Mongoose: ↑30 Sep 2022, 22:58
mantıksal sona gelin
Mantıksal sona ulaşmak için mantığın rehberliğinde aklı başında bir insanla konuşmanız gerekir. Ve burada şizofrenik bir kişilik bölünmesinde özgür bir fantezi uçuşu ve düşünce parçaları var. Burada sadece eğlenebilirsiniz!
[quote=Mongoose post_id=116796 time=1664567922 user_id=8263] mantıksal sona gelin [/quote] Mantıksal sona ulaşmak için mantığın rehberliğinde aklı başında bir insanla konuşmanız gerekir. Ve burada şizofrenik bir kişilik bölünmesinde özgür bir fantezi uçuşu ve düşünce parçaları var. Burada sadece eğlenebilirsiniz! :D
[quote=Loco post_id=116802 time=1664568286 user_id=2491] [ref=#804000]sveta1989[/ref] ve sahip olduğum şeytan #129315;🤣🤣 [/quote]evet, penisi büyük, güzel ve sertti
Diana, jinekoloğun " gibi göründüğünü yazdı ruhsal olarak" onu becerdi ve onun ilk erkeği oldu. Ve fiziksel açıdan, onun ilk ve tek çocuğu elbette kauçuk bir şey)
2 dakika 20 saniye sonra gönderilir: sveta1989 , harika . Peki jinekoloğunuz şeytan kostümü giyse ona verir misiniz?
[ref=#0000ff]Diana[/ref], jinekoloğun " gibi göründüğünü yazdı ruhsal olarak" onu becerdi ve onun ilk erkeği oldu. Ve fiziksel açıdan, onun ilk ve tek çocuğu elbette kauçuk bir şey)
[size=85][color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [ref=#804000]sveta1989[/ref] , harika 😆’ 128518;😆’ 128518;😆. Peki jinekoloğunuz şeytan kostümü giyse ona verir misiniz?
Loco: ↑30 Sep 2022, 23:07Diana, jinekoloğun şunu yazdı: sanki onu "ruhen" becermiş ve onun ilk erkeği olmuş gibi. Ve fiziksel açıdan, onun ilk ve tek olanı elbette kauçuk bir şey)
evet, her şeyi doğru anladınız Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 38 saniye :
Loco: ↑Diana, jinekoloğun onu bir bakıma "ruhsal olarak" becerdiğini ve onun ilk erkeği olduğunu yazdı. Ve fiziksel açıdan, onun ilk ve tek çocuğu elbette kauçuk bir şey)
2 dakika 20 saniye sonra gönderilir: sveta1989 , harika . Ve eğer jinekoloğunuz şeytan kostümü giyerse, onu ona verir misiniz?
kılık değiştirmiş erkekler beni heyecanlandırmıyor, eğer bu bir iblisse o zaman o gerçek olmalı
[quote=Loco post_id=116804 time=1664568444 user_id=2491] [ref=#0000ff]Diana[/ref], jinekoloğun şunu yazdı: sanki onu "ruhen" becermiş ve onun ilk erkeği olmuş gibi. Ve fiziksel açıdan, onun ilk ve tek olanı elbette kauçuk bir şey) [/quote]evet, her şeyi doğru anladınız
[size=85][color=green]Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 38 saniye :[/color][/size] [quote=Loco post_id=116804 time=1664568584 user_id=2491] [ref=#0000ff]Diana[/ref], jinekoloğun onu bir bakıma "ruhsal olarak" becerdiğini ve onun ilk erkeği olduğunu yazdı. Ve fiziksel açıdan, onun ilk ve tek çocuğu elbette kauçuk bir şey)
[size=85][color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [ref=#804000]sveta1989[/ref] , harika 😆’ 128518;😆’ 128518;😆. Ve eğer jinekoloğunuz şeytan kostümü giyerse, onu ona verir misiniz? [/quote]kılık değiştirmiş erkekler beni heyecanlandırmıyor, eğer bu bir iblisse o zaman o gerçek olmalı
sveta1989, yalnızca sahip olduğun yumurtalara teşekkür et şeytanlar heyecanlandırır. Dünyanın her yerindeki erkekler huzur içinde uyuyabilir
3 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Gudgeon, aslında teşhisini kendisi yazdı: hastalıklı bir hayal gücüne, "çirkin bir amcığa" ve sürekli bilgi eksikliğine sahip engelli bir kişi. enerji:-)
These users thanked the author Yerine for the post (total 2):
[ref=#804000]sveta1989[/ref], yalnızca sahip olduğun yumurtalara teşekkür et şeytanlar heyecanlandırır. Dünyanın her yerindeki erkekler huzur içinde uyuyabilir 🤠
[size=85][color=green]3 dakika 3 saniye sonra gönderildi:[ /color ][/size] [ref=# 804000] Gudgeon[/ref], aslında teşhisini kendisi yazdı: hastalıklı bir hayal gücüne, "çirkin bir amcığa" ve sürekli bilgi eksikliğine sahip engelli bir kişi. enerji:-)
Loco: ↑30 Sep 2022, 23:15sveta1989, peki, yumurtalara teşekkür ederim , seni yalnızca şeytanlar heyecanlandırır. Dünyanın her yerindeki erkekler huzur içinde uyuyabilir
işte buyurun ve tamam, şeytanlar konusunda ciddi olduğumdan nasıl emin oluyorsunuz?
These users thanked the author sveta1989 for the post:
[quote=Loco post_id=116809 time=1664568911 user_id=2491] [ref=#804000]sveta1989[/ref], peki, yumurtalara teşekkür ederim , seni yalnızca şeytanlar heyecanlandırır. Dünyanın her yerindeki erkekler huzur içinde uyuyabilir 🤠 [/quote] işte buyurun ve tamam, şeytanlar konusunda ciddi olduğumdan nasıl emin oluyorsunuz?
[quote=Loco post_id=116809 time=1664569094 user_id=2491] hastalıklı bir hayal gücüne sahip, "çirkin amcık" ve sürekli enerji eksikliği olan engelli bir kişi:-) [/quote] Bana öyle geliyor ki Gerisi doğru olmasına rağmen oradaki enerji sınırın üzerinde :D
Buradaki bazılarınız, birisinin davayla ilgili gönderilerime yanıt vermeyeceğini yazdı çünkü ben iblislerin beni becerdiğini söyledim ve neden olmasın..... iblislerimin gece size gelmesinden korkuyorlar ve seni korkutacak.....korkutucu oldu mu?takılıp kaldı mı?
Buradaki bazılarınız, birisinin davayla ilgili gönderilerime yanıt vermeyeceğini yazdı çünkü ben iblislerin beni becerdiğini söyledim ve neden olmasın..... iblislerimin gece size gelmesinden korkuyorlar ve seni korkutacak.....korkutucu oldu mu?takılıp kaldı mı?
Çünkü kimse bu kahrolası olanları ciddiye almıyor. Bu yüzden cevap vermiyor. Ve sizin "şeytanlarınız" - onlar sadece çatısı sızdıran kafanızın içindeler. Kimsenin umurunda değil. Kişniş yaptılar ve unuttular.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
[quote=sveta1989 post_id=116813 time=1664570164 user_id=6198] neden olmasınlar [/quote] Çünkü kimse bu kahrolası olanları ciddiye almıyor. Bu yüzden cevap vermiyor. Ve sizin "şeytanlarınız" - onlar sadece çatısı sızdıran kafanızın içindeler. Kimsenin umurunda değil. Kişniş yaptılar ve unuttular.
[quote=Gudgeon post_id=116816 time=1664570472 user_id=10218] "şeytanlar" - onlar yalnızca çatısı sızdıran kafanın içindedirler [/quote][ ref=#804000]Gudgeon[/ref], bulaşıcı değil mi? Bütün gün bu konu üzerinde oturdum. Aniden yanıma gelecekler...
[quote=Diana post_id=116815 time=1664570337 user_id=10399] Korkutmakta sorun yok, asıl mesele bizi sikmeye gelmemeleri😂😂😂😂😂😂😂😂😂 [/quote]ve bu iyi, her şeyi tek başıma halledeceğim, sen kusurlu adamlarla sevişeceksin, ben de güzel şeytanlarla birlikte olacağım
[quote=Diana post_id=116818 time=1664570650 user_id=10399] ibu bulaşıcı değil mi? [/quote] Kim bilir, kim bilir... Umarım değildir, yoksa ben de mahvolurum :D
Çünkü kimse bu kahrolası olanları ciddiye almıyor. Bu yüzden cevap vermiyor. Ve sizin "şeytanlarınız" - onlar sadece çatısı sızdıran kafanızın içindeler. Kimsenin umurunda değil. Güldüler ve unuttular.
ama benim gülecek hiçbir şeyim yoktu, zayıf trolleme, ilginç değil
[quote=Gudgeon post_id=116816 time=1664570472 user_id=10218] [quote=sveta1989 post_id=116813 time=1664570164 user_id= 6198] neden olmasınlar [/quote] Çünkü kimse bu kahrolası olanları ciddiye almıyor. Bu yüzden cevap vermiyor. Ve sizin "şeytanlarınız" - onlar sadece çatısı sızdıran kafanızın içindeler. Kimsenin umurunda değil. Güldüler ve unuttular. [/quote]ama benim gülecek hiçbir şeyim yoktu, zayıf trolleme, ilginç değil
Loco: ↑30 Sep 2022, 23:47sveta1989, bırakın gelsinler - I onlara söyle, onu doldurup sana geri göndereceğim
evet onları bana göndereceğin için bile heyecanlıyım, en azından bir iblisle her şey hakkında konuşabilirsin çünkü o herkes hakkında her şeyi bilir, senin yanında bir trol gibi değil
[quote=Loco post_id=116820 time=1664570828 user_id=2491] [ref=#804000]sveta1989[/ref], bırakın gelsinler - I onlara söyle, onu doldurup sana geri göndereceğim 🤣🤣🤣 [/quote]evet onları bana göndereceğin için bile heyecanlıyım, en azından bir iblisle her şey hakkında konuşabilirsin çünkü o herkes hakkında her şeyi bilir, senin yanında bir trol gibi değil
sveta1989: ↑30 Sep 2022, 23:50
ama gülecek hiçbir şeyim yoktu, zayıf bir trolling, ilginç değil
Ve ben seni eğlendirmek için burada değilim. İlgilenip ilgilenmediğiniz umurumda değil Abonelikten çıkan diğer kişiler gibi ben de çok eğlendim. Eğleniyoruz. Ve bulanık zihnin saçmalıklarının komikliğini göremiyor, o halde ne yapabilirsin, bu benim sorunum değil
Z.Y. Bugünkü sohbet gerçekten çok eğlenceli. Ve çatısı sızdıran ışık ve Alik nihayet saldırganlıkla ortaya çıktı ve ergenliğe kadar çocuk yetiştiren ancak sperm görmeyen belli bir vişenka... Bahar gibi görünmüyor ama psikozlar alevleniyor :)
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
[quote=sveta1989 post_id=116824 time=1664571005 user_id=6198] ama gülecek hiçbir şeyim yoktu, zayıf bir trolling, ilginç değil [/quote] Ve ben seni eğlendirmek için burada değilim. İlgilenip ilgilenmediğiniz umurumda değil ;) Abonelikten çıkan diğer kişiler gibi ben de çok eğlendim. Eğleniyoruz. Ve bulanık zihnin saçmalıklarının komikliğini göremiyor, o halde ne yapabilirsin, bu benim sorunum değil ;)
Z.Y. Bugünkü sohbet gerçekten çok eğlenceli. Ve çatısı sızdıran ışık ve Alik nihayet saldırganlıkla ortaya çıktı ve ergenliğe kadar çocuk yetiştiren ancak sperm görmeyen belli bir vişenka... Bahar gibi görünmüyor ama psikozlar alevleniyor :)
[quote=Diana post_id=116828 time=1664571419 user_id=10399] Nasıl oldu da bir jinekolog tarafından yapılan zararsız muayene şeytanlarla sevişmeye dönüştü? [/quote] 🤣🤣🤣 Bu çok doğru! xD
[quote=Loco post_id=116830 time=1664571456 user_id=2491] [ref=#804000]sveta1989[/ref], keşke alabilseydi bizi yalnız bırakman için sana "konuşmaya" geldim [/quote]Sadece tırnak işaretleri olmadan konuşmak için, o zaten uykulu, oturuyoruz, tartışıyoruz cevap vermeniz için size tekrar yazabilmemiz için
Loco: ↑30 Sep 2022, 23:55
İblislerle cinsel ilişkiden bahsettiği için onu kazığa bağlayıp yakarlardı)
Ama gerçekten onu yakarlardı! Bu tür insanlara sempatim var, biraz duygulanmış olsalar da yakılmayı hak etmediler. Lanet şeyi yakarlardı! Ve elbette ilginçtir ki, Salem davası gibi cadılar hakkındaki hikayelerin kökleri, bu kadar duygulu birkaç insan hakkındaki ifadelere dayanmaktadır. Ve sonra başladı...
These users thanked the author Gudgeon for the post:
[quote=Loco post_id=116827 time=1664571336 user_id=2491] İblislerle cinsel ilişkiden bahsettiği için onu kazığa bağlayıp yakarlardı) [/quote] Ama gerçekten onu yakarlardı! Bu tür insanlara sempatim var, biraz duygulanmış olsalar da yakılmayı hak etmediler. Lanet şeyi yakarlardı! Ve elbette ilginçtir ki, Salem davası gibi cadılar hakkındaki hikayelerin kökleri, bu kadar duygulu birkaç insan hakkındaki ifadelere dayanmaktadır. Ve sonra başladı...
[quote=Diana post_id=116836 time=1664572076 user_id=10399] Svetik, telefonunu departmandaki görevli memura ver, bir hap al ve dinlen. Yarın yeni bir gün olacak, yeni fanteziler... [/quote]Yeni fanteziler olmayacak çünkü iblisler ve yalnızca iblisler ve yanan bir ateş cehennem
Diana: ↑01 Oct 2022, 00:14
"Akşam yayın etkinlikleri" programı yayında
Özetleyelim.
çünkü Diana, şeytanımın ona tırmanmasından korkuyordu o gece ve onu boynuzlarıyla korkutacak ve yarın öğleden sonra da cehennem yaratıkları olacak ve sizin korkularınız umurumda değil, asıl mesele şu ki, şeytanlardan korkmuyorum ve onlar sık sık beni ziyarete geliyorlar ve eğleniyoruz
[quote=Diana post_id=116838 time=1664572488 user_id=10399] "Akşam yayın etkinlikleri" programı yayında Özetleyelim. [/quote]çünkü Diana, şeytanımın ona tırmanmasından korkuyordu o gece ve onu boynuzlarıyla korkutacak ve yarın öğleden sonra da cehennem yaratıkları olacak ve sizin korkularınız umurumda değil, asıl mesele şu ki, şeytanlardan korkmuyorum ve onlar sık sık beni ziyarete geliyorlar ve eğleniyoruz :shamp:
Evet, buradaki tüm akıl hastası insanlar
az önce yardım istediği insanlar ve sen de bunu söylüyorsun
neden ona böyle davran, tavsiye ver, hepsi bu Onun kadın olup olmadığını neden bilmeniz gerekiyor?
rüyada seks sadece şeytanla sevişmek değildir
ve sevgili Sveta, sende öyle bir şey var ki bilgi ve amellerle cennete gideceğinizi kesin olarak söyleyemezsiniz. Beni yanlış anlamayın, sadece ruhunuzun değil, bedeninizin de temiz olması gerekiyor
ve bunlara dikkat etmeyin. Sadece eleştirmeyi severler, hepsi bu. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, insanların ağzını kapatamayacaksınız. Sadece beyinleriyle düşünmüyorlar
sadece inanıyorlar ve mutlu oluyorlar)
Evet, buradaki tüm akıl hastası insanlar az önce yardım istediği insanlar ve sen de bunu söylüyorsun *x) neden ona böyle davran, tavsiye ver, hepsi bu Onun kadın olup olmadığını neden bilmeniz gerekiyor? :voprosy:
ve sevgili Sveta, sende öyle bir şey var ki bilgi ve amellerle cennete gideceğinizi kesin olarak söyleyemezsiniz. Beni yanlış anlamayın, sadece ruhunuzun değil, bedeninizin de temiz olması gerekiyor
ve bunlara dikkat etmeyin. Sadece eleştirmeyi severler, hepsi bu. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, insanların ağzını kapatamayacaksınız. Sadece beyinleriyle düşünmüyorlar sadece inanıyorlar ve mutlu oluyorlar)
Amanda: ↑01 Oct 2022, 00:50
evet, buradaki tüm akıl hastası insanlar
az önce yardım istediği insanlar ve sen de bunu söylüyorsun
neden ona böyle davranıyorsun, tavsiye ver işte bu kadar
Onun kadın olup olmadığını neden bilmeniz gerekiyor?
ve bunlara dikkat etmeyin. Sadece eleştirmeyi severler, hepsi bu. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, insanların ağzını kapatamayacaksınız. Sadece beyinleriyle düşünmüyorlar
sadece inanıyorlar ve mutlu oluyorlar)
evet, uzun zaman önce tüm yetersiz insanların Burada oturuyorum ve onları ciddiye almayı bıraktım. Ve rüyada sevişmek derken, rüyanda sıradan bir adam görmüş olsan ve rüyanda sıradan bir sikiş görsen bile şeytanla sikişmenin bir rüyada gerçekleştiğini mi söylüyorsun? Rüyanın insan ya da hayvan olması hiç kimse için önemli değildir; rüyada farklı şekillerde gelip sikişen şeytan mıdır?
Bu konu hakkında seninle özel olarak sohbet etmek isterim. eğer şeytan konusunda ciddiysen
Last edited by sveta1989 on 01 Oct 2022, 01:01, edited 1 time in total.
These users thanked the author sveta1989 for the post:
[quote=Amanda post_id=116853 time=1664574649 user_id=6967] evet, buradaki tüm akıl hastası insanlar az önce yardım istediği insanlar ve sen de bunu söylüyorsun *x) neden ona böyle davranıyorsun, tavsiye ver işte bu kadar Onun kadın olup olmadığını neden bilmeniz gerekiyor? :voprosy:
ve bunlara dikkat etmeyin. Sadece eleştirmeyi severler, hepsi bu. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, insanların ağzını kapatamayacaksınız. Sadece beyinleriyle düşünmüyorlar sadece inanıyorlar ve mutlu oluyorlar) [/quote]evet, uzun zaman önce tüm yetersiz insanların Burada oturuyorum ve onları ciddiye almayı bıraktım. Ve rüyada sevişmek derken, rüyanda sıradan bir adam görmüş olsan ve rüyanda sıradan bir sikiş görsen bile şeytanla sikişmenin bir rüyada gerçekleştiğini mi söylüyorsun? Rüyanın insan ya da hayvan olması hiç kimse için önemli değildir; rüyada farklı şekillerde gelip sikişen şeytan mıdır? Bu konu hakkında seninle özel olarak sohbet etmek isterim. eğer şeytan konusunda ciddiysen
az önce yardım istediği insanlara sen de buna benzer şeyler söylüyorsun
neden bu şekilde davranıyorsun....
sex rüyada sadece şeytanla sikişmek değildir..
Bugün akıl hastanesinde izin günü mü? Bir tane daha çıktı xD Yakında bahar gelecek mi? )
Amanda: ↑01 Oct 2022, 00:50kadın olup olmadığını neden bilmeniz gerekiyor?
Evet, erkekler de var jinekologlara ve demotiklere gidin xD Lanet olsun, bazı insanların kafasında bu kadar karışıklık nerede var?
bazı insanların penis yerine karışıklığı var, bu gerçekten bir karmaşa))))))))
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon : ↑01 Oct 2022, 01:05
Geriye asıl meseleyi anlamak kalıyor:
Zayıf konuşuyorsun, belki ben yetersizden çok havalıyım ?
[quote=Gudgeon post_id=116859 time=1664575501 user_id=10218] [quote=Amanda post_id=116853 time=1664574649 user_id= 6967] az önce yardım istediği insanlara sen de buna benzer şeyler söylüyorsun *x) neden bu şekilde davranıyorsun.... sex rüyada sadece şeytanla sikişmek değildir.. [/quote] Bugün akıl hastanesinde izin günü mü? Bir tane daha çıktı xD Yakında bahar gelecek mi? :)) [quote=Amanda post_id=116853 time=1664574649 user_id=6967]kadın olup olmadığını neden bilmeniz gerekiyor?[/quote] Evet, erkekler de var jinekologlara ve demotiklere gidin xD Lanet olsun, bazı insanların kafasında bu kadar karışıklık nerede var? [/quote]bazı insanların penis yerine karışıklığı var, bu gerçekten bir karmaşa))))))))
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Gudgeon post_id=116859 time =1664575540 user_id=10218] Geriye asıl meseleyi anlamak kalıyor: [/quote] Zayıf konuşuyorsun, belki ben yetersizden çok havalıyım ?
Gudgeon: ↑01 Oct 2022, 01:10
Biraz daha yakın! Bu aptalları yeterince görmedim, başka bir gösteri istiyorum!
ve aptalca trollemek adına, burada oturup tüm bunları okuyup cevaplamaya hazır mısın? Başka? mesele şu ki, moronları öldürmek ve onlara bakmak istedim, internette canlı olarak trollere asla saldırmadım
[quote=Gudgeon post_id=116863 time=1664575809 user_id=10218] Biraz daha yakın! Bu aptalları yeterince görmedim, başka bir gösteri istiyorum! :lol: [/quote]ve aptalca trollemek adına, burada oturup tüm bunları okuyup cevaplamaya hazır mısın? Başka? mesele şu ki, moronları öldürmek ve onlara bakmak istedim, internette canlı olarak trollere asla saldırmadım
sveta1989: ↑01 Oct 2022, 00:58
Demek istediğim, rüyada sikişmek kimse için önemli değil, ister insan ister hayvan olsun - rüyada farklı şekillerde gelip sikişen şeytan mı?
konuşmak ister n
evet kesinlikle
birçok kişi bunun saçmalık olduğunu düşünüyor ama öyle değil
[quote=sveta1989 post_id=116855 time=1664575126 user_id=6198] Demek istediğim, rüyada sikişmek kimse için önemli değil, ister insan ister hayvan olsun - rüyada farklı şekillerde gelip sikişen şeytan mı? konuşmak ister n[/quote] evet kesinlikle birçok kişi bunun saçmalık olduğunu düşünüyor ama öyle değil
Gudgeon: ↑01 Oct 2022, 01:14
Biraz daha yakın! Bu aptalları yeterince görmedim, başka bir gösteri istiyorum!
4 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
sveta1989: ↑01 Oct 2022, 01:08
Zayıf konuşuyorsun, belki ben yetersiz bir insandan çok daha havalıyımdır?
En azından daha havalı olamazsın bahçedeki böcekler. Sen... o herifle çok meşgulsün. Komik ve daha fazlası değil.
Görüyorum ki çok komiksin ve daha fazlasına ve daha fazlasına gerek yok, peki ya benim iblislerle ilgili temam, ben ayrıca forumda ayrı ayrı oluşturdum, kahkahalarla dolu değil mi yoksa korkutucu mu?
[quote=Gudgeon post_id=116863 time=1664576052 user_id=10218] Biraz daha yakın! Bu aptalları yeterince görmedim, başka bir gösteri istiyorum! :lol:
[size=85][color=green]4 dakika 3 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=sveta1989 post_id=116860 time=1664575701 user_id =6198] Zayıf konuşuyorsun, belki ben yetersiz bir insandan çok daha havalıyımdır? [/quote] En azından daha havalı olamazsın bahçedeki böcekler. Sen... o herifle çok meşgulsün. Komik ve daha fazlası değil. [/quote]Görüyorum ki çok komiksin ve daha fazlasına ve daha fazlasına gerek yok, peki ya benim iblislerle ilgili temam, ben ayrıca forumda ayrı ayrı oluşturdum, kahkahalarla dolu değil mi yoksa korkutucu mu?
Beyler, 21 yaşındayım. Çocukluğumdan beri bana seksin ancak evlilikten sonra olduğu öğretildi. Ne yani, iyi yetiştirilmiş kızlar kimseye bulaşmaz. Ve eğer birdenbire, ilk düğün gecesinden sonra kız...
Last post
Arkadaşlar, 21 yaşındayım. Çocukluğumdan beri bana seksin ancak evlilikten sonra olduğu öğretildi. Ne yani, iyi yetiştirilmiş kızlar kimseye bulaşmaz. Ve eğer birdenbire, ilk düğün gecesinden sonra...
Bir adamla yaşıyorum. Ben 1995’im, o ise 1977. Bana hep anal teklif etti ama ben hep reddettim. Dün gece tam bu sırada onu çıkardı ve zorla kıçına soktu. Acıyla çığlık attım ve o da hızını arttırıp...
Last post
Kıçınıza her boşaldığında, içindekileri ona boşaltın ve keyfini çıkarmasına izin verin. Ve kıçını üvey oğlunun kıyafetlerine sil, bok kokusu tam onlara göre olacaktır.
Şimdi herhangi bir iş arıyorum ama şu ana kadar hiçbir şey bulamadım. Her türlü yarı zamanlı işe hazırım.
Lütfen yemek için bana 100-200 ruble borç ver. Şimdi iş arıyorum...
Last post
Benzer bir mesaj zaten vardı. Kesinlikle. İnsanların para sahibi olmasını ve ucubelerin olmasını önleyin :ireful1: