Halka açık bir banyoda mastürbasyon

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Halka açık bir banyoda mastürbasyon

Unread post by tenzör »

Bir defasında bazı oğlanların halka açık bir hamamda mastürbasyon yaptığını gördüm. Acaba kızlar hamamlarda mastürbasyon yapıyor mu?
These users thanked the author tenzör for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
 Cevap: Hamamda mastürbasyon yapmak

Unread post by Nikk »

tenzor: 09 Jul 2021, 11:18 Bir defasında bazı oğlanların halka açık bir hamamda mastürbasyon yaptığını gördüm. Acaba kızlar hamamda mastürbasyon yapar mı?
Gençken ben ve erkekler hamamda kadınları gözetlerdik. Ve birçok kez yetişkin kadınları, kızları ve hatta kızları mastürbasyon yaparken yakaladılar! :melek:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
tenzör, annem adam yaptı, Mart
Les Nick
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Les Nick »

Casusluk yapmak, katılmaktan daha pahalıdır. Ve en pahalı şey, gözetleyeni gözetlemektir.
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

niqk: 09 Jul 2021, 15:49
tenzor: 09 Jul 2021, 11:18 Bir defasında bazı oğlanların halka açık bir hamamda mastürbasyon yaptığını gördüm. Acaba kızlar hamamda mastürbasyon yapar mı?
Gençken ben ve erkekler hamamda kadınları gözetlerdik. Ve birçok kez yetişkin kadınları, kızları ve hatta kızları mastürbasyon yaparken yakaladılar! :angel:
Göz atmayı nasıl başardın? Hiç bir kızın bir kadını mastürbasyon yaparken izlediği oldu mu?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

tenzor: 09 Jul 2021, 16:00 Gözetlemeyi nasıl başardınız? Hiç bir kızın mastürbasyon yapan bir kadını izlediği oldu mu?
Evet, kolayca gözetleyebilirsiniz: hamamın erkek ve kadın kısımlarını ayıran duvarda, birisi her zaman küçük delikler açardı... :)
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

niqk: 09 Jul 2021, 16:30
tenzor: 09 Jul 2021, 16:00 Gözetlemeyi nasıl başardınız? Hiç bir kızın mastürbasyon yapan bir kadını izlediği oldu mu?
Evet, kolayca gözetleyebilirsiniz: hamamın erkek ve kadın kısımlarını ayıran duvarda, birisi her zaman küçük delikler açardı... :)
Bu durumdaki kadınlar gözetlendiklerini biliyorlardı. Deliklere yaklaşmadılar - bana bak dediler. Yaklaşırlarsa, kim daha sık: yetişkin kadınlar, kızlar, kızlar?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

tenzor: 09 Jul 2021, 16:34 Bu durumdaki kadınlar gözetlendiklerini biliyorlardı. Deliklere yaklaşmadılar - bana bak dediler. Yaklaştılarsa kim daha sık: yetişkin kadınlar mı, kızlar mı, kızlar mı?
Bazıları biliyordu, bazıları bilmiyordu... Ama orada her şeyi çok iyi bilen ve özellikle bu deliklere yaklaşıp mastürbasyon yapan teyzeler vardı! Bu bana birkaç kez oldu! Çok adrenalindi! Ben sarsıldım! Sonunda onu sperm olmadan kurumaya bıraktım! Hatırlamak güzel!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
tenzör, annem adam yaptı
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

niqk: 09 Jul 2021, 17:09
tenzor: 09 Jul 2021, 16:34 Bu durumdaki kadınlar gözetlendiklerini biliyorlardı. Deliklere yaklaşmadılar - bana bak dediler. Yaklaştılarsa kim daha sık: yetişkin kadınlar mı, kızlar mı, kızlar mı?
Bazıları biliyordu, bazıları bilmiyordu... Ama orada her şeyi çok iyi bilen ve özellikle bu deliklere yaklaşıp mastürbasyon yapan teyzeler vardı! Bu bana birkaç kez oldu! Çok adrenalindi! Ben sarsıldım! Sonunda onu sperm olmadan kurumaya bıraktım! Hatırlamak güzel!
Biraz büyüdüğümde, öyle bir teyzeye gösteri için mastürbasyon yaptığını bildiğini ima etmek istemedim ? Böyle bir teyzeyi sikeyim mi?
These users thanked the author tenzör for the post (total 2):
Nikk, annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

tenzor: 09 Jul 2021, 18:08 Biraz büyüdüğümde öyle bir teyzeye gösteriş için mastürbasyon yaptığını bildiğini ima etmek istemedim? Böyle bir teyzeyi sikmek mi?
Evet, sadece ipucu vermekle kalmıyor, aynı zamanda iyi bir sikişmeyi de teklif ediyor! Sorun şu ki bu kadınlar dizlerinden göğüslerine kadar görünüyordu! Namlularını asla yakmadılar!
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

niqk: 09 Jul 2021, 17:09
Genç kızların toplum içinde mastürbasyon yapmaması üzücü. Anlaşılan utanmışlardı. Acaba bir kadın kaç yaşında hamamda gösteri amaçlı mastürbasyon yapabilir? Soru elbette retoriktir.
These users thanked the author tenzör for the post:
annem adam yaptı
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 4 years

Unread post by annem adam yaptı »

tenzor: 09 Jul 2021, 21:37 Acaba bir kadın kaç yaşında hamamda gösteri amaçlı mastürbasyon yapabilir? Soru retorik elbette.
konu açıp kadınlara sorabilirsiniz)))))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

tenzor: 09 Jul 2021, 21:37 Bir kadının gösteriş için hamamda kaç yaşında mastürbasyon yapabileceğini merak ediyorum? Soru retorik elbette.
bir konu açıp kadınlara sorabilirsiniz)))))
Evet, önceden söyleyebilirsiniz - kim bilir ne olur! Biri mastürbasyon yapmaya 5 yaşında başlıyor, diğeri ise 20 yaşında bile bunun kirli bir iş olduğunu düşünüyor... :voprosy:
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alex yapardı »

Eski hamamlarda, erkeklerin ereksiyon halindeki penislerini sabunlu bir bezle ovuşturarak kadınlar bölümüne delik veya çatlaklardan baktığını defalarca gördüm. Kendi içime baktım ama yabancıların önünde mastürbasyon yapmaktan utanıyordum; bu benim için samimi bir aktivite. Ancak bir başkasının faaliyetini dışarıdan gözlemlemek benim için daha az ilginç değil.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Mart
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Çocukken Cuma günü bir hamamın penceresinden baktım, Cumartesi günü erkekler vardı. Cam boyalıydı ancak bir çip buldum :) İki kez, banyo görevlisi yakalayana kadar :roll: Kışın dışarısı karanlıktır, iyi görebilirsiniz. Manzara soyunma odasını gösteriyordu, hem şaşırttı hem de şaşırttı; soyunma odasındaki adamlar sessizce oturuyor ya da giyiniyorlardı. Ancak kadınlar bunu yapmadılar, birbirlerinin önünde gösteri yaptılar ve hatta birbirlerinin kıçını bile tokatladılar :)
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Andrey57115 »

Hamamdaki serserilerin yakalandıklarında başlarına ne geldiğini görmedin mi?)))
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Esnek »

Böyle durumlar var, kadınlar özellikle hamamda dinlenmeyi seviyorlar. Bir keresinde yetişkin bir kadının kişisel tatminle nasıl meşgul olduğunu gözlemledim. Ama o zamanlar hâlâ çok gençtim ve neden seğirdiğini ve biraz inlediğini gerçekten anlamadım.
These users thanked the author Esnek for the post:
tenzör
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

Flex: 07 Aug 2022, 19:10 Böyle durumlar oluyor, kadınlar özellikle hamamda dinlenmeyi seviyorlar. Bir keresinde yetişkin bir kadının kişisel tatminle nasıl meşgul olduğunu gözlemledim. Ama o zamanlar hâlâ çok gençtim ve neden seğirdiğini ve biraz inlediğini gerçekten anlamadım.
Peki yaklaşık olarak kaç yaşındaydı? Kaç yaşındaydın? Kadın genç miydi? Özel yerleriniz kesildi mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Andrey57115: 22 May 2022, 15:20 Hamamdaki mastürbasyon yapanların fark edildiğinde onlara ne olduğunu gördünüz mü?)))
Elbette! Katıldığınızdan emin olun! Ve herkes birlikte mastürbasyon yapıyor!
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Andrey57115 »

Evet, yalnızca mastürbasyon yapmak sözcüğünde O’yu Y ile değiştirin))))
VikontRaw
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by VikontRaw »

Almanya’dan bir arkadaşım bana herkesin bir arada çıplak olduğu hamam\saunalarından bahsetti. Buranın yerel erkeklerin/kızların ikinci veya üçüncü randevuları için popüler bir yer olduğunu söylüyorlar. Öncelikle her şey her yerde görünüyor ama kimse çekinmiyor, alışmış durumda. Kızı inceleyebilir ve elbette ona su altında dokunabilirsiniz. Kız için de durum aynıdır, ancak parmaklarından ileri gitmeyeceğinin garantisi vardır. Bu jakuzi banyolarından bir sürü var, düğmeye bastığınızda su kabarcıkları çıkıyor: ve hamamlarda oturan, kucaklaşan, azar azar öpüşen 3=4 çift var. Ve herkesin su altında yapabilecekleri sadece hayal gücüyle sınırlıdır.
Partneri olmayan biri oturup kendini biraz okşarsa. Bazen bir yabancı yanınıza oturabilir ve eğer bakışırlarsa kimse okşamaktan çekinmez.

Asıl mesele yaşlı osurukların oturduğu yere gitmek değil, onların kendi osurukları var Oradaki atmosfer sizi dışarı atacak ve size bağıracaklar.
aleksey.malashihin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by aleksey.malashihin »

Bir keresinde spor kompleksindeki saunaya gittim. Buhar odasındaki rafta yatıyorum. Kız hemen yanıma uzanıyor, bacaklarını başından kaldırıyor, sanki iç çamaşırını düzeltiyormuş gibi kafamdan 50-70 santimetre uzakta kendini tatmin etmeye başlıyor. Deliyim. Havuzun bir yerinde eşim yüzüyor, karımın erkek kardeşi ve arkadaşı yüzüyor ama ben burada sigara içiyorum ve şans eseri havlu almadım. Anladı ve bana baktı, kendini okşadı ve gülümsedi. durumlar yardımcı olur)
These users thanked the author aleksey.malashihin for the post:
UNIMK
UNIMK
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by UNIMK »

Alex bi: 22 May 2022, 08:48 ereksiyon halindeki penisini sabunlu bir bezle ovalarken
Anekdot:
İki Gürcü hamamda yıkanıyor .
Biri mastürbasyon yapan arkadaşına bakar ve ona sorar:
- Gogi, mastürbasyon mu yapıyorsun?
- Nat, sadece benim bistrom!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post