15 yaşında 18 cm penise sahip olmak normal mi yoksa çok mu fazla?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel
 Re: 15 yaşında 18 cm penise sahip olmak normal mi yoksa çok mu fazla?

Unread post by O »

Fargal94, iyi dedin
These users thanked the author O for the post (total 2):
Fargal94, Atlas
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Fargal94 »

Teşekkür ederim güzelim! Yaşam deneyimine ve gözlemlere dayanarak yazılmıştır)
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

18, nereden ölçtüğünüze bağlı, eğer kafanın arkasından bir metreden fazlasını ölçebiliyorsanız
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Fargal94: 11 Jul 2022, 09:22 Ve bende yaklaşık 15 tane var ve bu beni veya ortaklarımı hiçbir şekilde rahatsız etmiyor) Önemli olan, iyi durmanız ve normal dayanıklılığa sahip olmanız! Ve elbette, doğanın size bahşettiği şeyleri nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir)
Erkeklerinin kulağına bu saçmalıkları üfleyenler kadınlardır. aslında meselenin büyüklük falan olmadığı gerçeği.
Peki, kendinize şunu sorun: herhangi bir kadına (ve özellikle karınıza) çok geniş bir vajinası olduğunu ve penisinizin amının içinde bir kalem gibi sallandığını söyler misiniz? bir bardakta mı?
Evet sanırım hayatımda hiç olmadı. Çünkü bu derin bir hakarete neden olacaktır. Durum böyle olsa bile, kadın bunu kendisi bilse ve itiraf etse bile. Her durumda, bunu dile getirmemek daha iyidir. Ve eğer biri bunu yapmaya karar verirse, bu yalnızca onun jinekoloğu olacaktır.

Ve eğer bu sorun varsa, sadece sessiz kalabilir ve bu sorun yokmuş gibi davranabilirsiniz. Ve eğer o da çok heyecanlandıysa ve sonuç olarak sızıntı yapmaya başladıysa, genel olarak ikisi de birbirini hissetmeyi bırakır. Ancak ikisi de her şeyin yolunda olduğunu iddia ediyor. Peki, buradaki herkesin "nasıl kullanılacağını biliyorum" dediği gibi nasıl tavsiyede bulunabilirsin?
Senin sıradan bir penisin var ama onun geniş bir vajinası var ve eğer o da yaralanıp sızıntı yapmaya başladıysa, o zaman hiç önemi yok, nasıl kullanılacağını biliyor musun, bilmiyor musun? Çünkü bunu kendi içinde hissetmiyor. Orada bir şeyler sürünüyor, aslında hepsi bu.

Ama diyelim ki daha büyük bir sik olacak. Yirmi santimetre ve aynı zamanda orantılı ve daha kalın, o zaman bu da bir şey. Dedikleri gibi, bununla çalışabilirsin.
Sıradan bir karı koca ile birçok kez ev ödevi gördüm. Her ikisi de aşırı kilolu. Açıkça geniş bir vajinaya sahip bir eş. Ve mütevazı bir evi olan bir adam. Evet, onda var, ama küçük ve belki bazı genç kızlar için yeterli olabilir, ancak karısı için kesinlikle yeterli değil. Ve onu nasıl kullanacağınızı ne kadar iyi bilseniz de sorun yine de çözülemez. Bir kadının kovulamayacağı anlamında. Çünkü hâlâ daha sağlam bir şeye ihtiyacı var.

Birinin videolarında insanların bunu bir şekilde uzun bir ön sevişmeyle, parmaklarıyla, oral seks yaparak telafi etmeye çalıştıklarını gördüm. Genel olarak bir kadını neredeyse orgazma ulaştıracak her şey. Daha sonra ona girmek ve böylece heyecanın zirvesinde, penetrasyondan hemen sonra boşalması için. Belki buna kullanma yeteneği diyorsunuzdur?
İnsanlar her türlü takıntıyı dener. Ama orada onlarla ilgili sorunlar duydum. Ya atlarlar ya da kadın onlardan hoşlanmaz.

Ve iki seçenek var - ya da inatla birbirlerine yalan söylüyorlar - adam her şey normalmiş gibi davranıyor ve büyük olaylara sessiz kalıyor vajina. Ayrıca kadın erkeğe penisinin küçük olduğu ve bunun kendisine yetmediği konusunda hiçbir şey söylememelidir. Ve bunun büyüklük meselesi değil, onu kullanma yeteneği olduğunu söylemek.
Ya da sorunu tanımlayın ve bir şekilde çözmeye çalışın. Ve bu forumda sıklıkla tartışıldığı için insanlar karar veriyor - ya MFM, ya boynuzlamak ya da sallanmak.
Ancak tüm bu durumlarda, bence sorun, kadının doyum alamamasıdır, ama her ikisi de bu yüzden kaçmak istemiyorlar mı ve sorunun dışarıdan birinin ilgisini çekerek çözülebileceğine inanmıyorlar mı?

Bazıları için bu vahşettir. Ama sanırım kendileri de aynı sorunla karşılaşıncaya kadar.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

ama benim hiçbir sorunum yok!) Ve beni nasıl batırmak istiyorsun))) Bu pasaj ele verdi))))))
BİLETLER
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by BİLETLER »

Stüdyoda kaç tane lanet fotoğraf var?
These users thanked the author BİLETLER for the post:
Xyliganx6
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Fargal94: 14 Jul 2022, 22:11 Hiçbir sorunum yok!) Ve beni nasıl batırmak istiyorsun)))
Peki bunun seninle ne alakası var? Şu genel yalan hakkında yazıyorum: "Önemli olan büyüklük değil..."
Tekrar söylüyorum - git ve kadına kocaman bir vajinası olduğunu ve penisinin orada bir penis gibi sallandığını söyle. kalem. Peki yanıt olarak ne alacaksınız?
Bunu hayatınızda asla yapamayacağınız gerçeğiyle başlayalım. Ve aniden bunu yapmaya karar verirseniz, yanıt olarak "önemli olan büyüklük değil..."" diyen yalanı değil, penisiniz hakkındaki gerçeği alacaksınız.

nFakat gerçekte aslında iki kişi aynı teknedeyken, birinin vajinası büyük, diğerinin penisi küçük olduğunda bu oldukça ciddi bir sorun.
Aldatmanın tam da bu yüzden gerçekleştiğini düşünüyorum. Birisi birine aşık olduğu için değil. Sadece birisi cinsel açıdan pek tatmin olmuyor.
Şu ya da bu kadın düzenli olarak sikilmediğinde tüm bunları hayal edebiliyorum. Yani onu kışkırtmak, hatta heyecanlandırmak mümkün ama artık normal şekilde sikmek mümkün değil.

Ve bunların hepsi vasat penisli bir adamın geniş bir amcıkta bir şeyler yapmaya çalışması yüzündendir, ancak süreç ne kadar ileri giderse, bu vajina da o kadar büyür ve büyür. Ve sonunda ikisi de birbirini hissetmeyi bırakır. Erkeğin hem olup biteni anlaması hem de temasın kesilmesi nedeniyle ereksiyon durumu bozulmaya başlar. Ve sonunda ikisi de bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlıyor. Halk pozisyonunu değiştiriyor. Veya oral seks veya oral sekse geçin. Bir şekilde durumu kurtarmak ve yaşanan utancı yumuşatmak umuduyla.

Fakat yine de, zaman zaman tüm bu girişimler hâlâ tüm bunların tam olarak olması gerektiği gibi olmadığı fikrine yol açıyor. ikisi de ister. Ve sonuç olarak insanlar bu sorunu bir şekilde çözmeye çalışıyorlar. Veya birbirlerinden gizlice. Veya birbirlerini kandırmak istemeyerek cesaret kazanırlar ve maça maça demeye başlarlar.
Ve etraftaki herkes, bu veya buna benzer bir forumda belirli konuları okurken, insanların delirdiğini düşünüyor. Ya da bir çeşit sapık. Ama aslında her şey oldukça sıradan ve hatta bazen üzücü.
Biri karısını bir başkasının emrine verdiğinde veya başka birini evine davet ettiğinde, bu onun yalnızca birinin sevdiği kişi olduğu anlamına gelir karısına çok düşkündür.
Ve sorunu tek başına çözemeyeceğini anlıyor. Ama öte yandan bu yüzden birbirimizden ayrılmaya da hazır değiliz. Evet, ikisi de hazır olmayabilir.

O halde tekrar söylüyorum...
Size yüzüncü kez önemli olanın boyut olmadığını söylediklerinde ve ustaca kullanılması gerektiğini söyledi. Ve penisinizin açıkça küçük olması sorun değil o zaman...
Tabii ki hepimiz aldatılmaktan ve cehalet içinde yaşamaya ve sorunu kabul etme ve her şeyi kabul etme isteksizliği içinde yaşamaya devam etmekten mutlu oluruz. kürek.
nordang
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by nordang »

Alexander123, Alexander123, bazen benimki gibi 18 yaşına kadar büyür) Burada bile konu oluşturdum Bedenimle ilgili sorunum hakkında, asıl mesele sizinki için doğru kızları bulmak ve kullanmak
Bay_X
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Bay_X »

19 yaşına kadar büyüdüm ve tek sevgilim olan teyzemin ona alışması uzun zaman aldı.
Renk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by Renk »

Konuya yapılan yorumlar eski bir fıkrayı anımsatıyor. Televizyon talk şovu. Sunucu şöyle diyor:
- Kirpiler hakkında konuşalım!
1. katılımcı:
- Ve penisim 30 cm.
2. katılımcı:
- Ve bende onlardan iki tane var!
Sunucu:
- Hayır, hadi kirpi hakkında konuşalım!
- Tamam, kirpi hakkında ama 30 üyeli bir üyem var penis cm!
- Ve bende iki tane var!
...
These users thanked the author Renk for the post (total 2):
Atlas, seksforumu_
asker-64
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by asker-64 »

Seninle her şey güzel olacak. Kadınlar büyüklerden hoşlanır. O zaman kadınların sonu gelmez.
Xyliganx6
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by Xyliganx6 »

Alexander123,
Üye, nedir gerekli!
Daha fazla büyüme olacak, ancak çok fazla değil.
Kadınlar kalın siklerden hoşlanır.
Dedikleri gibi: "Peki biz neden şaşıralım ki, kedinin genişleme yeteneği var".
Frenulumla hiçbir şey yapmayın, çok fazla sinir ucu var orada - seks sırasındaki hisleriniz daha parlak olacak ve orgazmınız da daha parlak olacak.
Genel olarak aktif bir cinsel hayata başladığınızda birçok soru kendiliğinden kaybolacak ve çözüm gerektirmeyecektir.
These users thanked the author Xyliganx6 for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”