İnsanlar neden ensesti şiddetle olumsuz bir şekilde karşılıyor?
-
Автор темыKybik
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İnsanlar neden ensesti şiddetle olumsuz bir şekilde karşılıyor?
Ensest konusunu gündeme getirdiğinizde insanların bu konuda çok olumsuz tepkiler verdiğini fark ettik. Ve nedenini anlamıyoruz?
Karşılıklı ensestten bahsediyorsak, bir oğul annesinden kendisine seks öğretmesini veya rahatlamasına yardım etmesini istediğinde ya da bir kız çocuğu babasından aynı şeyi istediğinde, o zaman bizim için bu "doğru ensest"tir.
Ve babaların çocuklarına tecavüz etmesi ya da seks yapmaya zorlaması iğrenç bir ensesttir.
Fakat insanlar normal ve iğrenç ensest arasında ayrım yapmıyor. Annen kadın, baban erkek olmasına rağmen. Tıpkı sokakta karşılaşacağınız herkes gibi. Peki babanızın penisi erkek arkadaşınızdan/kocanızdan veya annenizin vajinası kız arkadaşınızdan/karınızdan nasıl farklı? Ama bazı insanlar iğreniyor...
Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
Karşılıklı ensestten bahsediyorsak, bir oğul annesinden kendisine seks öğretmesini veya rahatlamasına yardım etmesini istediğinde ya da bir kız çocuğu babasından aynı şeyi istediğinde, o zaman bizim için bu "doğru ensest"tir.
Ve babaların çocuklarına tecavüz etmesi ya da seks yapmaya zorlaması iğrenç bir ensesttir.
Fakat insanlar normal ve iğrenç ensest arasında ayrım yapmıyor. Annen kadın, baban erkek olmasına rağmen. Tıpkı sokakta karşılaşacağınız herkes gibi. Peki babanızın penisi erkek arkadaşınızdan/kocanızdan veya annenizin vajinası kız arkadaşınızdan/karınızdan nasıl farklı? Ama bazı insanlar iğreniyor...
Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
Last edited by Kybik on 28 Oct 2022, 19:22, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Kybik for the post (total 2):
- nikolj202, Mishanya090
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
Re: İnsanlar neden ensest ilişkiye bu kadar olumsuz tepki veriyor?
Şahsen ben bir anne ile oğlu ve bir baba ile kızı ve benzerleri arasındaki seksi tamamen kabul ediyorum. , ancak yalnızca buradaki tüm katılımcıların yetişkin olması durumunda ve tabii ki daha önce çocuklara mastürbasyon yapmaları ve bunun gibi şeyler anaokulu çağından itibaren öğretilmediyse
Bunda şaşırtıcı olan ne? Yeterli yetişkinler için, 18 yaşın altındaki çocuklarla herhangi bir cinsel aktivite daha sonra kabul edilemez. lütfen herkes kendi sahibine. Ama kız ve erkek aşıklar genellikle çocuklarının 18 yaşına gireceği anı beklemezler: “Küçük kızımı yıkadım ve penisim sertleşti...” diye düşünürse. bu normaldir, o zaman kafasında çok çılgın hamamböcekleri vardır ve elbette bu tiksinmeye neden olamaz.
Şahsen ben bir anne ile oğlu ve bir baba ile kızı ve benzerleri arasındaki seksi tamamen kabul ediyorum. , ancak yalnızca buradaki tüm katılımcıların yetişkin olması durumunda ve tabii ki daha önce çocuklara mastürbasyon yapmaları ve bunun gibi şeyler anaokulu çağından itibaren öğretilmediyse
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 2 years 9 months
Peki 18 yaşına üç, iki veya bir gün kalmışsa bu da mümkün değil mi? Ve neden aslında 17, 19 veya 29 değil de 18 yaşındasınız? Seks yapmaya başladığınızda kimin dikte etme hakkı var? Bunu kendilerine belirtsinler, başkalarına karışmasınlar.
- These users thanked the author Maşa12 for the post (total 4):
- nikolj202, Sibiryak89, Hayalperest, Kybik
-
- heyecanlanıyorum
Ceza Kanunu bu soruna biraz farklı bakıyor... Gerçi isterseniz siz de bezli bebekleri bile sikebilir...
-
Автор темыKybik
- Flört etmek
Sana katılıyorum, bir kızla bazı "fanteziler" okuduğumuzda, şimdiden olmasa da gelecekteki ebeveynlere hayret ediyoruz. Sonuçta, kendileri seks hakkında bilgi edinmek istediklerinde kendilerine soracaklar. Ve çocuklarının dünyasını istila edip onu çarpıtmak... berbattı.
Yetişkinlik kanunların sınırları dahilindedir. Ve hormonlar 13-14 yaşlarında bile oynamaya başlayabilir.
Sana katılıyorum, bir kızla bazı "fanteziler" okuduğumuzda, şimdiden olmasa da gelecekteki ebeveynlere hayret ediyoruz. Sonuçta, kendileri seks hakkında bilgi edinmek istediklerinde kendilerine soracaklar. Ve çocuklarının dünyasını istila edip onu çarpıtmak... berbattı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
Kız kardeşim ilk orgazmını 7 yaşındayken penisimin başıyla klitorisini ovuşturduğumda yaşadı.
-
Автор темыKybik
- Flört etmek
Sanırım 18 yılın yasal sınır olduğunu, bu sürenin sonunda devletin sorumluluktan feragat ettiğini kastediyordu. Ancak seks arzusu 14 yaşından itibaren ortaya çıkabilir. Kız arkadaşım mastürbasyon yapmaya 13 yaşındayken başladı ama ben çok daha erken başladım. Bu nedenle, uygun yetiştirme ile bir çocuğun 8 veya 10 yaşında seksle ilgilenmeyeceğini anlamalısınız.
-
- heyecanlanıyorum
Ve bu da eski şaka nasıl yavaş yavaş gerçeğe dönüşecek:
"Anaokulunda iki çocuk lazımlıkların üzerinde oturuyor. İçlerinden biri şöyle diyor:"Babamın amcığı da kocaman!"Ve diğeri cevap veriyor: " Benimki pek iyi değil ama kıçım hâlâ acıyor!"
Ama kesinlikle. ancak bu, ebeveynlerinin kafasına sahip bir hasta çocuğuysa - bu yaşta ona her şeyi anlatacaklar ve ona her şeyi gösterecekler ve belki de onu becerecekler. ] Kız kardeşim ilk orgazmını 7 yaşındayken penisimin başıyla klitorisini ovuşturduğumda yaşadı
"Anaokulunda iki çocuk lazımlıkların üzerinde oturuyor. İçlerinden biri şöyle diyor:"Babamın amcığı da kocaman!"Ve diğeri cevap veriyor: " Benimki pek iyi değil ama kıçım hâlâ acıyor!"
-
- heyecanlanıyorum
Yani burada, buradan bir hikaye yazabilirsiniz. hayat, Plyuk gezegeninden bir insansıyı nasıl siktiğin hakkında... Ama ne, buna inanıp inanmamaları önemli değil!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
Tartışmanın anlamı yok, insansılar hakkında yazın...
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 8 months
Kybik, ensest hakkındaki görüşlerinizi tamamen destekliyorum
- These users thanked the author Mishanya090 for the post:
- Kybik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Eskimiş sözler: ensest bir aile meselesidir, asıl mesele zorlama veya şiddetin olmamasıdır. Benim fikrim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Kybik
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Çoğu aileyle seksi norm olarak kabul edemiyor. Belki bu doğanın doğasında vardır. Mesela ben bunu asla yapmam. Peki, bunu isteyenler, o zaman bu onların kendi işidir. Önemli olan tecavüz etmemek.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Ahlak canavarlarının şehvetlerini meşrulaştırmaya çalıştığı bir başka konu.
Sosyal açıdan gelişmiş tek bir toplumun bile çocuklarla sevişmek için yasal bir temeli yok ve siz yaşlı çocuklar neden düşünüyorsunuz?
Sözde çocuğa bir şeyler öğretilmesi gerekiyor
sözde çocuğun kendisi ebeveyne ulaşacak
bu sadece senin çekici fantezilerinde var .
Çocukların karşı cinse olan ilgisi büyüdükçe artar ve size değil, akranlarına yönelir, şiş göbekli ve gri saçlı.
Aksini kanıtlayın. Yetkili ve uzmanlaşmış kaynaklardan gelen psikolojik araştırmalara bağlantılar için sabırsızlanıyorum.
Sosyal açıdan gelişmiş tek bir toplumun bile çocuklarla sevişmek için yasal bir temeli yok ve siz yaşlı çocuklar neden düşünüyorsunuz?
Sözde çocuğa bir şeyler öğretilmesi gerekiyor

Çocukların karşı cinse olan ilgisi büyüdükçe artar ve size değil, akranlarına yönelir, şiş göbekli ve gri saçlı.
Aksini kanıtlayın. Yetkili ve uzmanlaşmış kaynaklardan gelen psikolojik araştırmalara bağlantılar için sabırsızlanıyorum.