Geçtiğimiz yılların zirvesinden ensest.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Geçtiğimiz yılların zirvesinden ensest.
Roman., Çocuklar anaokullarında bile mastürbasyon yaparlar ve 12 yaşına geldiklerinde mastürbasyon yapıyorlar ve hatta sikişiyorlar! Başka bir şey de, bu yaştaki erkek çocukların henüz sperminin olmamasıdır (her ne kadar sıklıkla 11 yaşında bile sperm salgılasalar da), ancak mastürbasyon için spermin salınmasına gerek yoktur!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: aseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Orientation: heteroseksüel
İlginç bir hikaye. Bunu tekrarlamak için sizin tarafınızdan herhangi bir girişimde bulunulmadı mı?Alibaba: ↑02 Aug 2021, 19:40 15 yaşımdayken annemden bana göğüslerini göstermesini istedim... Birçok istekten sonra bana gösterdi ve meme uçlarını emmeme izin verdi. Birkaç ay sonra onunla ormandaydık, "mırıldanmak" için oturdu, amını göstermemi istedim. İlk başta açıkça reddetti, sonra isteksizce kabul etti, ama sadece evde! Bu kıymetli anın gerçekleşmesini bir hafta, hatta on gün bekledim ama babam sürekli müdahale ediyordu. Bir gün, anı iyileştirerek babam bir yere çıktığında ona ne zaman göstereceğini sordu? Babamın sürekli evde olduğunu söyledi. Onu bunun fazla zaman gerektirmediğine, birkaç dakikanın yeterli olduğuna ikna etmeye başladım! Ve diyor ki - evet, birkaç dakika... Nasıl biteceğini biliyorum! Bana bakıyorsun, sana dokunmamı istiyorsun, heyecanlanıyorsun ve üzerime tırmanıyorsun... Bir anda sıcaktan bunalıyordum! Ne cevap vereceğimi bile bulamadım, heykel gibi durdum orada! Babam geri döndü, sessizce fısıldadı - bekle! Ondan sonra bütün gece deli gibi mastürbasyon yaptım... Nihayet dört gün sonra arkadaşlarım babamı balığa davet etti ve o da gitti. Akşamı zar zor bekleyebildim, annem mutfağı idare etmek için uzun zaman harcadı, ben televizyon izliyordum ve heyecandan titriyordum... sonunda odaya sadece külotuyla geldi ve kayıtsız bir şekilde - kenara çekil! Duvara doğru ilerledim, külotunu çıkardı ve tamamen çıplak olarak yanıma uzandı. - Bakmak mı istedin? Bakmak! Ve bacaklarını aç! Başını televizyona çevirdi. Öyle bir ereksiyon yaşadım ki, külotum neredeyse dikiş yerinden patlayacaktı. Sessizce annemin amını aldım, yoğurdum, dudaklarını ayırdım ve sonra bana külotumu çıkarıp üstüne yatmamı söyledi! Bunu büyük bir heyecan ve hızla yaptım. Annem amımı kendisi aldı ve kendi amına yönlendirdi... Tabii ki birkaç saniye içinde geldim... Biraz hayal kırıklığına uğradı ve ona da zevk vermek için yalamamı istedi. Söylemeye gerek yok, yakışıklı adamım tekrar dövüş duruşuna geçene kadar çılgınca yaladım. Annem oral seks sırasında tahrik oldu ve ona tekrar girdiğimde neredeyse anında geldi... Gecenin yarısına kadar birbirimizi memnun ettik ve bitkin bir halde çıplak uykuya daldık. Sabah annem beni kahvaltıya çağırdı, masaya oturduk ve bana amını beğenip beğenmediğimi sordu. Cevap verdim - çok! Sonra ana cümleyi söyledi: Bu ilk ve son seferdi! Bakmak zorundaydın, sana öyle bir fırsat verdim ki, üstelik gevşemek istedin - Ben de sana öyle bir fırsat verdim! Bu bizim sırrımız olarak kalmalı! Şimdi bir kız arkadaş bul ya da mastürbasyon yap ama artık beni rahatsız etme! 10 yıldan fazla zaman geçti ama annem ve ben sırrımızı kutsal bir şekilde saklıyoruz! İlişkiler hakkında çok şey anlamaya başladım, evlendim, 2018’de bir oğlum oldu, mükemmel bir uyum içinde yaşıyoruz...!
-
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- İlgi gösteriliyor
2 çocuğumuz var. En büyük oğul ve en küçük kız.
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Oldukça Sık
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Oldukça Sık
-
Bunun gibi bir şey.
Meğerse bu forumu uzun zamandır ziyaret etmiyorum. "Açıkça konuştum" İlk yorumları okudum ve... "Unuttum" ve bunun için zaman yoktu. Ergenliğin “başlangıç” ve “bitiş” yaşı ya da bu bakımdan “uzun ömür” yaşına gelince, her şey o kadar bireyseldir ki, kimseye bir şey kanıtlamanın, açıklamanın bir anlamı yoktur. Ve hem M hem de F olmak üzere benzersiz "erken gelişmiş" olanlar ve "uzun ömürlü" olanlar var ve bunların her türü var. Kardeşlere gelince, bu anne ve babanın "demir" kararıydı. Annemle babamın ilk başta bunun benim de başıma gelmesine izin verildiğinden çok ama çok endişelendiklerinden eminim. Annem, ben ve babamla bu konu üzerinde pek çok “pişmanlık dolu” ve “yürek burkan” konuşmalar yaptık. Ama sonra görünüşe göre hala "rahatladılar ve eğlendiler." Üstelik normal evlendim ve torunlarım oldu.
Bunun gibi bir şey.
-
Evgenii-SPb, bir girişimim oldu, hatta olmadı bir ve iki kez ama ikisinde de annem "vidadan" dedi. Annemle yaşadığım maceradan yaklaşık iki hafta sonra bir gün, sabah çılgınca bir ereksiyon yaşadım, mutfağa girdim ve kendimi arkadan annemin kıçına yasladım. Eriyeceğini ve başaracağımızı düşündüm! Ama annem arkasını döndü ve kulağıma itti, böylece mutfaktan uçtum. Ve ikinci kez göğüslerini tutmaya çalıştım ama bana o kadar anlamlı baktı ki her şeyi anladım ve geri çekildim! bir daha denemedim...
-
- En güçlü orgazm!
Alibaba, Cevabınız için teşekkürler. Belki de her şeyin böyle olması daha iyidir.
-
Alibaba, Çok ilginç bir hikaye! Benimkine benzer. Gençliğim, bildiğimiz gibi SSCB’de cinsiyetin olmadığı 60’lı yıllarda geçti. Ailede annem, babam, ben ve benden üç yaş küçük kız kardeşim dışında 4 kişiydik. 16 yaşımdayken ve sikim pantolonumdan dışarı fırladığında kız kardeşime odaklandım. 13 yaşındaydı, çocuksuydu, göğüsleri elma gibi küçüktü ve kasık bölgesinde birkaç siyah kıvırcık kıl vardı. Okşadık, öptük, kucaklaştık... Annemle babam büyük bir savunma şirketinde üç vardiya çalışıyordu, bu yüzden okuldan sonra o ve ben çok fazla yalnız kalıyorduk. Birbirlerinin kıçlarını ve amlarını önce kıyafetlerinin üzerinden okşamaya başladılar, sonra soyundular ve ben onun külotuna uzandım. Amımı okşamaya başladı, ondan benimkini okşamasını istedi, o da bunu beceriksizce yapmaya başladı. Sonra kendilerine daha fazla izin vermeye başladılar. Penisime mastürbasyon yapmaya başladım, amını seçti... Bir süre sonra daha cesur oldum ve kasıklarını yalamaya başladım, bu da onu çılgına çevirdi! Uzun süre amcıklara baktılar, hatta fotoğraf çektirdiler. İlk okşamalardan yaklaşık iki ay sonra, onu ona sokmaya çalıştım ama ilk seferde işe yaramadı! Adet görmeye başladı, bu sefer gerçekten beni okşamak istiyordu ama izin vermedi. Birkaç ay daha okşamaya devam ettiler, birbirlerine mastürbasyon yapmaya başladılar, o beni emmeye başladı, ben de onun klitorisini yalayıp emdim. Sonunda okşama seanslarımızdan birinde ona tekrar girmeyi denedim ve başardım! Kelimenin tam anlamıyla üç veya dört vuruştan sonra onun içine girdim! Ondan sonra birkaç kez daha seviştik, o kadar çabuk bitirmedim ve o gürültü ve çığlıklarla bitirdi! Aradan bir süre geçti ve anne, kız kardeşinin adet görmediğini fark etti, onu jinekoloğa götürdü ve hamile olduğu ortaya çıktı! Annesi ona baskı yaptı ve o da ona her şeyi anlattı. Annem yüzüme tokat attı ve kız kardeşimi Smolensk’e (sözde birkaç günlüğüne büyükannesini ziyaret etmek için) götürdü. 13 yaşında doğum yapma ihtimali kimseye cazip gelmediği için kürtaj yaptırdı. Birkaç hafta sonra annem gece yanına gelmemi söyledi, sohbet var! Çok şaşırdım - neden geceleri? Böyle olması gerektiğini söyledi. Akşam geç saatlerde yatak odasına geldim, babam üçüncü vardiyasındaydı ve kız kardeşim zaten üçüncü rüyasını görüyordu! Annem beni yanına koydu ve kız kardeşimle olan ilişkimin zararları ve tehlikeleri hakkında bana uzun bir ders verdi, beni azarladı, bana açıkça kızkardeş herif dedi ve sonra eğer başım gerçekten beladaysa o zaman gitmem gerektiğini söyledi. ona döndün ve başını belaya sokmadın kardeşim! Bana nasıl yardım edebileceğini sordum. Ve o kadar basit bir şekilde söyledi ki, bunu bana verirdi ve kız kardeşim bir bütün olurdu. Bu konuşmadan sonra penisim hemen ayağa fırladı ve annem bunu fark etti. Konuşuyor. eğer bu kadar kolay heyecanlanabiliyorsanız, o zaman kız kardeşinin yerini almaya hazırdır. Sanki üstüme kaynar su dökülmüş, kalbim deli gibi atıyordu, ağzım kurumuştu, ellerim titriyordu... Annem bana döndü, külotunu indirdi, penisimden tutup çekiştirmeye başladı. ben kapalıyım. Avucunun içine girdim, külotumla kendini sildi ve kız kardeşiyle ahlaki ilişkiler konusundaki “derslerine” devam etti. Birkaç dakika sonra yine sertleştim, konuşmaya devam etti, beni üstüne koydu ve amımı onun amının içine soktu. Orgazm tarif edilemezdi! Benden önce geldi. Evime gittiğimde kız kardeşimi unutmamı ve gerekirse gece onun yanına gelmemi söyledi. O zamandan beri babam evde olmadığında haftada bir kez annemin yatağına geliyordum, bazen de haftada üç kez oluyordu... Babam bilgisizce öldü, annemle ilişkim 90’ların ortalarına kadar devam etti. ciddi şekilde hastalandı ve öldü. Annemin ölümünden sonra kız kardeşimle ilişkilerim yakın kaldı; ilk başta eşim olarak onunla birlikte yaşadım. Daha sonra Uzakdoğu’ya giderek orada evlendi. Ve bekar kaldım. Pek çok kadın vardı ama hiçbiri beni kız kardeşim ya da annem kadar tatmin etmedi! Bu yüzden ensestten yanayım!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Ve kuzenim ve benim cinsel ilişkimize başlamamızın 25. yılı olan gelecek yıl bir yıldönümümüz olacak!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Evgeniy, Kuzenle bu ensest değildir. Kuzenler arasındaki evlilikler, özellikle 18. ve 19. yüzyıllarda bir düzine kuruştu. Ve bu hiç de utanç verici sayılmadı. Hükümdarlar dahil üst sınıflar arasında bile bu evlilikler son derece yaygındı...! Ancak yıldönümünüzde sizi tebrik ediyorum!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Orientation: biseksüel
Lyokha Pitersky, Şanslısın. Ben de çok istedim ama yapamıyorum...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Boris Lipetsky, Annen anlaşılabilir ve hatta haklı çıkarılabilir ! Kızını elinden geldiğince saldırılarınızdan kurtardı ve onun yerine yatakta yer verdi. Senin için harika bir maceraydı, ama onun için böyle bir bedel karşılığında, seni henüz olgunlaşmamış kız kardeşinden uzaklaştırmak, cinselliğini daha yaşlı olanlara çevirmek gerekiyordu... Belki bunu yapmasının başka bir nedeni vardı - tatminsizlik babanla cinsel hayatın var ama bu sadece bir hipotez...
- These users thanked the author şefkatli for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Asmodeus, 7 yaşımdan beri bu işin içindeydim -8. Tabii ki bitirmedim ama sürecin kendisi hoştu. Daha sonra kız kardeşimle sevişip cinsel ilişkiyi taklit ettiler. Ama ikisi de beğendi ve güzeldi.
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post:
- Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Merhaba! :mevcut:
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Teşekkür ederiz
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Evet.Evgenii-SPb: ↑10 Oct 2021, 10:01 Harika bir deneyim. Bir aile kurdunuz mu?
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Teşekkür ederim! Arkadaşlarımız arasında evli olanlar da var.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Ensestin normal olduğunu annenize nasıl açıklayabilirsiniz? Yardım etmek isteyen varsa yazsın! Kurtarıcım ve yardımcımın ödülü çok uzun sürmeyecek!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Evet... Ve diğer ülkelerdeki insanlar oturdum ve “yeni zamanın” ve “cinsel devrimin” gelmesini bekledim.
))))))
Evet... Ve diğer ülkelerdeki insanlar oturdum ve “yeni zamanın” ve “cinsel devrimin” gelmesini bekledim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post