Engelli bir adamla seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Engelli bir adamla seks
Kadınlar, engelli bir kişiyi seks partneri olarak kabul edebilir misiniz? Gerçek şu ki ben serebral palsiliyim ama kendi başıma hareket edebiliyorum. Sempati olsaydı engelli bir kişiyi seks partneri olarak algılayabilir miydiniz?
Cevap bekliyorum.
Cevap bekliyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Orientation: biseksüel
Cevap: Engelli erkekle seks
1 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
İstersen bana özel mesaj yaz konuşalım.
nHayır dostum. Milyonda biri aynı fikirde olabilir. Ben kendim biliyorum. Her fahişe bile çağrıyı kabul etmez.
1 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
İstersen bana özel mesaj yaz konuşalım.
-
İki bacağım olmadığından sakatlandım, dikkatsizliğim yüzünden bir traktör bacaklarını kesti.
Yatakta yatıyorum ve bana ateşli bir oral seks yapıyor.Christina komik, küçük denizkızını günde bir kez yapıyoruz. Yatakta şefkatle ve tutkuyla çiftleşiyoruz.
İki bacağım olmadan ömür boyu engelliyim, pembe atımı bacaklarımın arasından emmeyi seviyor. Bebek Pavlovich’i bekliyoruz ama bacaklarımı hissedemiyorum. günde 3 kez seks yapıyoruz : oku:
Yatakta yatıyorum ve bana ateşli bir oral seks yapıyor.Christina komik, küçük denizkızını günde bir kez yapıyoruz. Yatakta şefkatle ve tutkuyla çiftleşiyoruz.
İki bacağım olmadan ömür boyu engelliyim, pembe atımı bacaklarımın arasından emmeyi seviyor. Bebek Pavlovich’i bekliyoruz ama bacaklarımı hissedemiyorum. günde 3 kez seks yapıyoruz : oku:
-
Bacaklarımı protezle bile ameliyat etmek istiyor. Bacaklarım olmadığı için beni seviyor.
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: aseksüel
İban haklı, hayallerinize doğru kendi ayaklarınız üzerinde yürüyün, her şey mutlaka gerçekleşecek!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Orientation: heteroseksüel
Engellilik bir ölüm cezası değildir, milyonlarca çocuğun engelli olması güçlü çiftler yaratır arkadaşlar, unutmayın, siz kafanızdakisiniz, fizyolojiniz değil. Nasıl düşündüğünüz, nasıl davrandığınız çok şeyi belirler. Kızların sporculara ve başkalarına ihtiyacı yoktur, yanınızdaki bir kız eğlenceli ve kolay olmalı, onlar duygu ve duygularla yaşarlar. Yani eğer akıllı, karizmatik ve pozitifseniz 1000 yıl sonra bir kızınız olacak. Sağlıklı insanlar var ama yalnız yaşayıp ölüyorlar
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1600 Views
-
Last post by Truwor
-
- 16 Replies