Sevgilim neden bu kadar haindi?
-
Автор темыYanlış anlaşıldı
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Sevgilim neden bu kadar haindi?
Tavsiye konusunda yardım edin! Güzel bir kızla tanıştım. Romantizm ve öpücükler daha fazlasına dönüştü. Ve bir akşam o ve ben aynı yatakta kaldık. Benden önce seks yapmasına rağmen kıza göre önceki erkek arkadaşlarının üyeleri daha kısaydı ve ona girmenin inanılmaz derecede zor olduğu ortaya çıktı. Sonuç olarak, kendisininkini tam olarak yerleştirmeden yedi kez aldı. Penetrasyon çok derin olduğunda bir tür kas spazmı yaşadı. Vajina darlığı nedeniyle oldukça çabuk geldim ama ahlaki tatminsizlik ve kırgınlık hissettim. Ama dört kez, Tanrıya şükür, rahim ağzına yaslanarak ona sonuna kadar girmeyi başardım. Farklı pozisyonlar denedik: misyonerlik, kovboy kız, kaşıklama ve yüzü bana dönük şekilde kucağıma oturması. Dezavantajı ise penisin sıklıkla düşmesi ve yeniden yerleştirilmesi gerekmesidir. Ama on bir kez boşalmayı başardı. Bir gün sonra bunu tekrarladılar. Bazı erkek geliştirme ürünleri aldım ve onu dokuz kez götürdüm. Hiçbir şey düşmedi, ta dibine kadar (ya da rahim ağzına kadar?) gitti ve kelimenin tam anlamıyla onu yatağa çarptı. Bitirdikten sonra penisimi ondan çıkarmadım ve kısa bir ara istemesine rağmen yeni bir eyleme başladım. İki saatte dokuz kez geldi. Kız nedense üzgündü, bacak kaslarındaki ağrıdan, ölümcül yorgunluktan şikayet ediyordu ve bıraktığım uyluklarında büyük morluklar gösteriyordu. Ve o andan itibaren bazı nedenlerden dolayı çok meşgul olduğu gerekçesiyle randevuları reddetmeye başladı. Ama benim gibi bir alfa erkeği her kadının hayalidir. Soğumasının sebebi nedir? Geceleri uyuyamıyorum. Sürekli onu farklı pozlarda nasıl tuttuğumu hayal ediyorum. Ama o orada değil. Üzüntü ve kızgınlıktan deliye dönüyorum. Bunu bana neden yapıyor?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Re: Sevgilim neden bu kadar hain çıktı?
Böyle bir şeye bakın, 50 yaşın altında, kesinlikle sizinle birlikte olmaktan çekinmeyecektir, kendisi gençtir, bundan pek hoşlanmaz, acı vermekten.
-
Bu zaten otuz yaşında. Evet kısa ve çok zayıf, evet hiç doğum yapmadı. Evet, yaşından çok daha genç görünüyor. Ama dizginsiz, çılgın seks için çoktan olgunlaşmış olmalıydı. Kırk yaşlarındayım ve her an seks yapmaya hazırım. Ve kadınların libidoları daha da güçlü. Günde on beş vakit onlar için yeterli değildir. Benimki soğuk mu?
40 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Önemli olan, tüm boş zamanlarını yatakta bir erkekle geçirmenin hayalini kuran kırk yaşını geçmiş iki meslektaşın olmasıdır. Ama ikisi de şişman, bana göre değil. Ve bu güzellik, ama baskıma dayanamıyor.
47 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Peki ne yapmalıyım? En azından şimdi ağla!
40 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Önemli olan, tüm boş zamanlarını yatakta bir erkekle geçirmenin hayalini kuran kırk yaşını geçmiş iki meslektaşın olmasıdır. Ama ikisi de şişman, bana göre değil. Ve bu güzellik, ama baskıma dayanamıyor.
47 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Peki ne yapmalıyım? En azından şimdi ağla!
-
Sizce bir erkeğin iki saat içindeki sınırı nedir? Peki bir kız benim gibi bir alfa erkeğinden neden kaçınır?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 2 years 11 months
Eh, eğer rahim ağzına vurursanız harikasınız) Ama herkes arka vajinal kubbeyi esnetemez)
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
Çünkü sen bir hayalperestsin. Prensip olarak kırk yaşındaki erkeklerde aşırılık yoktur!!! Ve yaklaşık 11 katı şakadır. :evet:
-
Hammer, benim aşırılıklarımın sorumlusu kız, ben değil. O soğuk bir aptal ve vajinasında bir sorun var, çok dar. Her ne kadar onu delicesine sevsem de durum böyle. Ve bir erkeğin dokuz ila on bir kez boşalması normaldir. Eğer sağlıklıysa.
5 dakika 30 saniye sonra gönderilir: Lara ama neden beni görmek istemiyor? Neyi yanlış yaptım?
5 dakika 30 saniye sonra gönderilir: Lara ama neden beni görmek istemiyor? Neyi yanlış yaptım?
-
- Oral stimülasyon
İçine girmek pek zor olmadı ama penis düştü. Güya onun üzerinden sönmüş bir balon gibi atladı falan mı?) hiçbir şey net değil, yine 11 kez) bu hızlı ateş, Shrex’te pek tecrübem yok ama bazen 3 koşu var, zaten yorgunum ve uyumak istiyorum)) çünkü bitirmem uzun sürmüyor Belki,
-
Lara, en çok kovboy kız pozisyonunda düştü. Bu olur. Her gösteri yaklaşık on dakika sürdü. Bu hızlı bir yangın mı? Bana cevap versen iyi olur, kız arkadaşım neyi sevmez ki?
-
- Oral stimülasyon
Kesin olarak bilmiyorum) belki bu kompleksler ve fanteziler bir alfa erkeği ve gecede 500 kez sikişen piliçlerle ilgilidir, bana kişisel bir mesajla yaz, sana amcığı nasıl doğru şekilde yalayacağını öğreteceğim, sanırım hoşuna gidecek
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne cazip teklifler var))) 11’i bilmiyorum ama gecelik 7 oldukça mümkün. Özellikle aç olduğunuzda ve kız bunu umursamadığında. Kızlar da yoruluyor ve bir süre sonra bugünlük bu kadar yeter, daha da tatlısı olmayacak anlamında ima ediyorlar. Sık sık pes ettim; eğer o memnun olmayacaksa neden kendimi zorluyorum. Geriye kalan spermin ilk iki seferde boşaltılmış olmasına rağmen prostatı boşuna zorlamak
-
yarışçı ve kırk yaşındaki kadın meslektaşlarımın günde on beş defaya ihtiyacı var, eğer onları dinlerseniz. Bu yüzden kocaları, sevgilileri, gündelik ilişkileri var ama bu onlara yetmiyor. Ama benimki dokuz tam geçişe dayanamaz. İkincisinde saat on bir değil dokuzdu. Soğuk mu? Yoksa kaprisli mi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 9 months
Dostum, sana yazdılar, erkeklerin gecede 40 + 11 kez seks yapmaları gerekmez. Saçma sapan şeyler yazmayın, kıskanmıyoruz...
Kız arkadaşınızın yalnızca bir kaliteli sikişmeye ihtiyacı var, burada. birkaç kez boşalabilir ama bu farklı bir konudur.
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Kız arkadaşınızın yalnızca bir kaliteli sikişmeye ihtiyacı var, burada. birkaç kez boşalabilir ama bu farklı bir konudur.
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Evet, tam olarak 7 kez rekorum var. Ama bu aralarla birlikte birkaç saat içinde.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
İki saatte 11 kez mi? 40 yaşında mı? İnanmayacağım.. Olmaz.
Ama bu peri masalının gerçek olduğunu varsayalım - orada en çok nasıl boşalılacağına dair bir yarışma düzenliyor musun? Matkap gibi vurmak yerine kızı okşamayı denedin mi? Peki, bunu çözmeniz, 2 saat boyunca uğraşmanız ve düşünmeniz gerekiyor - hımm, tuhaf, neyi sevmiyor? Soğuk mu yoksa ne?
Ama bu peri masalının gerçek olduğunu varsayalım - orada en çok nasıl boşalılacağına dair bir yarışma düzenliyor musun? Matkap gibi vurmak yerine kızı okşamayı denedin mi? Peki, bunu çözmeniz, 2 saat boyunca uğraşmanız ve düşünmeniz gerekiyor - hımm, tuhaf, neyi sevmiyor? Soğuk mu yoksa ne?
-
- Orgazm!
-
dv2dv2, peki, seksten sonra, kendini yıkadığında ona ödül olarak iki kez oral seks verdim. Kendimi tatmin edene kadar yeterli sabrım yok. Girmem gerekiyor ve bu kadar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 9 months
Peki bu durumdan ne anladınız?
12 kere becermek zorunda mısın?! :evet:
Ve bir kadın yanında kendini rahat hissedeceği birini bulacaktır. Dev değil, onun isteklerini anlayan birini.

Ve bir kadın yanında kendini rahat hissedeceği birini bulacaktır. Dev değil, onun isteklerini anlayan birini.
-
- Orgazm!
Olumlu bir devam bekliyoruz, sizinki 11 kez boşalacak
Sonra yazacaksın, ne kadar harika bir adamım, süper bir erkek olduğumu...)))

-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 10 months
Sadece kaç kez geldiğinizi yazmanız ama bunun onun için nasıl bir şey olduğuna dair tek kelime etmemeniz bana ilginç geldi. Sadece sprint pistindeki bir kız gibi hissetmemenizi önerebilirim; seks sayıların ve boyutların karar verdiği bir yer değildir. Her ne kadar elbette herkesin kendine göre.
Ve evet, metnin tamamı öz sevgiyle dolu, bunu okumak iğrenç
Ve evet, metnin tamamı öz sevgiyle dolu, bunu okumak iğrenç
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
Demek onun neden ayrıldığını ve senden kaçtığını kendi sorunuzun yanıtını verdiniz. Çünkü kendi memnuniyetiniz her şeyden önce gelir ve kızın ne hissettiğini umursamazsınız. Sen tam bir alfasın.. Ve sonra, bir ödül olarak (kahretsin, ne için bir ödül?) ona oral seks yapmaya tenezzül ettin.. Eğer bu kızın yerinde olsaydım, bundan sadece kaçınmakla kalmazdım, onu doğrudan gönderirdim. Ve bu arada hain, aldatma ve ihanet anlamına gelir. Onun açısından aldatma ve ihanet nedir?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1045 Views
-
Last post by Thet87
-
- 4 Replies