Kız kardeş ve içki

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Kız kardeş ve içki

Unread post by Tenos »

Merhaba.
Yaklaşık bir iki ay sonra kız kardeşim ve ailesi ziyarete gelecek, bir buçuk ay bende kalmak istiyor. Yani bu fırsat pek sık karşıma çıkmıyor, onu eski güzel günlerdeki gibi becermek istiyorum. Bu kaltak bana vermeyi bıraktı, birkaç kez Rohypnol kullandım ve onu bu şekilde becerdim ama artık satın alamıyorum. O ve kocasının o kadar sarhoş oldukları ve ölü gibi uyudukları zamanlar oldu ve sonra ben de kız kardeşimi becerdim.
Kokteyl gibi içimi keyifli bir şey karıştırıp iyice bayıltmam gerekiyor, ver bana tarif :lütfen: Gerçekten onun amını yalamak istiyorum. Önceden tam bir fahişeydi ve kocası her zaman hazır olduğunda ve içkiden başka bir şey istemediğinde ne yapmalıydı? Ve ikinci kocasına karşı o kadar dürüst oldu ki bu iğrençti. Ya da belki şu ana kadar sadece sessizce fahişelik yapıyordu. Benden küçüklerin yanına oturmamı istedi, ben de arkadaşıma kahve içmeye gideceğim. Miniklerini emzirdim ve yatırdım, küçük bir akasya ağacı dikimine gittim ve orada kahve olduğunu biliyordum. Uzaktan ateşten ateş görülebiliyordu. Kız kardeşimin sadece Oleg ile birlikte olacağını düşünerek oraya geldim, orada gördüklerim çok hoşuma gitti. Kız kardeşim masanın üzerinde yatıyordu ve iki adam onu ​​biri ağzından, diğeri amından sikiyordu, o ana kadar grup seksten hoşlanmıyordum ve sonra bir keresinde kız kardeşim grup seks yaptı ve ben de bunu yapmak istedim. katılmak. Adam amcığa geldi ve yerini daha önce arabada oturan görmediğim başka bir adam aldı. Onu 5 metre uzaktaki çalıların arasından izledim, bu kadar fahişe olduğunu düşünmemiştim. Ondan sonra onu daha da çok istedim ama o bana vermeyi bıraktı. Fantezilerimde erkekler ve kız kardeşim ne isterlerse onu yapıyorlardı.

Ve beyaz bir köpek ya da midilli tarafından nasıl sikileceğini görmek istiyorum ve tüm bunlar onun isteği dışında.

Annemiz bundan hoşlanmadı Annesi sikildiğinde küçük çocuğuyla birlikte oturmak için annesi bunun adına konuştu. Torunlarını çok seviyordu. Böylece kız kardeşim küçüklere bakıcılık yapabilmem için beni tercih etti.

Bu kaltağın amını gerçekten tokatlamak istiyorum

Benimle sikikleri hakkında açıkça konuştu, birkaç erkeği şahsen tanıyordu ve onlar da hepsi evliydi. Sevgililer Günü’nde fahişelere nasıl hazırlandığını hatırlıyorum, o zamanlar bir kamyon şoförü Valera ile çıkıyordu, ben de onun küçükleriyle oturdum. Cuma akşamı yola çıktım ve Pazartesi günü öğle yemeğinde geri döndüm. Ben sadece cuma ve cumartesi günleri miniklerle oturdum, kayınvalidesi pazar ve pazartesi günleri yanında oturdu, işte olduğunu söyledi. Ama aslında bu günlerde bir grup kamyon şoförü tarafından becerilmişti, Valera ona tuzak kurmuştu ve o da kaç tane delik olduğunu bile bilmiyordu. Bundan sonra uzun bir süre hiçbir yere gitmedi :-D arkadaşı annemize fasulyeleri döktü ve annem kız kardeşine kızdığında bana onun küçük çocuğuna bakıcılık yaptığını söyledi birileri ve onu keçi gibi dövdüler : haha: ama umurumda değildi, bydok’tan geldiğinde bazen sarhoş olurdu ve onu sikip amını yalayabilirdin, nefis. Neyse, o zaman birisinin onu becerdiğini anlamayacak; daha önce de becermişti. Muhtemelen amı kırılmış ve gerilmiştir :roll:

Böylece kız kardeşim biz birlikteyken birisinin onu becerdiğini anlamaz , uykudan sonra hiçbir şeyden şüphelenmemesi için ağrı kesiciyle kayganlaştırıcı kullandım.

Tarifi şu: su bazlı daha iyi kayganlaştırıcı, ancak herhangi bir krem ​​veya vazelin kullanabilirsiniz, su- bazlı kayganlaştırıcı iz bırakmaz, yağlayıcı ve benzokain alın, ayrıca novokain, lidokain veya daha güçlü bir şey de yapabilirsiniz. Kayganlaştırıcı 100 ml, benzokain veya ne varsa, her biri 2-5 mg’lık 5-10 ampul. %2 alabilirsiniz ama %10 daha iyidir, her şeyi karıştırın ve serin ve karanlık bir yerde saklayın.

Last bumped by Tenos on 18 Oct 2022, 15:21.
These users thanked the author Tenos for the post:
çiçek hastalığı

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”