Karısı istemiyor
-
Автор темыTomhaos1
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 9 months
Karısı istemiyor
Herkese selam! Bir sorun var (7 yıldır evliyiz, 6 yıldır çocuğumuz var, her seferinde seks ya da oral seks koca bir hikaye oluyor, ikna oldum vs. ucube değil, sik 18 cm. Seks için yalvarmaktan yoruldum, tüm seçenekleri denedim, romantizm, pahalı hediyeler vb. ama Eşim en iyi ihtimalle 2-3 haftada bir istiyor, ben artık bunu yapamam, fahişeler bir seçenek değildi. Onunla oral/klasik/anal seks yaptım, bir kişiyle konuştum. psikolog, faydası olmadı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşim istemiyor
Yan tarafta bir kadın bulun, belki herkes mutlu olur. Asıl mesele karısını tanımamasıdır.
-
Автор темыTomhaos1
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
nBu durumda anlaşılması gereken asıl şey şudur: 1) hiçbir şekilde, hiçbir şekilde, hiçbir koşulda partnerinizin daha fazla seks istemesini sağlamayacaksınız. 2) Kendinizi daha az seks istemeye zorlayamayacaksınız. 1) ve 2)’den 3) ya kaçmalı ya da eksik cinsiyeti kendiniz alarak sorunu çözmelisiniz. Ve burada fahişelerden bahsetmiyoruz (yukarıya bakın). Bu sizin için önemliyse hile yapmadan seçenekleri seçin. Onlar da var.
Başka bir gizli seçenek daha var: Başkalarıyla seks konusunda açık bir ilişki üzerinde anlaşın. Ama bu daha çok bir fantezi. Bu gibi durumlar nadirdir. Forum sayfalarında çok güzel ama burada yazılan her şeyi 4’e bölün (çoğunlukla bunlar sadece fantezidir). Ve girişimler genellikle evliliğin çökmesiyle sonuçlanır.
Tanıdık bir konu. Benim ihtiyacım olan seks miktarı onun ihtiyaç duyduğundan çok daha fazla. Sizi dinlerlerse (ancak çoğu zaman dinlemezlerse), sizi tatmin edebilecek diğer uygulamalar (ellere yardım etmek, oral seks vb.) üzerinde anlaşmaya varırlarsa bu konuyu konuşmayı deneyebilirsiniz. Ancak kural olarak bu da işe yaramıyor. Seks istemeyenler sizin neye ihtiyacınız olduğunu umursamıyorlardı, stresliydiler... İkinci seçenek: ihtiyacınızı kendiniz nasıl karşılayacağınıza bakın: mastürbasyon/erotik masaj/metresler/gizli seks partileri (gerektiğinde altını çizin) .
nBu durumda anlaşılması gereken asıl şey şudur: 1) hiçbir şekilde, hiçbir şekilde, hiçbir koşulda partnerinizin daha fazla seks istemesini sağlamayacaksınız. 2) Kendinizi daha az seks istemeye zorlayamayacaksınız. 1) ve 2)’den 3) ya kaçmalı ya da eksik cinsiyeti kendiniz alarak sorunu çözmelisiniz. Ve burada fahişelerden bahsetmiyoruz (yukarıya bakın). Bu sizin için önemliyse hile yapmadan seçenekleri seçin. Onlar da var.
Başka bir gizli seçenek daha var: Başkalarıyla seks konusunda açık bir ilişki üzerinde anlaşın. Ama bu daha çok bir fantezi. Bu gibi durumlar nadirdir. Forum sayfalarında çok güzel ama burada yazılan her şeyi 4’e bölün (çoğunlukla bunlar sadece fantezidir). Ve girişimler genellikle evliliğin çökmesiyle sonuçlanır.
Henüz kimseye yardım etmediler. Onlar da tıpkı sizin gibi insanlar, onların cevapları ya da çözümleri yok. Yalnızca olumsuz duygulardan ve onlardan uzaklaşma arzusundan yararlanırlar. Özünde, bunlar sadece diplomalı aynı falcılardır.
-
Автор темыTomhaos1
- İlgi gösteriliyor
Her şeyi çok doğru tanımladınız, buradaki tek seçenek muhtemelen ayrılmak, ama kahretsin, bir şekilde çok rahatsız edici, her şey orada, iş, ev, gelir vb. ama mecazi olarak banal bir oral seks) yeterli değil ve burada ikilem, şehvetiniz yüzünden çocuğu terk etmeye değip değmeyeceğidir, öte yandan, 34 yaşındayız ve bazen her türlü sefahat istiyoruz) Masajları denedim ama sonları (birkaç günlüğüne) oraya kalıcı olarak gitmek de bir seçenek değil. Eşimle defalarca konuştum ve birkaç hafta boyunca iyi ve kötü değişti, hepsi bu (bunun gibi bir şey).
-
- En güçlü orgazm!
Benim için yeterli olsaydı muhtemelen böyle bir forumda olmazdım. Hayır... Herkes elinden geldiğince telafi ediyor. Hiç metresim yok.
Buna değip değmeyeceğine karar vermek sana kalmış. Buna değmeyeceğine karar verdim, kendim alacağım. Evet, tüm şehvetli sefahatler eksik
Klasikler elbette iyidir... ilk 5 yıl, ve sonra... Tadı size en uygun olanı hayal edin. Siyah havyar olsun. Ve sonra onu sınırsız miktarda aldınız. Ye, ye... ve altı ay sonra "yine bu havyar, ne kadar yoruldum!" gibi bir şey oluyor. İleriye doğru hareket yok, deneyler yok, çeşitlilik yok - eski tutku yok. Ne yazık ki pek çok kadının herhangi bir deneye ihtiyacı yok ve hatta onlara yabancı.
İşte böyle oluyor... ilk başta "Seks yapmaya daha sık ihtiyacım yok" ve "Başka oral seks ne olabilir ki?" Sapkınlıklarınızı def edin!" ve dolayısıyla "beni neden vahşice aldattınız?!" Hikaye yeni değil ama üzücü
Kulübe hoş geldiniz!

Buna değip değmeyeceğine karar vermek sana kalmış. Buna değmeyeceğine karar verdim, kendim alacağım. Evet, tüm şehvetli sefahatler eksik

İşte böyle oluyor... ilk başta "Seks yapmaya daha sık ihtiyacım yok" ve "Başka oral seks ne olabilir ki?" Sapkınlıklarınızı def edin!" ve dolayısıyla "beni neden vahşice aldattınız?!" Hikaye yeni değil ama üzücü

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
Belki yorgundur. Ona yardım mı ediyorsun?
Yabancıların böyle bir soruya cevap vermesi zordur.
Belki onu gücendiriyorsunuz ya da acısını çocuktan çıkarıyorsunuz.
Ve bunun daha önce ne sıklıkta gerçekleştiğini. Tipik olarak, bu yaştaki kadınların seks iştahı artar.
Yabancıların böyle bir soruya cevap vermesi zordur.
Belki onu gücendiriyorsunuz ya da acısını çocuktan çıkarıyorsunuz.
Ve bunun daha önce ne sıklıkta gerçekleştiğini. Tipik olarak, bu yaştaki kadınların seks iştahı artar.
Last edited by Xyliganx6 on 04 Oct 2022, 00:17, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Henüz bir çocuğumuz yok (ama çalışıyoruz
). Benim karakterim öyledir ki asla eşime saldırmam. 10 yıllık evliliğimiz boyunca ona üç veya dört kez bağırdım (ve sonra beni bilerek kovdu).
Bu tavrı her zaman sevmedim. Birlikte yaşıyoruz. Ben yardım etmiyorum, eşit bir katılımcıyım. Yemek pişiriyorum (hatta ondan daha sık), temizlik yapıyorum (ama ondan daha az), tamirat yapıyorum, araba tamir ediyorum, bahçe yapıyorum (genellikle yalnız). Bulaşık makinesinden araba süpürgesine kadar hayatı kolaylaştıran tüm ekipmanları satın aldık. İş yerinde yorulabilir ama dinlenmeye vakti var. Her gün kanepede geçirdiği birkaç saat dizi onun günlük rutinine uyuyor... Bu arada benim buna vaktim yok. Bu bir şikayet değil, sadece ikimizin de hem işte hem de evde bazı şeylerle meşgul olduğumuzdan kaynaklanıyor. Ve bu hiçbir şekilde seksin sıkıcı olmasının nedeni değil.
Henüz bir çocuğumuz yok (ama çalışıyoruz

nHer zaman böyleydi: klasik seks, üç standart pozisyon, kurallara göre, "Köstebek Günü." Eğer ilişkinin ilk yarısını ve doyumsuz seksi bir kenara bırakırsak (bir ilişkinin başlangıcı böyledir). Ama yine de, o zaman bile - yalnızca klasikler. Elbette şunu diyebilirsiniz: Ne bekledin, ne aldığını gördün mü? Ve tek bir şeye cevap verebilirim: Bütün aptallar gibi ben de işlerin düzeleceğine, yakınlaşacağımıza, güvenin artacağına, engellerin kalkacağına inandım... Ama hayır :)Xyligan36: ↑03 Oct 2022, 23:20 Ve bu daha önce ne sıklıkla oluyordu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
Gudgeon, Peki, sizin tarafınızdan inisiyatifi hariç tutarsak tamamen ve gözlemlemek için?
-
- En güçlü orgazm!
Evet... Denedim. Sonra şöyle bir şey oluyor: Bir ay ortalıkta dolaşıyor, sonra “ne zaman seks yapacağız?” diye sormaya başlıyor. Ama önce kendisi hiçbir şey yapmayacak. Bu yüzden yürür ve bekler. Daha çok beklemek için daha fazla beklemeyi düşündüm, belki açlıktan sonra bir şeye aşık olurum diye düşündüm... Ama hayır. Sıkıcı bir klasik daha. Artı tarafta: Bazen sabahları bir gaf gördüğünde, sırf bana elleriyle şakalar yapabiliyor. Sık sık olmuyor, ha... Yazık. Bunun sadece farklı mizaç meselesi olduğunu anlıyorum. Onun benim kadar aptallığa ihtiyacı yok. Bana her zaman bu şekilde “yardım ediyor”.
- These users thanked the author Gudgeon for the post:
- alex503311
-
Автор темыTomhaos1
- İlgi gösteriliyor
Genel olarak bu sorunu yaşayan tek ben değilim ama normal değil, bir şekilde çözmemiz gerekiyor, yıllar geçiyor, zaman geçiyor ve yetişkin erkekler kendilerini nasıl çıkaracaklarını arıyorlar ki bence en iyi seçenek değil
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Yardım ediyorum, çocuğun yanında oturuyorum, çocuğu hiç kırmadım, kavgalar oluyor onun için, ama esas olarak seks yüzünden, aksi takdirde her şey harika, genellikle sadece ilk 2-3 yılda oldu, o zaman işte bu... aptalca uykuya dalıyor ve hiçbir şeye ihtiyacı yok
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Ama gelip şunu ekle demedi. artık dayanamıyorum, durum böyle değildi.
Ayrıca o ne zaman istersem kendini bana verdi ve günde üç öğün bana yetiyordu.
İlk başta ben "Beni rahatsız etmeyi bırak, bunu sık sık istiyorsun" diyeceğini düşünmüştüm ama hiçbir eleştiri olmadı.
Daha sonra yakalanmamak için sık sık onu ayakta veya arkadan, yani hızlı bir şekilde yakaladı.
Ve kendisi belirledi mesela, hastalık iznindeydi, iki hafta sonra geldi, öpmeye başladım, istediğini anlıyorum.
Bir gün bana geldiler, aldım. onu, koridora çıktım, giyindim, öptüm, anlıyorum, yine penisi içimde istiyor, onu soyuyorum, yatağa gidiyorum ve onu tekrar alıyorum.
Sadece onu beğendiğimde bundan hoşlandığını biliyordum. içine girdi ve silikondan yapılmış yapay penis (diyelim ki) hissetmedi ama penis onu hemen memnun etti ve orgazma getirdi. Ve ayrıca, onların oturacağını hayal ederdim ama diyelim ki, xYZ’nizi bir aydır pi’mde istiyordum, lütfen bana bir tane verin.
Ama bir şekilde olmadı. , gençliğinden bir kıza ihtiyacı var, onu kendisi yetiştirsin ki daha sonra yatağa çıkıp ondan seni istesin...
O da bir kızla birlikteydi, ama iki günde bir bana yetiyor, yine de kızın pasif, aktif, yani aranmasına alışkın olmama rağmen mutfağa gittim ve arkadan aldım ama fazla değildi ama yanına tırmandım sabah kalktım ve onu götürdüm.
Ama tabi ki başım ağrıyorsa vs. o zaman evet buna katlanabilirim ama kız istemiyorsa o zaman başka bir tane bulsam daha iyi olur.
Maalesef bu tür bir yetiştirilme tarzı da benzer. Bir meslektaşımla çalıştık, ben 25 yaşındayım, o 40 yaşında, vermeyeceğini biliyordum ama onu terfi ettirdi, sekse ihtiyacı vardı.
Ama gelip şunu ekle demedi. artık dayanamıyorum, durum böyle değildi.
Ayrıca o ne zaman istersem kendini bana verdi ve günde üç öğün bana yetiyordu.
İlk başta ben "Beni rahatsız etmeyi bırak, bunu sık sık istiyorsun" diyeceğini düşünmüştüm ama hiçbir eleştiri olmadı.
Daha sonra yakalanmamak için sık sık onu ayakta veya arkadan, yani hızlı bir şekilde yakaladı.
Ve kendisi belirledi mesela, hastalık iznindeydi, iki hafta sonra geldi, öpmeye başladım, istediğini anlıyorum.
Bir gün bana geldiler, aldım. onu, koridora çıktım, giyindim, öptüm, anlıyorum, yine penisi içimde istiyor, onu soyuyorum, yatağa gidiyorum ve onu tekrar alıyorum.
Sadece onu beğendiğimde bundan hoşlandığını biliyordum. içine girdi ve silikondan yapılmış yapay penis (diyelim ki) hissetmedi ama penis onu hemen memnun etti ve orgazma getirdi. Ve ayrıca, onların oturacağını hayal ederdim ama diyelim ki, xYZ’nizi bir aydır pi’mde istiyordum, lütfen bana bir tane verin.
Ama bir şekilde olmadı. , gençliğinden bir kıza ihtiyacı var, onu kendisi yetiştirsin ki daha sonra yatağa çıkıp ondan seni istesin...
O da bir kızla birlikteydi, ama iki günde bir bana yetiyor, yine de kızın pasif, aktif, yani aranmasına alışkın olmama rağmen mutfağa gittim ve arkadan aldım ama fazla değildi ama yanına tırmandım sabah kalktım ve onu götürdüm.
Ama tabi ki başım ağrıyorsa vs. o zaman evet buna katlanabilirim ama kız istemiyorsa o zaman başka bir tane bulsam daha iyi olur.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Durumum aynı, henüz 28 yıldır evliyim, her geçen yıl daha da kötüye gidiyor, açıkçası sinirlerin ve sağlığın daha değerli olduğuna karar verdim. Sol, bence tek doğru karar bu...
Not: Ve bir melek
olsan bile hiçbir şey değişmez. Toplam: harcanan zamana göre dayanılmaz derecede acı verici. :zeki:

-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Sızlanmayı bırakın. Dünyada hiç kimse seks eksikliğinden ölmedi.
- These users thanked the author Fan96 for the post:
- Tekrar Geri Dön
-
- En güçlü orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post