Aldatılan düşünceler
-
Автор темыBoynuzlamak44
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Aldatılan düşünceler
Düşüncelerimde ben bir boynuzluyum, sıklıkla karımın başkaları tarafından sikildiğini hayal ediyorum, ne yazık ki karım mütevazı bir kadın ve düşüncelerimi bilmiyor
- These users thanked the author Boynuzlamak44 for the post (total 9):
- Adam07, Endişeli, Cidden, Lika32, Tebeşir, Kuklacılık, Süet, tutinof4, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Aldatılan Düşünceler
Onu yavaş yavaş yozlaştır.
Spor yapmaya başlamasıyla ve daha açık giyinmeye gücü yetmesiyle başlayın.
Spor yapmaya başlamasıyla ve daha açık giyinmeye gücü yetmesiyle başlayın.
-
Автор темыBoynuzlamak44
- İlgi gösteriliyor
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыBoynuzlamak44
- İlgi gösteriliyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 9 months
Ayrıca karımın birisi tarafından, tercihen iri, kalın penisli, iri, güçlü bir adam tarafından sikileceğini de hayal ediyorum. Ama eşim karşı çıksa da çok fazla baskı yapmıyorum ama zaman zaman ipuçları da veriyorum.
- These users thanked the author Maxim86 for the post (total 3):
- Artem.Maxsimov, çoban, plkm
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- Sürtünmeler
-
- Flört etmek
Endişelendim, 43 yaşıma kadar endişelenmedim seks gibi mi?!))) Sizi temin ederim ki bu öyle değil! Belki daha tecrübeli oldum ama her zaman iyi sekse karşı bir sevgim vardı.)
-
- Sürtünmeler
Gerçekten bilmiyor musun? Kadınlarda 40 yaşından sonra seks ihtiyacı artıyor. Tıbbi bir gerçek gibi.
-
- Flört etmek
Soruyu tekrar soracağım: 43 yaşından önce kadınlar seksi gerçekten sevmiyor mu?)))
seks ihtiyacından bahsetmedin ama seksin sevmeye başladığını söyledin. Konsepti değiştirmeyin.
Soruyu tekrar soracağım: 43 yaşından önce kadınlar seksi gerçekten sevmiyor mu?)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 6 months
Deneyimlerime dayanarak, 30’dan 50’ye kadar kadınların çok ateşli ve rahat olabileceğini düşünüyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
Sizi temin ederim ki herkesin 20 yaşında bu kadar tutkulu kedileri yoktur, ancak 40 yaşında da kediler vardır. Bence bir kız seksi hemen seviyorsa, kaç yaşında olursa olsun, 20, 39 veya 50, onu yine de sevecektir. Ve 20 yaşındayken "Beni istediğin yerde becerirsin, ben de sabırlı olacağım" derse, 45 yaşında hiçbir şey değişmeyecek.
- These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
- Lisa Lisa, Firavun faresi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Eşi arkadaşlarıyla sık sık kimin sevgilisi olduğundan bahseder ve sevgililerle ilgili bir anekdot anlatabilir. Bu bir ipucu mu? Ya da ne? İktidarsızım. 4 yıldır uyumuyoruz. Yani sohbet tamamen ev işleriyle ilgili.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 1 month
4 saat 16 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Çok ilginç. Sevgiliniz size ne sıklıkla geliyor? Kocanızın diliyle herhangi bir ilgisi var mı?
4 saat 16 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
O halde belki de yürümenin mümkün olduğunu kendiniz kabul edin ve ona sorun olmadığını söyleyin ve konuşmasına izin verin. Neyi riske atıyorsun? Zaten seninle seks yapmadan ayrılmadı.Indeferens: ↑22 Jul 2022, 09:17 Karım arkadaşlarıyla sık sık kimin sevgilisi olduğundan bahsediyor ve sevgililerle ilgili bir anekdot anlatabiliyor. Bu bir ipucu mu? Ya da ne? İktidarsızım. 4 yıldır uyumuyoruz. Yani sohbet tamamen ev işleri hakkında.
- These users thanked the author Slv3rF0x for the post:
- Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 6 months
asıl 40 yaşında ise günlük erkeklerde de aynıdır, sağlık sorunları, genetik sorunlar, alkol, sigara, stres, obezite vb. ve kişi artık seks yapamaz ve istemez. bir erkeğin kadından neredeyse hiçbir farkı yoktur. tüm bu problemler hem kadınların hem de erkeklerin rahatlamasını ve iyi bir sevişme yapmasını engelliyor, insanlar bu problemler yüzünden istemiyorlar.
Bunun tamamen doğru olmadığını düşünüyorum. Biz erkekler de erken yaşta yatakta canımız ne isterse onu yaparız. Ancak zamanla her şey yerine oturur ve yeteneklerimizi maksimumda kullanırız. kızlar da 20 yaşlarında o kadar öfkeli olabiliyorlar ki anlatılması imkansız ama yaşlandıkça vücutlarının ne istediğini, nasıl zevkle boşalabileceklerini, partnerlerine nasıl zevk verebileceklerini vb. anlamaya başlıyorlar. Bu yüzden 30’dan 50’ye kadar kadınların mükemmel sikiştiklerini, ne istediklerini bildiklerini ve erkeği tatmin etmeye çalıştıklarını söylüyorum. Seks deneyimi olmadan her şey istediğimiz gibi gitmez.Larri: ↑22 Jul 2022, 05:03 Herkes değil, sizi temin ederim, 20 yaşında çok tutkulu kediler var, vay be, ama 40 yaşında da kediler var. Bence bir kız seksi hemen seviyorsa, kaç yaşında olursa olsun, 20, 39 veya 50, onu yine de sevecektir. Ve eğer 20 yaşında "beni istediğin yerde becerirsin, ben de sabırlı olacağım." derse, 45 yaşında hiçbir şey değişmeyecektir.
asıl 40 yaşında ise günlük erkeklerde de aynıdır, sağlık sorunları, genetik sorunlar, alkol, sigara, stres, obezite vb. ve kişi artık seks yapamaz ve istemez. bir erkeğin kadından neredeyse hiçbir farkı yoktur. tüm bu problemler hem kadınların hem de erkeklerin rahatlamasını ve iyi bir sevişme yapmasını engelliyor, insanlar bu problemler yüzünden istemiyorlar.
- These users thanked the author Rudi for the post:
- Firavun faresi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Flört etmek
Slv3rF0x, birden fazla kez gideceğini ima etti gürültü yapmak ve öğrenemiyorum, ya kutsal yer boş değil ya da ben bir kadınım ve sekse ihtiyacım var Ama bir kere bu konuda konuşmayı bıraktım, sinirli bir şekilde dolaşıyordum, şimdi neşeliyim. , seks hakkında tek kelime bile etmedim, eğer yalnız ve sessizse, o zaman mümkün. Ama onun hakkında değil, başkaları hakkında bir ipucu
7 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Slv3rF0x, Bilmiyorum haksız mıyım ama tahmin etmekten daha iyisini biliyorum Ama cesaretim yok. ona söyle, sevgilin varsa itiraf et.
7 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Slv3rF0x, Bilmiyorum haksız mıyım ama tahmin etmekten daha iyisini biliyorum Ama cesaretim yok. ona söyle, sevgilin varsa itiraf et.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
İtiraf edersen onun için buluşmanın ne kadar kolay olacağını bir düşün. Onu seviyorsun. Rahatlamasına ve tadını sonuna kadar çıkarmasına yardımcı olun. Sadece böyle bir davranış için minnettar olacaktır.
Kişisel olarak eşimin sevgilisiyle iyi iletişim kuruyorum. Üçümüz geldiğimizde sadece seks değil, çeşitli konuları tartışıyoruz. Bir sırrı paylaştığımız yeni bir yoldaş diyebilirsiniz. Bilmeyen bir karısı var. Ayrıca her şeyin gizli tutulmasıyla da ilgileniyor.
Ve karınızın geldiğinde gözlerinin nasıl parladığını görmek en büyük mutluluktur.
Peki bunu kendi gözlerinizle görmek istiyorsunuz, böyle fanteziler canlanıyor mu?Indeferens: ↑23 Jul 2022, 06:46 Haklı mıyım bilmiyorum ama tahmin etmekten daha iyisini biliyorum ama ona söylemeye cesaretim yok, sevgilin varsa itiraf et.
İtiraf edersen onun için buluşmanın ne kadar kolay olacağını bir düşün. Onu seviyorsun. Rahatlamasına ve tadını sonuna kadar çıkarmasına yardımcı olun. Sadece böyle bir davranış için minnettar olacaktır.
Kişisel olarak eşimin sevgilisiyle iyi iletişim kuruyorum. Üçümüz geldiğimizde sadece seks değil, çeşitli konuları tartışıyoruz. Bir sırrı paylaştığımız yeni bir yoldaş diyebilirsiniz. Bilmeyen bir karısı var. Ayrıca her şeyin gizli tutulmasıyla da ilgileniyor.
Ve karınızın geldiğinde gözlerinin nasıl parladığını görmek en büyük mutluluktur.
- These users thanked the author Slv3rF0x for the post (total 2):
- Firavun faresi, çoban
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Ne kadar akıllı bir adam, tebrik ederim.
- These users thanked the author Lika32 for the post (total 3):
- Slv3rF0x, Firavun faresi, Tolyan
-
- Flört etmek
Nasıl sike bindiğini görmek istiyorum. Buna hazır olmadığını söylüyor.
- These users thanked the author Kayıtsızlık for the post:
- Slv3rF0x
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Aynen öyle beni daha çok etkileyen ilişki türü. Bu durum üç aile dostumuzla farklı zamanlarda başımıza geldi. Harika bir zamandı.Slv3rF0x: ↑23 Jul 2022, 09:04 Kişisel olarak eşimin sevgilisiyle iyi iletişim kuruyorum. Üçümüz geldiğimizde sadece seks değil, çeşitli konuları tartışıyoruz. Bir sırrı paylaştığımız yeni bir yoldaş diyebilirsiniz. Bilmeyen bir karısı var. Ayrıca her şeyi sır olarak bırakmakla da ilgileniyor.
Ve geldiğinde karısının gözlerinin nasıl parladığını görmek en büyük zevktir
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Bazen başkalarının benimkine nasıl sert davrandığını görmek beni heyecanlandırıyor. Bir arkadaşının, teyzesinin oğlu vb.
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- çoban
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Eşinizin sadece görünüşüyle başka erkeklerde cinsel istek uyandırdığını bilmek veya görmek, konunun uyarıcılarından biridir! Kişisel olarak bu beni çok etkiliyor, özellikle de büyük bir kampanyada olduğunda ve karıma (keşke onu kandırabilseydim) düşüncesiyle bakan birkaç kişi ve karılarıyla birlikte olan herkes varken, bakıp salyaları akıyor benimkinde.
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimin de gözümün önünde memnun olduğunu hayal ediyorum. Bir zamanlar swing kulübündeydik, bir adam karısını masaj yaptırmak için aradı ama ben aptallaştım ve reddettim. Bu yüzden şansımı boşa harcadım. Başka birini hayal edeceğim...
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 8 months
Ben de bu saflarda yer alıyorum. Karımın önümde sikilmesini ve sonrasında benim onu yalamamı istiyorum!
Karısı her şeyi biliyor :evet:
Karısı her şeyi biliyor :evet:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Forumda bir sürü birbirinin aynı konu var, adminler hiç çalışmıyor....
Ama tekrar ediyorum, eşime dışarıdan bakmak da beni çılgınca heyecanlandırıyor. bunu yapmaz, bunun için birkaç ev videosu ve bir mucize eseri filme alındı
Ama tekrar ediyorum, eşime dışarıdan bakmak da beni çılgınca heyecanlandırıyor. bunu yapmaz, bunun için birkaç ev videosu ve bir mucize eseri filme alındı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 8 months
Ne yazık ki eşim henüz antrenman yapmaya karar vermedi. Sadece konuş ve daha önce nasıl sikildiğini anlat!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Anladığım kadarıyla, eğer karısı bunu kabul etmezse ve bunu kabul etmezse, o zaman iki yol var: ya boşanalım - peki, koca bu düşünceyi bırakmayacağına göre neden birbirlerine işkence etsin ya da üzerinde çalışsın. onu bu duruma getir. Bazen “ikna” süreci 10 yılı bulabiliyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post