Karını bir kızla aldatmak
-
Автор темыkjhf0071
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 9 months
Karını bir kızla aldatmak
Sevgili erkekler, beyler... Eğer karınız veya kız arkadaşınız bir kızla seks yaptığını itiraf ettiyse. Bu senin için aldatma mı? Peki bu gerçek hakkında ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author kjhf0071 for the post (total 4):
- Onizm, Andrey57115, İsveç125, Gena ve Julia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Karını bir kızla aldatmak
Umurumda değil! Hatta bir şekilde heyecan verici! Elbette karının kiminle birlikte olmak istediğini bilmelisin!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Bu bir erkekte olduğu gibi ihanettir. Bu da mümkün olan ile olmayan arasındaki görünmez çizgiyi silmenize olanak tanır. Bir süre sonra bir kadınla seks yapmak karınız için sıradan hale gelecek ve bir erkek ortaya çıkacak. Öte yandan, eğer kız arkadaşınızın aynı cinsiyetten arzusu varsa (örneğin eşim gibi), o zaman onun bunu fark etmesine yardımcı olun. Bu çekim hissediliyor. Bu tür kızlar FFM’yi bir veya iki kez kabul ederler. Kadınların birbirleriyle daha fazla seks yapmasını sağlamaya odaklanırken bunu daha sık düzenleyin.
Doğum günü için karınıza erotik kadın masajı yapabilir, onu striptiz kulübü yapın ve ona özel bir kadın dansı sipariş edin. Kısacası, lezbiyen seksle ilgili fantezilerinin gerçekleşmesi için kafasındaki stresi atmasına yardımcı olun. Kız sakinleşecek, daha mutlu olacak ve aile içinde her şeyi bulabileceği için kenarda kimseyi aramayacak.
Asıl mesele, eğer anlatmaya başlarsa onu tartışmamak. onun fantezileri hakkında. Kıskanç olmayın. Bunu sizinle paylaştığı için kendisine teşekkür ederiz. İkincisi, bunu kaba bir kabalığa dönüştürmeyin. Pek çok fantezide o ve kız arkadaşı sana sahip değil. Fanteziler fantezidir, hepsinin uygulanması gerekmez.
Doğum günü için karınıza erotik kadın masajı yapabilir, onu striptiz kulübü yapın ve ona özel bir kadın dansı sipariş edin. Kısacası, lezbiyen seksle ilgili fantezilerinin gerçekleşmesi için kafasındaki stresi atmasına yardımcı olun. Kız sakinleşecek, daha mutlu olacak ve aile içinde her şeyi bulabileceği için kenarda kimseyi aramayacak.
Asıl mesele, eğer anlatmaya başlarsa onu tartışmamak. onun fantezileri hakkında. Kıskanç olmayın. Bunu sizinle paylaştığı için kendisine teşekkür ederiz. İkincisi, bunu kaba bir kabalığa dönüştürmeyin. Pek çok fantezide o ve kız arkadaşı sana sahip değil. Fanteziler fantezidir, hepsinin uygulanması gerekmez.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 9 months
Tamamen teorik olarak bu kesinlikle ihanettir, çünkü... karısı başka bir partnerle cinsel ilişkiye girdi. Şahsen ben buna ilgiyle bile olsa normal davranırdım)
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Bilirsiniz saçmalıklara bulaşmanıza gerek yok, öncelikle kiminle ve neden olduğunu düşünmeniz gerekiyor??? Eğer evsiz bir kadınla
öyleyse kusura bakmayın ama Bölüm başkanıyla... Düşüneceğim bu konuda
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Oral seks, diğerleriyle tamamen aynı cinsiyettedir.
- These users thanked the author Standart for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Ama cinsel organların teması yok..Rtand: ↑11 Sep 2022, 19:46Oral seks diğerleriyle tamamen aynı cinsiyettedir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Şöyle bir durumum vardı: Bir arkadaşım vardı, sadece bir arkadaştı, sırf orospu olmak için, benim tipim olan bir kız değildi... Yani kocası sürekli onunla takılıyordu. Orada burada tartıştılar ve kavga ettiler ama o her zaman ona geri döndü. Ve sonra, bir şekilde, bir şekilde bir gey kulübüne getirildi ve hepsi bu... adam ortadan kayboldu, aileyi tamamen terk etti...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Forumun çoğu üyesi eşlerinin lezbiyen eğlencesini destekliyor, onları aldattığını düşünmüyor... Halkın sesi
asıl diyorlar...
asıl diyorlar...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
İki kız bu harika. Bir ressamın fırçası için mükemmel bir sahne. Tadını çıkarın, inanılmaz derecede güzel

-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 8 months
Belki hayır))) ama asıl önemli olan, daha sonra cinsel ilişkinizi mahvetmemesidir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Benimkini bir arkadaşımla yakaladım! Bir ay boyunca ayrı yaşadık, ardından zorlu müzakereler ve uzlaşmalar sonucunda bir çözüm bulduk!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Benimki [url =viewtopic.php?t=7373]ilk kez bir kadınla birlikteydi. O biseksüel karımı da özgürleştirdi. Artık sevgili kendisi için kızların fotoğraflarını çekiyor. Ayrıca eşcinsel seksi seven arkadaşlarıyla da buluşuyor. Ben de hepsiyle yattım. Ara sıra lezbiyenlerle birlikte oluyor.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Gerçeğin kendisini gerçekten çok isterim. Ya da daha önce kızlarla da ilişkisi olmuşsa.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Kadınların kendi zevklerine düşkünlüğünü ihanet olarak görmenin bir anlamı yok ama eşin bu ilişkiden utanmaması ve en azından bundan bahsetmesi daha iyi. Bir kızla ilişkisi olan iri bir adamla sevişirseniz, sanki onun arkadaşını da becermişsiniz gibi, bu daha da keskin bir hal alır. Hile, aniden bir kadınla kocasından daha iyi durumda olduğuna karar vermesi ve sessizce bir şeyler ayarlamaya, hatta boşanmaya hazırlanmaya başlamasıdır. Ancak bundan korkmanıza gerek yok. Bu çok nadiren olur, karısı açıkça büyük bir sik olsa bile, yine de bir sike ihtiyacı vardır. Ancak kocası ayyaşsa, kavga ediyorsa ya da ona karşı çıkmıyorsa bundan kurtulabilir. Ancak sıradan heteroseksüel eşler de başka erkeklere gidiyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 1054 Views