Karısının kız kardeşiyle seks
-
Автор темыFladdah
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 9 months
Karısının kız kardeşiyle seks
İyi günler eşimin kız kardeşiyle bir sorunumuz var, hikaye şöyle devam ediyor. Yaklaşık 5 yıl önce eşimin kız kardeşi sık sık yanımıza gelirdi, bir gün akşam film izlerken gelip yanıma uzandı. Hava soğuk olduğu için saklandı ve sonra onun pürüzsüz kasıklarını gördüm ve öyle oldu ki onu amını gördüm. Pek heyecanlanmadım, sadece televizyon aynı yönde olduğu için oraya baktım, ince bir elbise giymişti, 18 yaşındaydı, her şey şık ve güzeldi. Daha sonra uyuyormuş gibi yaptım. Ve elini kasıklarının üzerine koydu. Ayağa fırladı ve kaçtı. Eşime ne söyleyeceğimden korkuyordum ama hiçbir şey söylemedi. Sonra tekrar geldi. Televizyon izliyorum ve o da aynı elbiseyle yanıma oturuyor. Ona bakmadan yavaş yavaş patilemeye başladım. Annem yanımda yatıyordu ama bu beni durdurmadı, boğa gibi yüksek sesle nefes alıyordum, külotuma girdim, mutluluktu. Sonra yeterince uyuyabileceğini söyledi. Uyuyormuş gibi yaptı ve ben de vücudunun her yerine amına dokundum. Daha sonra bu birkaç kez daha oldu ama asla şaftımı ona sokmadım. Sonra 4 yıl boyunca hiçbir şey olmadı. Artık beni içeri almıyor. Artık birlikte yaşıyoruz ama ona yaklaşamıyorum, bir istek göremiyorum. Ama bazen istiyormuş gibi görünüyor. Konuşmalarda beliriyor, zar zor hissediyorum, bazen seksi kısa şortuyla yanıma oturuyor. Önümdeki pencereden dışarı baktığında benim baktığımı bilerek orada külotumu bile görebiliyordum, neredeyse patlayacaktım. Genel olarak beyler, her gün sadece onu düşünemiyorum, onu sık sık evde, işte, arabada, her yerde düşünüyorum. Onunla yatmak için çılgınca bir arzu. Ne yapmalıyım? Ona olan bu çekicilikten nasıl kurtulurum. Her şeyi denedim! Hala onu düşünüyorum. Bunu biliyor, sanırım öyle ve bazen kısa şortlarla benimle dalga geçiyor. Lütfen onunla nasıl yatacağımı söyle, vahşi çekicilik, bazen kalbimin duracağını düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1201 Views
-
Last post by Ksenofon
-
- 7 Replies