Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor...
Üzgünüm. Açıkça konuştum.

Bu duygu aynı zamanda hem güzel hem de acı verici. Gerçekten size ilham veriyor ve bir tür güçle dolduruyor, ancak bunu gerçek hayatta gerçekleştirmenin imkansızlığı fark edildiğinde aniden yere düşer ve kanatlarını keser :üzgünüm:Herurg: 21 Oct 2022, 10:55 Bu olur. Birkaç kez denedim. Ve başı dönüyordu ve ruhu titriyordu ve tüm düşünceler sadece onunlaydı. Zaten kendinizi paranoyak olarak görmeye başlıyorsunuz, ancak bu durumu, bu duyguları aşacak ne gücünüz ne de arzunuz var. Ama bildiğimiz gibi zaman iyileştirir... Geçici nesnelerin bir kısmı yıllar geçtikçe soldu, bir kısmı yerini başka bir objeye bıraktı, bir kısmı da gerçeğe dönüşerek hayal kırıklığına uğradı, hayallerimden ve fantezilerimden tamamen farklı bir hal aldı. Ama yine de geçici aşık olmak bir şeydir! Kaçma hali, tatlı bir korku, mutluluk... Harika bir duygu

Tüm bunlar senin için ne kadar sürüyor? Peki birlikte olmamızı engelleyen ne?

Birbirinizi uzun yıllardan beri tanıyorsanız neden onunla bir ilişki geliştirmeye çalışmadınız?

Nasıl? Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Pek çok şeyin burada karara bağlandığını düşünüyorum, ayrıca onun ünlü biri olması ve beni pek ciddiye almaması da. Ama herkes birbirini uzun zamandır tanıdığı için bana bir ölçüde güveniyor. İletişim için bağlantılarını veriyor ve benim bağlantılarım da elinin altında. Eğer istersem ona ulaşabiliyorum ve onu görme fırsatım var. Ama bir şekilde hepsi bu. Mesafesini koruyor. Ama onu korkutmaktan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.Kadın: 21 Oct 2022, 11:33 Birbirinizi uzun yıllardır tanıyorsanız neden onunla bir ilişki geliştirmeye çalışmadınız?
Yaş kesinlikle her iki tarafı da mı karıştırıyor yoksa sadece senin mi? Belki de bu bir komplekstir. Ayrıca aramızda çok büyük bir yaş farkı var. Ama o beni rahatsız etmiyor. Onu göremiyorum. Kesinlikle.

Belki de yaş farkından dolayı ve itibarını zedelememek için mesafesini koruyor.

Kızın hiçbir duygusu olmadığı gerçekten doğru mu? Belki o da benim gibi sadece bunu düşünüyor ve yaşınızdan dolayı mesafeniz var. Ve herkes mutlu olabilir. Hatta sevdiğim kişi senden biraz daha yaşlı olacak. Yaklaşık 60 yaşında. Rakamlar bunlar. Önemli olan kişinin nasıl hissettiğidir. Burada ve şimdi yaşayın. Ve 5 yıl sonra ne olacağı bilinmiyor. Üstelik genç bir kızla. Genç yaş, 5 yıl sonra her şeyin yoluna gireceğini garanti etmez.

Kişi aslında evlidir. Ama eşim birkaç yıldır başka bir şehirde yaşıyor. Resmi olarak evliler ama aslında uzun süredir birlikte değiller. Birlikte çocukları yok. Esasında yalnızdır. Bu şansa ve hiçbir şeyin imkansız olmadığına inanıyorum. Ancak şu ana kadar yaklaşmak için herhangi bir manipülasyon düşünemiyorum. Daha ısrarcı olmaya çalışsam da taktiğin doğru olmadığını anladım. Emin olduğum tek şey, uzun zamandır onu düşünmeden yaşamadığımdır. Seni seviyorum, seni istiyorum... Seni çok özledim.Kadın: 21 Oct 2022, 12:21 Belki de yaş farkından dolayı ve itibarını zedelememek için mesafesini koruyordur.
Eğer kişi ciddiyse ve ciddi bir durumdaysa (ve büyük ihtimalle evliyse), o zaman ailesinin ve kariyerinin iyiliği adına bir sorun yaşanmayacak.
Ama .. hepimiz insanız ve dedikleri gibi, yasak meyve tatlıdır. Her zaman bir şans vardır.

dene.. mümkünse daha sık buluş, iletişim kur.. bir konuyu tartışmak için kahve içmeye davet et.. ne tür ilgi alanlarına sahip olduğunu, hobilerini öğrenin.. aynı hobileri edinin (örneğin, spor salonuna gidiyor olabilir, o yüzden onunla aynı anda oraya gitmeye başlayın).. vb.
ilişkilerinin tüm ayrıntılarını yalnızca ikisi biliyor.Polly:21 Oct 2022, 13:47 Resmi olarak evliler, ancak aslında uzun süredir evli değiller
peki, bunu öğrendik ... onunla nasıl yatabilirsin))

Farklı şehirlerde yaşıyoruz, oldukça uzaktayız, ancak bir etkinlik aklıma geldiğinde, Uçuyorum ve bir toplantı ayarlamaya çalışıyorum. Neyse ki o da aynı fikirde, ancak eğer toplantı bir etkinlikte değilse, o zaman çok dikkatli bir şekilde bir neden bulmalısınız. Sadece can sıkıntısından gitmiyor. Onun şehrine taşınmayı, iş sorunlarını çözmeyi, böylece onun yanında daha sık olmayı düşünüyorum. Hobileri ve ilgi alanları hakkında çok detaylı bilgi sahibiyim ve bunların hepsi müziğe dayanıyor. O bir müzisyen. Ve neredeyse her zaman müzikle meşgul\konserler
Kabul ediyorum. Kesin olarak söylemenin bir yolu yok. Ancak gözlemlerime dayanarak birkaç yıldır birbirlerinden binlerce kilometre uzakta yaşadıklarını biliyorum. Ve çılgın enerjisi ve cinselliği olan bir adam. Bunca zamandır çekimser kalması pek olası değil.ilişkilerinin tüm ayrıntıları yalnızca ikisi tarafından biliniyor.

Öyle bir şey var) Ama benim durumumda kişilik, popüler olmasına rağmen oldukça gerçektir (ve genel olarak! Hepimiz insanız, değil mi?). Ve aslında bu kişiyle pek çok kişisel anım oldu. Elbette bunlar doğrudan yakınlaşma ya da bir tür yakınlaşma anları değil, ancak baş başa kaldığımız, iyi arkadaş olarak iletişim kurduğumuz, oyalandığımız vb anlardır. Ve tüm bu anlar hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlıyor. Önemli olan bir şeyler yapmaktır. Eğer gerçekten önemliyse git. Nasıl gideceğinizi her zaman hemen anlayamamanız ve bu süreçte başınızın belaya girmesi üzücü.NoMilas11: 21 Oct 2022, 19:54 Popüler bir kişiye, hatta bir filmdeki bir KARAKTERE aşık olmanız, böyle bir kişinin var olmadığını anladığınız halde çok sinir bozucu.

Bunu düşündüğünü bile sanmıyorum. Orada burada çok meşgul. Hayatında çok farklı olaylar oluyor, bazen her şeyi nasıl idare ettiğine hayret ediyorum.

Bu arada! Bu çok iyi bir tavsiye!) Döndüğümde fotoğraflara baktım ve yüzümde neyin yanlış olduğunu anlamadım)) Her yere o kadar odaklanmış ve gerginim ki. Ben şahsen öyle birine yaklaşmam

Kesinlikle öyle. Kulağa ne kadar sıradan gelse de) Bu hatayı zaten anladım, şimdi kesinlikle kendimi bunu yaparken yakalayacağım) Üstelik her zaman Cheshire kedisi gibi gülümsüyor))niqk: 21 Oct 2022, 21:17 Görünüşe göre o kadar endişeleniyorsun ki kafanı kaybediyorsun ve bir insanı memnun etmenin temel yollarını unutuyorsun...

n Memnun kedi!!!!!!!!!!!!!!!Polly: 21 Oct 2022, 21:39Kesinlikle öyle . Kulağa ne kadar sıradan gelse de) Bu hatayı zaten anladım, şimdi kesinlikle kendimi bunu yaparken yakalayacağım) Üstelik her zaman Cheshire kedisi gibi gülümsüyor))Görünüşe göre o kadar endişeleniyorsun ki kafanı kaybediyorsun ve bir insanı memnun etmenin temel yollarını unutuyorsun...

Öyleyse bu alanda ona "kendinizi bağlamaya" çalışın.

Aslında çok şey kaybedebilirsiniz. Sahip olduğunuz bağlantıyı ve halihazırda kurulmuş olan ilişkileri kaybedebilirsiniz. Bu kadar kararlı bir şekilde saldırıya geçebilmek için bir tür ilgiden emin olmanız gerekir. En azından en ufak bir şey. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bu şekilde bile. Korkarım seni müdahaleciliğimle korkutacağım. Aynı zamanda zamanın tükendiğinin ve fırsatların kaybedilebileceğinin de farkındayım.
Okul yılları)) Bir de genç kızımız vardı. Etrafında bütün kızları karıştırdıkları bilgisayar bilimi öğretmeni) Times. O zaman her şey daha kolay ve eğlenceli görünüyordu.kızların çoğu "gizlice" tarih öğretmenine aşıktı

Kaybetmekten korkma. Hareket etmenizi engelleyen de bu korkudur. Tavsiyeme uyup uymayacağını bilmiyorum ama paniğe kapılan kısmını mümkün olduğu kadar uzaklaştırmaya çalış. En azından potansiyel olarak ona yakınlaşabildiğiniz anlarda, bu korkuyu uzaklaştırın ve sizi mutlu eden her şeyin tadını çıkarmaya, sevinmeye çalışın. Siz kendiniz mutlu olduğunuzda, bu mutluluğu ona da yansıtabilirsiniz, hepimiz mutluluk ve neşeye kapılırız, bu duyguların kaynağı olmaya çalışın.
Belki bu bir hüsnükuruntu olabilir, ancak bundan en azından hoş bir insan olduğunuz sonucuna varabiliriz ve bunun tam da yakınlaşmak için kullanabileceğiniz şey olduğu konusunda hemfikiriz . Zaten çekicisin, büyük olasılıkla seninle arkadaş olmaktan hoşlanıyor.Beni unutmana izin vermedim

Hayır, bu bir hüsnükuruntu değil. Bu biraz farklı. Bazen ona internetteki konularda biraz yardım ediyorum. Bu pek sık olmaz. O anda durum tam olarak böyleydi. Benim için bir çeşit işaret gibiydi. Bana nadiren hitap etmesine rağmen, ondan biraz uzaklaşmaya başladığım anda bana hitap etme ve bana kendimi hatırlatma dürtüsü hissetti. Sanki evren uzaklaşmamı istemiyormuş gibi))

20 yıldır evli olduğunuzu hayal edin: diş macununu bir kenara bırakmıyor , kirli çorapları dairenin etrafına fırlatıyor... işte bir klasik daha yapabilirsiniz: Çöpte sarhoş oldum, tuvalete gittim ve içeri girmedim... bizim “Voroşilov tetikçimiz”Polly: 22 Oct 2022, 20:14Hayır, bu bir hüsnükuruntu değil. Bu biraz farklı. Bazen ona internetteki konularda biraz yardım ediyorum. Bu pek sık olmaz. O anda durum tam olarak böyleydi. Benim için bir çeşit işaret gibiydi. Bana nadiren hitap etmesine rağmen, ondan biraz uzaklaşmaya başladığım anda bana hitap etme ve bana kendimi hatırlatma dürtüsü hissetti. Sanki evren uzaklaşmamı istemiyormuş gibi))Belki de bu bir hüsnükuruntudur

Ah, her şey hakkında konuşabilirim!) Lyuboff acil meselelerle ilgilidir ve onun ötesinde bir şeytan havuzu vardır .