Casusluğa nasıl ve kiminle başladığını kim hatırlıyor?
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Casusluğa nasıl ve kime başladıklarını kim hatırlıyor?
11-12 yaşlarındaydım, o yaşlarda annem için duşta hazırlanmaya başladım... duşta bir kapı vardı ve üstte küçük bir boşluk vardı, ben de bir sandalye alıp arkama baktım. onda, heyecan çılgıncaydı... bir kere kendimi yaktım ve sonra bambaşka oldu!) Annem bana ilgi göstermeye başladı, sırtımı yıkayalım gibi cesurca duşuma girmeye başladı)) Kabul ettim birkaç kez, sonra bir şekilde utandım ve hepsi bu... ama onu duşta gözetlemeye devam ettim... Çıplak anneme bir kez daha bakmak için bir sandalye koydum ve gözetlemeye başlar başlamaz, gözlerimiz buluştu... ve sonra annem bana dedi ki... eğer gerçekten bana bakmak istiyorsan içeri gel ve bak, o zaman şoktaydım)) Odaya koştum...
- These users thanked the author Yukarıda for the post (total 4):
- 12345, Fargal94, PavelNokia, siniter
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yazın amcasıyla birlikte bir köyde yaşıyordu. Bir gün sokakta tuvalete gitti, işini yaptı, dışarı çıkmaya başladı ve bir nedenden dolayı önce çatlaktan baktı ve orada, odun kulübesinin yanında karısı Yoldaş Sveta, o zamanlar 35-37 yaşlarındaydı. yaşında, ince olmayan, uzun boylu, oldukça güzel bir kadındı, üzerinde sadece bir tişört vardı, ayakta durup musluğun altında yıkanıyordu. Dondum ve hareket etmeye korktum; yüzü bana dönüktü. Ama başı eğik olduğu için beni fark edemedi. Bir süre orada yıkandı, ben de izledim ve penisime dokundum. Bu o kadar hoşuma gitti ki onu gözetlemek için onu takip etmeye başladım.
- These users thanked the author puhhht76 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Makar1977
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
Babam erken öldü (bir kaza) annem uzun süre kişisel hayatını düzenleyemedi, bu yüzden farklı erkeklerin ve kadınların onu nasıl becerdiğini sık sık gözetledim
🙈
- These users thanked the author Avare for the post:
- çiçek hastalığı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Tabii ki, okul soyunma odalarında sınıf arkadaşlarımızın kıyafetlerini değiştirmesini izledik, sonra Kadınlar Günü’nde halka açık hamamda (pencereler havalandırma deliklerine kadar boyandı, bir arkadaşımızın üstüne çıkmak zorunda kaldık, sonra üstümüzü değiştirdik) ve sonra arabayı sürmeye başladıklarında kendimizi kar yığınlarına atıyoruz) ah çocukluk.
- These users thanked the author Ridik for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
ve kadınların onu becermesi ne kadar farklı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 5 years
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
ve banyodaki kapı aralığından annemi takip ettim. Özel bir şey yok - sadece yıkandı, yıkandı, her şey büyümüştü, hiçbir şey görünmüyordu. Ama o kadar sert çarpıyordu ki hala hatırlıyorum. Ve o kadar çok hayal vardı ki...
- These users thanked the author adobrandw1985 for the post:
- Makar1977
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Bir keresinde banyoda teyzemi gözetlemiştim. Bir gün annemin arkadaşı işten çıktı ve güzel bir akşam Larisa Teyze tombul vücudunu yıkamaya karar verdi. Bir partiden döndüm ve üstümü değiştirirken birinin küvette çamaşır yıkadığını duydum. Kapıya yaklaştım ve kapının aralık olduğunu gördüm ve bu düzgün vücutlu kadının iri göğüslerini sabunla ovuşturmasını ve penisimin şimdiden bir fabrika bacası gibi duman çıkarmasını izlemeye başladım. Muhtemelen bunu asla unutmayacağım. O zamanlar 16 yaşındaydım. Ve teyzem 50 civarında bir yerde.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Mart, Makar1977
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 2 years 10 months
Geceleri ilk defa tuhaf sesler beni uyandırdı. Uzun zaman önceydi ama nedense bu olayı hatırlıyorum. Çoğunlukla kapıyı gizlice dinliyorum. Ve pansiyona gittiğimizde seksi ilk kez bu kadar yakından gördüm. Ben yatakta yatıyordum ve onlar da yanımda yerde yatıyorlardı. Bundan sonra muhtemelen bu konu benim için çok ilginç hale geldi
Bu konuyla ilgili burada bir hikaye yazdım
Bu konuyla ilgili burada bir hikaye yazdım
Last edited by deen-don on 13 Oct 2022, 19:49, edited 1 time in total.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 3 years
Zaman zaman buluştuğumuz bir arkadaşım var ve onu siktiğimde 12 yaşındaki oğlunun bizi gözetlediğini ve mastürbasyon yaptığını sık sık fark ediyorum.
- These users thanked the author Şaşkalove kardeş for the post (total 4):
- çiçek hastalığı, Mart, deen-don, Makar1977
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Belki de onu oyunlarınıza dahil etmenin zamanı gelmiştir? Daha iyi görebilmesi için yakından bakmasına izin verin.Sashkalovesister: ↑08 Oct 2022, 04:09 Zaman zaman buluştuğumuz bir arkadaşım var ve onu siktiğimde 12 yaşındaki oğlunun bizi gözetlediğini ve mastürbasyon yaptığını sık sık fark ediyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Bizi 3 dakika izledikten sonra karar verdi oral seks becerilerini benim üzerimde denemek için, sabahleyin ağzına boşaldığım gerçeğiyle uyandım.. odama baktığını ve benim çılgın bir ereksiyonla çıplak uyuduğumu söyledi ve yapamadı’ direnme
15 yaşındayken erkek arkadaşıyla bekaretini kaybetti ve ilk kez yatakta kendini çok ateşli gösterebildiğini söylüyor. Erkek arkadaşı şaşırmıştı..
Bir gün, çok sonra, 21 yaşındayken onunla Umat’ta sarhoş bir kulüpte tanıştım ve sonunda benim evime gittik.. annesi kadar doyumsuz.
159 boyunda, çok minyon ve sıska, deliği çok dar...
Ben de aynı deneyimi yaşadım. 21 yaşımdayken 43 yaşında kaygılı bir kadından 2 yıllığına oda kiraladım. Daha ilk gece yanıma çıplak geldi ve beni becerdi... ve genel olarak sonraki 2 yıl boyunca onu her gün becerdim. 14 yıl kızıyla birlikte yaşadı ve kızı geceleri annesinin zevkle çığlıklarını duydu... bu konu üzerinde sohbet ettiler ve genel olarak ona seks dersi vermeye karar verdi... 5-6 kez bize baktı ve faydasını gördü.. Ben fazla dikkat etmemeye çalıştım ama bunun onu ne kadar çılgınca heyecanlandırdığını ve amını nasıl okşadığını gördüm...
Bizi 3 dakika izledikten sonra karar verdi oral seks becerilerini benim üzerimde denemek için, sabahleyin ağzına boşaldığım gerçeğiyle uyandım.. odama baktığını ve benim çılgın bir ereksiyonla çıplak uyuduğumu söyledi ve yapamadı’ direnme
15 yaşındayken erkek arkadaşıyla bekaretini kaybetti ve ilk kez yatakta kendini çok ateşli gösterebildiğini söylüyor. Erkek arkadaşı şaşırmıştı..
Bir gün, çok sonra, 21 yaşındayken onunla Umat’ta sarhoş bir kulüpte tanıştım ve sonunda benim evime gittik.. annesi kadar doyumsuz.
159 boyunda, çok minyon ve sıska, deliği çok dar...
- These users thanked the author Şaşkalove kardeş for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Mart
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Klasiklere göre. İlk kez 10 yaşımdayken sesleri duydum ve ne olduğunu anladım ama dikkat etmedim. 14 yaşımdan itibaren duşta annemi ve ailemi gözetledim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Kendimi bildim bileli hep dikizlemeye çalıştım. Çoğu zaman büyükannem hakkında casusluk yapabiliyordum. (o sırada yaklaşık 50 yaşındaydı). Teyzem sık sık onunla yaz duşunda karşılaşırdı. Ancak en canlı izlenimi, 6. sınıftan sonraki yaz tatillerinde, yangın merdiveninden şehir hamamının çatı katına çıkarsanız, havalandırma deliklerinden duş kabinlerine bakabileceğinizi keşfettiğimde yaşadım. 8. Orada kim ve ne olduğunu yeterince göremiyordum. Ve yaşlılar, olgunlar, gençler ve çiftler. 80’li yılların başındaydı, herkesin evinde sıcak su yoktu ve ailece hamama gitmek yaygın bir olaydı. Bütün yaz bu tavan arasında dolaştım. Orada da çok sıra dışı bir hikaye yaşandı. Tavan arasına tırmandığımda, orada her zaman yaptığım şeyin aynısını yapan çıplak bir adamla karşılaştım. İlk başta kaçmak istedim ama adam bir şekilde benimle sohbet etti, beni sakinleştirdi ve o günden sonra şirkette mastürbasyon ve casusluk yapılmaya başlandı. Kapıyı kilitlediler, çırılçıplak soyundular ve mastürbasyon yaparak havalandırmadan havalandırmaya süründüler. Yaşımdan dolayı birkaç kez geldim ve hala spermim yoktu ve adam sadece bir kez ve benim için çok tuhaf bir şekilde. Onun için dayanılmaz hale geldiğinde karşı karşıya durduk, adam benimkine kıyasla kocaman kıçını çıkıntılı amıma bastırdı ve üzerine sperm sıçrattı. Sonra diz çöktü, ıslak sikimi emdi ve o anda ben de geldim. Hoşuma gitti. Hem ilginç hem de inanılmaz keyifliydi. Sonra ortadan kayboldu ve bir süre sonra hamamın yanına geldiğimde yangın merdiveninin kaldırıldığını ve çatı katına kilit asıldığını keşfettim.
- These users thanked the author Herurg for the post (total 6):
- Alex yapardı, annem adam yaptı, Şamanakalar, Makar1977, PavelNokia, Beceri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
15 yaşımda annemi banyoda banyo yaparken gözetlemeye başladım. Ya mutfağa açılan pencereden baktım ama masaya tırmanmak zorunda kaldım ya da bazen tamamen kapanmamış banyonun kapısından girdim. Kendi kendine tamamen kapanmadı, her zaman 3-4 santimetrelik bir boşluk vardı.
7 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
7 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
- These users thanked the author SON for the post (total 2):
- Alex yapardı, Alex 17
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Eşi de kızıyla konuştu. Böylece bazen görmeyi başardığı şeyi doğru anlıyor.
-
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 4 months
Size hayatımdan birkaç hikaye anlatacağım, nasıl casusluk yaptığımı ve yandığımı anlatacağım
Bir defasında ders sırasında bir öğretmenin bacaklarına baktım, o da okul dedektörüydü (yaklaşık 40 yaşında, genç) ), bize İngilizce öğretti, ders sırasında karşımda oturuyordu, ancak yan sırada bizimle birlikte oturdu, bu da benim oturup onun bacaklarını ve çoraplarını inceldiğim anlamına geliyor (evet, çorap giyiyordu) ve sonra Başımı kaldırdım (ve bu bir dersti) gözlerimin içine bakıyordu ve gülümsüyordu, düşündüm, anladım, dersten sonra bana zorbalık yapacaklar ve ailemi arayacaklar, ama hayır, şakacı bir şekilde gülümsedi işte bu kadar
İşte annemi gözetlerken nasıl yandığımın hikayesi, genel olarak iş bu noktaya nasıl geldi
O ve ben yeni bir eve taşındığımızda ev, kullanılmış bir apartman dairesiydi, orada tadilat yapıyorduk, banyoda eski bir kapı vardı, içinde bir boşluk vardı, ona yaslanırsanız tüm odayı görebiliyordunuz, banyoya olan mesafe biraz bir metreden fazla ve annem yıkanmaya gitti, o da benim gibi bitkin düşmüştü, onu gördüğüm anda bu bir şeydi, bilirsin, bu sadece en yüksek heyecanın zirvesi, sık sık ona mastürbasyon yaptım ama penisim ilk defa o anda bu kadar büyüdü, ona bakmaya ve incelemeye devam ettim, alt kısmında hafif bir tüy olduğunu fark ettim ama dudakları açıkça görülebiliyordu, kendini de iyice yıkadı göğüsleri makul büyüklükte.
Uzun bir süre onu gözetledim ama bir noktada, birkaç yıl sonra kötü bir şey oldu, görünüşe göre bir şeylerden şüphelenmeye başladı ve bir noktada, beklerken aniden o çatlağa baktı, bilirsiniz, filmlerdeki gibi, hatta çığlık bile attım, sonra dışarı çıktığında çok öfkeli bir şekilde ne olduğunu sordu, hatta kayboldum
Bu arada, ben sadece Onu gözetledim ama aynı zamanda ona dokundum, çok derin uyuyordu ve yolda bayılıyor, bu onun özelliğiydi, yardımcı oldu, ona çoğunlukla otobüste dokundum, eh, uzun yolculuklarımız olduğunda, aynı zamanda biz de bir partide aynı yatakta yattım ve yeni taşındığımız gün, onu ilk çıplak gördüğüm gün, ona ilk kez dokundum, yoksa bunun konuyla alakası yok artık
Bir defasında ders sırasında bir öğretmenin bacaklarına baktım, o da okul dedektörüydü (yaklaşık 40 yaşında, genç) ), bize İngilizce öğretti, ders sırasında karşımda oturuyordu, ancak yan sırada bizimle birlikte oturdu, bu da benim oturup onun bacaklarını ve çoraplarını inceldiğim anlamına geliyor (evet, çorap giyiyordu) ve sonra Başımı kaldırdım (ve bu bir dersti) gözlerimin içine bakıyordu ve gülümsüyordu, düşündüm, anladım, dersten sonra bana zorbalık yapacaklar ve ailemi arayacaklar, ama hayır, şakacı bir şekilde gülümsedi işte bu kadar
İşte annemi gözetlerken nasıl yandığımın hikayesi, genel olarak iş bu noktaya nasıl geldi
O ve ben yeni bir eve taşındığımızda ev, kullanılmış bir apartman dairesiydi, orada tadilat yapıyorduk, banyoda eski bir kapı vardı, içinde bir boşluk vardı, ona yaslanırsanız tüm odayı görebiliyordunuz, banyoya olan mesafe biraz bir metreden fazla ve annem yıkanmaya gitti, o da benim gibi bitkin düşmüştü, onu gördüğüm anda bu bir şeydi, bilirsin, bu sadece en yüksek heyecanın zirvesi, sık sık ona mastürbasyon yaptım ama penisim ilk defa o anda bu kadar büyüdü, ona bakmaya ve incelemeye devam ettim, alt kısmında hafif bir tüy olduğunu fark ettim ama dudakları açıkça görülebiliyordu, kendini de iyice yıkadı göğüsleri makul büyüklükte.
Uzun bir süre onu gözetledim ama bir noktada, birkaç yıl sonra kötü bir şey oldu, görünüşe göre bir şeylerden şüphelenmeye başladı ve bir noktada, beklerken aniden o çatlağa baktı, bilirsiniz, filmlerdeki gibi, hatta çığlık bile attım, sonra dışarı çıktığında çok öfkeli bir şekilde ne olduğunu sordu, hatta kayboldum
Bu arada, ben sadece Onu gözetledim ama aynı zamanda ona dokundum, çok derin uyuyordu ve yolda bayılıyor, bu onun özelliğiydi, yardımcı oldu, ona çoğunlukla otobüste dokundum, eh, uzun yolculuklarımız olduğunda, aynı zamanda biz de bir partide aynı yatakta yattım ve yeni taşındığımız gün, onu ilk çıplak gördüğüm gün, ona ilk kez dokundum, yoksa bunun konuyla alakası yok artık
- These users thanked the author Roket for the post (total 3):
- Makar1977, PavelNokia, Herurg
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 4 years
İlk başta hamamda annemi gözetlemeye başladım, sonra yatak odasında ne yaptıklarıyla, misafirlerin ne zaman geldiğiyle ilgilenmeye başladım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
Hamamda ve yatak odasında annemi gözetledim
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years 1 month
I kız kardeşime öyle dokunmak hem utanç verici hem de heyecan vericiydi
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 3):
- Oleg257, dema11, Makar1977
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
İşte böyle dikizlemeyi sevdim
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 5):
- çiçek hastalığı, Fargal94, mercek, Alex 17, İskender
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Yan odada inlemeler duyduğumda ilk kez üvey annem ve babamın arkasındaydım.
- These users thanked the author DimaMini for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Sadece bir kez casusluk yaptım. Kardeşimi yanlışlıkla mastürbasyon yaparken gördüm ve oradan ayrılmak yerine sessizce sonuna kadar izledim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
- Mart, Sibiryak89, Yağdaki hamsi!!!, Maksimum71, Şeyhler, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 1 month
Kayınvalidemi yıkanırken gözetledim. Tuvalet ile banyo arasındaki Sovyet penceresinden. İnce, iştah açıcı, lezzetli, hepsi traşlı. Işıksız tuvalete girdim, telefonumu hafifçe karanlığa çıkarıp filme aldım, sonra izledim ve inanılmaz heyecanlandım.
- These users thanked the author Toksik for the post (total 2):
- Sibiryak89, Herurg
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 7 months
10 yaşımdan beri yaz aylarında hamamda kuzenimi sessizce izliyorum
- These users thanked the author kaptan22 for the post (total 3):
- Oleg257, Mart, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Tuvaletten banyoya giden bir delik vardı, su boruları banyodaki musluğun altından geçiyordu. Ancak tuvalette ışık açık olmadığında gözetlemek mümkündü, aksi takdirde banyodaki tuvaletten gelen ışığı görebiliyordunuz. Buna göre ağabeyim ve ben dairemizde bulunan ve banyo yapan tüm kadınları gözetledik. Mesela misafirler geceyi geçirmek için geldiler. Kardeşim ve ben nasıl yanmayacağımıza dair bir plan bile geliştirdik)) kadınlardan biri yıkanmaya gidiyor ve birimiz hemen tuvalete gidiyor, bir dakika orada oturuyor, ikincisi tuvaletin yanından geçip kapanıyor sözde şaka gibi ışık.. Tabi ki gösteriş için kızacaksın, nasıl bir piçsin sen kardeşim.. Ve direk deliğe)) sonra değiştiler)) hiç yanmadılar.
- These users thanked the author dva2dva for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Herurg, Makar1977, PavelNokia
-
- Total posts: 24
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 3 months
Evet, ben de 10 yaşındayken yaz duşunu gözetlemiştim. Çoğu zaman birlikte yıkananlar kuzenler ve akrabalardı. Kuzenimin orada zaten bazı şişlikler vardı)) en azından bir tür ilgi, ama iki yaş küçük olan kuzenim tamamen düzdü. Çoğu zaman beni yakaladılar ve bana bakacak zamanları olmadı. Ama sonunda kuzenim birkaç kez parmaklarını amımın içine sokmama izin verdi)
- These users thanked the author hah işte for the post (total 3):
- Sibiryak89, Herurg, seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Oleg257, onların bir meslektaşıyla sevişmelerini izledi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Ben 13 yaşındayken 16 yaşındaki kız kardeşimin nasıl kıyafet değiştirdiğini ve kendini yıkadığını gördüm. Bir keresinde erkek arkadaşını aldı ve nasıl seviştiklerini gördüm... birçok kez çok sarhoş gelip uyurken, külotunu çıkardım, her yerine dokundum... ve anında bu durumdan kurtuldum..
Bir keresinde o kadar güçlü gelmiştim ki her yerine su sıçratmıştın..
Bir keresinde o kadar güçlü gelmiştim ki her yerine su sıçratmıştın..
- These users thanked the author Sashkapornlove738494 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Maksimum71, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Dürüst olmak gerekirse... kimsenin bana inanması pek mümkün olmasa da... Komşum ve ben birbirimize külotumuzda ne olduğunu gösterdik... o benden daha yaşlı... okula bile gitmedik ... yani 5-6 yaşlarındaydı bu... Bunu uzun süre yaptık... yaklaşık bir yıl kadar. O zamanlar 18 yaşlarında olan kız kardeşi tarafından "yakıldık"... Bizi cam kaplar gibi ailelere verdi... Ve sonuçlarından kaçınmak için... birbirimizi görmemizi yasakladılar... Ve sonra onunla okul başladı... bir yıl sonra ve benimle... ve biz de farklı okullarda okuduk... Radaki ilk "aşkımızı" böyle kırdı
...

- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Maksimum71
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Garip ama annemi gözetlemek beni hiçbir zaman cezbetmedi. Üstelik kendisi de benim önümde çıplak değişebiliyordu, böylece daha hızlı olurdu ve ayrıca göğüslerini göstermemesi için onu azarladığımı da hatırlıyorum. Muhtemelen bunun nedeni onun figürünü ve göğüslerini pek sevmememdi ama ondan 7-8 yaş küçük olan arkadaşı benim ergenlik çağındaki aşkım. Onu hayal ederek ne kadar mastürbasyon yaptım!
Ve genel olarak çocukken gözetleyecek kimse yoktu, ancak bazen çıplak akrabalarla karşılaşıyordum)) Genel olarak yeterince hayal gücüm vardı. Garip ama yurtta aynı odada seks yapmak bile çekici olmaktan çok uykuyu etkiliyor)))
Bir keresinde birkaç kez ve en azından sürekli olarak kayınvalidemi gözetlemeye çalıştım kulak misafiri oldu. Doğru, kendisi sadece mastürbasyon yapıyordu. Ve çok hafif uyuduğumu anlayana kadar, mastürbasyon yaparken kendimi güzel bir iniltiden mahrum etmedim ve geldiğimde öyle bir çığlık vardı ki! )))) bu yüzden ne tür bir sarsıntı olduğunu görmek istedim))) başka bir odada olmasına rağmen)
Ve genel olarak çocukken gözetleyecek kimse yoktu, ancak bazen çıplak akrabalarla karşılaşıyordum)) Genel olarak yeterince hayal gücüm vardı. Garip ama yurtta aynı odada seks yapmak bile çekici olmaktan çok uykuyu etkiliyor)))
Bir keresinde birkaç kez ve en azından sürekli olarak kayınvalidemi gözetlemeye çalıştım kulak misafiri oldu. Doğru, kendisi sadece mastürbasyon yapıyordu. Ve çok hafif uyuduğumu anlayana kadar, mastürbasyon yaparken kendimi güzel bir iniltiden mahrum etmedim ve geldiğimde öyle bir çığlık vardı ki! )))) bu yüzden ne tür bir sarsıntı olduğunu görmek istedim))) başka bir odada olmasına rağmen)
- These users thanked the author jonny_t for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Herurg
-
- Sürtünmeler
12 yaşındaydım, belki biraz daha fazla. Annem beni büyükanneme (annesinin yanına) götürdü. Teyzesi, amcası ve iki oğulları onunla birlikte yaşıyordu. Biri 8 yaş büyük, ikincisi ise iki yaş büyük. Onunla nehirde yüzüyor ve güneşleniyorduk. Sonra yabani otları temizleyen kollektif çiftçi kadınlarının olduğu bir araba geçti. Lyokha’nın erkek kardeşi "Hadi gidelim, bakalım" sözleriyle beni içeri çekti. Ve böylece yaklaşık 150 metre koşarak çalıların arkasından bakıyoruz. Hiç böyle bir şey görmemiştim. Kadınlar arabadan inip hemen çırılçıplak soyundular, işten sonra yıkanmak için nehre gittiler. Pancar ayıklamada çalıştılar. Sadece üç veya dört kadın pantolon giyerek suya girdi. Kadınlar o zamanlar çoğunlukla bu tür iç çamaşırları giyiyorlardı. Bunların arasında Lyokha’nın annesi, teyzem ve büyükannemiz de vardı. Banyo (veya yıkanma) yaklaşık yirmi dakika sürdü ve giyinip sırt üstü oturmaya başladılar. Ve gittiler.
İkinci gün, bakabilmek için bu arabanın geçmesini bekliyordum.
İkinci gün, bakabilmek için bu arabanın geçmesini bekliyordum.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 8):
- Şalun70, Alex yapardı, Sibiryak89, annem adam yaptı, rmsxms, Alex7515, PavelNokia, Herurg
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 3 months
Koca adam,
Ayrıca gözetlendi Moldova’dan kiralanan bir tugayın nehrinde yüzüyor. İlk defa tesadüfen gördüm ve bayıldım. Ne bu olaydan önce ne de sonra bu kadar çok çıplak kadını bir arada görmemiştim. Ayrıca esmer vücutları, siyah saçları, gençliğinden büyükannesine kadar uzanan yaşları ve onlara kısa bir mesafe var. Bu resmi birkaç gün üst üste bir elimde dürbün, diğer elimde penisle izledim, ta ki onlar beni fark edene kadar. Başarısızlığım fazla gürültü yaratmamasına rağmen kaçmak zorunda kaldım; herkes bana döndü, güldü ve ellerini sallayarak beni davet etti.
Ayrıca gözetlendi Moldova’dan kiralanan bir tugayın nehrinde yüzüyor. İlk defa tesadüfen gördüm ve bayıldım. Ne bu olaydan önce ne de sonra bu kadar çok çıplak kadını bir arada görmemiştim. Ayrıca esmer vücutları, siyah saçları, gençliğinden büyükannesine kadar uzanan yaşları ve onlara kısa bir mesafe var. Bu resmi birkaç gün üst üste bir elimde dürbün, diğer elimde penisle izledim, ta ki onlar beni fark edene kadar. Başarısızlığım fazla gürültü yaratmamasına rağmen kaçmak zorunda kaldım; herkes bana döndü, güldü ve ellerini sallayarak beni davet etti.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 5):
- annem adam yaptı, Herurg, Sibiryak89, Büyük oğlan, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
-
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 8 months
Bir gün bir kız minibüse binmiş, şu yaşlı ceylanlar. Ve hemen karşımdaki koltuğa oturdu. Kısa bir yazlık elbiseyle. O yeşil külotu asla unutmayacağım
- These users thanked the author Fanrain for the post (total 3):
- Sibiryak89, Herurg, Makar1977
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 9 months
İlkokuldayken annemi gözetlemeyi severdim. İşten eve geldiğinde kanepede uyuyormuş gibi yaptım ve onun kıyafetlerini değiştirmesini izledim. Okulda sınıf arkadaşlarımın eteklerinin altına ayna kullanarak bakmayı severdim. O zamandan beri bu konu ruhuma gömüldü ve akrabalarımı gözetlemeye çalışıyorum ve ulaşımda ve iş arkadaşlarının arkasında.
- These users thanked the author dema11 for the post (total 4):
- Sibiryak89, Oleg257, Herurg, Makar1977
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 8 months
Tabii her şey annemle başladı. Çocukken onu gözetleme fırsatını hiç kaçırmazdım. Daha sonra yaz aylarında büyükannemi ziyaret etmek için köyde tatil yaparken daha da ilginç olduğu ortaya çıktı)
- These users thanked the author İki ayda bir for the post (total 2):
- Oleg257, Makar1977
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 104 Replies
- 4581 Views
-
Last post by Saç gömlek