İsimsiz olarak. YULENKA. Yulenka’m yumuşak, nazik, narin, düşünceli, tombul...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. YULENKA. Yulenka’m yumuşak, nazik, narin, düşünceli, tombul...

Unread post by Guest »

anonim
YULENKA
Benim Yulenka’m yumuşaktır, naziktir, narindir, düşünür; yırtıcı, iğneleyici ve ısıran yarı bakirelerin, yarı erkeklerin tam tersidir. Sessiz ve itaatkardır. İlgiyle hayal kurabilir, dinleyebilir ve duyabilir. Gülümsemesine ve büyük göğüslerine hayranım. Yulenka’yı hatırladığımda ve onu düşünmeye başladığımda hemen sertleşiyorum. Ve onu taciz etmek istiyorum. Sikini çıkar ve ona göster. Böylece eliyle ona dokunuyor ve onu yumuşak ve sıcak avucunun içinde tutuyor.
Uzun zamandır, iyi eğitimli, yüksek eğitimli, çekingen ve iyi okumuş sadık eşlerin er ya da geç tarafından ziyaret edildiğinden şüpheleniyordum. günahkar düşünceler. Kadim açıklıkların, Drevlyans’ın ve Radimichi’nin çok gizli ama yine de şiddetli tutkuları içimizde yok edilemez. Bu nedenle, uyuşuk, bakire, rasyonel ve son derece ahlaki seks burada işe yaramayacaktır. Yulenka’nın istismar edilmesi gerekiyor. Ona tecavüz et. Siktir et. Sök şunu. Yağda kızartmak. Siktir git. Tutkuyla ve şefkatle. Kaba ve kaba. Onun utancından utandım ve heyecanlandım, ooh ve aah. Göğüslerini ve kalçalarını okşuyor. Dilimi ağzının derinliklerine daldırıp vulvasının girişini buyurgan bir şekilde sıkıyorum.
Bu gece Yulenka’ya telefonda şiirlerimi okudum. Benim romantik saçmalıklarımı dinledi ve ben de onun muhtemelen yumuşak dudakları, ayırmak isteyeceğiniz güzel dizleri, lezzetli meme uçları, öpücüklerden ıslanmış bir amcığı olduğunu düşündüm...
Hamama! Yulenka’yı kulübeye götürmem, hamamı ısıtmam ve oraya birlikte gitmem gerekiyor. Bu düşünceler her yerimi titretiyor. Yulenka’nın beni seçmesine sevindim.
- Benimle ne istersen yap! – dedi.
Yapacağım!
Zeki, utangaç kadınlar beni heyecanlandırıyor. Ve ben onların alçakgönüllülüğünü seviyorum. Çekingen garip hareketler. Kırmızı yanaklar. Sıkılık ve alçakgönüllülük. Yaratıcılık için ne kadar geniş bir alan! Çok fazla heyecan verici duygu var!
...Hamamda hava sıcak. Yulenka’nın soyunmasına yardım ediyorum. Kafası karışıyor, bir şeyler söylüyor, ben bir şeye cevap veriyorum. Onu külotuna ve sutyenine kadar sıyırıyorum. Yulenka bir kız öğrenci gibi utangaç, arsız öpücüklerimi karşılamak için dudaklarını zar zor açıyor. Sıcak! Bu nemli! Külotunu çıkarıyorum... Sutyeninin kopçalarını çözüyorum...
Onu hemen bankın üzerine atıp tecavüz edemem. Yulenka’nın rahat hissetmesini istiyorum. Ve böylece heyecanlı penisimi beğensin. Ve onu avucuna alıyor, yavaşça inceliyor ve okşuyor. Gülümsemesi Mona Lisa’nın gülümsemesine benziyor.
Yulenka’nın büyük göğüsleri çok güzel. Meme uçlarını saygıyla okşuyorum, çıplak omzunu öpüyorum ve özel masaj aletimi hızla sıcak, ıslak deliğine itmek istiyorum.
...Telefon çalıyor. Yulenka arıyor.
- Emil! Günaydın! Bekle, yakında geleceğim!
Emil Sobolevsky

https://sun1-85.userapi.com/c857720/v85 ... dROTHk.jpg
ölüm
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. YULENKA. Yulenka’m yumuşak, nazik, narin, düşünceli, tombul...

Unread post by ölüm »

Neredeyse şiir. Çok içtenlikle yazılmış.
Vic
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vic »

Çok güzel ve romantik yazılmış.
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Misafir, Sen bir şairsin! Şiirsel düzyazının ustası!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”