Bir bakirenin sorusu.....?
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Bir bakirenin sorusu.....?
sveta1989, bunun için yaşamış biri gibiyim Dünyanın en büyük Ortodoks manastırında geçirdiğim 2 buçuk yıl boyunca tanrıların, şeytanların, iblislerin vb. sürüyü kandırmak için hazırlanmış masallardan ibaret olduğunu yüzde 100 beyan ediyorum. Ancak insanlarda halüsinasyonlara neden olan şizofreni gibi hastalıklar (şeytanlar ve meleklerle seks gibi) oldukça gerçek
3 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
sveta1989, artık 21. yüzyılda rüyalara inanmamız gerekiyor. Ayrıca özellikle korku filmlerinden sonra çok rüya görüyorum. Ben de gençken rüyalarımda orgazm yaşadım. Bu, kadınlardan çok erkeklerin başına gelir, ancak aynı zamanda bir iblisin beni rüyamda sürdüğünü iddia etmiyorum.
sveta1989, artık 21. yüzyılda rüyalara inanmamız gerekiyor. Ayrıca özellikle korku filmlerinden sonra çok rüya görüyorum. Ben de gençken rüyalarımda orgazm yaşadım. Bu, kadınlardan çok erkeklerin başına gelir, ancak aynı zamanda bir iblisin beni rüyamda sürdüğünü iddia etmiyorum.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 3 months
2 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
eh, sen öyleydin rüyanda bir iblis tarafından sikilmedin, seni görmedim sen boynuzlu, kuyruklu ve kanatlı bir dişi yaratıksın, eğer görseydin ve onunla cinsel ilişkiye girseydin, o zaman sen olduğunu söylerdin. Bir iblisle seviştim ve 2 ay boyunca bir manastırda yaşadım ve orada, ayin sırasında ele geçirilmiş bir kişinin nasıl birdenbire köpükler çıkana kadar yere atıldığını, ellerinin ve yüzünün kaplandığını gördüm. morluklar ve kurumuş kan vardı, daha sonra rahipler tarafından azarlandı ve ben de 20 yıldır her gün dua ediyorum ve dualar okulu bitirmeme yardımcı olduLoco: ↑30 Sep 2022, 00:20 sveta1989, ben bir insan gibiyim Dünyanın en büyük Ortodoks manastırında 2 buçuk yıl yaşayan biri olarak, tanrıların, şeytanların, iblislerin vb. sürüyü kandırmak için sadece masallar olduğunu yüzde 100 beyan ederim. Ancak insanlarda halüsinasyonlara neden olan şizofreni gibi hastalıklar (şeytanlar ve meleklerle seks gibi) oldukça gerçek
sveta1989, artık 21. yüzyılda rüyalara inanmamız gerekiyor. Ayrıca özellikle korku filmlerinden sonra çok rüya görüyorum. Ben de gençken rüyalarımda orgazm yaşadım. Bu, kadınlardan çok erkeklerin başına daha sık gelir, ama aynı zamanda bir iblisin rüyamda bana bindiğini de söylemiyorum
2 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Gerçekte hiçbir zaman bu tür şeylerden rahatsız olmadım iblisler ve diğer perilersveta1989: ↑eh, sen öyleydin rüyanda bir iblis tarafından sikilmedin, seni görmedim sen boynuzlu, kuyruklu ve kanatlı bir dişi yaratıksın, eğer görseydin ve onunla cinsel ilişkiye girseydin, o zaman sen olduğunu söylerdin. Bir iblisle seviştim ve 2 ay boyunca bir manastırda yaşadım ve orada, ayin sırasında takıntılı insanlardan birinin cehennemden köpükler çıkana kadar yere atıldığını, sonra da azarlandığını gördüm. rahipler ve ben de 20 yıldır her gün dua ediyoruz ve dualar okulu bitirmeme yardımcı olduLoco: ↑30 Sep 2022, 00:20 sveta1989, dünyanın en büyük Ortodoks manastırında 2 buçuk yıl yaşamış biri olarak, tanrıların yüzde 100 olduğunu beyan ederim , şeytanlar, şeytanlar vb. sürüyü kandırmak için sadece masallardır. Ancak insanlarda halüsinasyonlara neden olan şizofreni gibi hastalıklar (şeytanlar ve meleklerle seks gibi) oldukça gerçek
sveta1989, artık 21. yüzyılda rüyalara inanmamız gerekiyor. Ayrıca özellikle korku filmlerinden sonra çok rüya görüyorum. Ben de gençken rüyalarımda orgazm yaşadım. Bu, kadınlardan çok erkeklerin başına daha sık gelir, ama aynı zamanda bir iblisin rüyamda bana bindiğini de söylemiyorum
-
- ön sevişme
sveta1989, yani zihinsel engelli ve mezunsunuz okuldan sadece dualar sayesinde mi çıkılıyor? Gücenmek istemiyorum ama bunlar senin sözlerin. Çok fazla masal okudun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Bir şekilde Sveta’nın kız olduğundan, daha ziyade erkek olduğundan şüpheliyim. bir kız kılığında.. bazı tuhaf soruları var, sonra köfteleri için korkuyor, bir şekilde farklı olduğundan, engelli olduğundan, sonra artık yeniden bakire oldu ve penisin kokusuyla ilgileniyor : şunu söyledi:
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Tolyan, Yerine, kaptan63
-
- ön sevişme
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve bazen Bu karakterin okuryazarlığı gözleri o kadar acıtıyor ki sanki 15 yaşında bir çocuk yazıyor - bir hayalperest
- These users thanked the author Yerine for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Büyük olasılıkla, bir genç... oturuyor ve eğleniyor. Ya bu Sveta zihinsel engelli...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Takma ad, Yerine
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 8 months
sveta1989, Yıkanmış penis sik gibi kokar, ama eğer spermin kokusunu almak istiyorsun - onu mastürbasyon yap ve boşaldığında kokla!
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
enerji eksikliği nedeniyle engelli olarak doğdum, bu yüzden enerjinin ortaya çıkması için dua ettim, böylece en azından bir tür orta öğretim alabildim
23 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
hayır, zihinsel engelli değilim, sadece ders çalışmak için yeterli enerjim yoktu çünkü doğuştan
enerji eksikliği nedeniyle engelli olarak doğdum, bu yüzden enerjinin ortaya çıkması için dua ettim, böylece en azından bir tür orta öğretim alabildim
23 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
a penis nasıl kokar?
-
- ön sevişme
sveta1989, küçük bir vajina nasıl engellilik anlamına gelmez? , enerjinizi mi aldınız? Belki orada günde 10 bin kilokalori tüketen bir kara delik vardır?
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
sveta1989 , enerji sahibi olmak için yemek yemelisin. Ve sen tıpkı Süpermen gibisin: o güneşten enerji aldı ve sen - var olmayan masal karakterleriyle yaptığın konuşmalardan
sveta1989 , enerji sahibi olmak için yemek yemelisin. Ve sen tıpkı Süpermen gibisin: o güneşten enerji aldı ve sen - var olmayan masal karakterleriyle yaptığın konuşmalardan
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Ben seninle konuşmuyorum var olmayan yaratıklar, onları hayal ediyorum, hatta engelli olduğuma dair belgem bile var, çirkin amımı gördükten sonra bana verdiler, cinsel organlarım enerjiyle bağlantılı, çünkü bacaklarımın arasında bir ucube var ve bu benim enerjimi etkiledi , doktorlar tarafından kontrol edildiLoco: ↑30 Sep 2022, 10:58 sveta1989, vajina ne kadar küçük , Enerjinizi alıp götüren bir engel nedir? Belki orada günde 10 bin kilokalori tüketen bir kara delik vardır?
sveta1989 , enerji sahibi olmak için yemek yemelisin. Ve sen de tıpkı Süpermen gibisin: O güneşten enerji aldı, sen ise var olmayan masal karakterleriyle yaptığın konuşmalardan
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Benim sadece küçük bir vajinam yok, aynı zamanda vajinanın kendisi de derinlerde oluşmamış ve rahim de tam olarak oluşmamış, bu yüzden ben mastürbasyon sırasında tam olarak orgazm olamıyorumBen seninle konuşmuyorum var olmayan yaratıklar, onları hayal ediyorum, hatta engelli olduğuma dair belgem bile var, çirkin amımı gördükten sonra bana verdiler, cinsel organlarım enerjiyle bağlantılı, çünkü bacaklarımın arasında bir ucube var ve bu benim enerjimi etkiledi , doktorlar tarafından kontrol edildiLoco: ↑30 Sep 2022, 10:58 sveta1989, nasıl oldu Engellilik sayılmayan küçük bir vajina enerjinizi mi alıyor? Belki orada günde 10 bin kilokalori tüketen bir kara delik vardır?
sveta1989 , enerji sahibi olmak için yemek yemelisin. Ve sen de tıpkı Süpermen gibisin: O güneşten enerji aldı, sen ise var olmayan masal karakterleriyle yaptığın konuşmalardan
-
- ön sevişme
sveta1989, bu zaten tavan yaptı. "Çirkin kedi" nedeniyle engelli sertifikası. Ve eğer bir erkeğin penisi küçük veya çarpıksa ona da bir engelli grubu verilecek mi?
n
7 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
sveta1989, klitorisinizi ve iç dudaklarınızı ovun, çünkü küçük parmağınız bile deliğinizi acıtıyor
n
3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
sveta1989, peki çirkinlik nedir? Klitorisiniz bir asker kadınının burnunun büyüklüğü ve şekline mi sahip? Ya da belki 4 labia yerine 20 labianız var? Yoksa kasık bölgeniz yılan pullarıyla mı kaplı? Ya da belki dişleriniz vajinanızın girişinde büyüyor?
n
sveta1989, klitorisinizi ve iç dudaklarınızı ovun, çünkü küçük parmağınız bile deliğinizi acıtıyor
n
sveta1989, peki çirkinlik nedir? Klitorisiniz bir asker kadınının burnunun büyüklüğü ve şekline mi sahip? Ya da belki 4 labia yerine 20 labianız var? Yoksa kasık bölgeniz yılan pullarıyla mı kaplı? Ya da belki dişleriniz vajinanızın girişinde büyüyor?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Bana inanmıyorsanız size WhatsApp’ta engelli kimliğimi gösterebilirim, daha önce de yazdığım gibi, derinlerde amımda şekillenmemiş organlar var, burada belirsiz olan ne?Loco: ↑30 Sep 2022, 11:20 sveta1989, bu zaten inceleniyor çatı. "Çirkin kedi" nedeniyle engelli sertifikası. Ve eğer bir erkeğin penisi küçük veya çarpıksa ona da bir engelli grubu verilecek mi?
n
n
sveta1989, peki çirkinlik nedir? Klitorisiniz bir asker kadınının burnunun büyüklüğü ve şekline mi sahip? Ya da belki 4 labia yerine 20 labianız var? Yoksa kasık bölgeniz yılan pullarıyla mı kaplı? Ya da belki vajinanızın girişinde dişleriniz çıkıyordur?
-
- ön sevişme
sveta1989, sadece tam ve doğru adını yazmanız yeterli. hastalık. Ben de Google’da araştırıp ne olduğunu ve bunun için bir grup verip vermediklerini görebilirim
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
sveta1989, yani? Bu, bağışıklık sistemini etkileyen doğuştan genetik bir hastalıktır. Bunun için hangi sakatlığın verildiğine ve cinsel organları etkilediğine dair bir kelime bulamadım.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Babam Çernobil’den sağ kurtulan biri olduğu için bana da sakatlık verildi
Ve engelli kişiler hakkında da ne olduğunu bulamazsınız. tam olarak cinsel organlar, bağışıklığı olmayan bir engelli, körlük ve sağırlık, çarpık ve çarpık olarak doğabilirsin ve doğacaksın, çeşitli engelli insanlarla iletişim kuruyorum ve onların vücut parçaları ve iç organlarla ilgili ne gibi sorunları olduğunu biliyorum
Babam Çernobil’den sağ kurtulan biri olduğu için bana da sakatlık verildi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post