Ben 24 yaşındayım, kız kardeşim de 21
Her zaman ensestle ilgili, özellikle de kız kardeşimle ilgili her şeyi okuyup izledim ama kız kardeşimle bunu yapmaya asla cesaret edemedim.
Bir kış, kız kardeşim ve Sadece ikimizdik ve hoş olmayan bir deneyimden sonra eve sarhoş geldim (çok içtim) banyoya girdim kız kardeşimi hatırladım sonunda cesaretimi toplamaya karar verdim sonra kız kardeşimin yanına gittim ve anladığın gibi sohbet etmeye başladım bunca zamandır en güzel kızla birlikteyim, bu yüzden seni bu kadar uzun zamandır istedim, yani... (kafası karıştı, bitirmedi) Onun zaten gergin olduğunu görüyorum, ona istediğimi söylüyorum sen çok - bana diyor ki, ben senin kız kardeşinim, bu yüzden uyuyamazsın. Ama gerçekten istedim ve onu açıkça patilemeye başladım, ona sarıldım, sarıldım, genel olarak o gece bana hiçbir şey vermedi, üzgün bir şekilde uykuya daldım, o andan itibaren 1,5 yıl geçti ve çok uzun sürmedi önce de aynı şeyi yapmaya başladı, kendiliğinden ona doğru düştü ve sanki göğsüne sarılmaya ya da hafifçe dokunmaya çalışıyormuş gibi. Ama bu sefer o da yaptığım her şeye karşı çıktı ve kavga ettik...
Birkaç gün önce, bant almak için odasına gittiğimde, onu bacaklarını iki yana açarak uyuduğunu gördüm ve sanki bir iblis beni hayvan tutkusuyla etkilemiş gibiydi. Dikkatlice battaniyeyi kaldırdı ve ilk kez onun amını gördü. Ah, bu öyle bir güzellik ki, bu güzelliğe dilimle dokunmak için her şeyi yapmaya hazırım...
uzun bir gözlemden sonra ona oraya dokunmaya karar verdim, tenine dokundum, hemen uyanıyor ve aptal gibi görünüyorum! ve o zaten bir şey denediğimi biliyor.)
Dün cesaretimi topladım ve parmaklarımla kızına girmeye karar verdim, elimi dikkatlice çarşafın içine sokmaya başladım, önce bacaklarıma daha fazla dokundum kalçalarımdan ve amımdan daha çok, külotumun içinden olsa da ve bana öyle geldi ki o da bunu umursamıyor, bundan hoşlandığını biliyorum!
Ama elimi onun külotunun içine sokmaya çalışmak onunla bitiyor uyanıyorum
İlişkimiz böyle, biliyorsun kankalar kardeş gibi esprili ve komikler. Onun için herkesin yüzünü mahvetmeye hazırım.. kısacası gerçekten istiyorum Onu uyutmaktan korkuyorum, bir sürü yan etkisi var, söyle bana ne yapacağım?
Ben 24 yaşındayım, kız kardeşim de 21 Her zaman ensestle ilgili, özellikle de kız kardeşimle ilgili her şeyi okuyup izledim ama kız kardeşimle bunu yapmaya asla cesaret edemedim. Bir kış, kız kardeşim ve Sadece ikimizdik ve hoş olmayan bir deneyimden sonra eve sarhoş geldim (çok içtim) banyoya girdim kız kardeşimi hatırladım sonunda cesaretimi toplamaya karar verdim sonra kız kardeşimin yanına gittim ve anladığın gibi sohbet etmeye başladım bunca zamandır en güzel kızla birlikteyim, bu yüzden seni bu kadar uzun zamandır istedim, yani... (kafası karıştı, bitirmedi) Onun zaten gergin olduğunu görüyorum, ona istediğimi söylüyorum sen çok - bana diyor ki, ben senin kız kardeşinim, bu yüzden uyuyamazsın. Ama gerçekten istedim ve onu açıkça patilemeye başladım, ona sarıldım, sarıldım, genel olarak o gece bana hiçbir şey vermedi, üzgün bir şekilde uykuya daldım, o andan itibaren 1,5 yıl geçti ve çok uzun sürmedi önce de aynı şeyi yapmaya başladı, kendiliğinden ona doğru düştü ve sanki göğsüne sarılmaya ya da hafifçe dokunmaya çalışıyormuş gibi. Ama bu sefer o da yaptığım her şeye karşı çıktı ve kavga ettik... Birkaç gün önce, bant almak için odasına gittiğimde, onu bacaklarını iki yana açarak uyuduğunu gördüm ve sanki bir iblis beni hayvan tutkusuyla etkilemiş gibiydi. Dikkatlice battaniyeyi kaldırdı ve ilk kez onun amını gördü. Ah, bu öyle bir güzellik ki, bu güzelliğe dilimle dokunmak için her şeyi yapmaya hazırım... uzun bir gözlemden sonra ona oraya dokunmaya karar verdim, tenine dokundum, hemen uyanıyor ve aptal gibi görünüyorum! ve o zaten bir şey denediğimi biliyor.) Dün cesaretimi topladım ve parmaklarımla kızına girmeye karar verdim, elimi dikkatlice çarşafın içine sokmaya başladım, önce bacaklarıma daha fazla dokundum kalçalarımdan ve amımdan daha çok, külotumun içinden olsa da ve bana öyle geldi ki o da bunu umursamıyor, bundan hoşlandığını biliyorum! Ama elimi onun külotunun içine sokmaya çalışmak onunla bitiyor uyanıyorum :( İlişkimiz böyle, biliyorsun kankalar kardeş gibi esprili ve komikler. Onun için herkesin yüzünü mahvetmeye hazırım.. kısacası gerçekten istiyorum Onu uyutmaktan korkuyorum, bir sürü yan etkisi var, söyle bana ne yapacağım?
Kız kardeşimde de aynısı oldu, açıkça onu becermek istediğimi söyledim, 28 yaşında olmasına rağmen onu bire bir bu konuyu tartışmaya davet ettim, annem motorcuyla gezmek için arkadaşına gittiğinde, Anyuta adında bir kaç yola girdim ve soyunması gerektiğini söyledim, onu yaladıktan sonra şimdi onu yalayacağımı, kendi tişörtümü ondan yırttım, mutfakta onu eğdim, bugün nihayet ayrıldık tek başıma, kız kardeşimin amını hızlı bir şekilde tuttuğumda ve sözde kazara oradan atlayıp kıçına uçtuğunda kız kardeşimin direncini beğendim, ablası bir fahişe, hayır diye bağırıyor ve ben de az önce bir kaç tane aldım yollardan geçtim ve onu becerdim, artık her zaman o olacağımı açıkladım, ondan önce sadece kendimin okşanmasına izin verdim, ilk önce akrabamı aldığım gün benden kıçıma azar azar girmemi ve hemen sokmamamı istedi hepsi aniden ve başlıyor, ben itaatsizlik edip kız kardeşimin koklayıcılarını elimle siktikten sonra, en büyüğü küçük kuzenini bana sikişmeye ikna edeceğine söz verdi, ben de onu ikna ederse onu yalayacağını söyledim ve güya yanlışlıkla onu yaktım ve ilk kez kıçını yaladım, doğum gününde en büyüğü bana her şeyi yapmama izin verdi, gerçekten küçük köy kızına sikimi derinden emmeyi öğretmeye başladı, St. Petersburg’dan gelen küçük olan da nefesi kesildi, önce o ağzına aldı, sonra kalkıp kanser olunca ona sordu, sonra onu amının içine soktu, atladı, bekaretini vermedi, üç saat kadar kıçını siktim, onu siktim yaklaşık 3 dakika boyunca kıçımı hızlı bir şekilde kıçıma soktum, sonunda aletim onun keklerinin içindeydi, kişisel fahişem çıldırmıştı, vaftiz annem bana kendiminkini nasıl siktiğimi satın aldı, kız kardeşlerin fahişe olması benim suçum değil, bir 28 kuzenim, 15’ten büyük olan, ben 17 yaşındayım, konuşma vaftiz anneme ensestten hoşlanıp hoşlanmadığımı sormamla sona erdi, en büyüğü bir arkadaşımla okulun sigara içme odasında beni emmeye başladı, ben sikiyordum en büyüğü yaklaşık iki aydır, küçük kuzenim sadece bir kez, sonra birkaç kez ağzına verdim, bir arkadaşım küçük olanı ağzına alması için ikna etmemi istedi, şimdi 11 yaşındakini ikna ediyorum -eski komşum, vaftiz annemin kızı, kısacası kız kardeşlerimi siktim, teyzemi siktim, vaftiz annemi siktim, küçük kızı siktim, umurumda değil
Kız kardeşimde de aynısı oldu, açıkça onu becermek istediğimi söyledim, 28 yaşında olmasına rağmen onu bire bir bu konuyu tartışmaya davet ettim, annem motorcuyla gezmek için arkadaşına gittiğinde, Anyuta adında bir kaç yola girdim ve soyunması gerektiğini söyledim, onu yaladıktan sonra şimdi onu yalayacağımı, kendi tişörtümü ondan yırttım, mutfakta onu eğdim, bugün nihayet ayrıldık tek başıma, kız kardeşimin amını hızlı bir şekilde tuttuğumda ve sözde kazara oradan atlayıp kıçına uçtuğunda kız kardeşimin direncini beğendim, ablası bir fahişe, hayır diye bağırıyor ve ben de az önce bir kaç tane aldım yollardan geçtim ve onu becerdim, artık her zaman o olacağımı açıkladım, ondan önce sadece kendimin okşanmasına izin verdim, ilk önce akrabamı aldığım gün benden kıçıma azar azar girmemi ve hemen sokmamamı istedi hepsi aniden ve başlıyor, ben itaatsizlik edip kız kardeşimin koklayıcılarını elimle siktikten sonra, en büyüğü küçük kuzenini bana sikişmeye ikna edeceğine söz verdi, ben de onu ikna ederse onu yalayacağını söyledim ve güya yanlışlıkla onu yaktım ve ilk kez kıçını yaladım, doğum gününde en büyüğü bana her şeyi yapmama izin verdi, gerçekten küçük köy kızına sikimi derinden emmeyi öğretmeye başladı, St. Petersburg’dan gelen küçük olan da nefesi kesildi, önce o ağzına aldı, sonra kalkıp kanser olunca ona sordu, sonra onu amının içine soktu, atladı, bekaretini vermedi, üç saat kadar kıçını siktim, onu siktim yaklaşık 3 dakika boyunca kıçımı hızlı bir şekilde kıçıma soktum, sonunda aletim onun keklerinin içindeydi, kişisel fahişem çıldırmıştı, vaftiz annem bana kendiminkini nasıl siktiğimi satın aldı, kız kardeşlerin fahişe olması benim suçum değil, bir 28 kuzenim, 15’ten büyük olan, ben 17 yaşındayım, konuşma vaftiz anneme ensestten hoşlanıp hoşlanmadığımı sormamla sona erdi, en büyüğü bir arkadaşımla okulun sigara içme odasında beni emmeye başladı, ben sikiyordum en büyüğü yaklaşık iki aydır, küçük kuzenim sadece bir kez, sonra birkaç kez ağzına verdim, bir arkadaşım küçük olanı ağzına alması için ikna etmemi istedi, şimdi 11 yaşındakini ikna ediyorum -eski komşum, vaftiz annemin kızı, kısacası kız kardeşlerimi siktim, teyzemi siktim, vaftiz annemi siktim, küçük kızı siktim, umurumda değil
Komşumun oğlu ve ben onun ikiz kız kardeşlerini sikiyoruz, annem siki ya da siki olmayan kızları sikmenin doğru olmadığını söylüyor, kim düşünür, küçük adama kıçını yalamasını söylesem eminim ki bunu yapmazdı, yapmamanın daha iyi olacağını sordu, ama şimdi onu gözümü yalamaya zorladığımı söylüyor, birinin filme alındığı bir yazışma var, ikincisi sadece dilini oraya itiyor, ben az önce dizlerinin üstüne çök ve ağızlığı aç dedim
12 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeşimin vaftiz annemi nasıl yaladığını yaktım, vaftiz annemi annemi beşiğe bağlamaya ikna ettim, gözlerini bağla kapattım ve onun amını yalayacağım, annem sikilmedi Uzun bir süre yanına girip göz bağını çıkardığımda hemen sikişti, bunun ensest olmadığını söyledi, kendisinin ve kız kardeşimin kimsesi yok, ben onlarla kalacağım, Doğru, annem yok’ isteyerek vermiyorum, kız kardeşim ateş, günlerce koklayıp sikişiyoruz, en büyüğüm doğası gereği en büyük, okuldan bana ücret karşılığında bakireler getiriyor, ilk kez onun liderliğinde ders aldı, unutulmuş bir köy, kardeş öğretmen, 13 düve, 7 erkek, küçükler değerlendirme için berbat, kız kardeşin tatlı bir tadı var
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
Komşumun oğlu ve ben onun ikiz kız kardeşlerini sikiyoruz, annem siki ya da siki olmayan kızları sikmenin doğru olmadığını söylüyor, kim düşünür, küçük adama kıçını yalamasını söylesem eminim ki bunu yapmazdı, yapmamanın daha iyi olacağını sordu, ama şimdi onu gözümü yalamaya zorladığımı söylüyor, birinin filme alındığı bir yazışma var, ikincisi sadece dilini oraya itiyor, ben az önce dizlerinin üstüne çök ve ağızlığı aç dedim
[size=85][color=green]12 dakika 19 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] Kız kardeşimin vaftiz annemi nasıl yaladığını yaktım, vaftiz annemi annemi beşiğe bağlamaya ikna ettim, gözlerini bağla kapattım ve onun amını yalayacağım, annem sikilmedi Uzun bir süre yanına girip göz bağını çıkardığımda hemen sikişti, bunun ensest olmadığını söyledi, kendisinin ve kız kardeşimin kimsesi yok, ben onlarla kalacağım, Doğru, annem yok’ isteyerek vermiyorum, kız kardeşim ateş, günlerce koklayıp sikişiyoruz, en büyüğüm doğası gereği en büyük, okuldan bana ücret karşılığında bakireler getiriyor, ilk kez onun liderliğinde ders aldı, unutulmuş bir köy, kardeş öğretmen, 13 düve, 7 erkek, küçükler değerlendirme için berbat, kız kardeşin tatlı bir tadı var
Kız kardeşinin erkek kardeşi: ↑07 Sep 2021, 02:51
Kız kardeşimle aynı şeyi yaşadık, açıkça onu sikmek istediğimi söyledim, 28 yaşında olmasına rağmen onu bu konuyu tartışmaya davet ettim
Üzgünüm, bu numara bende işe yaramayacak (biz katı bir şekilde yetiştirildik, tavrımız çok ahlaki, hatta bir öpücüğün başladığı herhangi bir filme hemen geçiyoruz ve ben zaten Bunu tartışmaya çalıştım ama işe yaramadı
Tek çıkış yolu, uyurken onu tırmalamak ve onu bu şekilde heyecanlandırmaya çalışmak.
Ve benim hızım da kaybolmuş bir şey. çünkü o hayatında hiç sigara içmedi ya da içki içmedi, onun hayatını nasıl mahvedebilirim ki? İlk parçamdan birazcık geriye yaslanmadım!
[quote="Kız kardeşinin erkek kardeşi" post_id=26791 time=1630972290 user_id=2744] Kız kardeşimle aynı şeyi yaşadık, açıkça onu sikmek istediğimi söyledim, 28 yaşında olmasına rağmen onu bu konuyu tartışmaya davet ettim [/quote ] Üzgünüm, bu numara bende işe yaramayacak (biz katı bir şekilde yetiştirildik, tavrımız çok ahlaki, hatta bir öpücüğün başladığı herhangi bir filme hemen geçiyoruz ve ben zaten Bunu tartışmaya çalıştım ama işe yaramadı Tek çıkış yolu, uyurken onu tırmalamak ve onu bu şekilde heyecanlandırmaya çalışmak. Ve benim hızım da kaybolmuş bir şey. çünkü o hayatında hiç sigara içmedi ya da içki içmedi, onun hayatını nasıl mahvedebilirim ki? İlk parçamdan birazcık geriye yaslanmadım!
Kız kardeşinizi kötü bir yolculuğa çıkarmaktansa konuşup ikna etmek daha iyidir.
Bir keresinde arkadaşımın çayına amfora dökmüştüm. Aydınlık bir geceyi bekliyordum. Bütün gece benimle bile sohbet etti, sadece boşluğa doğru. Ve sabah ağlamaya başladı.
Her şey doğal olmalı.
Kız kardeşime açılmak, ona karşı hissettiğiniz “tarifsiz tutku dalgasını” anlatmak istiyorum.
Kız kardeşinizi kötü bir yolculuğa çıkarmaktansa konuşup ikna etmek daha iyidir. Bir keresinde arkadaşımın çayına amfora dökmüştüm. Aydınlık bir geceyi bekliyordum. Bütün gece benimle bile sohbet etti, sadece boşluğa doğru. Ve sabah ağlamaya başladı. 😔😔😔 Her şey doğal olmalı. Kız kardeşime açılmak, ona karşı hissettiğiniz “tarifsiz tutku dalgasını” anlatmak istiyorum.
Benim hakkımda bir şey bilmiyorum, yani, kolada ve seninkinde birkaç çizgi var, sanki ara sıra sikişiyor, bunun için onu kendi tarzımda cezalandırıyorum, okulda ilk kez sigara içme odasında onu arkadaşıyla ve son sınıftaki çocuklarla ayakta, sigara içerken ve her türlü sevişme için sikişirken gördüm, o zamanlar sadece 12 yaşındaydı, bu anı filme çektiğimi ve gideceğimi söylediğinde bir planla peşimden koştu. Anneme babama göstermesin diye suskunluğum adına neye hazırsınız bakalım dedim, mola sonunda arkadaşı yanıma gelip aldı. beni spor salonundaki soyunma odasına götürdüm, yürürken Anya’nın her şeyi kabul ettiğini, soyunma odasına gittiğini söyledi, arkadaşı bizi kapattı ve beni susturmaya başladı, pantolonumu ve külotumu indirdim ve o sessizce aldı ağzına aldı tabii ki doymadı, yani sonuna kadar emdi, desen yaptığı halde ilk defa ağzına aldı, eğer berbat etmediyse
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
Benim hakkımda bir şey bilmiyorum, yani, kolada ve seninkinde birkaç çizgi var, sanki ara sıra sikişiyor, bunun için onu kendi tarzımda cezalandırıyorum, okulda ilk kez sigara içme odasında onu arkadaşıyla ve son sınıftaki çocuklarla ayakta, sigara içerken ve her türlü sevişme için sikişirken gördüm, o zamanlar sadece 12 yaşındaydı, bu anı filme çektiğimi ve gideceğimi söylediğinde bir planla peşimden koştu. Anneme babama göstermesin diye suskunluğum adına neye hazırsınız bakalım dedim, mola sonunda arkadaşı yanıma gelip aldı. beni spor salonundaki soyunma odasına götürdüm, yürürken Anya’nın her şeyi kabul ettiğini, soyunma odasına gittiğini söyledi, arkadaşı bizi kapattı ve beni susturmaya başladı, pantolonumu ve külotumu indirdim ve o sessizce aldı ağzına aldı tabii ki doymadı, yani sonuna kadar emdi, desen yaptığı halde ilk defa ağzına aldı, eğer berbat etmediyse
12 yaşında kız kardeşimi sikmek, sanırım heyecan kelimelerle anlatılamaz
6 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Kız kardeşin erkek kardeşi: ↑07 Sep 2021, 02:51
Ensest hakkında konuşalım. Kız kardeşimi rehin alıyorum, yardıma ihtiyacım var
Şikayeti Düzenle Hızlı alıntı
Mesaj Bugün, 02:51
Ben 24 yaşındayım, kız kardeşim 21 yaşında
Her zaman ensestle ilgili, özellikle de kız kardeşimle ilgili her şeyi okudum ve izledim ama kız kardeşimle bunu yapmaya asla cesaret edemedim.
Çocukluğumda, o yaklaşık 7 yaşındayken ben de 8-9 yaşlarındayken nişanlandık, saatlerce amını yaladım, direndi ama onu hemen kandırdım) bir tür efsane yarattı, içinde oynadığı bir oyun katılmalıyım, hatta onun içine girmeye çalıştım, o zaman bende olup olmadığını gerçekten hatırlamıyorum ama içeri giremedim, onu emmeye zorladım, kafamı alıp yerleştirdim. Onun tüm vücudunu yaladım, kedi ve deliği her zaman daha fazlasını aldı, hatta koltuk altları, kulakları, bacakları, her şeyi!!! Bunu yapmayı tamamen bıraktığımızda, annemin bizden şüphelendiğini veya kız kardeşimin bize söylediğini hatırlıyorum, sonra annemle profesyonel bir görüşme yaptım.
Zaman geçti ve nasıl büyüdüğümüzü fark etmedim. ama biz büyürken her şey değişti.
12 yaşında kız kardeşimi sikmek, sanırım heyecan kelimelerle anlatılamaz
[size=85][color=green]6 dakika 56 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] [quote= "Kız kardeşinin erkek kardeşi" post_id=26791 time=1630972290 user_id=2744] Ensest hakkında konuşalım. Kız kardeşimi rehin alıyorum, yardıma ihtiyacım var Şikayeti Düzenle Hızlı alıntı Mesaj Bugün, 02:51
Ben 24 yaşındayım, kız kardeşim 21 yaşında Her zaman ensestle ilgili, özellikle de kız kardeşimle ilgili her şeyi okudum ve izledim ama kız kardeşimle bunu yapmaya asla cesaret edemedim. [/quote] Çocukluğumda, o yaklaşık 7 yaşındayken ben de 8-9 yaşlarındayken nişanlandık, saatlerce amını yaladım, direndi ama onu hemen kandırdım) bir tür efsane yarattı, içinde oynadığı bir oyun katılmalıyım, hatta onun içine girmeye çalıştım, o zaman bende olup olmadığını gerçekten hatırlamıyorum ama içeri giremedim, onu emmeye zorladım, kafamı alıp yerleştirdim. Onun tüm vücudunu yaladım, kedi ve deliği her zaman daha fazlasını aldı, hatta koltuk altları, kulakları, bacakları, her şeyi!!! Bunu yapmayı tamamen bıraktığımızda, annemin bizden şüphelendiğini veya kız kardeşimin bize söylediğini hatırlıyorum, sonra annemle profesyonel bir görüşme yaptım.
Zaman geçti ve nasıl büyüdüğümüzü fark etmedim. ama biz büyürken her şey değişti.
[quote="Pişmanlık duymadan" post_id=26849 time=1631003186 user_id=2053] Benimki de ilk başta tekme atmayı severdi, ben daha da çok keyif aldım, zaten taktığımda sakinleşti [/quote] nEvet, çok tanıdık bir durum.
Lanet olsun arkadaşlar, durum böyle, biz Rus değiliz, bir şekilde hiçbir şey söylemek istemiyorum, gerçekten farklı yetiştirildiğimizi sanmıyorum ya da kız kardeşimi hiç tanımıyor muyum? ? Belki gerçekten zorla? Peki ya bana daha sonra söylerse, hayatımda kesinlikle kimsesiz ve yumurtasız kalacağımı varsayabiliriz.
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, bana öyle geliyor ki o da buna karşı değil, ikimiz de bu çizgiyi yok etmekten korkuyoruz. En son el yordamıyla el yordamıyla baktığında açıkça uyumuyordu
8 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bugün bir fotoğraf çekeceğim! Onu atacağım! Pantolonunun içine uzanırsa her şey kaybolur (
Lanet olsun arkadaşlar, durum böyle, biz Rus değiliz, bir şekilde hiçbir şey söylemek istemiyorum, gerçekten farklı yetiştirildiğimizi sanmıyorum ya da kız kardeşimi hiç tanımıyor muyum? ? Belki gerçekten zorla? Peki ya bana daha sonra söylerse, hayatımda kesinlikle kimsesiz ve yumurtasız kalacağımı varsayabiliriz.
[size=85][color=green]1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Kahretsin, bana öyle geliyor ki o da buna karşı değil, ikimiz de bu çizgiyi yok etmekten korkuyoruz. En son el yordamıyla el yordamıyla baktığında açıkça uyumuyordu
[size=85][color=green]8 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bugün bir fotoğraf çekeceğim! Onu atacağım! Pantolonunun içine uzanırsa her şey kaybolur (
Bana öyle geliyor ki, fiziksel düzeyde, benimkiyle aynı odada büyüdüm, onun sikimle oynaması ilginçti, ama ben onun amını yalarken çok eğlendim, ilk başta meme uçlarını böyle siktik, ben onu kıçına soktum ve orada uzandık. Onunla hiç sürtünmeden sohbet ettiler, küçük olan o kadar çok tehdit etti ki, onu kendi isteği dışında becerdiğimde babasına söylerdi, oldu, yani kız kardeşim asla pes etmedi. , buna katlanıyor, bu da gerçekten sevdiği anlamına geliyor
Bana öyle geliyor ki, fiziksel düzeyde, benimkiyle aynı odada büyüdüm, onun sikimle oynaması ilginçti, ama ben onun amını yalarken çok eğlendim, ilk başta meme uçlarını böyle siktik, ben onu kıçına soktum ve orada uzandık. Onunla hiç sürtünmeden sohbet ettiler, küçük olan o kadar çok tehdit etti ki, onu kendi isteği dışında becerdiğimde babasına söylerdi, oldu, yani kız kardeşim asla pes etmedi. , buna katlanıyor, bu da gerçekten sevdiği anlamına geliyor
o daha 12 yaşında, ben 17 yaşındayım, kız kardeşimle seks yapmak bizim için zaten normaldi, önceden annem her zaman gider ve aceleyle giderdi ya da onu sikmek için garaja götürürdü, şimdi öyle değil’ Artık beni rahatsız etmiyor, annem odasında, kendimizi içeri kilitledik, istediğimiz kadar eğleniyoruz ama sessiz olmaya çalışıyoruz.
o daha 12 yaşında, ben 17 yaşındayım, kız kardeşimle seks yapmak bizim için zaten normaldi, önceden annem her zaman gider ve aceleyle giderdi ya da onu sikmek için garaja götürürdü, şimdi öyle değil’ Artık beni rahatsız etmiyor, annem odasında, kendimizi içeri kilitledik, istediğimiz kadar eğleniyoruz ama sessiz olmaya çalışıyoruz.
Tartışmıyorum, çok şanslıyım, onunla hiçbir sorunum yok, her konuda beni dinliyor, işin ilginç yanı bana hiçbir şeyi yasaklamıyor, benim yapmadığım hiçbir şey yok Kıçımdan istemiyorum, beni orada becerme ve tüm bunlar, o öyle ve ben sert olmayı seviyorum, ona kaba davranmayı seviyorum, bana henüz yapmadığı tek şey oral seks. Onu hem ağzımda hem de amımda eziyorum
Tartışmıyorum, çok şanslıyım, onunla hiçbir sorunum yok, her konuda beni dinliyor, işin ilginç yanı bana hiçbir şeyi yasaklamıyor, benim yapmadığım hiçbir şey yok Kıçımdan istemiyorum, beni orada becerme ve tüm bunlar, o öyle ve ben sert olmayı seviyorum, ona kaba davranmayı seviyorum, bana henüz yapmadığı tek şey oral seks. Onu hem ağzımda hem de amımda eziyorum
12 yaşındayken her şeyimi benden alıyor, sızlanmadığında değil, her yetişkin sikilmediğinde ama arka arkaya birkaç saat sikildiğinde her şeyi elimden alıyor, onunla her anı sanki ilk sefermiş gibi Benim için)
12 yaşındayken her şeyimi benden alıyor, sızlanmadığında değil, her yetişkin sikilmediğinde ama arka arkaya birkaç saat sikildiğinde her şeyi elimden alıyor, onunla her anı sanki ilk sefermiş gibi Benim için)
Dostum çok azgınım. Evet, ona sahip olduğun için çok şanslısın, umarım benimkine de sahip olurum, bir gün kabaca sahip olacağım, aman Tanrım, nasıl kokuyor, neredeyse bilincimi kaybediyorum ve ne kadar yumuşak, mmm, yapabilirim Bunu kelimelere dökemem. Genel olarak, onu her şekilde pençelemeye ve taciz etmeye devam edeceğim, ne olursa olsun pes edeceğini ve bunu kendisi isteyeceğini biliyorum.. Gerçekten umarım! Değişime git, benimkini bir yıl önce almadım, henüz böyle bir fotoğraf yok, ama sen seninkindesin) sadece burada değil, bana Teolegram gretplit ile yaz. Bekleniyor!
2 dakika 16 saniye sonra gönderildi: nGo değişimi, gerçekten çıplak değilim, henüz böyle bir fotoğraf yok, ama seninki var) sadece burada değil, bana telgrafla yaz gretplit. Bekliyorum!
Dostum çok azgınım. Evet, ona sahip olduğun için çok şanslısın, umarım benimkine de sahip olurum, bir gün kabaca sahip olacağım, aman Tanrım, nasıl kokuyor, neredeyse bilincimi kaybediyorum ve ne kadar yumuşak, mmm, yapabilirim Bunu kelimelere dökemem. Genel olarak, onu her şekilde pençelemeye ve taciz etmeye devam edeceğim, ne olursa olsun pes edeceğini ve bunu kendisi isteyeceğini biliyorum.. Gerçekten umarım! Değişime git, benimkini bir yıl önce almadım, henüz böyle bir fotoğraf yok, ama sen seninkindesin) sadece burada değil, bana Teolegram gretplit ile yaz. Bekleniyor!
[size=85][ color=green]2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] nGo değişimi, gerçekten çıplak değilim, henüz böyle bir fotoğraf yok, ama seninki var) sadece burada değil, bana telgrafla yaz gretplit. Bekliyorum!
12 yaşında bir kız nasıl böyle bir karışıklığın üstesinden gelebilir? Birisi bana söyleyebilir mi? Aksi takdirde dürüst olmak gerekirse hayranlık duyuyorum.
12 yaşında bir kız nasıl böyle bir karışıklığın üstesinden gelebilir? Birisi bana söyleyebilir mi? Aksi takdirde dürüst olmak gerekirse hayranlık duyuyorum.
52 saniye sonra gönderildi:
Tüm bunların üstesinden nasıl gelebileceğini anlamak için onu nasıl biri olduğunu görmem gerekiyor)
2 dakika sonra gönderildi:
Yanıtla’yı tıkladığınızda alttaki metin alanında buna benzer bir düğme olacaktır (EK) Aşağıda ne olacağını size bildireceğim
6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Benimki az önce 21 yaşına girdi
[size=85][color=green]52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Tüm bunların üstesinden nasıl gelebileceğini anlamak için onu nasıl biri olduğunu görmem gerekiyor)
[ size=85][color=green]2 dakika sonra gönderildi:[/color] [/ size] Yanıtla’yı tıkladığınızda alttaki metin alanında buna benzer bir düğme olacaktır (EK) Aşağıda ne olacağını size bildireceğim
[size=85][color=green]6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] Benimki az önce 21 yaşına girdi
O yaşta onu baştan çıkarmak daha zor olacak, ben de öyle düşünüyorum, senin yerinde olsaydım, o istese de istemese de külotunu çıkarır ve sadece yalardım. kendisi devam etmek istemeyene kadar onu
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Whatsapp da sessize alınır
O yaşta onu baştan çıkarmak daha zor olacak, ben de öyle düşünüyorum, senin yerinde olsaydım, o istese de istemese de külotunu çıkarır ve sadece yalardım. kendisi devam etmek istemeyene kadar onu
[size=85][color= green]3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Whatsapp da sessize alınır
Sana katılıyorum, karakter zaten önerdiğin şeye göre şekillendi, birden fazla kez sevişmeyi denedim, hatta başka bir odaya koştuğunda ve peşinden gittiğimde kendini öldürmekle tehdit etti, ama aklıma geldi (Elbette, o zamanlar çok kıskançtım ve güya bunu yaptım, güya sonradan hiçbir şey hatırlamadım) herkes unuttu ama o benim onunla her zaman ilgilendiğimi biliyor. Biliyor musun, o kadar ulaşılmaz ve fazla haklı ki her zaman bir psikopatla yaşadığımı söylüyor. Ama bazen onu o kadar çok istiyorum ki en azından onu ne kadar istediğimi anlıyor
Sana katılıyorum, karakter zaten önerdiğin şeye göre şekillendi, birden fazla kez sevişmeyi denedim, hatta başka bir odaya koştuğunda ve peşinden gittiğimde kendini öldürmekle tehdit etti, ama aklıma geldi (Elbette, o zamanlar çok kıskançtım ve güya bunu yaptım, güya sonradan hiçbir şey hatırlamadım) herkes unuttu ama o benim onunla her zaman ilgilendiğimi biliyor. Biliyor musun, o kadar ulaşılmaz ve fazla haklı ki her zaman bir psikopatla yaşadığımı söylüyor. Ama bazen onu o kadar çok istiyorum ki en azından onu ne kadar istediğimi anlıyor
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Bu saçmalık, küçük çocuğa eğer kocam onu tek sikişte sikersem bir erkek bile olacağını söyledim, yani şimdiki kadar sık değil
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
[size=85] [color=green]1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bu saçmalık, küçük çocuğa eğer kocam onu tek sikişte sikersem bir erkek bile olacağını söyledim, yani şimdiki kadar sık değil
Şu anda ona el yordamıyla dokunuyorum...burnumdan ona o kadar sıkı bastırılıyorum ki, şimdiden zevkten kasılmalar yaşıyorum...
Ama külotuma girmeye çalıştığımda hemen, o hemen bilinmeyenin içinde uyanıyor, şimdi kesinlikle yarısı külotunun içinde olan elimi nasıl hızla çıkardığımı gördü, hiçbir şey söylemedi, geriye yaslandı )
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Onu hâlâ ilk defa yalamak istiyorum, kaba olmak istemiyorum ama yalamak istiyorum her yeri ve her santimetreyi inceleyin
Onu daha çok yalamak istiyorum, orası çok güzel kokuyor!!!!
2 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Muhtemelen yine de onu üç saat uyutmak için bir tür ilaca başvuracağım nDaha iyi olan ne? Uyku hapı mı yoksa kloroform mu?
Şu anda ona el yordamıyla dokunuyorum...burnumdan ona o kadar sıkı bastırılıyorum ki, şimdiden zevkten kasılmalar yaşıyorum... Ama külotuma girmeye çalıştığımda hemen, o hemen bilinmeyenin içinde uyanıyor, şimdi kesinlikle yarısı külotunun içinde olan elimi nasıl hızla çıkardığımı gördü, hiçbir şey söylemedi, geriye yaslandı )
[size=85][color=green]3 dakika 52 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] Onu hâlâ ilk defa yalamak istiyorum, kaba olmak istemiyorum ama yalamak istiyorum her yeri ve her santimetreyi inceleyin Onu daha çok yalamak istiyorum, orası çok güzel kokuyor!!!!
[size=85][color= green]2 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Muhtemelen yine de onu üç saat uyutmak için bir tür ilaca başvuracağım nDaha iyi olan ne? Uyku hapı mı yoksa kloroform mu?
Onu yatağa bastırmak, külotunu çıkarmak ve onu yalamaya başlamak daha iyidir, hiçbir şey söylemeden, onu dinlemeyin bile, sadece onu gerçekten mutlu etmeye çalışın, sonra özür dileyin, onu sevdiğinizi söyleyin ve onu sevmeye çalışın. onunla bu konu hakkında konuş
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Yatak odasına girersem anında uyanır mı, hatta belki hemen uyanmaz mı?
47 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeşinizin bir fotoğrafını gönderin, hayran olalım
12 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Bugün ilk defa penisimi annemin dudaklarının üzerinde hareket ettirdim, neredeyse birinden geliyordum Dokun, doğru, yasak meyvenin tatlı olduğunu söylüyorlar, hatta bir ara uyanmasını istedim ve ne yaptığımı gördüm, sonunda karar verdim, onu ya bugün ya da yarın becereceğim, ama ne olursa olsun, asıl mesele kız kardeşimin benimle olması ve ruh halimi desteklemesi
Onu yatağa bastırmak, külotunu çıkarmak ve onu yalamaya başlamak daha iyidir, hiçbir şey söylemeden, onu dinlemeyin bile, sadece onu gerçekten mutlu etmeye çalışın, sonra özür dileyin, onu sevdiğinizi söyleyin ve onu sevmeye çalışın. onunla bu konu hakkında konuş
[size=85] [color=green] 1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Yatak odasına girersem anında uyanır mı, hatta belki hemen uyanmaz mı?
[size=85][color=green]47 dakika 45 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Kız kardeşinizin bir fotoğrafını gönderin, hayran olalım
[size=85] [color=green]12 dakika 1 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size ] Bugün ilk defa penisimi annemin dudaklarının üzerinde hareket ettirdim, neredeyse birinden geliyordum Dokun, doğru, yasak meyvenin tatlı olduğunu söylüyorlar, hatta bir ara uyanmasını istedim ve ne yaptığımı gördüm, sonunda karar verdim, onu ya bugün ya da yarın becereceğim, ama ne olursa olsun, asıl mesele kız kardeşimin benimle olması ve ruh halimi desteklemesi
Köylerde genellikle kokladıklarından daha fazlasını içerler ve kardeşinizle dalga geçmek şaka değildir, duyduğuma göre ikinci kuzenim köyden, onun bunu ona kabul etmesi daha az olmasa da iki dakikamı aldı. sokakta ağzı, tamamen çıplak dizlerinin üstünde sikim, sonra kalkacağını söylediğinde sinirlenmeye başladı, gönderdiğini söylüyorlar ve bu kadar, siktir et dinlemedim ve siktir et onu sekse karşıydı, gerçi sadece kıçından sikişmeye izin veriyordu, köy kızları çok daha basit, gerçi onların da beyni var sikişebilirim, bir nevi kabul ettim, sonra onu emdim ve bu kadar, ama sikişirken fikrimi değiştirdim Emiyordum ama aletim onu tamamen yemekle suçlanıyor, bunu anlamıyorum
Köylerde genellikle kokladıklarından daha fazlasını içerler ve kardeşinizle dalga geçmek şaka değildir, duyduğuma göre ikinci kuzenim köyden, onun bunu ona kabul etmesi daha az olmasa da iki dakikamı aldı. sokakta ağzı, tamamen çıplak dizlerinin üstünde sikim, sonra kalkacağını söylediğinde sinirlenmeye başladı, gönderdiğini söylüyorlar ve bu kadar, siktir et dinlemedim ve siktir et onu sekse karşıydı, gerçi sadece kıçından sikişmeye izin veriyordu, köy kızları çok daha basit, gerçi onların da beyni var sikişebilirim, bir nevi kabul ettim, sonra onu emdim ve bu kadar, ama sikişirken fikrimi değiştirdim Emiyordum ama aletim onu tamamen yemekle suçlanıyor, bunu anlamıyorum
Bu kesin. Küçük çocuk 14 yaşındayken yazı köyde geçirdi. Orada ikinci bir kuzen var, 15 yaşındaydı, caddenin karşısında oturuyordu ve sonunda geldiğim için gerçekten mutluydu. Artık akşamları köy kulübüne giden bir "beyefendisi" var. Yani sadece yerel değil, aynı zamanda kentsel bir tane. Böylece akşam onunla birlikte gideceğim gerçeğiyle hemen yüzleşti. Daha doğrusu sanki yaz duşu alacak, elbisesini giyecek ve gidelim, yoksa geç kalacağız. Benim de kendimi toparlamam lazım, yoksa gün içinde ya terliyorum, ya da toza bulanıyorum, böyle insanların arasına nasıl girerim diye itirazıma cevaben, vaktim yok ama gideriz dedi. bir şey düşün. Taze şeyler almak için yolun karşısındaki eve gittim, o zaten duştaydı. Beklemeye başladım.
Ve sonra bana uğrayıp onu görmemi önerdi, birlikte daha hızlı halledebiliriz. Sırasıyla. Çıldırdım ama her şeyi bir kenara attım, elimle aletimi kapattım ve kabine girdim. Sırtını dayayıp kendini sabunladı. Elime baktı ve kıkırdadı. Arkasını döndü ve tek elle yıkamanın benim için zor olup olmayacağını sordu.
Bakmadığı için suyun altında durdum ve kendimi sabunlamaya başladım. Kıçına bakıyorum, aletim duruyor. Tekrar baktı, kıkırdadı ve eğer her kıçıma böyle tepki verirsem sikimin kırılacağını söyledi. Bana sırtımla yardım etsen iyi olur.
Ve onu yıkamaya başladım ve o da poposuyla penisimin başına oraya buraya dokundu. Dayanamadım ve yaklaştım ve tekrar göğüslerini köpürtmeye başladım. Aldırmıyor ama bir süre sonra tamamen geç kaldığımızı söylüyor, o yüzden bırak seni yıkayayım, bu kadar. Sırtımı ve kıçımı yıkamaya başladı. Birkaç kez Dick. Daha sonra durulayıp hızla kuruladık. İç çamaşırımla ayağa fırladı ve ben de sütyenini bağlamasına yardım ettim.
Kulüpteki akşam iyi geçti, geç döndük. Zaten evden çok da uzak olmayan bir yerde, çalıların arasında bana oral seks yaptı çünkü "harika bir beyefendiydi."
Neredeyse bütün yaz onunla o kulübe gittim.
These users thanked the author VikontRaw for the post:
[quote="Pişmanlık duymadan" post_id=27113 time=1631078541 user_id=2053] köy kızları çok daha basittir [/quote] Bu kesin. Küçük çocuk 14 yaşındayken yazı köyde geçirdi. Orada ikinci bir kuzen var, 15 yaşındaydı, caddenin karşısında oturuyordu ve sonunda geldiğim için gerçekten mutluydu. Artık akşamları köy kulübüne giden bir "beyefendisi" var. Yani sadece yerel değil, aynı zamanda kentsel bir tane. Böylece akşam onunla birlikte gideceğim gerçeğiyle hemen yüzleşti. Daha doğrusu sanki yaz duşu alacak, elbisesini giyecek ve gidelim, yoksa geç kalacağız. Benim de kendimi toparlamam lazım, yoksa gün içinde ya terliyorum, ya da toza bulanıyorum, böyle insanların arasına nasıl girerim diye itirazıma cevaben, vaktim yok ama gideriz dedi. bir şey düşün. Taze şeyler almak için yolun karşısındaki eve gittim, o zaten duştaydı. Beklemeye başladım.
Ve sonra bana uğrayıp onu görmemi önerdi, birlikte daha hızlı halledebiliriz. Sırasıyla. Çıldırdım ama her şeyi bir kenara attım, elimle aletimi kapattım ve kabine girdim. Sırtını dayayıp kendini sabunladı. Elime baktı ve kıkırdadı. Arkasını döndü ve tek elle yıkamanın benim için zor olup olmayacağını sordu. Bakmadığı için suyun altında durdum ve kendimi sabunlamaya başladım. Kıçına bakıyorum, aletim duruyor. Tekrar baktı, kıkırdadı ve eğer her kıçıma böyle tepki verirsem sikimin kırılacağını söyledi. Bana sırtımla yardım etsen iyi olur. Ve onu yıkamaya başladım ve o da poposuyla penisimin başına oraya buraya dokundu. Dayanamadım ve yaklaştım ve tekrar göğüslerini köpürtmeye başladım. Aldırmıyor ama bir süre sonra tamamen geç kaldığımızı söylüyor, o yüzden bırak seni yıkayayım, bu kadar. Sırtımı ve kıçımı yıkamaya başladı. Birkaç kez Dick. Daha sonra durulayıp hızla kuruladık. İç çamaşırımla ayağa fırladı ve ben de sütyenini bağlamasına yardım ettim.
Kulüpteki akşam iyi geçti, geç döndük. Zaten evden çok da uzak olmayan bir yerde, çalıların arasında bana oral seks yaptı çünkü "harika bir beyefendiydi."
Taşaklarım sürekli dolu, artı oral seks yapmayı seviyorum, her yaştan ve her büyüklükteki kızları seviyorum, cevap verin ve yardım edin, ben St. Petersburg’lıyım, buluşma yeri benim arabam
Gerçekten ensest hakkında konuşmak istiyorum. Hiçbir tecrübem yok ama büyük bir isteğim var. Gözetleme ve hatırlayabildiğim kadarıyla mastürbasyon yapıyorum. Tamamen farklı yerlerde, her fırsatta....
Last post
Merhaba arkadaşlar, burası ilginç, bu sitenin uygulaması yok mu?
Akşam geç saatlerde pencereden dışarı bakıyorum, karşıdaki yüksek katlı bir binanın penceresinin önünde, genç ve güzel bir kız bir adamla flört ediyor, tutkuyla öpüşmeye başlıyorlar, adam onu...
Last post
Akşam geç saatlerde pencereden dışarı bakıyorum, yüksek bir binanın penceresinin karşısında genç ve güzel bir kız bir adamla flört ediyor, tutkuyla öpüşmeye başlıyorlar, adam onu buzdolabına doğru...