Arkadaşlarım annemi sikmek istiyor
-
Автор темыKıskançlık
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 8 months
Arkadaşlarım annemi sikmek istiyor
Arkadaşlarım ve ben 19 yaşındayız, annem ise 46 yaşında. Göğüsleri büyük olmasına rağmen 5 beden civarında olmasına rağmen yaşına göre oldukça normal görünüyor. Böylece uzun zamandır ilk kez arkadaşlarımı takılmak/içmek/oynamak için eve davet ettim. Fikire göre annemin şu anda orada olmaması gerekiyordu ama işten her zamankinden erken döndü. Arkadaşlarının bakışları hemen onun üzerindeydi, hatta göğsündeydi. Aynı zamanda kimse bir şey söylemedi ve ertesi gün yürürken bana onu becermek istediklerini söylediler. Geçtiğimiz yıllarda hem sınıf arkadaşlarımdan hem de arkadaşlarımdan buna benzer pek çok aptalca şaka duydum ama burada arkadaşlarımın ciddi konuştuğu hissine kapıldım ama bunu şakaya çevirip konuyu değiştirdim. Yani soru şu ki, teoride o benim karım değil ve neden ona herhangi bir şeyi yasaklayayım ya da onu kıskanayım ama öte yandan bu bir şekilde tuhaf, onun için akranlarıyla birlikte olmak başka bir şey, gençlerle birlikte olmak başka bir şey. erkekler ve genel olarak arkadaşlarım. Ama yine de, başarılı olacakları bir gerçek değil, bu yüzden çok fazla endişelenmiyorum ama yine de tavsiye almak isterim.
- These users thanked the author Kıskançlık for the post (total 2):
- Pol66, Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Re: Arkadaşlarım annemi sikmek istiyor
Ne gibi tavsiyeler olabilir? Bunun norm olduğunu düşünüyorsanız müdahale etmeyin veya kıskanıyorsanız/normal olmadığını düşünüyorsanız durdurmayın. Onları bir araya getirmemelisin. Yoksa sadece annenizi arkadaşlarınızla grup seksle tanıştırmak mı istiyorsunuz?
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Bir dahaki sefere bu tür şakalar yaptığınızda, şakaya karşılık verin, eğer kabul ederse bu onun işidir, kadın bir yetişkindir, izin istemesine gerek yoktur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Herkes yetişkinse bunda yanlış bir şey yok. Ama güvenlik açısından arkadaşlarımdan kendilerini annelerine kaptırmamalarını, prezervatif kullanmalarını rica ederdim.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- çoban, Yalan makinesi
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Ben de arkadaşımın evinde takılırken onun annesi beni heyecanlandırdı. Ama ben o zamanlar 15-16 yaşlarındaydım, o ise 40’ın altındaydı. Gerçi 15 yaşında birini sikmek istiyorsun
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
- Bay_X, Endişeli
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 9 months
Okul yıllarımda arkadaşım ve ben sık sık anneme mastürbasyon yapardık. Beni bir yamayla ziyaret ederken, onu birlikte banyoda gözetledik. ve tuvalette.
- These users thanked the author maxim.sweds for the post (total 3):
- çoban, PavelNokia, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Merak etmeyin, eğer annem istemezse kimse için hiçbir şey yolunda gitmez. Ve eğer isterse, adamlar şanslı olacak. O büyük bir kız ve bir şey olursa her şeye kendisi karar verme hakkına sahip.
- These users thanked the author kimse.birisi for the post (total 3):
- George, Yalan makinesi, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Gençken bir arkadaşımın annesini becerdim ve o da bunu biliyordu. Ama uzun süre boşandı ve komşum. Kıskanmıyordu, aksine sakinleştiğini söylüyordu! Eğer seninki özgürse, o zaman onların genç sikleri onun sağlığına yalnızca katkıda bulunacaktır!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 5):
- çoban, Yalan makinesi, Bay_X, PavelNokia, Endişeli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben 9. sınıftayken sınıf arkadaşım yanımda oturuyordu, annesi bugünün standartlarına göre Milf’ti - kısa saçlı, ince esmer, her zaman kısa etek giyerdi, okula çağrıldığında bile yaşadılar iki odalı bir dairede, Artyom’un dosyası daha yeni sarhoş oluyordu ve periyodik olarak bir yerlerde ortadan kayboluyordu, başka bir sınıf arkadaşımla bir çatışma durumu ortaya çıktığında, Artyom’un onun için yazacak kimsesi yoktu, Artyom’un arkadaşı ve arkadaşının başladığı noktaya geldi Artyom’dan para ya da eşya sallamak. Artyom’un evini periyodik olarak ziyaret ediyordum çünkü yan tarafta yaşıyorduk, o anda annesi yanındaysa genellikle kısa sabahlık giyerdi, öyle ki mutfakta sigara içerken külotu görünüyordu. O zaman biz 14-15 yaşlarındaydık, Artyom’un annesi ise 36-37 yaşlarındaydı. Bir akşam Artyom’u almaya gittim ve o anda annesi bana okuldaki kavgasını sormaya başladı; o sırada biraz sarhoş olduğunu fark ettim, mutfak dumanlıydı ve babası da bir şişe amaretto içiyordu. Koridorda uyuyordu - içki içmenin 3. günüydü, Artyom’un annesi hâlâ aynı kemerli bordo kısa elbiseyi giyiyordu, kısa süre önce işten eve gelmişti, biz Artyom’un odasında otururken bana sordu Periyodik olarak Artyom’u döven ve ondan zorla para alan 2 adamla ilgili ayrıntılar için (bunu bilmiyordum, Artyom’un kendisi çok uzun boylu, zayıf değildi ve fiziksel olarak güçlü değildi - tıpkı babası gibi), sorunu çözmeye çalıştığını söyledi. Bu adamlarla birinin yardımıyla ama hiçbir şey işe yaramadı, sonra mutfağa gittik, bir sigara yaktı ve kendine biraz amaretto döktü, içinden kasık kıllarının siyah tüylerinin göründüğü siyah şeffaf külot giydiğini fark ettim. . Sonra diyor ki, bu adamları tanıdığınız için arayın, onlarla kendim konuşmak istiyorum, koridora çıkıp bu arkadaşımı sabit hatlı telefondan aradım (o zamanlar cep telefonu yoktu), o geldiğinde Artyom’un annesi Bu iki arkadaşımla konuşurken benden girişe çıkmamı istedi, yaklaşık yarım saat sonra Artyom’un evinin kapısı hafifçe açıldı ve arkadaşım beni konuşmak için içeri çağırdı ve Artyom ona beklemesini söyledi. Biraz daha Artyom’un odasından boğuk inlemeler duyuldu, yatağında açık bir sabahlık vardı, annesi çıplak göğüsleri Artyom yatıyordu ve bacaklarının arasında spor taytlarını indirmiş ve leğen kemiğini hızla ileri geri hareket ettiriyordu, benim sınıf arkadaşım yalan söylüyordu, onu görünce ilk sorduğu şey Artyom’un nerede olduğuydu, girişte cevap verdim, yakınlarda durdum, sınıf arkadaşımın onu becermesini izledim, diğeri bana dedi ki - sıradaki sen olacaksın, ben bir sınıf arkadaşımın sikinin Artyom’un annesine ileri geri girdiğini görebiliyordum, sikinde beyaz köpük varken, sonradan spermden anladığım kadarıyla sertleştim, sıra bana gelince sınıf arkadaşım kalktıktan sonra uzanıp yayılıyor bacakları dizlerinden bükülmüş, külotu yana doğru itilmiş, vajinasının açık bordo deliğinden kıçından aşağı kümeler halinde beyaz sperm damlacıkları sabahlığının üzerine akıyor, vajinanın etrafındaki kıllar birbirine yapışmış, sperm ve başka bir şey kokuyordu, taytımı dizlerime kadar indirdim ve onun üzerine uzandım, eliyle penisi içine sokmasına yardım etti, vajinası sıcaktı, çok ıslak ve kaygandı, içine ilk sızdığımda neredeyse hemen, sonra bir iki dakika sonra tekrar, 3 kere içeri girdiğimde ayağa kalktı, açık deliğinden sperm aktı, tohumlar içine aksın diye avucuyla kasıklarını kapattı, banyoya koştu, uyluklarından bacaklarına doğru akan tohum damlalarını görebiliyorken, kıçının altındaki bornozun üzerinde büyük bir ıslak nokta vardı, dışarıda hazırlandık, yıkandık banyoda Artyom’un annesi bağırdı - beyler, sizinle bir anlaşma yaptım, onlar evet dedi, Artyom’a hiçbir şey söylemeden ayrıldık, ertesi gün okulda öğle yemeğine kadar taşaklarım ağrıdı
- These users thanked the author Livrik for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Dirk, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
bu yaşta amınıza genç sikler sokmak faydalıdır) Buna karşı hiçbir şeyim yok ama tam tersi olurdum) ve annem memnun ve arkadaşlar)
- These users thanked the author Meşgul for the post (total 2):
- Yalan makinesi, PavelNokia
-
Автор темыKıskançlık
- Flört etmek
- Total posts: 47
Görünüşe göre buradaki herkes bu meseleye karışmamamızı ve nasıl gittiğini görmemizi tavsiye ediyor?
İlgilenen varsa kişisel mesaj yazsın, sana annemin birkaç fotoğrafını gönderebilirim
İlgilenen varsa kişisel mesaj yazsın, sana annemin birkaç fotoğrafını gönderebilirim
- These users thanked the author Kıskançlık for the post:
- PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Birçok yetişkin kadın, genç bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girmeyi hayal eder. Arkadaşımın oğlundan bir kızım var. Hamile kaldığımda henüz 16 yaşında değildi. Oğlum, kızımın babasından iki yaş küçüktü. Benim de bir kocam var, birbirimizi seviyoruz ama uzun zaman önce oğlum doğduğunda kocam hastalandı (daha sonra vardiyayla Tyumen’e gitti). Daha sonra ikinci çocuk istediler ama eşim hastalık nedeniyle bunu yapamadı. Sonra kendisi bana başka birini doğurmamı önerdi ve ben ve arkadaşım beni onun oğluyla seks yapmaya ittik. İlk kez hamile kaldım. Bir kız doğdu. Kocası çok memnun oldu ve onu kendi çocuğu gibi seviyor. Bu yıl oğlumuzu baştan çıkarmayı teklif etti. Hamamdaki kulübede her şeyi kendisi ayarladı. Oğlumla yaşadığım olaydan sonra düzenli olarak seks yaptım. Kocam, kural olarak haftada bir Cuma günü, yatmadan önce benden oğlumun yatak odasına gelmemi istedi. Oğlum zaten yatak odasında beni bekliyordu ve o sırada kocam da her şeyin nasıl olduğunu anlatabilmem için bizim odamızda bekliyordu. oğlum ve ben o kadar rahatlamıştık ki kendimi yıkayacak gücüm bile yoktu, aynı yatakta uyuyakaldık ve sabah oda zaten aydınlıkken bir cinsel ilişki daha yaşadık ve her şey görülüyordu. İkimiz de bunu ışıkta yapmaktan keyif aldık. Bu bir aydan fazla devam etti. Daha sonra hamile kaldım ve kendi oğlumu doğurmaya cesaret edemediğim için kürtaj yaptırdım. O zamandan beri hap kullanıyorum.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 3):
- Travolta, Atlas, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Kianu, Aslında bu onun seçimi... Sen müdahale etmenize gerek yok, katılabilirsiniz...
- These users thanked the author Arip11 for the post:
- Yalan makinesi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
Ayrıca bunun onun seçimi olduğunu düşünüyorum. Erkekler yetişkin teyzeler ister, teyzeler ise genç erkek çocuklar ister
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- Atlas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Peki, eğer bu bir sır değilse, kaç yaşında erkek çocuk sahibi oldunuz? En büyük yaş farkı nedir?vikylechka75: ↑04 Sep 2022, 10:22 Ayrıca bunun onun seçimi olduğunu düşünüyorum. Erkekler yetişkin teyzeler ister, teyzeler de genç erkek çocuklar ister
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Travolta, Livrik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
İçimde 20’nci farkla oğlanlar vardı
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Atlas
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
Kızımın arkadaşları beni sahiplendi. Sınıf arkadaşları değil, arkadaşlar. Ama artık bu konuda yeni değillerdi.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
- Yalan makinesi, MaksMaks, Livrik, Sibiryak89, Kola, Atlas, Fedor36, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
Lanet olsun, harika) Umarım onu becerirler..))
- These users thanked the author Yalan makinesi for the post (total 2):
- Livrik, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
Elbette biliyorum. Olay öğrenci yurdunda yaşandı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Sibiryak89, Atlas, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
Aynı zamanda da oldu; bazı erkekler seni sikiyor, bazıları da kızını sikiyor Veya kızınız sikilmenizi izledi. ve sonra sen -Onun adı ne?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years 3 months
Şirketimizde bir adam vardı ve hepimiz onun annesini istiyorduk)). İnce, uzun boylu, bekar, girişken. Sırf Yoldaş Tanya’ya bakmak için sık sık onu ziyarete giderdik)). Ama hiçbirimiz almadık ((.
Kız kardeşinin beni yatağa sürüklediği doğru))
Kız kardeşinin beni yatağa sürüklediği doğru))
- These users thanked the author puhhht76 for the post (total 3):
- Yalan makinesi, PavelNokia, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Peki kocası nereye gitti?Livrik: ↑01 Sep 2022, 09:27 Ben 9. sınıftayken, sınıf arkadaşım yanımda oturuyordu, annesi bugünün standartlarına göre bir MILF’di; kısa saç kesimli, ince bir esmerdi, çağrıldığında bile her zaman kısa etek giyerdi. okulda iki odalı bir dairede yaşıyorlardı, burada Artyom’un dosyası sadece içiyordu ve periyodik olarak bir yerlerde ortadan kayboluyordu, başka bir sınıf arkadaşımla bir çatışma durumu ortaya çıktığında, kimse onun için Artyom’a uymuyordu, öyle bir noktaya geldi ki bu arkadaşının benimki ve arkadaşı Artyom’dan para ya da eşya almaya başladılar. Artyom’un evini periyodik olarak ziyaret ediyordum çünkü yan tarafta yaşıyorduk, o anda annesi yanındaysa genellikle kısa sabahlık giyerdi, öyle ki mutfakta sigara içerken külotu görünüyordu. O zaman biz 14-15 yaşlarındaydık, Artyom’un annesi ise 36-37 yaşlarındaydı. Bir akşam Artyom’u almaya gittim ve o anda annesi bana okuldaki kavgasını sormaya başladı; o sırada biraz sarhoş olduğunu fark ettim, mutfak dumanlıydı ve babası da bir şişe amaretto içiyordu. Koridorda uyuyordu - içki içmenin 3. günüydü, Artyom’un annesi hâlâ aynı kemerli bordo kısa elbiseyi giyiyordu, kısa süre önce işten eve gelmişti, biz Artyom’un odasında otururken bana sordu Periyodik olarak Artyom’u döven ve ondan zorla para alan 2 adamla ilgili ayrıntılar için (bunu bilmiyordum, Artyom’un kendisi çok uzun boylu, zayıf değildi ve fiziksel olarak güçlü değildi - tıpkı babası gibi), sorunu çözmeye çalıştığını söyledi. Bu adamlarla birinin yardımıyla ama hiçbir şey işe yaramadı, sonra mutfağa gittik, bir sigara yaktı ve kendine biraz amaretto döktü, içinden kasık kıllarının siyah tüylerinin göründüğü siyah şeffaf külot giydiğini fark ettim. . Sonra diyor ki, bu adamları tanıdığınız için arayın, onlarla kendim konuşmak istiyorum, koridora çıkıp bu arkadaşımı sabit hatlı telefondan aradım (o zamanlar cep telefonu yoktu), o geldiğinde Artyom’un annesi Bu iki arkadaşımla konuşurken benden girişe çıkmamı istedi, yaklaşık yarım saat sonra Artyom’un evinin kapısı hafifçe açıldı ve arkadaşım beni konuşmak için içeri çağırdı ve Artyom ona beklemesini söyledi. Biraz daha Artyom’un odasından boğuk inlemeler duyuldu, yatağında açık bir sabahlık vardı, annesi çıplak göğüsleri Artyom yatıyordu ve bacaklarının arasında spor taytlarını indirmiş ve leğen kemiğini hızla ileri geri hareket ettiriyordu, benim sınıf arkadaşım yalan söylüyordu, onu görünce ilk sorduğu şey Artyom’un nerede olduğuydu, girişte cevap verdim, yakınlarda durdum, sınıf arkadaşımın onu becermesini izledim, diğeri bana dedi ki - sıradaki sen olacaksın, ben bir sınıf arkadaşımın sikinin Artyom’un annesine ileri geri girdiğini görebiliyordum, sikinde beyaz köpük varken, sonradan spermden anladığım kadarıyla sertleştim, sıra bana gelince sınıf arkadaşım kalktıktan sonra uzanıp yayılıyor bacakları dizlerinden bükülmüş, külotu yana doğru itilmiş, vajinasının açık bordo deliğinden kıçından aşağı kümeler halinde beyaz sperm damlacıkları sabahlığının üzerine akıyor, vajinanın etrafındaki kıllar birbirine yapışmış, sperm ve başka bir şey kokuyordu, taytımı dizlerime kadar indirdim ve onun üzerine uzandım, eliyle penisi içine sokmasına yardım etti, vajinası sıcaktı, çok ıslak ve kaygandı, içine ilk sızdığımda neredeyse hemen, sonra bir iki dakika sonra tekrar, 3 kere içeri girdiğimde ayağa kalktı, açık deliğinden sperm aktı, tohumlar içine aksın diye avucuyla kasıklarını kapattı, banyoya koştu, uyluklarından bacaklarına doğru akan tohum damlalarını görebiliyorken, kıçının altındaki bornozun üzerinde büyük bir ıslak nokta vardı, dışarıda hazırlandık, yıkandık banyodaArtyom’un annesi bağırdı, “Sizinle bir anlaşma yaptım, "Evet dediler, Artyom’a haber vermeden gittik, ertesi gün okulda öğle yemeğine kadar taşaklarım ağrıdı
-
- Nirvana’dayım
Evet Kesinlikle. Olay onun yaşadığı üniversite yurdundaki odasında yaşandı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- tenzör, Sibiryak89, Atlas, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 1 month
Tania, ikiniz de aynı anda erkekler tarafından sikildiniz bitişik yataklarda oda mı?
-
- Nirvana’dayım
Tek odalı bir stüdyoda yaşıyor ve tek bir sedir var. Büyük osmanlı. Bu yüzden elimizdekilerle yetinmek zorundaydık.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
- Fargal94, tenzör, Sibiryak89, Doğrusunu yapacak, Atlas
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Hayatta öyle durumlar vardır ki, eğer kendim bilmeseydim, görmeseydim, böyle bir şeyin olabileceğine asla inanmazdım. 90’lı yılların başında orduda görev yaptı. Birliğimize (askerler) bir bayan ve bir kız geldi. Askerleri ikisini de aynı kışlada, bitişik yataklarda sikti. Gerçekten lastik olmadan seviştik ve her gece 15 kişi vardı. Bu hanımın oğlunun artık askerde olduğunu, yanındaki kızın da gelini yani oğlunun eşi olduğunu öğrendiğimde şaşkınlığım sınır tanımadı.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 8):
- Tanya, Fargal94, Yalan makinesi, Sibiryak89, Endişeli, Manfred, Livrik, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
Bu durumda olağandışı olan şey muhtemelen sadece bu fahişelerin durumudur. Ve askerlerin yerel kızları kışlaya getirdiği ve tüm bölüğün onları becerdiği durumlar oldukça sıktı. Kocam ve ben Borzya’dan Kyakhta’ya kadar uzak garnizonlarda dolaştık ve her yerde bu tür vakalar vardı. Koca, zaman zaman yakalanıp polise gönderildiklerini söyledi. Ve birimde çalıştığımda ve daha sonra görev yaptığımda, iletişim merkezinde gece vardiyaları sırasında bu tür olaylara tanık oldum.Birliğimize (askerler) bir bayan ve bir kız geldi. Askerleri ikisini de aynı kışlada, bitişik yataklarda sikti. Gerçekten lastik olmadan seviştik ve her gece 15 kişi vardı. Bu hanımın oğlunun artık askerde olduğunu ve yanındaki kızın da gelini yani oğlunun eşi olduğunu öğrendiğimde şaşkınlığım sınır tanımadı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Yalan makinesi, Sibiryak89, Atlas
-
- En güçlü orgazm!
Yani bir kadın bana bir şey getirdi Askerlerin genç karısı, kendi oğlunun oradaki kalabalık tarafından becerileceğinin yanı sıra, tamamen onun amının içine boşalacağını da biliyordu. Bana gelince, bütün mesele bu.Tania: ↑26 Sep 2022, 13:37 Eh, bu durumda olağandışı olan şey muhtemelen sadece bu fahişelerin statüsündedir. Ve askerlerin yerel kızları kışlaya getirdiği ve tüm bölüğün onları becerdiği durumlar oldukça sıktı. Kocam ve ben Borzya’dan Kyakhta’ya kadar uzak garnizonlarda dolaştık ve her yerde bu tür vakalar vardı. Koca, zaman zaman yakalanıp polise gönderildiklerini söyledi. Evet, birimde çalışıp daha sonra hizmet verdiğimde, iletişim merkezindeki gece vardiyaları sırasında bu tür olaylara tanık oldum
-
- Sürtünmeler
19 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Sizi en çok ne heyecanlandırdı: kızınızın sikilmesini izlemek mi, yoksa kızınızın sikilmenizi izlemesi mi? ? Yoksa ortak sevgilileriniz mi var?
19 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Seks vajinal miydi, yoksa kıçtan mı? Karşılıklı ve ortak mastürbasyon orada mıydı?Tek odalı bir stüdyoda yaşıyor ve tek bir sedir var. Büyük osmanlı. Yani sahip olduklarınla yetinmek zorundaydın.
- These users thanked the author tenzör for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 5 months
Annem bizim üniversiteden bir adamla sikişti, arkadaşım değil, onu sadece ara sıra orada görüyordum. O özgür, yetişkin bir kadın, bu onun işi. Zaman zaman birini getiriyor ve bu benim için sorun değil. Onun inlemesini bile dinlemeyi seviyorum)
- These users thanked the author Denisss71 for the post (total 3):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Endişeli, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Senin durumunda, bu kadar şefkatli bir annesi olan bir erkeği ancak kıskanabilirim. Aslında ailesini kurtardı. O kadar çok seks yapan karısı onun askerden ayrılmasını bekleyebildi.
Sizce bu durumun nesi bu kadar berbat anlamıyorum? Adamın annesi seks istiyordu, karısı istiyordu, bunu genç ve sağlıklı partnerlerle yapıyorlardı. Aynı zamanda, iyi şeylerin geri döneceğini ve oğullarının/kocalarının da bir şeyler alacağını umarak bunu askerler olarak bilerek yaptıklarına eminim ama farklı bir yerde ve başka kadınlarla.Hayatta öyle durumlar var ki, eğer kendim bilmeseydim ve görmeseydim bunun olabileceğine asla inanmazdım. 90’lı yılların başında orduda görev yaptı. Birliğimize (askerler) bir bayan ve bir kız geldi. Askerleri ikisini de aynı kışlada, bitişik yataklarda sikti. Gerçekten lastik olmadan seviştik ve her gece 15 kişi vardı. Bu hanımın oğlunun artık askerde olduğunu ve yanındaki kızın da gelini yani oğlunun eşi olduğunu öğrendiğimde şaşkınlığım sınır tanımadı.
Senin durumunda, bu kadar şefkatli bir annesi olan bir erkeği ancak kıskanabilirim. Aslında ailesini kurtardı. O kadar çok seks yapan karısı onun askerden ayrılmasını bekleyebildi.
-
- En güçlü orgazm!
Bana gelince, bu normal bir sağlıklı yaşama pek uymuyor. KAFA. Genellikle kayınvalidesi, gelininin dürüst, terbiyeli ve oğlunun tek kişisi olmasını sağlar, ancak burada torunların değil torunların ortaya çıkabileceği bir durum ortaya çıkar. Aslında oğlunun bu işe karışmamasına rağmen, yalnızca resmi olarak torun olarak kabul edilen çocuklara özellikle isim verdim.Endişeli: ↑21 Feb 2023, 00:18 Sizce bu durum neden berbat anlamıyorum? Adamın annesi seks istiyordu, karısı istiyordu, bunu genç ve sağlıklı partnerlerle yapıyorlardı. Aynı zamanda, iyi şeylerin geri döneceğini ve oğullarının/kocalarının da bir şeyler alacağını umarak bunu askerler olarak bilerek yaptıklarına eminim ama farklı bir yerde ve başka kadınlarla.
Senin durumunda, bu kadar şefkatli bir annesi olan bir erkeği ancak kıskanabilirim. Aslında ailesini kurtardı. Bu kadar çok seks yapan karısı onun askerden ayrılmasını bekleyebildi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 2 months
ve bana annenizin bir fotoğrafını gösterebilirseniz, onu görmekten mutlu olurum
Burada Hiçbir şey gerçekten sana bağlı değil; onlar adına karar vermek anneye kalmış; Ve eğer arkadaşlarınızla ve annenizle çatışmaya girerseniz, işleri daha da kötüleştirirsiniz. Tüm yetişkinler, bırakın istedikleriyle sikişsinlerKianu: ↑31 Aug 2022, 17:18 Arkadaşlarım ve ben 19 yaşındayız, annem ise 46. Yaşına göre oldukça normal görünüyor, ancak göğüsleri büyük, bir yerlerde 5 beden. Böylece uzun zamandır ilk kez arkadaşlarımı takılmak/içmek/oynamak için eve davet ettim. Fikire göre annemin şu anda orada olmaması gerekiyordu ama işten her zamankinden erken döndü. Arkadaşlarının bakışları hemen onun üzerindeydi, hatta göğsündeydi. Aynı zamanda kimse bir şey söylemedi ve ertesi gün yürürken bana onu becermek istediklerini söylediler. Geçtiğimiz yıllarda hem sınıf arkadaşlarımdan hem de arkadaşlarımdan buna benzer pek çok aptalca şaka duydum ama burada arkadaşlarımın ciddi konuştuğu hissine kapıldım ama bunu şakaya çevirip konuyu değiştirdim. Yani soru şu, teoride o benim karım değil ve neden ona herhangi bir şeyi yasaklayayım ya da onu kıskanayım, ama öte yandan bu bir şekilde tuhaf, onun için akranlarıyla birlikte olmak başka bir şey, gençlerle birlikte olmak başka bir şey. erkekler ve genel olarak arkadaşlarım. Ancak yine de başarılı olacakları bir gerçek değil, bu yüzden çok fazla endişelenmiyorum ama yine de tavsiye almak isterim.
ve bana annenizin bir fotoğrafını gösterebilirseniz, onu görmekten mutlu olurum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 6 months
Küçükken de aynıydı ama annemin babam dışında birden fazla erkek arkadaşı olduğunu bildiğim için vazgeçtim ama burada benim gibi sümüklülere boşuna gerek yok!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Bu hanımefendi gibi bir annem veya eşim olsun isterdim.
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Bu Oriya hikayesinde herkes mutlu: bu kadın, kocası, oğlu ve üçünüz.Livrik: ↑01 Sep 2022, 09:27 Ben 9. sınıftayken, sınıf arkadaşım yanımda oturuyordu, annesi bugünün standartlarına göre bir MILF’di; kısa saç kesimli, ince bir esmerdi, çağrıldığında bile her zaman kısa etek giyerdi. okulda iki odalı bir dairede yaşıyorlardı, burada Artyom’un dosyası sadece içiyordu ve periyodik olarak bir yerlerde ortadan kayboluyordu, başka bir sınıf arkadaşımla bir çatışma durumu ortaya çıktığında, kimse onun için Artyom’a uymuyordu, öyle bir noktaya geldi ki bu arkadaşının benimki ve arkadaşı Artyom’dan para falan almaya başladılar. Artyom’un evini periyodik olarak ziyaret ediyordum çünkü yan tarafta yaşıyorduk, o anda annesi yanındaysa genellikle kısa sabahlık giyerdi, öyle ki mutfakta sigara içerken külotu görünüyordu. O zaman biz 14-15 yaşlarındaydık, Artyom’un annesi ise 36-37 yaşlarındaydı. Bir akşam Artyom’u almaya gittim ve o anda annesi bana okuldaki kavgasını sormaya başladı; o sırada biraz sarhoş olduğunu fark ettim, mutfak dumanlıydı ve babası da bir şişe amaretto içiyordu. Koridorda uyuyordu - içki içmenin 3. günüydü, Artyom’un annesi hâlâ aynı kemerli bordo kısa elbiseyi giyiyordu, kısa bir süre önce işten eve gelmişti, biz Artyom’un odasında otururken bana sordu Periyodik olarak Artyom’u döven ve ondan zorla para alan 2 adamla ilgili ayrıntılar için (bunu bilmiyordum, Artyom’un kendisi çok uzun boylu, zayıf değildi ve fiziksel olarak güçlü değildi - tıpkı babası gibi), sorunu çözmeye çalıştığını söyledi. Bu adamlarla birinin yardımıyla ama hiçbir şey işe yaramadı, sonra mutfağa gittik, bir sigara yaktı ve kendine biraz amaretto döktü, içinden kasık kıllarının siyah tüylerinin göründüğü siyah şeffaf külot giydiğini fark ettim. . Sonra diyor ki, bu adamları tanıdığınız için arayın, onlarla kendim konuşmak istiyorum, bu arkadaşımı sabit hatlı telefondan aramak için koridora gittim (o zamanlar cep telefonu yoktu), o geldiğinde Artyom’un annesi Bu iki arkadaşımla konuşurken benden girişe çıkmamı istedi, yaklaşık yarım saat sonra Artyom’un evinin kapısı hafifçe açıldı ve arkadaşım beni konuşmak için içeri çağırdı ve Artyom ona beklemesini söyledi. Biraz daha Artyom’un odasından boğuk inlemeler duyuldu, yatağında açık bir sabahlık vardı, annesi çıplak göğüsleri Artyom yatıyordu ve bacaklarının arasında spor taytlarını indirmiş ve leğen kemiğini hızla ileri geri hareket ettiriyordu, benim sınıf arkadaşım yalan söylüyordu, onu görünce ilk sorduğu şey Artyom’un nerede olduğuydu, girişte cevap verdim, yakınlarda durdum, sınıf arkadaşımın onu becermesini izledim, diğeri bana dedi ki - sıradaki sen olacaksın, ben sınıf arkadaşımın bir üyesinin Artyom’un annesine ileri geri girdiğini görebiliyordum, üyenin üzerinde beyaz köpükler varken, sonradan spermden anladığım kadarıyla sertleştim, sıra bana geldiğinde sınıf arkadaşım kalktıktan sonra yayılarak yatıyordu bacakları dizlerinden bükülmüş, külotu yana doğru itilmiş, vajinasının açık bordo deliğinden kıçından aşağı kümeler halinde beyaz sperm damlaları bornozunun üzerine akıyor, vajinanın etrafındaki kıllar birbirine yapışmış, sperm ve başka bir şey kokuyordu, taytımı dizlerime kadar indirdim ve onun üzerine uzandım, eliyle penisi içine sokmasına yardım etti, vajinası sıcaktı, çok ıslak ve kaygandı, içine ilk sızdığımda neredeyse hemen, sonra bir iki dakika sonra tekrar, 3 kere içeri girdiğimde ayağa kalktı, açık deliğinden sperm aktı, tohumlar içine aksın diye avucuyla kasıklarını kapattı, banyoya koştu, uyluklarından bacaklarına doğru akan tohum damlalarını görebiliyorken, kıçının altındaki bornozun üzerinde büyük bir ıslak nokta vardı, dışarıda hazırlandık, yıkandık banyodaArtyom’un annesi bağırdı, “Sizinle bir anlaşma yaptım, "Evet dediler, Artyom’a hiçbir şey söylemeden ayrıldık, ertesi gün okulda öğle yemeğine kadar taşaklarım ağrıyor
Bu hanımefendi gibi bir annem veya eşim olsun isterdim.
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Kayınvalidesine teşekkürler oğlunun karısı seks yaptı ama kimse onun kalbine sahip çıkmadı. Bu, uzun süre uzakta olan bir koca için ideal bir durumdur.Bana gelince, bu normal bir sağlıklı yaşama pek uymuyor. KAFA. Genellikle kayınvalidesi, gelininin dürüst, terbiyeli ve oğlunun tek kişisi olmasını sağlar, ancak burada torunların değil torunların ortaya çıkabileceği bir durum ortaya çıkar. Sadece resmi olarak torun olarak kabul edilen çocuklara özellikle isim verdim, gerçi aslında oğlu bu işe karışmamıştı.Sizce bu durumun neden berbat olduğunu anlamıyorum? Adamın annesi seks istiyordu, karısı istiyordu, bunu genç ve sağlıklı partnerlerle yapıyorlardı. Aynı zamanda, iyi şeylerin geri döneceğini ve oğullarının/kocalarının da bir şeyler alacağını umarak bunu askerler olarak bilerek yaptıklarına eminim ama farklı bir yerde ve başka kadınlarla.
Senin durumunda, bu kadar şefkatli bir annesi olan bir erkeği ancak kıskanabilirim. Aslında ailesini kurtardı. Bu kadar çok seks yapan karısı onun askerden ayrılmasını bekleyebildi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 52 Replies
- 4034 Views
-
Last post by Naila45
-
- 14 Replies