kıçına boşalmak

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 kıçına boşalmak

Unread post by Bulmaca 2 »

Bir erkeğin kıçına boşalmak mümkün mü yoksa prezervatif kullanmak mı daha iyi?
Hektor
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kıçına boşalmak

Unread post by Hektor »

Rebus 2, İnternette HIV ve diğerlerinin cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve kaotik cinsel ilişki sırasında kendinizi bunlardan nasıl koruyacağınız.

Partneriniz kendisinin "saf" olduğunu söyledi, partnerinizi iyi tanıyor ve güveniyor musunuz? O zaman yapabilirsin. Aksi takdirde bırakın boşalmayı, korumasız girilmesini bile tavsiye etmem.

Soru sadece anüsteki spermin kendisiyle ilgiliyse, sorun yok gibi görünüyor, peki, git Sonra duşa/tuvalete.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Avatar-z »

Partnerinizin sağlıklı olduğuna tamamen güveniyorsanız, kıçına boşalın. Aksi takdirde sadece prezervatif kullanabilirsiniz.

Spermin kendisi popo için tehlikeli değildir
These users thanked the author Avatar-z for the post:
Diana itaatsizlik etti
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Andrey Petrov »

Sperm için yalnızca eşeğin kendisi tehlikelidir! Anekdot: Bir sperm kalabalığı fallop tüpünden hızla geçiyor. Ve biri topaldı, kuyruğu hasarlıydı ama kurnazdı! Herkesin onu solladığını gördü ve bağırdı: Çocuklar! Aldatıldık, kandırıldık! Kalabalık arkasını dönüyor ve boşluğun üstesinden gelmek ve güya amın içine girmek için geri koşuyor! Tek başına sakince topallayarak yumurtaya gitti ve ilan etti: DAHİ BÖYLE DOĞDU!!! Ve onu hamile bıraktı!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
12345, Kubanoid
Автор темы
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Avatar-z, peki nasıl bir his? Spermin dışarı çıktığını hissedebiliyorsunuz
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by 12345 »

Rebus 2: 30 Oct 2022, 11:30 Bir erkeğin kıçına boşalmak mümkün mü yoksa prezervatif kullanmak yine de daha mı iyi?
Emin değilseniz partneriniz hakkında, o zaman prezervatifle sevişmek daha iyidir. Ama eğer arkadaşınız güvenilirse o zaman elbette her şey olması gerektiği gibi bitmeli, sikiştiğiniz yer, geldiğiniz yerdir. Yoksa hamile kalmaktan mı korkarsınız?
Автор темы
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

12345, sadece ilk elden bilmek istedim, tabiri caizse sperm anüse zararlı mı ve sperm kıçına çıktığında nasıl bir duygu, hissediyor musun yoksa penisi nasıl kasılıyor?
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post (total 2):
12345, Mart
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Avatar-z »

Rebus 2,
Nerede yapıyor Gitmek? Kıçınıza boşalırsanız, sıcaklığınız aynı olur ve farkı hissetmezsiniz, bunu yalnızca partnerinizin yavaşlaması ve penisin nabzının atması nedeniyle hissedeceksiniz.
Eğer popodan çıkıyorsa, deri yüzeyindeki sıcaklık ile meni sıcaklığı arasındaki farktan bunu hissedeceksiniz.
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

Rebus 2: 30 Oct 2022, 12:53 isperm anüse zararlıdır ve sperm kıçın içine çıktığında nasıl bir duygudur, bunu hissediyor musunuz veya penisinin nasıl kasıldığını
Sperm elbette vücuda zararlı değildir; doğal bir üründür. Tıp literatüründe kadın vücudunun normal gelişim için sperme ihtiyacı olduğunu okudum, bunun erkekler için de faydalı olduğunu düşünüyorum.
Spermin kıçına nasıl fırladığını hissetmek de tamamen aktif partnere bağlıdır, bazıları Az miktarda sperm bile kusuyor ve güçlü bir baskı olmadan, diğerleri daha büyük ve daha güçlü, partnerinizin size nasıl patladığını hissetmeyi tercih ediyorsunuz.
These users thanked the author 12345 for the post:
abartı
Автор темы
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Avatar-z, teşekkür ederim. Anüsünüzü nasıl iyi temizlersiniz? Ne demek istediğimi anladın

5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
12345, nasıl yapılacağı için teşekkürler anüsü temizle iyi mi? Peki ne demek istediğimi anlıyorsun
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
12345
Sash4.dog
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Sash4.dog »

İçeride hiçbir şey hissetmiyorsun. Yalnızca partnere göre belirlenir. Lavmanla temizlemek daha iyidir. Aceleniz yoksa bunu kendinize saklayın. Sonra kendi kendine çıkacak
These users thanked the author Sash4.dog for the post:
Diana itaatsizlik etti
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

Rebus 2: 30 Oct 2022, 13:35 anüs nasıl iyi temizlenir?
Burada karmaşık bir şey yok.
Lavman yapıyorsun , temiz su koyun, bekleyin ve lazımlığın üzerinde tamamen temiz su çıkana kadar birkaç kez bu şekilde devam edin.
Genellikle oyuncağımla temiz olup olmadığını kontrol ediyorum ve böylece kıçı anal savaşlara hazırlıyorum.
These users thanked the author 12345 for the post:
Diana itaatsizlik etti
Автор темы
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

12345 ve daha önce lavmandan kaynaklanan herhangi bir tahriş yok ters ilişki
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

Rebus 2: 30 Oct 2022, 14:04 ve lavmanda herhangi bir tahriş söz konusu değil
Peki, temiz su kullanırsanız ne tür bir tahriş olabilir? .
Kullanılması tavsiye edilir. Bu papatya kaynatma için genellikle kaynamış su ile lavman yapıyorum.
Umarım her gün lavman yapmayacaksınız? O zaman bağırsaklar için tamamen iyi olmayabilir.
Anadolu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
Registered for: 3 years

Unread post by Anadolu »

Kalıcı bir partnerim var, o yüzden sadece kıçımdan
These users thanked the author Anadolu for the post (total 3):
12345, Diana itaatsizlik etti, Esinti
INVAR
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by INVAR »

Kıçına boşalmak ya da boşalmamak herkes için kişisel bir konudur, ancak vajinal mikroflora bağırsak mikroflorasından önemli ölçüde farklı olduğundan, ikinci katılımcı veya katılımcı test edilse bile enfeksiyona yakalanma riski oldukça yüksektir.
Diana itaatsizlik etti
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Diana itaatsizlik etti »

% 100 emin olduğunuz kalıcı bir partnerin (karınıza eve bir tür saçmalık getirmemek için) kıçına boşalmasına izin verilebilir. Gerçi ben örneğin ağzıma boşalmayı tercih ediyorum. Ve bu daha keyifli ve en önemlisi, kıçınızı spermlerden arındırmak zorunda kalmıyorsunuz. Seksten hemen sonra bir yere koşmanız gerekmiyorsa da, bu kritik değildir. Ve örneğin, genellikle gün içinde buluştuğum ve seksten hemen sonra işe koşmam gerektiği için, kıçtaki sperm pantolonumun içinden belirerek hoş olmayan bir sürpriz sunabilir.
These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 2):
Firavun faresi, Mart
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Ivp1967 »

Peki, eğer zaten mahvolduysan...... o zaman soru ne...
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years

Unread post by Firavun faresi »

Partnerinize güvenmiyorsanız, hiç pes etmemek daha iyidir (prezervatif için çok az umut vardır) Eğer kanıtlanmışsa, kalıcıysa ve ona güveniyorsanız, tabii ki kıçından ve ağzından oral seks yaparak (ancak bu, elbette, daha çok partnerin nereye gitmek istediği arzusuna bağlıdır) Neden onun ve kendiniz için heyecanı kesesiniz ki?
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
Mart, Esinti
galibiyetle
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by galibiyetle »

Rebus 2: 30 Oct 2022, 11:30 Bir erkeğin kıçına boşalmak mümkün mü yoksa prezervatif kullanmak yine de daha mı iyi
her şey yolundaysa mümkün mü tıbbi açıdan temiz
These users thanked the author galibiyetle for the post:
Sibiryak89
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Tatlı biber »

Rebus 2: 30 Oct 2022, 11:30 Bir erkeğin kıçına boşalmak mümkün mü yoksa prezervatif kullanmak mı daha iyi?
Anal tercihen prezervatifin mikroflorası farklıdır
payandalar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by payandalar »

sexsvaha ru

Banyoda yıkanırsın.. sabunlanırsın.. kalçalarını ovuşturursun.. kalçalarının yüzeyi.. kalçaların.. sıcak su vücudunun üstünden yukarıdan aşağıya akar ... göğüslerinizi sabunlayın... onlarla oynuyorsunuz.. ve şimdi bu oyunlardan tahrik oluyorsunuz... bez aşağı doğru kayıyor... kalçalarınızın arasından... lif bacaklarınızın arasından kayıyor ve girişi ovuyor senin aşk mağarana!!! zevkten inliyorsunuz..birden banyoya açılan küçük pencerede uzun..kıllı bir yarak beliriyor! VAY! "Sizce" ..nereli? Ve ne kadar uzun ve kalın! ve hatta şaşkınlıktan çığlık atıyorsunuz... birinin kapıyı tırmaladığını duyuyorsunuz... kapı seğiriyor ama hala kapalı! "Aman Tanrım! Eğer bu bana girerse artık hiçbir işe yaramam!" diye düşünüyorsun. Kilidi kırıyorum, içeri giriyorum, seni kollarıma alıyorum, omzuma atıyorum ve kaçıyorum. omzumun üzerinden ormana atılmışsın (bunun benim kulübemde bir duş olduğunu hayal edelim). Çığlık atıyorsun, sırtımı kaşıyorsun, ısırıyorsun ama ben seninle ormana koşuyorum... aletim sarkıyor... ve koşarken titriyor... toplarım da yukarı aşağı zıplıyor... seninle birlikte koşuyorum çalılar... Omuzlarından çıkarıp seni kollarıma alıyorum.. Sen soruyorsun: "Benimle ne yapacaksın?".. Susuyorum... Seni çimlere yatırıp üstüne uzanıyorum. sizden..
Bacaklarınızı ayırmaya çalışıyorum ama siz hala direniyorsunuz ve bağırıyorsunuz: "Hayır! Ne yapıyorsun!!! Ben öyle değilim!" Üstünde sürünüyorum hayvani bir kükremeyle... seni itip açmaya çalışıyorum... sikin taş gibi sertleşiyor... taşakların sertleşiyor... dilim ağzına girmek istiyor... ama sımsıkı sıkılıyor ve beni içine almıyorsun... ne aşağıdan ne yukarıdan... hâlâ dilini ve bacaklarını sımsıkı tutuyorsun!
sonra sağ elimle ensesine bastırıyorum ve acıyor! Gevşemeye karar verirsin, bacaklarını hafifçe açarsın ama dudaklarını değil (dil yerine penisin girmesi daha iyi olur! Neden bu çocukça öpücükler?!).. kavga etmeden pes etmezsin... ama içten içe iyice sikilmek istiyorsun!
özellikle dört ayak üzerinde kıçından! ne bir deneyim! ve eğer delik değiştirirse (kıçta, sonra amda - bu en büyük hayal! EVET?!).. ama sen hala direniyorsun.. sonunda bacaklarını ayır ve ben de tüm uzunluğun boyunca sana dalırım.. yalan aşağı.. tek bir bütün halinde örülüyüz.. mızrağımla seni delip geçiyorum.. kabzasına kadar giriyorum ve kasıklarına vurarak tekrar çıkıyorum..! TOKAT TOKAT TOKAT!!!
Hala ağzına sokmama izin vermiyorsun...o zaman seni bırakıyorum...ayağa kalkıyorum..sikimi sağ elime alıyorum.. ve..bir 10 saniye daha senin önünde mastürbasyon yapıyorum..yukarıdan sana bakıyorum...bir sperm akışı uçuyor ve doğrudan yüzüne doğru uçuyor...dudaklara, göğsüne..zevkle kükrediyorum ve şimdi sen ağzını aç ve spermi yakala... ağzınla en azından bir damla yakalamayı umuyorsun... içimden su sıçratıyor ve ağzına bir miktar sperm giriyor... dudaklarını yalayıp düşünüyorsun: "OH! TANRIM! Çocuk öpücüğü ve ağzına boşalma olmadan ne güzel!!! Bu bir yetişkin gibi!
Ben gidiyorum... ama uzun süre yalnız kalmayacaksın... iki mantar toplayıcılar geçiyor... hiç tereddüt etmeden çırılçıplak soyunuyorlar ve biri üzerinize yatıyor... benim yerimi alıyor..Ne romantik! - Sence... biri gözyaşı döküyor, diğeri içeri giriyor!
Hepsini tatmin etmeliyim! Ben büyük, anonim bir vajinayım, daha fazlası değil! Ben sıradan bir deliksem neden kraliçe gibi davranayım ki, değil mi?! delik, ama diller ve üyeler için büyük bir delik! ve siz düşünür düşünmez ikincisi önünüzde diz çöküp ağzınıza koyar... ilk başta başınızı çevirirsiniz ve onu ağzınıza sokmazsınız ama o çok ısrarcıdır .. ... birincisi, kıçını üç kez dinlendiriyor, hala seni sikiyor ve ikincisi zaten ağzında ve iki deliğin dolu! aynı anda boşalırsınız.. üçü de.. biri amınızın üstünde.. ve diğeri ağzınızda... sonbahar ormanında bir çığlık yankılanır... üzerinizden kayarlar... ve uzaklaşırlar... spermlerle kaplı yerde yatıyorsun ve mutlusun... gülüyorsun... ama uzun süre yalnız kalmıyorsun... geri dönüyorum... çıplak ve üstüne işiyorum... başından dökülüyor ayak parmağınıza... özellikle yüzünüzde... ağzınızı açarsınız ve idrarınızın gizli köşelerine akar... mutlu olursunuz!
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Keskin »

Tatlı biber, doğru! Erkeklerle işim yok ama düzenli olarak bir kızın kıçına boşalırım! Bazen tüm sorun popodan sperm sızmasıdır. Ancak bazen tahriş ortaya çıkabilir, güçlü değildir ve hızla geçer, ancak biraz rahatsızlık hisseder. Ama analdan gerçekten hoşlandığı için, bunu düşünürken gerçekten heyecanlanıyor ve büyük zevk alıyor, o zaman tüm bu küçük şeyler onu korkutmuyor! Yani partnerinizin umurunda değilse cehenneme gidin!!! (CYBH’lerin tehlikelerini unutmamalısınız, bunların hepsi yalnızca güvenilir bir ortakla mümkündür)!
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Danafil »

strutter: 12 Dec 2022, 15:46 Susuyorum... Seni çimlere yatırıp üstüne uzanıyorum..
YALAN SÖYLÜYORUM....)) ) bundan sonra tüm heyecan kayboldu
payandalar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by payandalar »

sexsvaha ru

özellikle dört ayak üzerinde! ne bir deneyim! ve eğer delik değiştirirse (kıçta, sonra amda - bu en büyük hayal! EVET?!).. ama sen hala direniyorsun.. sonunda bacaklarını ayır ve ben de tüm uzunluğun boyunca sana dalırım.. yalan aşağı.. tek bir bütün halinde örülüyüz.. mızrağımla seni delip geçiyorum.. kabzasına kadar giriyorum ve kasıklarına vurarak tekrar çıkıyorum..! TOKAT TOKAT TOKAT!!!
yine de beni ağzına sokmana izin vermiyorsun...sonra seni kaydırıyorum...ayağa kalkıyorum..sikimi sağ elime alıyorum..ve.. 10 saniye daha önünüzde mastürbasyon yapıyorum... size yukarıdan bakıyorum... bir sperm akıntısı dışarı uçuyor ve doğrudan yüzünüze doğru uçuyor... dudaklar, göğüs... Zevkle kükrediyorum ve şimdi ağzınızı açıyorsunuz ve spermi yakalıyorsunuz... ağzınızla en azından bir damla yakalamayı umuyorsunuz ve ağzınıza bir miktar sperm giriyor... dudaklarınızı yalıyorsunuz ve şöyle düşünüyorsunuz: "Ah... ! TANRIM! Çocukça öpücükler ve ağzından salyalar akmasın ne güzel!!! Bu bir yetişkin gibi!
Ben gidiyorum... ama uzun süre yalnız kalmayacaksın... iki mantar toplayıcı geçiyor... hiç tereddüt etmeden çırılçıplak soyunuyorlar ve biri üzerinize yatıyor... benim yerimi alıyor.. ne aşk!- Sizce... biri indi, diğeri içeri girdi!
Hepsini tatmin etmeliyim! Ben büyük, anonim bir vajinayım, daha fazlası değil! Madem sıradan bir deliktim, sonuçta neden bir kraliçe gibi davranayım ki, hayır, bir delik değil! büyük bir delik! büyük bir delik! (alınmayın - bu bir oyun).
üstünüzde sürünüyor... ama kimsenin ağzınıza girmesine izin vermiyorsunuz! ağız diller için değil sikler içindir! ve siz düşünür düşünmez ikincisi önünüzde diz çöküp ağzınıza koyar... ilk başta başınızı çevirirsiniz ve onu ağzınıza sokmazsınız ama o çok ısrarcıdır .. ... birincisi, kıçını üç kez dinlendiriyor, hala seni sikiyor ve ikincisi zaten ağzında ve iki deliğin dolu! aynı anda boşalırsınız.. üçü de.. biri amınızın üstünde.. ve diğeri ağzınızda... sonbahar ormanında bir çığlık yankılanır... üzerinizden kayarlar... ve uzaklaşırlar... spermlerle kaplı yerde yatıyorsun ve mutlusun... gülüyorsun... ama uzun süre yalnız kalmıyorsun... geri dönüyorum... çıplak ve üstüne işiyorum... başından dökülüyor ayak parmağınıza... özellikle yüzünüzde... ağzınızı açarsınız ve idrarınızın gizli köşelerine akar... mutlu olursunuz!
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

Her şeyin kıçtan akması hoşuma gidiyor. Partnerinizi kontrol etmeniz yeterli
Maks.71.RUS
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Maks.71.RUS »

Tabii ki bitirebilirsin. Sperm tehlikeli değildir.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Truwor »

Başka bir adamın kıçındaki orgazm, zevkten çok daha fazlasıdır. Spermin rektum yoluyla ve kıçtaki orgazm yoluyla sindirilebilirliği vücut tarafından en çok asimile edilir; bu, kıçında başka bir erkeğin orgazm yaşadığı başka bir kişinin (kadın veya erkek, fark etmez) sonsuza kadar mülkiyeti haline geldiği anlamına gelir. o adam. Antik çağda köle sahibi, kölelerini kendi zevkine göre seçip orgazmını popolarında yaparak bu şekilde işaretler, bundan sonra köleler itaatkar bir şekilde kendilerini onun malı sayarlardı.
Doğu
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years

Unread post by Doğu »

İyi günler! Ben çift aktif bir adamım ama bazen yoldan geçen biri olarak bunu denemek ve kıçıma bir miktar boşalmak istiyorum.
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by İçi Boş Şövalye »

Rebus 2, elbette mümkün
Cock Yaşlı***
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Cock Yaşlı*** »

Kiminle olduğuna bağlı. Bazı insanlar için bu bir zevktir, ancak bazılarında belli bir risk olduğundan gerekli değildir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”