Klitoris uyarıldığında dikleşmiyor
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 2 months
Klitoris uyarıldığında dikleşmiyor
Küçük bir klitorisim var ve uyarıldığında ayağa kalkmıyor ama klitoris çok heyecanlı, bu normal mi yoksa normdan sapma mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Orientation: biseksüel
Cevap: Bu normal mi...?
Küçük bir klitoris anormal bir şeyin göstergesi değildir. Eşimin de küçük bir klitorisi var ama öyle bir sikişiyor ki, hayatımda tanıdığım diğerlerinin yakınından bile geçmiyor.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Fan, Fargal94, Mart
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
anlamıyorsun, Klitorisin büyüklüğü ve uyarıldığında gerilmemesi ve sertleşmemesi umurumda değil, büyük klitorislerin de erkek penisleri gibi uyarıldığında sertleştiğini okudum ama küçük olanı bilmiyorum olanları burada öğreneceğimKüçük bir klitoris anormal bir şeyin göstergesi değildir. Eşimin de küçük bir klitorisi var ama o kadar iyi sikişiyor ki hayatımda tanıdığım diğer kişiler ona yakın bile değildi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Kaç cm’sin? Veya mm? Aksi halde kimse benim başlığımdan çıkmamış) en azından bunun ne kadar küçük olduğunu anlayabiliyorum)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 8 months
Klitorisin küçük olması daha çok hoşuma gidiyor, onu yalamak ve oral seks yapmak daha keyifli.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
3’ten sonra gönderildi dakika 44 saniye:
3 milimetrem var
3’ten sonra gönderildi dakika 44 saniye:
Bir kadının küçük bir klitorise sahip olması gerektiği açık, büyük bir klitoris zaten bir erkeğin penisi gibidir , bir kadın kadın olmalı ve bir erkek bir erkek olmalı, Allah’ın izniyle bir erkeğin siki ve bir kadının deliği
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Sessizce eğleniyorum! 3 mm - zaten göze çarpan bir klitoris! Aramanıza da gerek yok, hemen bulabilirsiniz! Heyecanlandığında sertleşmemesi de normaldir. Orgazm sırasında bile sertleşmeyen oldukça büyük klitorisi olan birçok kadın var. Önemli olan bu orgazmı yaşamanızdır! Gerisi saçmalık!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Sertleşip sertleşmediğine gelince, bilmiyorum’ bilmiyorum. Eşimin klitorisinin küçük olduğunu yazdım. Güçlü bir uyarılmayla klitorisinin sadece sert değil, aynı zamanda bir yay gibi elastik olduğunu fark ettim. Başka bir adam onu sikerken dilimle yokladım.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Fargal94, İskoç
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Merhaba Sveta, ben Max, lütfen söyle bana, şu anda meşgul olduğundan emin misin?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Peki neden ilgileniyorsun? internette mastürbasyon yapmak veya gerçek hayatta tanışmak istemiyorum
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Birden fazla kadının üstüne tırmanan erkekler, aramaları gerekenleri yazdıklarında hep şaşırıyorum klitoris, bütün kadınların amları aynı ve klitoris herkes aynı yerde, burada ne aranmalı, tamam, anlıyorum bu ilk kez bir bakireye düşüyor, yani o gerçekten klitorisi arıyor çünkü ilk kez bakıyor gerçek hayatta bir kadının amını gördümniqk : ↑25 Sep 2022, 17:39Sessizce eğleniyorum! 3 mm - zaten göze çarpan bir klitoris! Aramanıza da gerek yok, hemen bulabilirsiniz! Heyecanlandığında sertleşmemesi de normaldir. Orgazm sırasında bile sertleşmeyen oldukça büyük klitorisi olan birçok kadın var. Önemli olan bu orgazmı yaşamanızdır! Gerisi saçmalık!![]()
-
- Nirvana’dayım
Bütün kadınların aynı amcıklara sahip olduğunu iddia eden hiç kimse onları hiç görmemiştir! Amcıkların sadece görünüşleri farklı değil, karakterleri de farklı! Bazı amcıklar çekingendir, onları ısıtırken birden fazla kez gevşetirsiniz, bazıları ise tam tersine çok hassastır ve kelimenin tam anlamıyla uyarılma başladıktan birkaç saniye sonra gelirler...
Dolayısıyla, Nasıl yapılacağını bilmek için hanımınızın amını incelemeniz ve incelemeniz gerekir. Hanımın her zaman
tam bir orgazm yaşaması için ona davranmak doğrudur!!! Ve onun soluk hali değil...
Dolayısıyla, Nasıl yapılacağını bilmek için hanımınızın amını incelemeniz ve incelemeniz gerekir. Hanımın her zaman
tam bir orgazm yaşaması için ona davranmak doğrudur!!! Ve onun soluk hali değil...

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Kadın, ikisi birden, sergey.petruhin
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Sadece yapısını kastediyorum, amın hassasiyetini ve orgazmını değil, yapısına göre herkes aynı, kimsenin bacaklarında klitoris ya da anüs yerine klitoris yok, herkeste yatay var ve orada başka bir şey bulamazsınız, penisler de aynı, bütün penisler görünüş olarak aynı, ama uzunluk sayılmazniqk: ↑25 Sep 2022, 19:33 Kim bütün kadınların aynı amcıklara sahip olduğunu iddia ediyorsa onları hiç görmemiştir! Amcıkların sadece görünüşleri farklı değil, karakterleri de farklı! Bazı amcıklar çekingendir, onları ısıtırken birden fazla kez gevşetirsiniz, bazıları ise tam tersine çok hassastır ve kelimenin tam anlamıyla uyarılma başladıktan birkaç saniye sonra gelirler...
tam bir orgazm yaşaması için ona davranmak doğrudur!!! Ve onun solgun benzerliği değil...![]()
-
- Nirvana’dayım
Peki, gürültü yapıyorsun! Eşimin klitorisi 5 - 7 cm uzunluğunda (uyarılma şiddetine bağlı olarak!)! Sizinki 3 mm ile nasıl karşılaştırılır?!!
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
peki, aynı klitoris onun kafasında değil, herkesin klitorisinin bulunduğu yerde, kedi içinde Klitorisin büyüklüğünün bununla ne alakası var?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Gerçekten 89 yaşında mısın yoksa öyle mi?sveta1989: ↑25 Sep 2022, 19:57peki, aynı klitoris onun kafasında değil, herkesin klitorisinin bulunduğu yerde, amda klitorisin büyüklüğünün bununla ne alakası var?Eh, biraz gürültü yapıyorsun! Eşimin klitorisi 5 - 7 cm uzunluğunda (uyarılma şiddetine bağlı olarak!)! 3 mm’nizle nasıl ilişki kurabilirim?!!
-
- Nirvana’dayım
tatlım, bu şekilde herkesi aynı kefeye koyabilirsin! Ve iskeleti deriye sarılı inek, biçimli bir gövdeye sahip kahraman ve dizlerine kadar bira göbeği olan şiş göbekli olan. Prensipte herkesin kolları, bacakları, kafası vardır... Ama bu farklılıkları fark etmemek komik!

-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
eğer bir kafa yerine 2 kafa ve 2 bacak yerine 4 bacak varsa, farklar şunlardır, ve eğer birisi bunu anlamıyorsa, bu onun kör olduğu ve hiçbir şey görmediği anlamına gelir, kişiye sineği filden görebilmesi ve ayırt edebilmesi için görme yeteneği verilmiştir
2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
89’un yaşımla alakası yok, 91 yaşındayımslavik.neskaju: ↑25 Sep 2022, 20:01Gerçekten 89 yaşında mısın yoksa sadece bu kadar mı?sveta1989:25 Sep 2022, 19:57peki, aynı klitoris onun kafasında değil, herkesin klitorisinin bulunduğu yerde, amda klitorisin büyüklüğünün bununla ne ilgisi var?Peki, siz gürültü yap! Eşimin klitorisi 5 - 7 cm uzunluğunda (uyarılma şiddetine bağlı olarak!)! 3 mm’nizle nasıl ilişki kurabilirim?!!
-
- Nirvana’dayım
Senin için her şey ne kadar karmaşık! Sadece dört bacağın varlığını fark edeceksiniz. Ve eğer bir adamın bacakları sıska ve çarpıksa, diğerinin bacakları güzel ve inceyse, bunu fark etmezsiniz... Neyse...
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
4 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
peki, 2 bacak yine de iki bacak olarak kalacak, farklı şekillerde olmalarına rağmen (kavisli veya düz), yapı hala aynı
4 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
if sadece klitorisin büyüklüğü ve yeri 3 farklı ne tür bir manda vardı, o zaman bu başka bir mesele, herkeste bu yok ve bir klitorisin yanı sıra, mandada 2 tane daha aramanız gerekecek, çünkü bunlar farklı konumlarda bulunuyorlar. normal bir insan için tipik olmayan yerlersveta1989: ↑25 Sep 2022, 20:15peki, 2 bacak, farklı şekillerde olmalarına rağmen (kavisli veya düz) yine de iki bacak olarak kalacak, yapı hâlâ aynı
-
- Nirvana’dayım
Seçtiğiniz kişinin hangi dış özelliklere sahip olduğu umurunda değilse, çoğunluk için görünüm çok
büyük bir rol oynar! Şahsen ben, iyi bir vücuda sahip, genç, neşeli bir kızdan etkileneceğim ve çirkin olanı başkalarına bırakacağım!
büyük bir rol oynar! Şahsen ben, iyi bir vücuda sahip, genç, neşeli bir kızdan etkileneceğim ve çirkin olanı başkalarına bırakacağım!

-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
ama beğendiğiniz bir kızı seçerseniz, onun klitorisi hâlâ çirkin olanın klitorisi ile aynı yerde olacaktır
-
- Nirvana’dayım
Ama burada kesinlikle katılmıyoruz! kimin klitorisinin güzel ya da çirkin olduğu umurunda değil. Ve ben sadece klitorisini değil,
güzeli de seçiyorum! Ben kişinin tek tek parçalarına değil, bütününe ilgi duyuyorum!
güzeli de seçiyorum! Ben kişinin tek tek parçalarına değil, bütününe ilgi duyuyorum!

-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Güzellik umurumda değil, güzel ya da güzel olmayan görünümden değil, fiziksel özelliklerden bahsediyorum yapısı, güzelliği ne olursa olsun, klitoris hem çirkinde hem de güzelde aynı yerde mi yer alacak, yoksa çirkinin klitorisi kafasında, güzeli ise amının içinde mi olacak?
-
- Nirvana’dayım
Anlamadığınızı görüyorum: Bütün insanlar aynı şekilde yaratılmıştır ama tamamen farklıdırlar. Farkı görmüyorsunuz...
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Ben farkı görüyorum ve her zaman benim için en güzel olanı seçiyorum ama benim için bütün amcıklar aynı neyse ve orada daha önce hiç görmediğim bir şey arıyorum hayır, eğer bakire değilsen ve ilk kez bir kediyle karşılaştıysan
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
sveta1989, küçük dudaklı ve klitorisli amcıkları seviyorum, Emmek daha keyifli ve daha lezzetli ve ağza tam oturuyor, sadece vajina kısımları ağza bile sığmayan kocaman vajinaları olan kadınlar vardı. Küçük amcıklar her zaman zirvededir. Gurur duy. Fotoğraf yayınla
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Hala görebiliyorum aradaki fark, kadın ve erkek cinsel organlarının belli bir yapısına yönelik bir fetişim bile var ve fetişlere göre seçim yapıyorum ama mesele herkesin kendisi için hangi renkleri seçtiği değil, homosapien alt çenenin yapısıyla ilgilisveta1989: ↑25 Sep 2022, 20:49Ben farkı görüyorum ve her zaman benim için en güzel olanı seçiyorum ama benim için bütün amcıklar aynı neyse, orada daha önce hiç görmediğim bir şey arıyorum hayır, eğer bakire değilsen ve ilk kez bir kediyle karşılaştıysanAnlamadığınızı görüyorum: tüm insanlar aynı şekilde yaratılmıştır ama tamamen farklıdırlar. Sen farkı görmüyorsun...
-
- Nirvana’dayım
Farkı gördüğünüzde ve daha güzel olanı seçmeye çalıştığınızda, artık bunun bir önemi kalmadığı anlamına gelir... Ve amcıklar da diğer her şey gibi
çok farklıdır: büyüklük, görünüş ve şekil olarak. koku... Kimisi ilginizi çeker, kimisi iter...
çok farklıdır: büyüklük, görünüş ve şekil olarak. koku... Kimisi ilginizi çeker, kimisi iter...
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
küçük bir klitorisi dilinizle kızdırmak çok daha uygundur; büyük bir nasır, daha fazla zaman ve çaba harcamanıza neden olur;
-
- Nirvana’dayım
Ve yine tüm klitorisler farklıdır! Ve her birinin kendine has bir çekiciliği var! Her birinden farklı keyif alıyorsunuz! Her ne kadar biraz benzer olsa da...
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
anlamadığın şey bu, evet, tüm amcıkların tadı farklıdır , rengi ve kokusu var ama yine de klitoris birinin kıçında değil ve eğer bir adam her yeni kadınla birlikte klitorisi arayarak acı çekiyorsa, bu onun bir tür tuhaf olduğunu gösterir, tabii bakire değilse ve ilk kez mandayla karşılaşıldı
-
- Nirvana’dayım
Işık, kendinle çelişiyorsun! Eğer bütün kadınların amları farklıysa, o zaman aynı olamazlar...
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Koku, renk ve tat açısından hepsinin aynı olduğunu söyledim farklı ama fiziksel yapı olarak aynılar, birinin klitorisinin daha büyük, birinin daha küçük olması, iç dudakların daha büyük veya daha küçük olması birbirlerinden dış farklılıkta özel bir rol oynamaz, burası anlaşılmaz mı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Tüm bu yazışmaların arka planına karşı, Jay’e ilgili filmden bir alıntı yapmak istiyorum: "Klitorise emrediyorum! Klitorisin olduğu yerde, işte orospu, bu yüz!" (c)
Olamadı direnmiyorum :ayyy :
Olamadı direnmiyorum :ayyy :
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 3 months
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Klitorisimin çok uyarıldığında sertleşmemesinden ve sertleşmemesinden endişeleniyorum. büyütmeyin, herkes için arkadaşlarım sertleşir, ama ben sertleşmiyorum, sanki engelli bir amcıkla doğduğum düşüncesi var
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Çünkü Aynı şeyin farklı kısımlarının farklı açılardan tartışılması nedeniyle açıkça bir çıkmaza gelindiği
Klitorisin büyüklüğü ve uyarılmasına gelince - her çeşidini gördüm ama hiçbirisini görmedim içlerinden biri herkesi engelli yaptı
Niqk ile olan anlaşmazlığını yatıştırmak istedim...
Çünkü Aynı şeyin farklı kısımlarının farklı açılardan tartışılması nedeniyle açıkça bir çıkmaza gelindiği
Klitorisin büyüklüğü ve uyarılmasına gelince - her çeşidini gördüm ama hiçbirisini görmedim içlerinden biri herkesi engelli yaptı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 35 Replies
- 2552 Views
-
Last post by Şimdi
-
- 51 Replies