Karımın on beş yaşındaki bir çocuk tarafından gözümün önünde sikilmesini istiyorum. Bunu kim aldı?

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Ben Lazarus
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Karımın on beş yaşındaki bir çocuk tarafından gözümün önünde sikilmesini istiyorum. Bunu kim aldı?

Unread post by Ben Lazarus »

Onu becermesini istiyorum ve buna karışmam, izlemem ve mastürbasyon yapmam...
These users thanked the author Ben Lazarus for the post (total 6):
Yalan makinesi, Guguk kuşu, Rasaroam, Johnny depp, Turbo94, maksimum
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşimin gözümün önünde 15 yaşında bir çocuk tarafından sikilmesini istiyorum. Bunu kim aldı?

Unread post by Sibiryak89 »

Reşit olmayan birini baştan çıkardığı için hapse atılması doğru mu?
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Dmitry.romanov
Автор темы
Ben Lazarus
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
 Re: Eşimin gözümün önünde 15 yaşında bir çocuk tarafından sikilmesini istiyorum. Bunu kim aldı?

Unread post by Ben Lazarus »

ah..o zaman milyonlarca kişinin hapse atılması gerekiyor, yeterli hapishane olmayacak.
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Frodo »

Önce kafanı tedavi et
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Nandandaar »

"Karımın sikilmesini istiyorum" sözü zaten beni öfkelendiriyor. :ireful1:
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 4):
Anastasya, çoban, Tekrar Geri Dön, Juravl
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 3 years

Unread post by sendeledim »

Böyle bir şey var ama aldatma gerçeği değil. Birinci sınıf öğrencilerine bir oda kiralayıp, onların zaten yetişkin oldukları ve eğer eş gece çıplak dışarı çıkarsa normal muamele görecekleri hakkında konuşmak ilginç olurdu. mutfakta biraz su iç ya da gün içinde tamamen giyinmemişse ve eşinden evde şeffaf tişört giymesini iste. viewtopic.php?t=5738]külot veya bir bornoz, kalçayı tamamen kapatmaması ve yakanın uzanması için bir sabahlık beline kadar ve iç çamaşırsız. Böylece her şey görülebilecek şekilde eğiliyor, böylece sabahları mutfakta sadece şeffaf külotla geliyor.
Böylece daha sonra erkeklerin onu okşamasına izin veriyor.
These users thanked the author sendeledim for the post (total 5):
Söz konusu, frenk, Yalan makinesi, Guguk kuşu, PavelNokia
Areson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Areson »

Bazen benim de benzer fantezilerim oluyor. Bu çok heyecan verici.
These users thanked the author Areson for the post (total 2):
nefret, Guguk kuşu
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Hottoh »

Karım Bir keresinde 14 yaşında bir çocuğu bir hafta boyunca sikmiştim. O zamanlar 28 yaşındaydı ve kızı da 4 yaşındaydı.
These users thanked the author Hottoh for the post (total 5):
Guguk kuşu, Tolkala, RedFox, PavelNokia, di1111
Süpürme
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Süpürme »

Peki sırada ne var?
Hottoh: 04 Oct 2022, 08:18
peki sırada ne var?
These users thanked the author Süpürme for the post:
Debaklakov
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Hottoh »

Ve sonra bu genç Casanova ona aşk beyanları içeren mektuplar yazdı, hatta bu senin internetlerin elime geçmeden önceydi.
These users thanked the author Hottoh for the post:
Süpürme
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

15 yıl yeterli değil, ama genç bir adamla benim için bir şekilde daha kolay, yine de 20 yaşında ve belki 20 cm’lik birinin bana bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum, ama sanırım daha sonra söyleyecek.
onu sikmek istiyor ve ben gereksizim.
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by O Yanochka »

areson: 12 Jul 2022, 23:11 Bazen böyle fantezilerim oluyor. Bu çok heyecan verici.
Ve yalnızca senin için değil. Bir zamanlar kocam sadece genç bir oğlanla cinsel ilişkiye girmemi düşünüyordu :det2:
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
Debaklakov, Tolkala
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Küçük çocuklu bir karı sikmek konusunda fena bir hikaye değil.
Çok heyecan verici!
https:///stulchik.cc/ras.shtml?rid=4868
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

alex503311: 04 Oct 2022, 11:07 15 yıl yeterli değil, ama genç bir adamla benim için bir şekilde daha kolay, yine de 20 yaşında ve belki 20 cm’lik birinin bana bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum, ama sanırım daha sonra söyleyecek. onu sikmek istiyor ama ben gereksizim.
Ah, her zaman değil, her zaman değil.....
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Tolyan, Fargal94, Beluga
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Hotoh, ancak Rostov bölgesinde değildi ?
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Hottoh »

Hayır, Rostov’da değil, Odessa’da.
These users thanked the author Hottoh for the post:
Herurg
Brom
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Brom »

Peki neden tam olarak 15 yaşında bir çocuk? Biraz daha yaşlı değil mi?
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Gençler daha spermotoksiktir. Eşimle birlikte teyzesini görmeye gittik, 15-16 yaşlarında bir oğlu var ve eşime nasıl baktığını izlemek ilginçti.
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
sapık
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

poxuer: 04 Oct 2022, 17:24 Gençler sperm açısından daha toksiktir. eşim ve ben teyzesini görmeye gittik, onun henüz 15-16 yaşlarında bir oğlu var ve eşime nasıl baktığını izlemek ilginçti
Katılıyorum, bu yaşta kendim de çok mastürbasyon yaptığımı biliyorum)
These users thanked the author Tavşan for the post:
çiçek hastalığı
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

poxuer: 04 Oct 2022, 17:24teyzesine
yoksa hala onun oğlu mu?
Kunikolai: 04 Oct 2022, 17:43 oğlum henüz 15-16 yaşında ve nasıl olduğunu izlemek ilginçti
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!

Özgürlük, HE. Teyzenin oğlu
alex503311
Orgazm!
Orgazm!

poxuer: 04 Oct 2022, 17:24 Gençler sperm açısından daha toksiktir. eşim ve ben teyzesini görmeye gittik, onun henüz 15-16 yaşlarında bir oğlu var ve eşime nasıl baktığını izlemek ilginçti
Çünkü o bir hadım değil ama 30 yaşındayken, örneğin bir tanıdık ya da bir oğlunun arkadaşı karşısına çıkar ve onu sikerdi :-)
30 yaşının üzerindeyim ama bir kızın nasıl soyunduğunu göremiyorum, o zaman ben de bakarım ve eğer mastürbasyon yapmak için yardım istersem neden olmasın.
Bir meslektaşımla çalıştım, sonra çıktık yaklaşık 8 yıldır ve onu bir daha umursamayacağım, bir kadından sıkılabilirim, ama muhtemelen her yüzde bir,
artı 12 yıllık deneyimle başlarsam, o zaman 40 yaşında çoktan sakinleşmişimdir ve kız öğrenci veya öğrenci isteyen erkekleri anlıyorum.
These users thanked the author alex503311 for the post:
sapık
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Doğruluğunu garanti edemem ama... Yoldaşım söyledi. Karısı genç oğlanlara karşı çılgınca bir çekicilik geliştirdi. Orijinal bir çözüm bulundu. Yakındaki bir kasabada bir yatılı okul vardı. Adam çocuklarla tanıştı ve akşam o ve karısı minibüslerine binip karanlık, tenha bir köşede durdular. Kocası dışarı çıktı ve çocuklar, karısıyla birlikte teker teker otobüse bindiler. Doğal olarak ışıklar açılmadı. Aynı anda 8-10 erkek çocuğun eşlerini ziyaret ettiğini söyledi. Yaşları göz önüne alındığında bu durum uzun sürmedi.
These users thanked the author Herurg for the post (total 3):
Fargal94, sapık, RedFox
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Hottoh »

Küçük erkek kardeşimle arkadaşlarım ve iş arkadaşlarımız vardı. Yaz tatili için deniz kenarındaki küçük bir kasabada arkadaşımın anne ve babasını görmeye gittik. Arkadaşımın küçük erkek kardeşinin sekizinci sınıftan mezun olduğu kendi evi vardı. Küçük çocuğumuzla birlikte takılmaya devam etti. Küçük olan o zamanlar yaklaşık beş yaşındaydı. Yaz mevsimiydi, hava sıcaktı, üzerinde bir bornoz ve sadece külot vardı. O da elbisenin eteğinin altına, ardından göğüslerine bakmaya çalıştı. Mine bunu fark etti ve bu onu eğlendirdi ve genç bir çocuğun ilgisiyle gururu okşandı. Poposu görünsün diye, ya da göğüsleri düşsün diye küçük olan bundan titriyordu, onu bırakmadı onlarla birlikte denize gitti ve suda onlara dokunmaya çalıştı, sonra onunla. Sanki tesadüfen, sonra bacağına veya poposuna bir öpücük beni hem eğlendirdi hem de heyecanlandırdı. Bir keresinde bir çardakta, sehpanın üzerinde oturuyordu ve yanına bir çocuk oturuyordu, onlar hakkında konuşuyorlardı. Bir şeyle dalga geçerken adam onu ​​gıdıklamaya başladı, o da karşılık verdi ve kıkırdadı. Adam da onun aslında karşı koymadığını fark etti ve bir öpücük için içeri girdi. Adam direnemedi ve cevap verdi. göğüslerini yoğurdu ve sonra bornozunun düğmesini çözdü ve memesini dışarı çıkardı ve ilginç bir şekilde benimki meme uçlarını emmeye başladı. Ama sonra annesi onları korkuttu ve onları akşam yemeğine çağırmaya başladı. Bundan sonra minik ona yol vermedi, yalnız kalır kalmaz öpmeye ve patilemeye başladı. Daha sonra yanmamak için ona kumsalda geleceğini söyledi. akşam dursun diye.
Uzun bir süre gitmeyi düşünüp düşünmediğine karar veremediğini söyledi. Küçük olan uykuya daldığında yine de gitti. Küçük olan yaşadı. Ek binadaydı, bu yüzden gece yarısı oraya gizlice girdi, hatta küçük olan bir şeyler gevezelik ediyordu ve kendisini bir battaniyeyle örttüğüne karar verdi. sonuna kadar soyundu ve küçük olanın yanına oturdu. Kediye dokundu, külotunu çıkarmayı teklif etti, küçük olan zaten korkudan terliyordu. Artık küçük değil ve kafa hala açılmadı, bu yüzden elleriyle ve ağzıyla açtı. Bir erkeğin poposunu açmanın bir kızın bekaretini bozmak gibi olduğunu söyledi. :)
İlk kez misyoner pozisyonundayken eliyle yönlendirdi. Neyse ki çocuk hemen ona geldi. , bir spiral oluştu ve biraz dinlendikten sonra iki kez daha üzerine atladı. Genç organizma ne demek :)
Bundan sonra çocuk onun geçmesine izin vermedi, hep yanındaydı. ve her fırsatta pençeledi. Onu sakinleşmeye ve akşama kadar beklemeye ikna etti ve ben de gece ona koştum. Kız arkadaşım, onun ablası, birkaç gün sonra tahmin etmeye başladı ve gözlerini kocaman açtı. diye sordu ve arkadaşım ona itiraf etti. Daha sonra çocuk çardakta beni köpek stiliyle parçalayınca birkaç kez orada durdum.
Bunu öğrendim. Birkaç ay sonra, posta kutusunda kazara bir mektup bulduğumda, genç bir serseri kız kardeşinden gelen adresimizi buldu ve ona çocukça, saf bir şekilde aşk beyanları içeren mektuplar yazdı, ama benimki gururlandı ve hatta cevap vermedim. Hatta onu özellikle azarladım, o zamanlar onun patlamalarına zaten alışmıştım. Ona ne olduğunu ve nasıl olduğunu sordum...
These users thanked the author Hottoh for the post (total 12):
Fargal94, Tolkala, sendeledim, rmsxms, VessTPneis, Korsan, Evgeniy-Spb, sapık, Fedor36, Herurg, Juravl, v. Vadim
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!

alex503311: 05 Oct 2022, 07:52 Çünkü hadım değil de 30 yaşındayken bir tanıdık ya da örneğin bir oğlunun arkadaşı karşısına çıkıyor ve onu sikiyordu :-)
I 30’umun üzerindeyim ama kızın nasıl soyunduğunu görmeyeceğim
Bu yüzden kızın önünde yarı çıplak dolaştı
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
alex503311
alex503311
Orgazm!
Orgazm!

poxuer: 05 Oct 2022, 14:32
Böylece onun önünde yarı çıplak dolaştı
Amaca bağlı olarak, ben gittiğimde de benimle birlikte dolaştılar. çalışıyordu ama o zaman sempati, flört ve belki de sadece dalga geçildiğini gördüm.
Arkadaşlar vardı, biri elektrikçi, diğeri tesisatçı, biri elektrik işi yapmaya geliyordu ve evde kız ve kocası başka bir evdeydi şehir onu becerdi,
n ve ben bir şekilde şanssızdım, başka bir arkadaşım geldi, sonra akşam yemek yedik ve geceyi orada geçirdik ve ben buna sahip olamadım, daha küstah olmam lazım ve onlar da gevşek davrandılar dil,
mütevazıyım.
Bir başkasına çekildim, diyelim ki benim bölgem olan "Sokol"a, bilgisayarları tamir ettiğim, mambayı açtığım, metroya 100 metre uzaklıktaki kadınlara baktığım, 500m,
e bu bölgeden herkes beni kahve içmeye davet etti, kabaca 5-6 kişi çıkardı, bir kız ve kadınlar, zaten biraz daha yaşlı olmalarına rağmen, tadilat olacağını ve onlara ulaşacağımı düşündüm , ikisi evliydi, tabii ki onları kocamla birlikte kiralamazdım ama işte, eğer toplantılara devam etmek isterlerse, o zaman buyurun, ama ben onlarla hiç tanışmadım.
Şimdi, Afonya’nın sinemada interneti olsaydı muhtemelen müşteri çekerdi, ama biz Almanya değiliz, onlar tesisatçılarla yatmıyorlar ve polis ve ambulans gibi onarım hizmetleri pek çok kişi tarafından sadece birlikte oldukları adamlar olarak görülmüyor. tanışabilirsiniz.
Ayrıca benim bölgemin müşteri kitlesine göre belirlendiğini ve onları kabul etmenin eğlenceli olduğunu, eğer onları arasalardı öpüşmelerine bile izin vermeyeceklerini biliyordum.

Sonra da yarı çıplak mesela böyle birine dokundum, bir müşteriye, bir arkadaşımın arkadaşına, bir tanıdığıma, o da sanki çıplaklarmışım gibi boynuma vurdu. ve ellerinizi bırakmayın.

32 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca bir fikir de vardı; örneğin görünüşünü ve yaşını değiştirmek mümkün olsaydı, diyelim ki bir metresi ziyaret sırasında sarhoş oldu ve burada da sihirle
apartman dairesi açıldı. girişte, örneğin kendisine getirilen, ancak en az 18 yaşında olan bir adam onu ​​geceye kadar sikti, ayrıca ona daha fazla içki verebilir.
Yani bakalım nasıl olacak başka biriyle, ve ne kadar fahişe, ve daha sonra nerede olduğunu söylemesi ve kendisi ve genç bir adam olarak onu sikmesi ilginç, iki kişi olduğunda bundan hoşlanmaması ilginç Şimdi iki kişinin onu sikmesinden mi hoşlanacağını yoksa birini mi seçeceğini göreceğiz.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
çiçek hastalığı, wikisistemler
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by DoRN »

Heyecan verici, evet
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Ignatius »

Tabii ki 15 yaşındaki çocuk orada değildi ama 19 yaşındaki çocuk sikişiyordu
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by O Yanochka »

Ignat: 10 Feb 2023, 09:38 Elbette 15 yaşında biri yoktu ama 19 yaşında biri sikildi
On dokuz yaşında biri hiç de aynı değil. Bu zaten genç bir adam.
These users thanked the author O Yanochka for the post:
sendeledim
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Ben Lazar: 01 Mar 2022, 10:59 Onun onu sikmesini istiyorum, ben de karışmam, izlemem ve mastürbasyon yapmam...
n nKarımın bir grup lise öğrencisi tarafından sikildiğine dair bir fantezim var.
Eh, benim kızım da ;)
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
sapık, Kamçarus
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Diktatör »

Ben Lazar: 01 Mar 2022, 10:59 On beş yaşındaki bir çocuğun karımı benim önümde sikmesini istiyorum. Bu kimdeydi?
Bu konuda hiçbir gerçek, hiçbir arzu, hatta düşünce yoktu.
Turbo94
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Turbo94 »

Sürekli benzer düşüncelere sahibim ama 15 yıl yetmez, 19-20 en iyisi
These users thanked the author Turbo94 for the post:
Fargal94
evgen001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years

Unread post by evgen001 »

Ve benim için yaşın önemi yok. Karımın sikilmesini izlemek hoşuma gidiyor. Onu başka birinin penisine hazırlamayı seviyorum, onun içinde nasıl hareket ettiğini görmek hoşuma gidiyor, ondan nasıl çıktığını görmek hoşuma gidiyor sperm dışarı akıyor. Ve sonra başkasının sperminden amını yala ve onu kendin becer
These users thanked the author evgen001 for the post (total 2):
Herurg, RedFox
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kahretsin »

evgen001, merhaba, yaz, sohbet edelim
rubicon86
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by rubicon86 »

evgen001: 12 Sep 2023, 06:33 Ve benim için yaşın önemi yok. Karımın sikilmesini izlemek hoşuma gidiyor. Onu başka birinin penisine hazırlamayı seviyorum, onun içinde nasıl hareket ettiğini görmek hoşuma gidiyor, ondan nasıl çıktığını görmek hoşuma gidiyor sperm dışarı akar. Ve sonra başkasının sperminden onun amını yalayın ve onu kendiniz becerin
nerede yaşıyorsunuz?
evgen001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years

Unread post by evgen001 »

Tambov şehri
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Yana-Yanochka: 04 Oct 2022, 11:17
areson: 12 Jul 2022, 23:11 Bazen böyle fantezilerim oluyor. Bu çok heyecan verici.
Ve yalnızca senin için değil. Bir zamanlar kocam sadece genç bir çocukla cinsel ilişkiye girdiğimi düşündü :det2:
bunu buldun mu? erkek çocuk mu istiyorsun?
Sergsk
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Sergsk »

Bu harika, ben de karımın gözümün önünde sikilmesini isterim!
These users thanked the author Sergsk for the post:
Anastasya 2005
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

Ben Lazar: 01 Mar 2022, 10:59 Onun onu sikmesini istiyorum, ben de karışmam, izlemem ve mastürbasyon yapmam...
Çünkü öğretmenim, zaman zaman aklıma böyle düşünceler geliyor, bunun aslında köyde sık sık yaşandığı ve 15 yaşındaki köy oğlanlarının zaten acımasız erkekler olduğu da dahil... ve benimki de 18 yaşında bir öğrenci figürüne sahip. Sahilde mayonuzla, etrafınızda öğrencilerinizle durduğunuz zaman, prensipte her şeyin mümkün olduğunu hemen görebilirsiniz. Ayrıca üniversiteden hemen sonra okulun zor olduğunu söyledi - yakın zamana kadar bir grup insan yerel bir eğlence merkezinin verandasında birlikte bira içip köşelere sıkıştı ve şimdi onun onların öğretmeni olduğunu söyledi. Bir süre pantolon giydim.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Beluga »

Sibiryak89: 01 Mar 2022, 11:02 Reşit olmayan birini baştan çıkardığı için hapse atılması sorun olur mu?
belki de planın özü budur? :roll:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”