Eşinizi çekingen olduğu çeşitli sapkınlıklara nasıl ikna edebilirsiniz?
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
- Total posts: 239
- Registered for: 2 years 10 months
Eşinizi çekingen olduğu çeşitli sapkınlıklara nasıl ikna edebilirsiniz?
Sevgilim oldukça mütevazı ve ben her türlü macerayı, hatta ahlaksız olanları bile istiyorum. 2,5 yıl içinde oral seks yapmayı başardım, onun için anilingus (bunu kendim için istemiyorum), anüsünün parmakla uyarılması, anal seks maksimum üç kat ve mütevazı video çekimi... Ama çok daha fazlasını istiyorum. Ona bayılıyorum ve başka maceralar aramayacağım bile. Bana ince doğaya yaklaşmanın sırrını söyle!
Last edited by Kova88 on 28 Jul 2022, 13:57, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşinizi çekingen olduğu çeşitli sapkınlıklara nasıl ikna edersiniz?
Peki neden buna ihtiyacın var? Size bir iyilik yapabilir ama ikiniz de onun buna ihtiyacı olmadığını anlıyorsunuz. O zaman eğlence ne?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 15 saniye:
Aquariuss88,
"I’ seçeneğini ekleyin bir erkeğim - bir bakmalıyım" derseniz artık cevapları tükenecek.
Öğrendiğinde, tavsiyeni paylaş, neredeyse aynı durum.Aquariuss88: ↑28 Jul 2022, 11:30 Sevgilim oldukça mütevazı ve ben her türlü macerayı, hatta ahlaksız olanları bile istiyorum. Bana ince doğaya yaklaşmanın sırrını söyle!
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 15 saniye:
Aquariuss88,
"I’ seçeneğini ekleyin bir erkeğim - bir bakmalıyım" derseniz artık cevapları tükenecek.
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
7 dakika sonra gönderildi: n
Seçenekleri yazdığımda yazmak istediğim son şey "Ben bir man"))) ama olduğu gibi bıraktım. Neyse, şimdi ekleyeceğim!!!
7 dakika sonra gönderildi: n
Yani ben sadece onda bir arzu geliştirmek istiyorum, bir iyilik elde etmek değil. Kendini iyi hissettiğinde benim için çok daha keyifli oluyor!nz_alex: ↑28 Jul 2022, 11:33 nz_alex
Ön sevişme
Ynt: Karınızı çeşitli sapıklıklara karşı utangaç olduğuna nasıl ikna edebilirsiniz? ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Mesaj Bugün, 11:33
Peki, buna neden ihtiyacın var? Size bir iyilik yapabilir ama ikiniz de onun buna ihtiyacı olmadığını anlıyorsunuz. O zaman heyecan ne?
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
Gato Elfo,
Bu arada, birden fazla sohbetteki yazılarınızı okudum, buradaki bayanların yarısının erkek olduğu, en azından bir tanesinin cevap vereceğini göreceğiz!
Bu arada, birden fazla sohbetteki yazılarınızı okudum, buradaki bayanların yarısının erkek olduğu, en azından bir tanesinin cevap vereceğini göreceğiz!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Ve bu oral seks ve anal sapıklık mı!?
8 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Normal bir kadının fantezilerini internetteki yabancılarla tartışmasına neden karar verdiler.
Sosyolojik araştırmalara göre seks, kadınlar için önem sıralamasında, oyun oynadıktan sonra 10. sırada yer alıyor. evcil hayvanlar.
Normal bir kadının fantezilerini internetteki yabancılarla tartışmasına neden karar verdiler.
Sosyolojik araştırmalara göre seks, kadınlar için önem sıralamasında, oyun oynadıktan sonra 10. sırada yer alıyor. evcil hayvanlar.
- These users thanked the author Çılgın horoz for the post:
- Onizm
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
Bana öyle geliyor ki bu pek olası değil. Bir kadın zihinsel olarak yatkınsa, kendisi deneyler için çabalar ve inisiyatif alır. Eğer tabu sistemi çoktan yerle bir edilmişse ya da cinsellik doğal olarak düşükse, o zaman ne başaracaksınız? En azından deneyimlerime bakılırsa.Aquariuss88: ↑28 Jul 2022, 14:03 Yani ben sadece onda bir arzu geliştirmek istiyorum, bir iyilik elde etmek değil. Kendini iyi hissettiğinde benim için çok daha keyifli oluyor!
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
Video güzel bir konu. Paylaşmak ister misiniz? Videolardaki yüzleri piksellerle nasıl kaplayacağınızı anlatacağım.
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
İkinci sorunun cevabı: bu gönüllü, anonim bir ankettir, siz yapmıyorsunuz cevaplamak zorundasınız ve ayrıca geri bildirim için pasaport verilerini ve numarayı vermenize gerek yok, bu yüzden beğenmezseniz ilerleyin, hepsi bu kadar
İlk sorunun cevabı şu: Benim, daha doğrusu kadın temsilci olan eşimin anlayışına göre evet ve onun eşsiz olduğuna bir şekilde inanmıyorum. başka birinin de böyle düşünebileceğine dair bir varsayım var (elbette bunu yapabilirim, yanılıyor olmam mümkün)Crazycock: ↑28 Jul 2022, 16:51 Crazycock
Cinsel sinyaller gönderme
Yanıt: Karınızı çeşitli sapıklıklara karşı utangaç olduğuna nasıl ikna edebilirsiniz?ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Bugün okunmamış mesaj , 16: 42
Ve bu oral seks ve anal sapıklık mı!?
Ne korku yarattı normal bir kadının internette yabancılarla fantezilerini tartışacağına karar verirler.
Sosyolojik araştırmalara göre seks, evcil hayvanlarla oynadıktan sonra kadınlar için 10. sırada yer almaktadır
İkinci sorunun cevabı: bu gönüllü, anonim bir ankettir, siz yapmıyorsunuz cevaplamak zorundasınız ve ayrıca geri bildirim için pasaport verilerini ve numarayı vermenize gerek yok, bu yüzden beğenmezseniz ilerleyin, hepsi bu kadar
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
Beni ikna edemezsin. Size izin verdiğine sevinin. Adam, kadınlar için seksin ilk sırada olmadığını doğru bir şekilde kaydetti.
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
:iyi:
Keşke bash’ta bash olsaydı
Çekiç
Ön sevişme
Ön sevişme
Yanıt: Karınızı çeşitli şeylere nasıl ikna edebilirsiniz? utandığı sapkınlıklar mı?
39 dakika önce mesaj
Beni ikna edemezsin. Buna izin verdiğine sevindim. Adam, seksin kadınlar için ilk sırada olmadığını doğru bir şekilde belirtti
Kısmen katılıyorum, ama o aynı oral seksten, anilingustan ve parmak sokmayı seviyor. kıçını heyecanla emiyor ama başlangıçta bu bir tabuydu. Yani asıl mesele, girişimlerde aşırıya kaçmamak diye düşünüyorum. Ve sosyal anketler ve kedilere gelince - bu bir gösterge değil, belki Dr. House’u hatırlayan var mı?.. herkes yalan söyler)
Ne kadar kurnazsınHammer: ↑28 Jul 2022, 17:21 Çekiç
Ön sevişme
Yanıt: Karınızı çeşitli sapıklıklara karşı utangaç olduğuna nasıl ikna edebilirsiniz?ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Mesaj Bugün, 17: 21
Video güzel bir konudur. Paylaşmak ister misiniz? Sana bir videodaki yüzleri piksellerle nasıl kapatacağını anlatacağım.

Keşke bash’ta bash olsaydı

Çekiç
Ön sevişme
Ön sevişme
Yanıt: Karınızı çeşitli şeylere nasıl ikna edebilirsiniz? utandığı sapkınlıklar mı?
39 dakika önce mesaj
Beni ikna edemezsin. Buna izin verdiğine sevindim. Adam, seksin kadınlar için ilk sırada olmadığını doğru bir şekilde belirtti
Kısmen katılıyorum, ama o aynı oral seksten, anilingustan ve parmak sokmayı seviyor. kıçını heyecanla emiyor ama başlangıçta bu bir tabuydu. Yani asıl mesele, girişimlerde aşırıya kaçmamak diye düşünüyorum. Ve sosyal anketler ve kedilere gelince - bu bir gösterge değil, belki Dr. House’u hatırlayan var mı?.. herkes yalan söyler)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Onu kendisi gibi çıplak yaparak başlayın. Spor salonunun parasını öde. O zaman onu daha sürtük giydirmeye başla. Ve sonra onun için bir fotoğrafçıyla her seferinde daha açık bir fotoğraf çekimi düzenleyin.
- These users thanked the author Endişeli for the post:
- Sergey_1176
-
- heyecanlanıyorum
Listenizden başka ne istediniz?
Bana göre BDSM ilginç bir konu. Bir kızla deneyebileceğiniz pek çok harika şey var.
Bana göre BDSM ilginç bir konu. Bir kızla deneyebileceğiniz pek çok harika şey var.
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
Benimki çıkmaya başladığımızda üstteyken elleriyle gözlerimi kapattı. Çok utanmıştım. Şimdi tam tersine video ve fotoğraf çekmek istiyor. Ona her zaman ne kadar güzel olduğunu söylüyorum. Ne hoşuma gidiyorsa onu söylüyorum ve farklı konular hakkında konuşuyoruz. Eğer o bunu benim için yapmak istemezse, o zaman başkaları yapacaktır. Seni mutlu edecek konuşacak birini bulabilirsin. Bu fikri partnerinize aktarmanız önemlidir. Ben de fotoğraflarımı ve videolarımı bir siteye koydum ve ona bunu söyledim. Mutlu değildi ve bunun hakkında konuştuk ve şimdi bana fotoğraf gönderdiğinde ne sergileyeceğim konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Belki senden utanıyor ve nasıl tepki vereceğini bilmiyor.
-
- heyecanlanıyorum
Özel tavsiyelerde bulunmak için ne tür bir eş olduğunuzu anlamalısınız. Yaş, meslek, psikotip, hobiler vb. Gerekli olduğunu düşündüğünüz şeyleri yazın.
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
29 yaşında, muhasebeci, mütevazı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Benimkinin belirli "standart dışı" seks türlerine yatkınlığı vardı. Uzun tartışmalar ve önerilerle, fantezileri ve olası senaryoları dile getirerek sonunda onu hem LJ hem de MFM’yi denemeye ikna ettim. Harikaydı! Görünüşe göre bunu bu şekilde yapabileceğinizi ve bundan büyük zevk alabileceğinizi fark etti! Ve onu daha çok takdir etmeye başladım.
Bu yüzden karınıza doğru yaklaşımı bulmanızı diliyorum!
Bu yüzden karınıza doğru yaklaşımı bulmanızı diliyorum!
- These users thanked the author FineLickMaster for the post:
- IkaRuss
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Konunun yazarı basit şeyleri anlamıyor. Her insanın yaşamın her alanında kendine ait kabul edilebilirlik aralığı vardır.
Cinsiyet dahil. Bazıları için bu çok geniştir, bazıları için ise tam tersidir. Ve bu aralığı genişletmek çok zordur. Eğer
u mümkünse! Mesela ben şahsen anüs linktusunu (anal yalamayı) kabul etmiyorum. Kesinlikle! Ve hiçbir zencefilli kurabiye beni bunu yapmaya ikna edemez. Eşiniz de öyle... Onu herhangi bir şey yapmaya ikna edebileceğinizi sanmıyorum...
Cinsiyet dahil. Bazıları için bu çok geniştir, bazıları için ise tam tersidir. Ve bu aralığı genişletmek çok zordur. Eğer
u mümkünse! Mesela ben şahsen anüs linktusunu (anal yalamayı) kabul etmiyorum. Kesinlikle! Ve hiçbir zencefilli kurabiye beni bunu yapmaya ikna edemez. Eşiniz de öyle... Onu herhangi bir şey yapmaya ikna edebileceğinizi sanmıyorum...
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
niqk,
Cevabınız için teşekkür ederim, dürüst olmak gerekirse her şeye katılmıyorum ama fikriniz her halükarda önemli!!! Anal seksten bahsetsek bile başlangıçta hiç kabul etmedi, son perdede ise kendini iyi hissettiğini söyleyerek inledi ve durup onu sonsuza kadar sikmemek için yalvardı... Bunun gibi bir şey...
Cevabınız için teşekkür ederim, dürüst olmak gerekirse her şeye katılmıyorum ama fikriniz her halükarda önemli!!! Anal seksten bahsetsek bile başlangıçta hiç kabul etmedi, son perdede ise kendini iyi hissettiğini söyleyerek inledi ve durup onu sonsuza kadar sikmemek için yalvardı... Bunun gibi bir şey...
-
- Nirvana’dayım
Reddedilmeme rağmen bu sadece seni memnun etme arzusu değil miydi? Her durumda,
tüm hayatınızı hedefinize ulaşmak için harcayabilirsiniz ve emekliliğinizin bir yerinde bir şeyler başarabileceksiniz...
tüm hayatınızı hedefinize ulaşmak için harcayabilirsiniz ve emekliliğinizin bir yerinde bir şeyler başarabileceksiniz...
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Sana kadınsı tavsiyem: Olsun, olduğu gibi bırak, elindekiyle yetin! Aksi takdirde onu mahvedeceksin, sonra da 3:15’teki tıklamada Vitya gibi dirseklerini ısıracaksın. Kural olarak, ondan zevk alan şımarık bir kadın her şeyden sıkılacak ve yan tarafta heyecan arayacaktır. Güven bana!
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 2):
- Nikk, Sergey_1176
-
- Nirvana’dayım
Deneyimli bir kadından sağlam tavsiye! Bravo!!
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
Tepkiniz için teşekkür ederiz, sözlerinizde gerçek var!Tamila Seksi 1988: ↑28 Aug 2022, 21:23 Tamila Seksi 1988
Ön sevişme
Yanıt: Karınızı çeşitli sapıklıklara karşı utangaç olduğuna nasıl ikna edebilirsiniz?ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler 23 dakika önce mesaj
Sana kadınsı tavsiyem: Olduğu gibi bırak, sahip olduklarınla yetin! Aksi takdirde onu mahvedeceksin, sonra da 3:15’teki tıklamada Vitya gibi dirseklerini ısıracaksın. Kural olarak, ondan zevk alan şımarık bir kadın her şeyden sıkılacak ve yan tarafta heyecan arayacaktır. Güven bana!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 9 months
Bana öyle geliyor ki zamanla kendisi dereceyi artırmak isteyecek, seninle heyecan aramak isteyecek, çünkü aile seksi zamanla sıkıcı hale gelecek ve sonra beklenmedik bir deneyci olduğunu kanıtlayacaksın) Zamanın gelecek)
-
Автор темыKova88
- Penetrasyon
Teşekkür ederim!!! Ben de öyle umuyorum)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 3 months
belki buna ihtiyacı vardır, dolayısıyla tam teşekküllü bir seks hayatı yaşayacaktır

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 8 months
Önceki ilişkilerin deneyimini kullanarak başka bir eş bulun. Bunu anlamayan kadın aptaldır. İnce olduğu yer orası kırılır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 1721 Views
-
Last post by Dmitrij881
-
- 3 Replies