, çocuğunuzun muhtemelen normal bir ilgisi var, Bunu özel olarak yapması için ona açıklamaya çalışın. Ve muhtemelen 12 yaşımdayken mastürbasyon yapmaya ve orgazm yaşamaya başladım.
Bunda yanlış bir şey yok, asıl mesele çocuğun bunun bir sır olması gerektiğini anlaması ve bundan bir trajedi yaratmaması. .
- These users thanked the author Vika1 for the post (total 8):
- Aion2012Ölü, annem adam yaptı, Sanek, Mart, Şalun70, Onizm, Henson, Dinozzz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Dış görünüşünüzle "Her şeyi biliyorum" demeye gerek yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Annem bana 18 yaşına kadar seks yapamayacağınızı ve spermin uykunuzda kendi kendine çıkmasının daha iyi olacağını söyledi. Ama eğer buna gerçekten dayanamıyorsam, o zaman her şeyi temiz ellerle ve haftada bir defadan fazla yapmamam gerekiyor.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Yün, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Annem muhtemelen doktordur ?PrematureCum: ↑19 Jun 2022, 14:45 Annem bana 18 yaşına kadar seks yapamayacağınızı ve spermin uykunuzda kendi kendine çıkmasının daha iyi olacağını söyledi. Ama eğer buna gerçekten dayanamıyorsam, o zaman her şeyi temiz ellerle yapmam gerekiyor ve en fazla haftada bir kez yapmalıyım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Bu oldukça iyi bir öneri. Her ne kadar bunu bu kadar açıkça söylememeniz gerekiyorsa da ki bu genellikle imkansızdır, organizmalar hâlâ bireyseldir.PrematureCum: ↑19 Jun 2022, 14:45 Annem bana 18 yaşına kadar seks yapamayacağınızı ve spermin uykunuzda kendi kendine çıkmasının daha iyi olacağını söyledi. Ama eğer buna gerçekten dayanamıyorsam, o zaman her şeyi temiz ellerle yapmam gerekiyor ve en fazla haftada bir kez yapmalıyım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Büyük kızım 6-7 yaşlarında yıkanmaya başladığında, duştan suyu amının üzerine döktüğünüzde hoş bir hale geldiğini keşfetti, siz onun ne olduğunu anlayana kadar 20 dakika böyle durmaya devam etti. yapmak. 9 yaşına geldiğinde sakinleşmişti, ancak artık bazen tek tuşla aralıklı olarak su döküldüğünü duyabiliyorsunuz, bu da bazen bunu kendisinin yaptığı anlamına geliyor. Bunun sadece hoş bir hissi ve hepsi bu, böyle bir şeyi düşünmüyor bile. O halde bekleyip görelim ve onunla biraz daha konuşalım.
- These users thanked the author Maliyet for the post (total 3):
- Sibiryak89, Mart, Onizm
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Açıklayabilir veya sınıf arkadaşları ona öğretebilir
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Aion2012Ölü
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Bekle, bitirdiğinde bana bunu senin önünde yapmak zorunda olmadığını söyle.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Solucan yoktu. Mantar ve diğer enfeksiyonlar da. Beş yaşında mastürbasyon yapmaya başladım. Bu arada kıyafetler de düzgündü.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
)) neden bir hafta bekleyeyim, 45 yaşındayım, ben Bekarım ve haftada bir kez metresimle birlikteyim, üstelik her gün ve birden fazla kez oynuyorum

-
- ön sevişme
- Total posts: 112
mastürbasyonun12 yaşından önce eğlenceli değil. 8 yaşında bilinçli olarak mastürbasyon yapmaya başladım. Çok eğlendim. En sevdiğim aktiviteye hızla eve gidebilmek için derslerin bitmesini dört gözle bekliyordum.
- These users thanked the author Polly for the post (total 5):
- Mart, annem adam yaptı, Fargal94, Aion2012Ölü, fötr şapka_1986
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
Tamamen katılıyorum, o zamandan beri deneyimim var (6 yaşındaydı) küçük kız kardeşim 5 yaşından beri amını parmaklıyor ve ne kadar harika olduğuna dair bir sır fısıldadıPolly: ↑22 Oct 2022, 16:27 mastürbasyonun12 yaşından önce eğlenceli değil. 8 yaşında bilinçli olarak mastürbasyon yapmaya başladım. Çok eğlendim. En sevdiğim aktiviteye hızla eve gidebilmek için derslerin bitmesini sabırsızlıkla bekliyordum.
- These users thanked the author yarışçı for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Mart, Aion2012Ölü, fötr şapka_1986
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Vika1,
Çok haklısın yazdılar... ve benim deneyimim de seninkine benziyordu... önce bilgi... sonra sadece hoş duygular... Ama annenin aksine... benimki beni geç yakaladı... Zaten ondan öğrendim memnundum bu ve bunun kötü olduğunu ve bunu kimsenin yapmadığını açıklamak benim için çok geç oldu... Her ne kadar bana tam olarak bunu açıklamak istese de... Ama bu doğru değil, çünkü insanın stresten nasıl kurtulacağını bilmesi gerekiyor yani hayatının geri kalanında sorun yaratmamak için..
Çok haklısın yazdılar... ve benim deneyimim de seninkine benziyordu... önce bilgi... sonra sadece hoş duygular... Ama annenin aksine... benimki beni geç yakaladı... Zaten ondan öğrendim memnundum bu ve bunun kötü olduğunu ve bunu kimsenin yapmadığını açıklamak benim için çok geç oldu... Her ne kadar bana tam olarak bunu açıklamak istese de... Ama bu doğru değil, çünkü insanın stresten nasıl kurtulacağını bilmesi gerekiyor yani hayatının geri kalanında sorun yaratmamak için..
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Azarlamayın. Bunun özel bir prosedür olduğunu ve yatmadan önce bu tür şeyleri tuvalet, banyo veya kendi yatağınız gibi özel yerlerde yapmanızın ve herkesin önünde elinizi külotunuza sokmamanızın tavsiye edildiğini açıklayın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Katılıyorum, küfür iyi bir şeye yol açmaz. Yumuşak bir şekilde konuşup bunun ne olduğunu ve nedenini açıklamak daha iyidir. Ve gençler için videolar ve seks ansiklopedileri yalnızca yardımcı olacaktır. Üstelik blog yazarlarını da izleyebilirsiniz, onlar artık fikirlerin merkezindedirler ve olumlu bir etki yaratıp açıklama yapabilirler.
Dedikleri gibi her şey sizin elinizde. (Hussarlar - sessiz olun!)
Dedikleri gibi her şey sizin elinizde. (Hussarlar - sessiz olun!)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
-
- En güçlü orgazm!
Bütün bunlar saçmalık; eğer bir kişi mastürbasyon yapmaya başlarsa, onu bundan yalnızca seks uzaklaştırabilir. Ve o zaman bile - sadece bir süreliğine.
Evet? Çok ilginç... Kendinizi onun yerinde hayal edebiliyor musunuz? Bu size kişisel olarak nasıl yardımcı olur? Tekniğe daha hızlı hakim olacakları gerçeği mi?
Bütün bunlar saçmalık; eğer bir kişi mastürbasyon yapmaya başlarsa, onu bundan yalnızca seks uzaklaştırabilir. Ve o zaman bile - sadece bir süreliğine.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Kendimi hayal edemiyorum, gençliğimi hatırlıyorum. Sadece seksle ilgili gençlik kitapları, bir biyoloji ders kitabı ve yeni şeylere duyulan susuzluk vardı.
Bu saçmalıklara katılmıyorum, her biri kendine göre :)
Kendimi hayal edemiyorum, gençliğimi hatırlıyorum. Sadece seksle ilgili gençlik kitapları, bir biyoloji ders kitabı ve yeni şeylere duyulan susuzluk vardı.
Bu saçmalıklara katılmıyorum, her biri kendine göre :)
-
- En güçlü orgazm!
Eğer bir kişi zaten onunla mastürbasyon yapmaya başladıysa, bir şeyin onu bu süreçten uzaklaştırabileceğine ciddi olarak inanıyor musunuz? Benzer bir deneyim yaşadınız mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Herkes bunu yapıyor ve kimsenin avuçlarında kıl çıkmadı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
7 yıl henüz çok erken. Bir şekilde dikkatinizi dağıtmaya çalışabilir veya her şeyin bir zamanı olduğunu nazikçe açıklayabilirsiniz. Hiçbir durumda azarlamayın.
- These users thanked the author Leopold-57 for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Zaten 5 olmasa da 6 yaşındayken orgazm olmuştum.
Önce duştan çıkmıştım.
Sonra ellerimle mastürbasyon yapmaya başladım
Başım ağrıyana kadar günde 6 defaya kadar..
Evet, keşke bu fırsatlara sahip olsaydım şimdi....
Bir keresinde annemin sevgilisi beni yakmıştı ama kimse bir şey söylememişti....
5-6 yaşlarında kızlara ilgi vardı amlarına dokunmak.
O zamanlar tam teşekküllü seks kavramı sadece bakılacak ve dokunulacak bir şeydi. Olgun yetişkin teyzeleri sevdim.
Bu arada, hanımım bir keresinde bana bacaklarını okşayan bir çocuktan bahsetmişti (anaokulunda çalışıyor)
Böylece çocuk büyüdü ve bir şekilde onu becerdi.. .
Ve 5-6 yaşlarındaki kızlar ya ritmik bir şekilde bacaklarını kasıp uykuya dalıyor ya da ayakkabılarını kendilerine itiyorlar... Hızlanma tüm hızıyla devam ediyor..
Önce duştan çıkmıştım.
Sonra ellerimle mastürbasyon yapmaya başladım
Başım ağrıyana kadar günde 6 defaya kadar..
Evet, keşke bu fırsatlara sahip olsaydım şimdi....
Bir keresinde annemin sevgilisi beni yakmıştı ama kimse bir şey söylememişti....
5-6 yaşlarında kızlara ilgi vardı amlarına dokunmak.
O zamanlar tam teşekküllü seks kavramı sadece bakılacak ve dokunulacak bir şeydi. Olgun yetişkin teyzeleri sevdim.
Bu arada, hanımım bir keresinde bana bacaklarını okşayan bir çocuktan bahsetmişti (anaokulunda çalışıyor)
Böylece çocuk büyüdü ve bir şekilde onu becerdi.. .
Ve 5-6 yaşlarındaki kızlar ya ritmik bir şekilde bacaklarını kasıp uykuya dalıyor ya da ayakkabılarını kendilerine itiyorlar... Hızlanma tüm hızıyla devam ediyor..
- These users thanked the author Vasyavasilek for the post (total 3):
- Mart, Ted_2023, fötr şapka_1986
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
Bana öyle geliyor ki her şey daha önce söylendi.
Azarlamanın bir anlamı yok ve bunun bir anlamı da yok.
Korkulara ve komplekslere neden olmamak için buna odaklanmak da imkansız. çocuk.
Ben dikkatimi dağıtmazdım ama bir şekilde çocuğun dikkatini başka aktivitelerle - spor kulüpleri, dans, hobiler vb. - dağıtmaya çalışırdım.
Azarlamanın bir anlamı yok ve bunun bir anlamı da yok.
Korkulara ve komplekslere neden olmamak için buna odaklanmak da imkansız. çocuk.
Ben dikkatimi dağıtmazdım ama bir şekilde çocuğun dikkatini başka aktivitelerle - spor kulüpleri, dans, hobiler vb. - dağıtmaya çalışırdım.
-
- En güçlü orgazm!
Konuşmak sadece işe yaramaz değildir - ona baskı yapmaya çalışmak olumsuz bir tepkiye neden olmak anlamına gelir - fiziksel olarak duramayacaktır (yukarıya bakın), bu da suçluluk kompleksine sahip olacağı anlamına gelir , depresyona girecek, senden saklanmaya başlayacak. Ve bu bromlu ilaçlardan daha kötü. Peki buna ihtiyacın var mı?
Aptallık. Bir kişi (bu durumda bir çocuk...) mastürbasyon yapmaya başlarsa bu, vücudunun buna ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Bununla mücadele etmenin bir faydası yok. Tıbbi bir şeyler deneyebilirsiniz - brom preparatları, kediotu, ama - buna ihtiyacınız var mı? - bir çocuğu zehirlemek mi?Leopold-57: ↑01 Nov 2022, 13:41 7 yıl hâlâ çok erken. Bir şekilde dikkatinizi dağıtmaya çalışabilir veya her şeyin bir zamanı olduğunu nazikçe açıklayabilirsiniz. Hiçbir durumda azarlamayın.
Konuşmak sadece işe yaramaz değildir - ona baskı yapmaya çalışmak olumsuz bir tepkiye neden olmak anlamına gelir - fiziksel olarak duramayacaktır (yukarıya bakın), bu da suçluluk kompleksine sahip olacağı anlamına gelir , depresyona girecek, senden saklanmaya başlayacak. Ve bu bromlu ilaçlardan daha kötü. Peki buna ihtiyacın var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Tamamen katılıyorum, buna odaklanmamalısın ve her şey yoluna girecek
6 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
İlk kızım bu konuda sakindi ama ikinci kızımda bu tür sorunlar vardı
6 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
İlk kızım bu konuda sakindi ama ikinci kızımda bu tür sorunlar vardı
- These users thanked the author Alexs43 for the post (total 4):
- Mart, Vladi’ler, pembe_, fötr şapka_1986
-
- En güçlü orgazm!
Evet... dikkatini dağıt. .. En küçük kızı spor bölümüne gönderildi. Orada orgazmla tanıştı. Hiçbir şekilde seksle ilgisi yok - bölmeleri o yaptı...
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- pembe_, fötr şapka_1986
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Çocuk hala mastürbasyon yapmayı bırakmayacak. Tehdit, ikna, yasaklama, oyalama çabaları işe yaramayacaktır. Fizyoloji bunun bedelini ödeyecek. Normal konuşmak, neyi ve nasıl olduğunu açıklamak en iyisidir. Ve eğer ebeveyne ilgi gösteriyorsa, sinirlenmesine ve histeriye kapılmasına gerek yoktur. Tam tersine onun ilgisini sürdürmeli ve fantezilerine yiyecek vermeliyiz. O zaman ilişki uyumlu ve güven verici olacaktır.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 5):
- Mart, Fargal94, Aion2012Ölü, pembe_, fötr şapka_1986
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Hans Christian Anderson ailesinden beyler, öyle anlıyorumDoyumsuz: ↑17 Feb 2021, 02:42 Buna odaklanamazsınız, azarlamaya başlarsanız genellikle saklanır veya evin dışında bir yerde mastürbasyon yapmaya başlar ve sonra belki birileri görür ve sonuçları felaket olur.
nBöyle bir durum yaşadık, çocukların “oyuncaklarımıza” dokunduğunu, onlara bakmaya başladığını ve büyük olanın ilgi gösterdiğini gördük.
Ona bir seks kitabı verdik, sanki yanlışlıkla nerede olduğunu unuttuk. ayrıntılı olarak açıklanmıştır mastürbasyon ve teknik
Sonra kayganlaştırıcıyı ve oyuncaklarımdan birini bıraktılar.
Yavaş yavaş odasına çekilmeye başladı, bilgisayarda izlemeye başladık, porno bulduk ve her şey işe yaradı dışarı.
Bir yıl sonra bir kızla çıkmaya başladı ve onu eve getirdi
Odasına bir "böcek" koymaya karar verdik ve karısıyla birlikte çocukları mastürbasyon yaparken izledik, neredeyse hiç seks olmamıştı iki yıl.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
Doyumsuz, gençlerin bunu nasıl yaptığını fark etmek fena değil . Kız kardeşim ve ben 9-10 yaşlarındayken oyun oynamaya başladık.
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 2):
- Mart, pembe_
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Yedi buçukta başladım ve bir sınıf arkadaşım bana "kendimi iyi hissetmek için" bacaklarımı nasıl sıkacağımı anlattı. Ancak diğerleri 3 yaşından itibaren. Annem anaokulu öğretmeni ve sürekli battaniyenin altındaki birinin elini azarlıyordu. Çoğunlukla sadece kızlar.
Ve başka bir durum. Kakhovka’dan bir kız (1. sınıf) transfer edildi. Babam sarhoşları annemden aldı. Yani sadece sigara ve içki içmekle kalmıyor, aynı zamanda Kakhovka’daki evinde erkeklere üç ruble karşılığında oral seks de yapıyor. Soyunma odasında bir lise öğrencisi tarafından sikilmek isterken yakalandı. Kadın onu rahatsız etti ve o da öğretmene şikayette bulundu.
Ve öğretmen histerikti çünkü 22 yaşına geldiğinde hiç kimseyle yatmamıştı; o bir bakireydi.
Ve başka bir durum. Kakhovka’dan bir kız (1. sınıf) transfer edildi. Babam sarhoşları annemden aldı. Yani sadece sigara ve içki içmekle kalmıyor, aynı zamanda Kakhovka’daki evinde erkeklere üç ruble karşılığında oral seks de yapıyor. Soyunma odasında bir lise öğrencisi tarafından sikilmek isterken yakalandı. Kadın onu rahatsız etti ve o da öğretmene şikayette bulundu.
Ve öğretmen histerikti çünkü 22 yaşına geldiğinde hiç kimseyle yatmamıştı; o bir bakireydi.
- These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Bu, nasıl bir çocuğa sahip olduğunuza bağlıdır. Eğer utangaçsanız, hiçbir şey fark etmemiş gibi davranmak daha iyidir, aksi takdirde geri çekilecektir. Eğer açıksa, onunla bunun hakkında konuşabilirsin, ancak şahsen ben pek bir anlam görmüyorum.
- These users thanked the author Mishanja11 for the post (total 3):
- Mart, pembe_, fötr şapka_1986
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
Kesinlikle azarlamak ya da utandırmak için değil. çocuk ne yaptığını anlamıyor. sadece vücudunuzu keşfediyorum.
- These users thanked the author İzumi for the post (total 4):
- Ted_2023, Henson, pembe_, fötr şapka_1986
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
9 yaşındaki çocuğum tüm gücüyle yoruluyor, annesini seviyor, bana söylemiyor, bana bunun normal olduğunu konuştum ve annem evdeyken çoğu zaman ayrı bir odası var. orada değil, duyuyorum ama duymuyorum
- These users thanked the author As1111 for the post (total 3):
- Mart, pembe_, fötr şapka_1986
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 1922 Views
-
Last post by Alexs43